Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
2 versenyző verte nullára csapattársát idomerokon. Nem nehéz kitalálni kik ok
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Le voltak tekerve a mercik, mint az kiderült. Furcsa is volt h pont egy merci pályán, egy ilyen szezonban verik meg őket itt.Sajnos, akármennyire örültem Max miatt, ugyanezt játsszák már tavaly óta(sőt, 6-7 éve) Hatalmas az előnyük, félévkor lekapcsolják az adott évi fejlesztést, amikor már lehet tudni h zsebben mind2 cím. Tudják így évről évre görgetni az előnyüket.
Mi meg elkezdünk hinni a második félév alapján, hogy na talán most, aztán jön az évadnyitó és a lesújtó felismerés.
Ráadásul a Red Bull 17 óta elég érdekes módon mindig lassacskán kezd, szóval jövőre elég hamar megint tisztán fogunk látni. Namindegy, ezt az egy évet valahogy kibekkeljük 😀
több mint 5 éve
bár év végén belehúzott Albon, de egyértelmű, hogy Perez jönne nálam a helyéreVB állásban is előrébb van, ráadásul egy szarabb autóval, nem kérdés a dolog
több mint 5 éve
Hamiltonnak el kéne engednie Albont. Hátha megtartják 😀Ez nekem is eszembe jutott
csipkelli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
10 éve, mikor Alonso egy Petrov mögött vesztette el a VB címet, mert szar a pálya, nem képesek ezek a megalomán arabok átépíteni ezt a méregdrága szart, az valami kritikán aluli.De sok pénzt hoz az F1-nek, szóval minden fasza.
dawyd728
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
dawyd728
4 215
10 éve, mikor Alonso egy Petrov mögött vesztette el a VB címet, mert szar a pálya, nem képesek ezek a megalomán arabok átépíteni ezt a méregdrága szart, az valami kritikán aluli.
több mint 5 éve
Nagyon unalmas ez az Abu-Dhabi pálya!
több mint 5 éve
Az utolsó két futam megmutatta, hogy ha nincs Hamilton vagy éppen csak visszatér betegségből, akkor már nem annyira domináns az a Mercedes.
több mint 5 éve
Hamiltonnak nem ez a Bustas Jóska lenne a csapattársa hanem valamelyik ifjú titán azt hiszem Hám köthetné a pelustA mostani körülmények között Hami elmegy 10 vb-ig, ha meg nem unja v meg nem unja őt a Liberty
ThundersNFL
több mint 5 éve
Stroll apád nem lenne kőgazdag már helyed sem lenne az F1-ben
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Hamiltonnak nem ez a Bustas Jóska lenne a csapattársa hanem valamelyik ifjú titán azt hiszem Hám köthetné a pelust
Draft

több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Hamiltonnak el kéne engednie Albont. Hátha megtartják 😀
több mint 5 éve
Jövőre vajon mi lesz Ham 8x?Ha az RB nem csinál csodát én nem látok másra esélyt.
ThundersNFL
több mint 5 éve
Jövőre vajon mi lesz Ham 8x?
Draft

több mint 5 éve
a forma1 szégyene, hogy a 10-15 körös gumisok nem tudnak mp-ceket hozni a 40 körös keményesekkel szembenOtt a pont...
RIC kb hozott 5mp-cet, Vettel meg már esik vissza
NB2
Draft

több mint 5 éve
a forma1 szégyene, hogy a 10-15 körös gumisok nem tudnak mp-ceket hozni a 40 körös keményesekkel szembenRIC kb hozott 5mp-cet, Vettel meg már esik vissza
több mint 5 éve
BalfaszAkkor spórolósan hazagurítja mindenki 1 cserével. Kiváló futam lesz.pont ezt akarom írni, hogy nem lehet tudni, hogy Bottas gumit spórol, vagy csak balf..sz
csipkelli
NB2
Draft

több mint 5 éve
nem véletlenül fogták a fejüket a "rózsaszínek", mert látták, hogy Stroll nem fogja nekik megtartani a 3. helyet, állítom Perez már rég előrébb lenne ha nem kotlik le a kocsija
több mint 5 éve
Akkor spórolósan hazagurítja mindenki 1 cserével. Kiváló futam lesz.pont ezt akarom írni, hogy nem lehet tudni, hogy Bottas gumit spórol, vagy csak balf..sz
csipkelli
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Akkor spórolósan hazagurítja mindenki 1 cserével. Kiváló futam lesz.
több mint 5 éve
csóri Perez 😕
több mint 5 éve
Verstappen és Norris hatalmasat ment
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Räikkönen újra megmutatta, miért is a kedvencem. Kigyulladt az autója, lehúzodott a pályán kívülre, kiszállt, elvette a pályamunkástól a porral oltót és maga oltotta az Alfát. Mindezt úgy mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Még jó hogy ez a 2005-ös autó volt 😀 én alapból onnan vettem észre hogy az 5-ös szám volt rajta (ugye akkor még nem lehetett választani és 2004-ben a Ferka meg a McLaren is a Renó előtt volt). Aztán a videó leírásában is benne van.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
2006ban már V8as motorok voltak, 2005 volt az utolsó V10es év 😉
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!