Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Kuba nem lett jobb hely.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Kis erőt vihetett volna bele.Yeah Babe Ruth wasn’t doing this pic.twitter.com/lyWTFD8EEc
— Barstool Baseball (@StoolBaseball) March 20, 2023

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Mindig zseniális, amikor egy kommentátor kijelenti hogy X.Y.-tól nem várhatunk sok HR-t... 😀
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
Hát így nehéz hogy a flyout-oknál ennyire "mákja" van Mexikónak, miközben a japánok meg egy ütésből kaptak 3 runt 😕Urquidy-t én biztos nem küldtem volna be a lefty sor ellen, aztán valahogy csak bemákolta az inning alját is... no comment.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
A két kedvenc csapatom játsza az elődöntőt... akárki is nyer, nyilván behúzza majd a döntőt is. 😉Zseniálisan játszott mindkét csapat, szívem szerint velük játszatnám a döntőt... nagyon kíváncsi leszek. Aki tudja nézni, maradjon fenn - pláne hogy kb ez az utolsó esély megtekinteni Roki Sasakit néhány évig (hacsak nem mész ki japán baseball meccsre) - aki kb a negyedik legjobb japán dobó amúgy ebben a rotationben (de valljuk be, nehéz 1-4 között sorrendet állítani)
Bold prediction - Murakaminak ez lesz a breakout gameje, 2 XBH, közte egy homárral (bár a dobóprofil/ellenfél inkább Ohtaninak/Yoshidának áll)
Arozarena és Meneses állatok, de rajtuk kívül sztem Mexikó kevés lesz. Aztán ne legyen igazam és legyen egy szoros, izgalmas meccs....
több mint 2 éve
A kubai bullpen kecsör inkább maradt Miamibanthecomeback.com/mlb/cuban-wbc-player-ivan-prieto-defects.html
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Ahhh de kár... 😊 Elég fordulatos volt ez az Usa-Venezuela.Edwin Diaz egész szezonra off, az szép baszkiAltuve is megsérült, az MLB egyre jobban szereti ezt a WBC-t.
Löfli
Dzsokijuing

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Bard szétdobta a venezuelaiakat, csak az a baj hogy szószerint. 😀
több mint 2 éve
Edwin Diaz egész szezonra off, az szép baszkiAltuve is megsérült, az MLB egyre jobban szereti ezt a WBC-t.
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Trade nem érdekel valakit? Minden ajánlatot meghallgatunk.Aaron Hicks calls off Volpe, makes an awkward dive, and cannot come up with this one pic.twitter.com/3fOzSWnwhv
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) March 17, 2023

több mint 2 éve
Egy új szurkolót már biztosan szereztek a csehek:Shohei Ohtani is wearing a Czech Republic hat while arriving in Miami for the semifinals
— Jomboy Media (@JomboyMedia) March 17, 2023
The World Baseball Classic is incredible pic.twitter.com/v7Q2uwUa56

több mint 2 éve
Edwin Diaz egész szezonra off, az szép baszkinem szép dolog, de röhögök
Löfli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Edwin Diaz egész szezonra off, az szép baszki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Én szerintem elbaszta a rotációt dominika. Van 4 kezdő dobójuk. 2 jó és 2 közepes. Nyilván azt tudták hogy Venezuela nagy vad és ott jött is Sandy(az más kérdés h nem ment neki).
Viszont izrael és nicaragua ellen bőven elég lett volna a cueto és contreras páros.
A nagy ütközetre megmaradt volna Javier. Nah mind1.
Annak viszont örülök, hogy Soto és Machado is parádés formába van. Jó kis szezonnak nézünk elébe 😊
Szerkesztette: P@trik
több mint 2 éve
A nagy esélyes Dominikának ennyi volt. Edwin Diaz meg összetörte magát ünneplés közben. Sírva vigad Puerto Rico.
Szerkesztette: Matthew99

több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/112069/extra-inning-66-tettel-biro-spring-training/"A hatvanötödiknek gondolt, de valójában hatvanhatodik epizóddal kezdjük a 2023-as évet, amelyben minden - baseballal kapcsolatos - pillanatot a World Baseball Classicnak szenteltünk."

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 2 éve
jézusom, mostani Kanada - Mexikó meccsen mindkét csapat pirosban van?! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Volpenel meg ez nagyon kicsi minta, ugye AAAban nincs meg meg a 100 uteshez allasa sem. nekem nem lenne azzal bajom, hogy ott kezd, es szezon kozben ha tovabbra is igy folytatja, es kitakaritjuk IKF szerzodeset akkor a helyere feljonne.Jövőre? Szerintem Volpe-nal kéne kezdenie IKF helyett. Dominguez még nem fog jönni, de azért amit mutat az alapján az év vége felé akár be is mutatkozhat.Egyetértek vele. Ő is és Jasson is nagyon impresszíven nyomják.Pont most akartam én is írni, hogy elég komoly Spring traininget nyomtak, remélem jövőre már a felnőtt csapat közelében lesznek
Now Anthony Volpe homers to right. I'm not sure what else he needs to do.
— Bryan Hoch (@BryanHoch) March 12, 2023
Matthew99
kapitnono
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Quintana, csóri...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Folytatódik a brománc 😀Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Látva az eredményeket nem kicsi csemege lesz az utolsó csoport fordulóba a Dominika - Puerto Rico.
több mint 2 éve
Megvan az első WBC-ről MLB-be,a 21 éves nicaraguai cseredobó Detroitban kapott szerződést.
thecomeback.com/mlb/duque-hebbert-detroit-tigers-contract.html
több mint 2 éve
Bauer Jokohamába megy dobniAdam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Mit mondanál a mai Usa meccsre? Nem voltak messze 11-3-nál a leléptetéstől.The legend of Joey Meneses continues.
Matthew99
thecomeback.com/international/joey-meneses-wbc-performance-mexico-united-states.html
több mint 2 éve
Ennyi öröme volt ma az amcsiknakDurva 😀Venezuela beárazta rendesen dominikát.Mit mondanál a mai Usa meccsre? Nem voltak messze 11-3-nál a leléptetéstől.
A nagy nevek csak papíron néztek ki jól.
P@trik
Matthew99
Ezek a közép és dél amerikai csapatok úgy játszanak mintha a bőrükre menne.
1-2 meccsen olyan hangulat volt mintha vért ittak volna.
P@trik
USA fans doing whatever they can to get Randy off his game a little bit 😅 pic.twitter.com/aYxXn5EwOy
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) March 13, 2023