Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
1 napja
ez nagyon cukiwww.youtube.com/shorts/rtazwgRGqfk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 napja
a cseh tűzoltó sztorija:Voltak szép mozzanataik a cseheknek. Remélem továbbmennek és példálózhatok tovább a gyerekemnek.
www.mlb.com/amp/news/czech-firefighter-led-country-to-its-first-world-baseball-classic.html
robiroboter
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
2 napja
Cutch a Texasban.😕 Azt hittem a Piratesből fog visszavonulni.
2 napja
a cseh tűzoltó sztorija:www.mlb.com/amp/news/czech-firefighter-led-country-to-its-first-world-baseball-classic.html
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
3 napja
szerintem nem, de a SportTV ad egy csomó meccset:ma kezdődnek a WBC-re felkészülési meccsek (nemzeti vs MLB csapatok), egy párat lehet is streamelni.Terveznek élő YT streamet a vébére?
www.mlb.com/schedule/2026-03-03
robiroboter
Dzsokijuing
www.facebook.com/groups/1515125215418256/
3 napja
ma kezdődnek a WBC-re felkészülési meccsek (nemzeti vs MLB csapatok), egy párat lehet is streamelni.Terveznek élő YT streamet a vébére?
www.mlb.com/schedule/2026-03-03
robiroboter
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
ma kezdődnek a WBC-re felkészülési meccsek (nemzeti vs MLB csapatok), egy párat lehet is streamelni.www.mlb.com/schedule/2026-03-03
6 napja
Konnor Griffin 3 HR meccset tolt. Az elmúlt 20 évben senki nem volt erre képes ilyen fiatalon. Jó lenne ezt átmenteni az alapszakaszra is.
11 napja

😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
13 napja
ez mi volt? 😀Triple play, de benne van a címben is 😛
larrybrownsports.com/baseball/giants-bizarre-triple-play-cubs/742468
robiroboter
13 napja
ez mi volt? 😀larrybrownsports.com/baseball/giants-bizarre-triple-play-cubs/742468
14 napja
Meghalt Bill Mazeroski. 🙁 Nyugodjon békében.
15 napja
máris 56,5%-os sikerrátával hívják meg az automatátwww.mlb.com/news/abs-challenge-system-results-from-first-day-of-games-2026
17 napja
Mint gurulósban, amikor FA valaki, akkor ő kapja a signing bonust, ha úgy állapodnak meg.Gondolom nekik, mert tiznapos teszten volt a Yankeesnel elotte. Nem ertek hozza, igy biztosra nem tudom, de nekem ebbol ugy jon le, mintha amolyan free agentkent, tryout utan kapott volna szerzodest. Gondolom en, de egy hozzaerto majd kijavit, ha nem igy van. 😊 Az 500K meg annak szolhat, hogy tobb csapat is ajanlatott tett a sracnak, ugyhogy a Yankees meg odacsapott egy eros licittel.Ha nem volt csapata kinek fizettek 500k-t? Zsebbe nekik hogy igazoljon oda?Mi ez a Morua Márkó a Yankeesnél pontosan?Profi szerzodest kotottek vele, mert tavaly a Padres elbaszta a leigazolasat valami dokumentacios hibaval, ezutan csapott le a Yankees, allitolag 500K dollart fizettek erte. 2027-ben csatlakozik csak, addig marad Dominikan, ahol eddig is volt.
Dzsokijuing
Stez
remontada
Stez
Ugye egy szerződés alapból aláírási+fizu (plusz opcionális bónuszok).
17 napja
Gondolom nekik, mert tiznapos teszten volt a Yankeesnel elotte. Nem ertek hozza, igy biztosra nem tudom, de nekem ebbol ugy jon le, mintha amolyan free agentkent, tryout utan kapott volna szerzodest. Gondolom en, de egy hozzaerto majd kijavit, ha nem igy van. 😊 Az 500K meg annak szolhat, hogy tobb csapat is ajanlatott tett a sracnak, ugyhogy a Yankees meg odacsapott egy eros licittel.Ha nem volt csapata kinek fizettek 500k-t? Zsebbe nekik hogy igazoljon oda?Mi ez a Morua Márkó a Yankeesnél pontosan?Profi szerzodest kotottek vele, mert tavaly a Padres elbaszta a leigazolasat valami dokumentacios hibaval, ezutan csapott le a Yankees, allitolag 500K dollart fizettek erte. 2027-ben csatlakozik csak, addig marad Dominikan, ahol eddig is volt.
Dzsokijuing
Stez
remontada
17 napja
Ha nem volt csapata kinek fizettek 500k-t? Zsebbe nekik hogy igazoljon oda?Mi ez a Morua Márkó a Yankeesnél pontosan?Profi szerzodest kotottek vele, mert tavaly a Padres elbaszta a leigazolasat valami dokumentacios hibaval, ezutan csapott le a Yankees, allitolag 500K dollart fizettek erte. 2027-ben csatlakozik csak, addig marad Dominikan, ahol eddig is volt.
Dzsokijuing
Stez
17 napja
Mi ez a Morua Márkó a Yankeesnél pontosan?Profi szerzodest kotottek vele, mert tavaly a Padres elbaszta a leigazolasat valami dokumentacios hibaval, ezutan csapott le a Yankees, allitolag 500K dollart fizettek erte. 2027-ben csatlakozik csak, addig marad Dominikan, ahol eddig is volt.
Dzsokijuing
Szerkesztette: Stez
17 napja
Mi ez a Morua Márkó a Yankeesnél pontosan?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
17 napja
hoppá larrybrownsports.com/baseball/tony-clark-resigns-sister-in-law/741577
18 napja
Ez már a next level.A moneyball-ban ennél azért több tudatosság és perspektíva volt.fuulba nyomjuk a kretént.Moneyball.
mindenki aki ingyé van és kivan égve egy próbát megér címszóval.
P@trik
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
18 napja
A moneyball-ban ennél azért több tudatosság és perspektíva volt.fuulba nyomjuk a kretént.Moneyball.
P@trik
Őszentsége Sobri Jóska
18 napja
fuulba nyomjuk a kretént.Moneyball.
P@trik
19 napja
ellehet képzelni ha minor szerződést kapott kvázi egy TC meghívót, és nem volt más kérője eddig akk milyen állapotba lehet a csávó.Azé' egy kétszeres bajnokról beszélsz,The Padres are signing Walker Buehler to a minor league deal, per Kevin AceeCsak kiraktuk Castellanost....Veterán minimumér aláírt padreshez, meg a sérülésből lábadozó Griffin Canning és German Marquez dobók is.
dande2
Nincs lové, megy a moslékosvödörbe a turkálás rendesen.
P@trik
Padres bring back Ty France on minors league deal.
Tényleg a maradékba turkálunk 😀
P@trikpadrehombre, kicsit több risztekpa kéne!
slowmotion
fuulba nyomjuk a kretént.