Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Nem igazán vágom a baseballt, de ránéztem és Ichiro Suzuki volt, aki gondolkodás nélkül IN.
1 hónapja
Ha Ichiro nem egyértelmű, akkor nem tudom ki az. Ichiro should be a unanimous HOF selection. Here's part of his resume:
— Buster Olney (@Buster_ESPN) November 13, 2024
.311 lifetime avg.
Played his first MLB game at 27 years, 162 days old, and finished with 3,089 hits.
Led the majors in hits in seven different seasons.
10 Gold Gloves
438 steals
10 All-Star appearances
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
adamfaragoo
1 428
Ichiro szerintem a legegyértelműbb bekerülő a listán szereplők közül.Na ez meg a másik, a mellett, hogy mennyire jó játékos volt.
A sportágra gyakorolt globális hatása meghaladja az összes többi felsorolt játékosét összevonva.
Kampman
Szerkesztette: adamfaragoo
1 hónapja
Kampman
28 621
Ichiro szerintem a legegyértelműbb bekerülő a listán szereplők közül.A sportágra gyakorolt globális hatása meghaladja az összes többi felsorolt játékosét összevonva.
1 hónapja
adamfaragoo
1 428
Pedig szerintem Ichiro egyértelműen megérdemli, és szerintem be is fog kerülni.Hát nemtom. Felix egy ideig nagyon jó volt, csak talán túl hamar indult meg a lejtőn.
zacknorb
Meg ott van Ichiro, most hits in a year, stabil teljesítő, de azért nem az a first ballot típus.
Aztán persze rá lehet fodni, hogy annyira mélyen nem követem a ligát, de azért NFL-ben komolyabb életművekkel sem feltétlenül sikerül bekerülni
slowmotion
10 évig zsinorba Gold Glove győzelem
10 évig zsinorba All Star
10 évig zsinorba minimum 200 hit
ROY meg MVP is volt.
Szerintem simán megérdemli, de lehet én meg túlságosan kedvelem azért mondom ezt 😀
1 hónapja
Hát nemtom. Felix egy ideig nagyon jó volt, csak talán túl hamar indult meg a lejtőn.
zacknorb
Meg ott van Ichiro, most hits in a year, stabil teljesítő, de azért nem az a first ballot típus.
Aztán persze rá lehet fodni, hogy annyira mélyen nem követem a ligát, de azért NFL-ben komolyabb életművekkel sem feltétlenül sikerül bekerülni
1 hónapja
1 hónapja
Ilyenek ezek a Brusdarok...Hallod, amióta kiválasztottad a kedvenc pitcheredet, azóta alig bír a pályán maradni.Én láttam a rájátszást, ez egy hülye formula. Szerintem. Szerinted nem?Stanton, Cole meg Rizzo miért minusz value?egy: mert Formula: (2024 WAR x 8) - 2024 salary = net value
Nem ugrik be a neve. Tudsz segíteni?
Őszentsége Sobri Jóska
kettő: Arozarenára gondolsz? nyáron elboltolták Seattle-be.
robiroboter
Rá, köszi. Miért adták el? Mert a döntő alatt, amit a Rays játszott úgy beszéltek róla, mint aki ezer évig ott lesz es jó lesz. Elromlott? Vagy csóró csapat, és kellett a pénz?
Őszentsége Sobri Jóska
Idén is bírt 9 2/3 inninget, vállműtét, következő szezon fele off
slowmotion
1 hónapja
Hallod, amióta kiválasztottad a kedvenc pitcheredet, azóta alig bír a pályán maradni.Én láttam a rájátszást, ez egy hülye formula. Szerintem. Szerinted nem?Stanton, Cole meg Rizzo miért minusz value?egy: mert Formula: (2024 WAR x 8) - 2024 salary = net value
Őszentsége Sobri Jóska
robiroboter
Rá, köszi. Miért adták el? Mert a döntő alatt, amit a Rays játszott úgy beszéltek róla, mint aki ezer évig ott lesz es jó lesz. Elromlott? Vagy csóró csapat, és kellett a pénz?
Őszentsége Sobri Jóska
Idén is bírt 9 2/3 inninget, vállműtét, következő szezon fele off
1 hónapja
Mikey
18 880
Nem véletlenül kérdeztem. 😊 Itt már a pálya is a Yankeesé lesz.És akkor a Rays-Yankees meccseken ki lesz a "hazai" csapat?Mert a Tropban aztán a Rays volt a "hazai" 😀
Mikey
www.reddit.com/r/tampabayrays/comments/ot1g1d/ashamed_to_see_so_many_yankees_fans_tonight/
robiroboter
1 hónapja
És akkor a Rays-Yankees meccseken ki lesz a "hazai" csapat?Mert a Tropban aztán a Rays volt a "hazai" 😀
Mikey
www.reddit.com/r/tampabayrays/comments/ot1g1d/ashamed_to_see_so_many_yankees_fans_tonight/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
1 hónapja
Mikey
18 880
BREAKING: #Rays are planning to play 2025 season at Tampa's Steinbrenner Field.És akkor a Rays-Yankees meccseken ki lesz a "hazai" csapat?
Hivatalosan is a szegény ember Yankees-e lett a csapat
r.baggio
1 hónapja
Állítólag érkezik Brent Strom, Oscar Marin mellé és ketten fognak dolgozni a dobókkal, de kell még egy bullpen coach is majd. Matt Hague meg érkezik új ütő edzőnek. Nem rossz hírek.
" class="embed">
1 hónapja
Franco nem bír leállni:Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
1 hónapja
Úgy tűnik Clayton McCullough lesz a befutó nálunk.látott már bajnokcsapatot közelről, akár még be is jöhet 😮
adamfaragoo
1 hónapja
Ranking all 30 MLB rosters as they stand right nowwww.mlb.com/news/where-every-mlb-team-starts-2024-2025-offseason
1 hónapja
Én láttam a rájátszást, ez egy hülye formula. Szerintem. Szerinted nem?moneyball: az egész éves teljesítményt matekolják, nem csak az októbert.
Őszentsége Sobri Jóska
az Arozarena boltról meg:
clutchpoints.com/grading-mariners-rays-blockbuster-randy-arozarena-trade
www.nytimes.com/athletic/5660311/2024/07/26/mlb-trade-grades-randy-arozarena-mariners-rays/
1 hónapja
Én láttam a rájátszást, ez egy hülye formula. Szerintem. Szerinted nem?Stanton, Cole meg Rizzo miért minusz value?egy: mert Formula: (2024 WAR x 8) - 2024 salary = net value
Őszentsége Sobri Jóska
robiroboter
1 hónapja
Stanton, Cole meg Rizzo miért minusz value?egy: mert Formula: (2024 WAR x 8) - 2024 salary = net value
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
idei "moneyball"-rangsorStanton, Cole meg Rizzo miért minusz value?
bleacherreport.com/articles/10142310-mlb-moneyball-power-rankings-which-team-got-the-most-value-from-2024-roster
robiroboter
Illetve volt pár éve egy latin nevű fekete rookie ütő (első vagy második) srác a Raysben, amikor döntőt jatszottak, és kurva nagy tehetségnek aposztrofálták. Nem ugrik be a neve. Tudsz segíteni?
1 hónapja
idei "moneyball"-rangsorbleacherreport.com/articles/10142310-mlb-moneyball-power-rankings-which-team-got-the-most-value-from-2024-roster
1 hónapja
The Dodgers plan to have Mookie Betts play the infield during the 2025 season, per general manager Brandon Gomes.
1 hónapja
adamfaragoo
1 428
Úgy tűnik Clayton McCullough lesz a befutó nálunk.