Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
ELO-matek, hogy miért az Astros a favorit.fivethirtyeight.com/features/the-astros-are-chasing-history-but-the-phillies-know-how-to-pull-a-historic-upset/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Magas labda, de azért berakom.Én olyan térképet láttam, ahol csak a város volt bejelölve és az állam többi része Phillies.
Dzsokijuing
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Magas labda, de azért berakom.Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Hurá:Astros meg lajkolja ezt.
Looks like Aaron Boone will be the Yankees manager in 2023 https://t.co/SUZMfHPGr8
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) October 26, 2022
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Hurá:Looks like Aaron Boone will be the Yankees manager in 2023 https://t.co/SUZMfHPGr8
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) October 26, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
The Phillies are a working model of Dave Dombrowski's all-in mentalitywww.thescore.com/mlb/news/2457812
több mint 2 éve
ennél sokkal furább dolgok is mennek twitteren 😊Nem is azért raktam be, mert friss hanem mert jó kis belsős videó.persze, csak fura, hogy négy éves videók mennek twitteren
Matthew99
robiroboter
több mint 2 éve
Most hogy így mondod, valóban.Nem is azért raktam be, mert friss hanem mert jó kis belsős videó.persze, csak fura, hogy négy éves videók mennek twitteren
Matthew99
youtu.be/SndVUNpyZeo
robiroboter
több mint 2 éve
Nem is azért raktam be, mert friss hanem mert jó kis belsős videó.persze, csak fura, hogy négy éves videók mennek twitteren
Matthew99
youtu.be/SndVUNpyZeo
több mint 2 éve
jó régi videó, már se Mancini, se Bobby DNem is azért raktam be, mert friss hanem mert jó kis belsős videó.
robiroboter
több mint 2 éve
jó régi videó, már se Mancini, se Bobby D
több mint 2 éve
The art of catching a baseball. This is a must watch ⚾️💯 pic.twitter.com/q2B8iCRS8K
— Baseball (@mlbelites_) October 25, 2022
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Remélem jól fog elsűlni, szimpatikus ember.Ha minden igaz Skip Schumaker lesz a Marlins managere.na, ez egy érdekes, fiatalos döntés, lássuk, mi lesz belőle.
adamfaragoo
robiroboter
több mint 2 éve
Ha minden igaz Skip Schumaker lesz a Marlins managere.na, ez egy érdekes, fiatalos döntés, lássuk, mi lesz belőle.
adamfaragoo
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Ha minden igaz Skip Schumaker lesz a Marlins managere.
több mint 2 éve
Egy WSt èrő HR törtènete 😊www.nbcsports.com/philadelphia/phillies/bryce-harper-nlcs-mvp-phillies-john-middleton-world-series
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Szvsz Boone-nak önmagában IKF kitartó játszatásáért is takarodnia kellene nemcsak a Bronxból, de a keleti partról is jó messzire. Teljességgel vállalhatatlan. És ez csak egy a sokból.
több mint 2 éve
A legtökéletesebb csapat és a klasszikus underdog simán az idei World Series-ben. Bármelyik is nyer, megérdemelt lesz, de természetesen a Phillies-nek drukkolok majd változatosság miatt.
több mint 2 éve
Yankees jövője a saját szubjektív véleményem alapján (lehet, hogy vannak tárgyi tévedések benne):csak igy kapkodva, ahogy en latom, picit sarkitva, de nagyreszt egyet ertek vele.
CATCHER:
- Trevino: Szerintem nem vártunk tőle ennyit. Elsőszámú és All-Star lett. Nem kérdés, hogy maradnia kell.
- Higashioka: A Spring Training császára. Azóta elveszett és gyakorlatilag semmit nem hozott. Simán elengedném, ha Contrerast ide tudjuk hozni vagy Wells-t elkezdjük beépíteni.
INFIELD:
- Rizzo: Maradnia kell. Megbízható, lassan indult, de még mindig clutch.
- Torres: Az előző rossz szezon után az idei sokkal jobban sikerült. Mindenképp maradnia kell.
- IKF: Szerintem még azt a keveset se hozta, amit vártunk. Jövőre több helyet adnék itt a fiataloknak (Cabrera, Peraza, Volpe) hátrébb szorítva őt.
- Donaldson: Kuka utca (via Mike). Sír a szemem Urshela után. Akár házon belüli fiatalt is beraknék a helyére.
- LeMahieu: Sajnálom ezt a gyenge szezont. Gyógyuljon meg és jöjjön vissza, mint a gép mert szükség van rá.
- Gonzalez: Nem győzött meg. Kereshetünk mást helyette, mert darab darab.
- Cabrera: Ütésben lassan kezdett, de védekezésben azonnal ferobbantotta a Bronxot mindegy hova rakták. Új kedvencem. Jövőre a Spring Traininget végigdolgozva szerintem robbantani fog.
- Peraza: Megilletődött mikor felkerült, de látszik benne a potenciál. Hagynám fent jövőre is.
OUTFIELD:
- Judge: Történelmi szezon, egy befeszült utolsó hónappal, amikor a HR rekordot üldözte. Ez a feszülés benne maradt a rájátszásra és nem véletlen fütyülték. Egyedül akkor tudom elképzelni, hogy elmegy ha Ohtani lesz az új franchise arc, de ebben az esetben is lebontják majd részben a stadiont a szurkolók.
- Hicks: Kuka utca 2.0. 30/30 helyett a nagy semmi.
- Benintendi: Nehezen indult. aztán jött a sérülés mire kezdett volna mutatni valamit. Talán ha elejétől a csapattal van, akkor hozza majd magát. Biztos pontnak gondolom jövőre.
- Bader: OFFSEASON KING. Senki nem várta ezt tőle. Még így is fáj a Montgomery csere, de sokat javított a renomén ezzel a teljesítménnyel. Jövőre remélem végig hozza ezt.
- Locastro: Csak futó. Felőlem mehet is, meg maradhat is.
- Pereira, Florial: Hát ha olvassa Papa Florial, ezért jövőre is jöjjenek és robbantsanak végre.
DH:
- Stanton: Egy állat még mindig. Ha csak a labda közelébe üt, sikít a varrás a labdán. A strike outokkal együtt is elég lenne amit idén hozott, ha a többiek nem mennének több hetes apaszabira idény közben.
- Carpenter: Senki nem várta ezt tőle. Egészségesen meccsfordító ember tudott lenni. Boone faszsága, hogy itt a végén erőltette mikor teljes formán kívül jött vissza a sérülésből.
STARTING PITCHER:
- Cole: Új single season K rekord. Ettől még voltak hullámok, de még mindig ász, amit a rájátszásban is megmutatott.
- Cortez: Az év Yankees játékosa. A startjait élmény volt nézni, dominálta az ütőket,l egész évben megbízható teljesítményt nyújtott.
- Severino: A sérülés után szépen jött vissza. Jövőre szerintem domináns lesz, ha addig nem jön közbe semmi.
- Taillon: Megbízható volt. Ennyi kellett tőle. Voltak jobb és rosszabb teljesítmények is.
- Germán: Érthetetlen a mellőzése a rájátszásban. Maradhat a rotációban.
- Montas: Sokat vártunk tőle, de leolvadt aztán megsérült. Remélem egy teljes előszezon után hozni fogja amiért idehoztuk.
- Montgomery: Anyád Cashman...
BULLPEN:
Nem akarok kiemelni senkit. Az egész idényben megbízhatóak voltak. Remélem jövőre a sérülések (King) és a formahanyatlás (Holmes) is elkerüli őket, mert akkor rendben lesznek. Chapman mehet amerre lát.
EDZŐ:
Bár felhúztam a szemöldököm, hogy még erre az idényre is maradt, de ha továbbra is ő marad az edző, akkor semmi jót nem várhatunk. A rotációs szisztémája, pihentetései még szerintem be is zavartak a csapatnak, bár 99 győzelem csak összejött. Amikor gond volt az All-Star szünet után képtelen volt belenyúlni és felrázni az ütőket. A rájátszásban is folytatódott ez a semmi (lásd az Astros elleni 642 K). Én megköszönném neki a munkát.
GM:
Szerintem a trade deadline alatt elkövetett munkássága is hozzájárult, hogy a csapat mélyrepülésbe kezdett (lásd Montgomery, Waldichuk). A régi véresszájúsága is a múlté, senkire nem repülünk már rá olyan ellenállhatatlanul. Viszlát.
ÖSSZEGZÉS:
Sokat nem kell működni a free agent piacon. Judge jövője lesz a fő téma a csapatnál, illetve én hoznám Contrerast a Cubsból. A kezdő dobó piacon körül kéne nézni, de a csapat magját csak össze kéne gyúrni és nem hagyni, hogy a Bronx Bombers ilyen hosszú időre tetszhalott állapotban maradjon.
Matthew99
Trevino maradhat, Higgy sztem mehet.
IKF mehet, ezt Cabrera is tudja hozni hosszu tavon.
hat meglatjuk Judget, sztem rohadtul tul fizetjuk, raadasul 30+, ki tudja meddig tud vedekezni is. foleg h Stanton is 2027ig van alairva biztosan, es hat o sem fog ennel tobb idot eltolteni offielden mint iden.
raadasul Bader meg Benintendi jo lesz hatul remelem.
kezdo otosunk jol nezne ki meg ugyis h Montgomery el lett cserelve.
Bullpenre nagyjabol lehet alapozni, de Schmidt PO teljesitmenyevel nem vagyok kibekulve.
Boone: ugye 2018 ota o az edzo. rengeteg a SO, szornyu uto teljesitmenyek a vesztes szeriakban (214es atlag visszakoszon tobbszor is.) nyilvan azzal nem tudott mit kezdeni h Chapman tobbszor is cserben hagyta korabban, de az h az utok vhogy mindig leolvadnak a vesztes szeriakban azert o is felelos, hiszen mar kb a csapat 2/3t lecsereltuk miota jott, az eredmeny mindig ugyanaz. raadasul az, hogy German minek volt rosteren, ha semmilyen szituban sem szamitott ra, erthetetlen.
Cashman: o rakja ossze evek ota a keretet, de hiaba a rengeteg penz, az eredmenyek nem jonnek. lehet nem artana vki frissult erovel. en mindkettot kitennem, es teljesen friss GM-Edzo parossal nyomnam.
jovo ev: sztem a kezdo otosunk nagyjabol megvan, ha Contreras jonne az jo lenne, de nem elethalal kerdes. de a legnagyobb problema, hogy ezer felekeppen probaltuk mar ezt a magot ehhez kepest semmi nagyobb eredmeny (most nem terek ki arra, hogyan csaltak el tolunk lehetoseget), igy lehet jobban kellene robbantani.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
mit ír a szabálykönyv?4.04 Weather and Field Conditions
Dzsokijuing
img.mlbstatic.com/mlb-images/image/upload/mlb/hhvryxqioipb87os1puw.pdf
több mint 2 éve
esőben meddig hagyják őket játszani?Ez engem is érdekel.
Löfli
Szagértők itt, a fórumon: mit ír a szabálykönyv?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Yankees jövője a saját szubjektív véleményem alapján (lehet, hogy vannak tárgyi tévedések benne):CATCHER:
- Trevino: Szerintem nem vártunk tőle ennyit. Elsőszámú és All-Star lett. Nem kérdés, hogy maradnia kell.
- Higashioka: A Spring Training császára. Azóta elveszett és gyakorlatilag semmit nem hozott. Simán elengedném, ha Contrerast ide tudjuk hozni vagy Wells-t elkezdjük beépíteni.
INFIELD:
- Rizzo: Maradnia kell. Megbízható, lassan indult, de még mindig clutch.
- Torres: Az előző rossz szezon után az idei sokkal jobban sikerült. Mindenképp maradnia kell.
- IKF: Szerintem még azt a keveset se hozta, amit vártunk. Jövőre több helyet adnék itt a fiataloknak (Cabrera, Peraza, Volpe) hátrébb szorítva őt.
- Donaldson: Kuka utca (via Mike). Sír a szemem Urshela után. Akár házon belüli fiatalt is beraknék a helyére.
- LeMahieu: Sajnálom ezt a gyenge szezont. Gyógyuljon meg és jöjjön vissza, mint a gép mert szükség van rá.
- Gonzalez: Nem győzött meg. Kereshetünk mást helyette, mert darab darab.
- Cabrera: Ütésben lassan kezdett, de védekezésben azonnal ferobbantotta a Bronxot mindegy hova rakták. Új kedvencem. Jövőre a Spring Traininget végigdolgozva szerintem robbantani fog.
- Peraza: Megilletődött mikor felkerült, de látszik benne a potenciál. Hagynám fent jövőre is.
OUTFIELD:
- Judge: Történelmi szezon, egy befeszült utolsó hónappal, amikor a HR rekordot üldözte. Ez a feszülés benne maradt a rájátszásra és nem véletlen fütyülték. Egyedül akkor tudom elképzelni, hogy elmegy ha Ohtani lesz az új franchise arc, de ebben az esetben is lebontják majd részben a stadiont a szurkolók.
- Hicks: Kuka utca 2.0. 30/30 helyett a nagy semmi.
- Benintendi: Nehezen indult. aztán jött a sérülés mire kezdett volna mutatni valamit. Talán ha elejétől a csapattal van, akkor hozza majd magát. Biztos pontnak gondolom jövőre.
- Bader: OFFSEASON KING. Senki nem várta ezt tőle. Még így is fáj a Montgomery csere, de sokat javított a renomén ezzel a teljesítménnyel. Jövőre remélem végig hozza ezt.
- Locastro: Csak futó. Felőlem mehet is, meg maradhat is.
- Pereira, Florial: Hát ha olvassa Papa Florial, ezért jövőre is jöjjenek és robbantsanak végre.
DH:
- Stanton: Egy állat még mindig. Ha csak a labda közelébe üt, sikít a varrás a labdán. A strike outokkal együtt is elég lenne amit idén hozott, ha a többiek nem mennének több hetes apaszabira idény közben.
- Carpenter: Senki nem várta ezt tőle. Egészségesen meccsfordító ember tudott lenni. Boone faszsága, hogy itt a végén erőltette mikor teljes formán kívül jött vissza a sérülésből.
STARTING PITCHER:
- Cole: Új single season K rekord. Ettől még voltak hullámok, de még mindig ász, amit a rájátszásban is megmutatott.
- Cortez: Az év Yankees játékosa. A startjait élmény volt nézni, dominálta az ütőket,l egész évben megbízható teljesítményt nyújtott.
- Severino: A sérülés után szépen jött vissza. Jövőre szerintem domináns lesz, ha addig nem jön közbe semmi.
- Taillon: Megbízható volt. Ennyi kellett tőle. Voltak jobb és rosszabb teljesítmények is.
- Germán: Érthetetlen a mellőzése a rájátszásban. Maradhat a rotációban.
- Montas: Sokat vártunk tőle, de leolvadt aztán megsérült. Remélem egy teljes előszezon után hozni fogja amiért idehoztuk.
- Montgomery: Anyád Cashman...
BULLPEN:
Nem akarok kiemelni senkit. Az egész idényben megbízhatóak voltak. Remélem jövőre a sérülések (King) és a formahanyatlás (Holmes) is elkerüli őket, mert akkor rendben lesznek. Chapman mehet amerre lát.
EDZŐ:
Bár felhúztam a szemöldököm, hogy még erre az idényre is maradt, de ha továbbra is ő marad az edző, akkor semmi jót nem várhatunk. A rotációs szisztémája, pihentetései még szerintem be is zavartak a csapatnak, bár 99 győzelem csak összejött. Amikor gond volt az All-Star szünet után képtelen volt belenyúlni és felrázni az ütőket. A rájátszásban is folytatódott ez a semmi (lásd az Astros elleni 642 K). Én megköszönném neki a munkát.
GM:
Szerintem a trade deadline alatt elkövetett munkássága is hozzájárult, hogy a csapat mélyrepülésbe kezdett (lásd Montgomery, Waldichuk). A régi véresszájúsága is a múlté, senkire nem repülünk már rá olyan ellenállhatatlanul. Viszlát.
ÖSSZEGZÉS:
Sokat nem kell működni a free agent piacon. Judge jövője lesz a fő téma a csapatnál, illetve én hoznám Contrerast a Cubsból. A kezdő dobó piacon körül kéne nézni, de a csapat magját csak össze kéne gyúrni és nem hagyni, hogy a Bronx Bombers ilyen hosszú időre tetszhalott állapotban maradjon.
több mint 2 éve
Gratu a Philinek jobbak voltak kétségtelen. Most már nyerjétek is meg!Összességében az embernek az egyik szeme sír a másik nevet mert egy elég hullámvasút szezonunk volt. Aki ismer tudja hányszor anyáztam évközbe 😀😀😀 Viszont a végén sikerült bejutni a PO-ba és két +100as csapatot is pofánvágtunk.
Viszont sajnálom az elszalasztott lehetőséget a WS-re mert kevés ilyen év van hogy a 4 nagy kiesik és a két becsusszanó eljut a konf döntőig.
Érdekes offseason jön, lesz jó pár távozó ebből a Padresből.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
Pont a 9. Tetejere kapcsolodam be😀remélem elpicsázzátok akkor a Houstont is, micsoda cinderella sztoriA lineup meglenne hozzá, kérdés a bullpen elég lesz-e 😀
Löfli
dande2
több mint 2 éve
remélem elpicsázzátok akkor a Houstont is, micsoda cinderella sztoriA lineup meglenne hozzá, kérdés a bullpen elég lesz-e 😀
Löfli