Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 5 éve
dawyd728
4 279
Papírforma. 😀😀Kíváncsi leszek a Yamahás nyilatkozatokra. Sebaj. Ducati versenyt nyert Jerezben. Erre még Stonerrel se.
több mint 5 éve
Hát Fabio fiam, ajánlom hogy vmi műszaki dolog legyen a dologban, mert ha nem, ez nagyon amatőr volt, pláne az első katari futam után, ahol elvileg megtanulta hogy kell beosztani a gumikat.
több mint 5 éve
És Quartararo elfogyott
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Amennyiben idén Vinyót, Fabio megsemmisíti, és esetleg Morbidellitől is kikap, én a Yamaha helyében felhoznám Francot is, és "könnyes" búcsút vennék Mavericktől.Ment a like. Ugyan ez jutott most az eszembe. Franky ráadásul egy 2 éves géppel vitézkedik.
esanders10
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Azért vicces valahol, hogy Verstappen körét egy olyan dologért vették el, amivel időt veszített, de a szabály az persze szabály.Majd jön holnap Hami aki végig így megy míg nem szolnak rá kb a 30. Körben 😊
Jughead
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 948
Zsinorban 2. poleját bukja Verstappen önhibából. Így hogy Bottas húzta be a pole-t, talán jobban is jár a 3. hellyel Verstappen. Bár elég nagynak tűnik itt a Merci előnye főleg közepeseken.
több mint 5 éve
Azért vicces valahol, hogy Verstappen körét egy olyan dologért vették el, amivel időt veszített, de a szabály az persze szabály.
több mint 5 éve
2 centin múlott Verstappen poleja...akkor Bottas rajt "elrontás" és védi majd Hamiltont...ennyi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
adjanak már plusz gumikat, mert pont a q3-nak kéne izgisnek lenni, erre általában egy kalap kaki, mert már nincs gumi, ki sem jönnek emiattöööö kap egy + lágy szettet aki bejut q3-ba.
tényleg nem értem miért nem külön indítják őket, sokkal élvezhetőbb lenne és annyival nem is lenne hosszabb
NB2
több mint 5 éve
adjanak már plusz gumikat, mert pont a q3-nak kéne izgisnek lenni, erre általában egy kalap kaki, mert már nincs gumi, ki sem jönnek emiatttényleg nem értem miért nem külön indítják őket, sokkal élvezhetőbb lenne és annyival nem is lenne hosszabb
több mint 5 éve
Most kapcsolódtam be, gyors valaki tényszerüen leirja Ricciardo Q1 kiesést és Alonso plus 9 titedét Oconnal szemben? KöszcsiNem mutattak hibát egyikőjüknél sem. Lassúak voltak.
Eazzy
több mint 5 éve
Most kapcsolódtam be, gyors valaki tényszerüen leirja Ricciardo Q1 kiesést és Alonso plus 9 titedét Oconnal szemben? Köszcsi
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 5 éve
Megfiatalítanám 20 évvel. 😛Amennyiben idén Vinyót, Fabio megsemmisíti, és esetleg Morbidellitől is kikap, én a Yamaha helyében felhoznám Francot is, és "könnyes" búcsút vennék Mavericktől.és mit csinálnál Rossival?😊
esanders10
NB2
több mint 5 éve
Amennyiben idén Vinyót, Fabio megsemmisíti, és esetleg Morbidellitől is kikap, én a Yamaha helyében felhoznám Francot is, és "könnyes" búcsút vennék Mavericktől.és mit csinálnál Rossival?😊
esanders10
állítom csak a marketing értéke kezdi bent tartani, meg, hogy hoz egy rahedli szurkolót, de a teljesítménye egyre jobban nem...
egyébként Vin nagyon hektikus, kérdés kell-e a yamahának konkurencia házon belül
több mint 5 éve
Amennyiben idén Vinyót, Fabio megsemmisíti, és esetleg Morbidellitől is kikap, én a Yamaha helyében felhoznám Francot is, és "könnyes" búcsút vennék Mavericktől.
több mint 5 éve
Hahh. 😀Romain Grosjean went from Haas to Rick Ware Racing and it was an improvement
— Dave Mader The Real 2021 General Tire 200 Champion (@LabonteFan) April 26, 2021
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Logano jól van, szóval szerintem belefér a poén. Mondjuk enélkül is egyre határozottabban gondolom azt, hogy szimulációban élünk, de ez most wtf. 😛Are we living in a simulation? pic.twitter.com/6lvUwpV8uq
— FOX: NASCAR (@NASCARONFOX) April 26, 2021
több mint 5 éve
Már idén 3 futamon próbaként bevezetik a Sprint Qualifyingot az F1benSzerintem ez inkább úgy lenne jó, ha a pénteki hagyományos időmérő és a szombati sprintverseny együttesen határozná meg a rajtsorrendet. A sprintversenyen egy balesettel így túl nagyot lehet veszíteni, szóval vagy nagyon óvatosak lesznek és kb csak körözgetnek 100 km-ig (pontot se érő 3+-os helyekért pl. minek kockáztatni), vagy jönnek majd a torz rajtrácsok, ami pl. ha mondjuk a Hamilton-Max párharcba szólna bele, elég nagy visszhanggal járna.
Heisman
Szerkesztette: Jughead
több mint 5 éve
Már idén 3 futamon próbaként bevezetik a Sprint Qualifyingot az F1ben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Nagyon szurkolok neki, hogy megszerezze a Wood tesók 100. győzelmét, ahelyett hogy majd Cindric tegye meg.Drukkoltam Matty D-nek, fantasy csapatomba is benne volt, de a végén elrontotta a helyezkedést/nem segített neki senki sajnosLényegében pont azért osztja szét, igen. Azt nem tudom, hogy mennyire általános az ilyen, de van aki megtartja magának.Ez a Dash4Cash 4 versenyen át van, 4 ember van benne (asszem a top3 a tabellán és az előző futamgyőztes), mint extra pénzdíj. Akik közülük az elsőként ér be az kapja a bónuszt. És ezt osztja szét igen Gragson a többieknek.Köszi.
Heisman
És azért osztja szét, mert jó arc, és neki van elég?
Amikor más nyeri, nem ő, az pedig megtartja magának? Ez az általános?
Sobri Jóska
Keselowski behúzta a hatodik győzelmet Degában, nagyon komoly. McDowell megint ott volt a végén, nagyon nevettem volna ha megint nyer. Matty D végre a Top 5-ben, legalább ennyi örömöm lehet.
Mikey
Heisman
több mint 5 éve
Drukkoltam Matty D-nek, fantasy csapatomba is benne volt, de a végén elrontotta a helyezkedést/nem segített neki senki sajnosLényegében pont azért osztja szét, igen. Azt nem tudom, hogy mennyire általános az ilyen, de van aki megtartja magának.Ez a Dash4Cash 4 versenyen át van, 4 ember van benne (asszem a top3 a tabellán és az előző futamgyőztes), mint extra pénzdíj. Akik közülük az elsőként ér be az kapja a bónuszt. És ezt osztja szét igen Gragson a többieknek.Köszi.
Heisman
Sobri Jóska
Keselowski behúzta a hatodik győzelmet Degában, nagyon komoly. McDowell megint ott volt a végén, nagyon nevettem volna ha megint nyer. Matty D végre a Top 5-ben, legalább ennyi örömöm lehet.
Mikey
több mint 5 éve
Lényegében pont azért osztja szét, igen. Azt nem tudom, hogy mennyire általános az ilyen, de van aki megtartja magának.Ez a Dash4Cash 4 versenyen át van, 4 ember van benne (asszem a top3 a tabellán és az előző futamgyőztes), mint extra pénzdíj. Akik közülük az elsőként ér be az kapja a bónuszt. És ezt osztja szét igen Gragson a többieknek.Köszi.
Heisman
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ez a Dash4Cash 4 versenyen át van, 4 ember van benne (asszem a top3 a tabellán és az előző futamgyőztes), mint extra pénzdíj. Akik közülük az elsőként ér be az kapja a bónuszt. És ezt osztja szét igen Gragson a többieknek.Köszi.
Heisman
több mint 5 éve
Ez a Dash4Cash 4 versenyen át van, 4 ember van benne (asszem a top3 a tabellán és az előző futamgyőztes), mint extra pénzdíj. Akik közülük az elsőként ér be az kapja a bónuszt. És ezt osztja szét igen Gragson a többieknek.Vagyis mindenki kap fizut, Gragson milliókat, a többiek meg párezret, mint a technikai személyzet és a sztár szokott, plusz van versenyenként X ezer dollár helyezési pénz, és ezt a helyezési -kvázi- pluszpénzt adja oda Gragson a technikusoknak?Hát mert felkészítik nekik az autót, és próbál visszaadni, mert nélkülük ő sehol se lenne a pályán. Főleg hogy le se szarja ezt a Dash4Casht, ő nyerni akar. Így legalább hasznosan felhasználja ezt a pénzt.Értettem, de miért adja oda? 😊Mert jó fej amiért odaadja azoknak, akik kevesebbet keresnek nála.Miért?Gragsonhöz egy kis adalék: a múlt hét után most is a 100.000 dollár ráeső részét szétosztja a #9 csapat tagjai között. Hatalmas pacsi.Nála megosztóbb versenyzői személyiség aligha van az Xfinity mezőnyben. Szerintem a csapattársai sem kedvelik. 😂 (Logano 2.0 😛)...és szakad az eső! Milyen meglepő ez idén. 😏Minnél több Xfinity versenyt nézek, egyre szimpatikusabb ez a Gragson fiú 😊 kár hogy jött az eső.
Mikey
Ochocinco mondjuk twitterre kiírta hogy milyen jó hogy a régi barátja, Jeff Burton vezet 😀
Heisman
Hát végül is Jeff vagy Jeb, majdnem ugyanaz. 😄 Jeb is honnan jött vissza karrier szinten, nagyon megérdemelte a győzelmet.
Mikey
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Nem ismerem a szerreplőket, van valami történet mögötte?
Sobri Jóska
Heisman
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Vagyis mindenki kap fizut, Gragson milliókat, a többiek meg párezret, mint a technikai személyzet és a sztár szokott, plusz van versenyenként X ezer dollár helyezési pénz, és ezt a helyezési -kvázi- pluszpénzt adja oda Gragson a technikusoknak?Hát mert felkészítik nekik az autót, és próbál visszaadni, mert nélkülük ő sehol se lenne a pályán. Főleg hogy le se szarja ezt a Dash4Casht, ő nyerni akar. Így legalább hasznosan felhasználja ezt a pénzt.Értettem, de miért adja oda? 😊Mert jó fej amiért odaadja azoknak, akik kevesebbet keresnek nála.Miért?Gragsonhöz egy kis adalék: a múlt hét után most is a 100.000 dollár ráeső részét szétosztja a #9 csapat tagjai között. Hatalmas pacsi.Nála megosztóbb versenyzői személyiség aligha van az Xfinity mezőnyben. Szerintem a csapattársai sem kedvelik. 😂 (Logano 2.0 😛)...és szakad az eső! Milyen meglepő ez idén. 😏Minnél több Xfinity versenyt nézek, egyre szimpatikusabb ez a Gragson fiú 😊 kár hogy jött az eső.
Mikey
Ochocinco mondjuk twitterre kiírta hogy milyen jó hogy a régi barátja, Jeff Burton vezet 😀
Heisman
Hát végül is Jeff vagy Jeb, majdnem ugyanaz. 😄 Jeb is honnan jött vissza karrier szinten, nagyon megérdemelte a győzelmet.
Mikey
Mikey
Sobri Jóska
Mikey
Nem ismerem a szerreplőket, van valami történet mögötte?
Sobri Jóska
Heisman