Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
remélem elpicsázzátok akkor a Houstont is, micsoda cinderella sztori
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Szerencsére időben lecserélték. Megoldották. Szép volt. 😀Botrányosan fakezű a dobó. Lesz még itt izgalom bőven.Majd a WSBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN 😀 😀 😀 JEEEEEEEEEEEEEEEEE
xrace77
dande2
több mint 2 éve
Botrányosan fakezű a dobó. Lesz még itt izgalom bőven.Majd a WSBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN 😀 😀 😀 JEEEEEEEEEEEEEEEEE
xrace77
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Botrányosan fakezű a dobó. Lesz még itt izgalom bőven.
több mint 2 éve
Akkor 3 outot és meglehet!
több mint 2 éve
huh ez meleg volt, jó lenne legalább egyenlíteni. Az idő nagyon gáz, de ha nincs villám, hagyni fogják most már........
több mint 2 éve
csudába ott hagytuk a fordítást a pályán
több mint 2 éve
két error és át is vették a vezetést..........
több mint 2 éve
esőben meddig hagyják őket játszani?amíg el nem csókerkedjük grrrrrrrrrrr
Löfli
több mint 2 éve
esőben meddig hagyják őket játszani?
több mint 2 éve
Gondolom, az NBA még így is nézettebb. Kivéve, ha játszik a Fradika.El ne jonxeld nekem😛 Sport tv meg azért durván eltolta a közvetítéseket a másik párosítás javára....elmennek a sunyiba.......nincs bajom az NBAvel de ott szezon elején járnak itt meg.....Mit művel ez a Phillies bagázs a playoffban! Most már jussanak is be a World Series-be és nyerjék is meg!Meg fogják most már szerintem.
zavi27
Kampman
dande2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
El ne jonxeld nekem😛 Sport tv meg azért durván eltolta a közvetítéseket a másik párosítás javára....elmennek a sunyiba.......nincs bajom az NBAvel de ott szezon elején járnak itt meg.....Mit művel ez a Phillies bagázs a playoffban! Most már jussanak is be a World Series-be és nyerjék is meg!Meg fogják most már szerintem.
zavi27
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Mit művel ez a Phillies bagázs a playoffban! Most már jussanak is be a World Series-be és nyerjék is meg!Meg fogják most már szerintem.
zavi27
több mint 2 éve
Mit művel ez a Phillies bagázs a playoffban! Most már jussanak is be a World Series-be és nyerjék is meg!
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Bár szerintem most már a széria sem kérdéses.Az első meccs előtt sem volt kérdéses.
Kampman
több mint 2 éve
Akkor már csak egy meccs a csoda kapujáig. 😊 A többiről, ha ott leszünk😊
több mint 2 éve
Asszem ez meg mindent elmond:the Yankees are 12-for-94 with a slash line of .128/.212/.223 to go along with an astonishing 41 strikeouts
Plusz Boone döntése h clutch helyzetben Trivinohoz fordul Cole helyett …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Dehogynem, én csak az adott meccsről beszéltem, nem a szériáról.Azt se gondoltam volna, hogy ezt megnyeri az Astros, pláne nem, hogy ennyivel.Nem 4 nyert meccsig megy?
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Bár szerintem most már a széria sem kérdéses.
több mint 2 éve
Nem 4 nyert meccsig megy?Kérdezd meg a Yanks-drukkereket, melyik csapat állt fel ligadöntőben 0-3-ról 😀
Őszentsége Sobri Jóska
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Azt se gondoltam volna, hogy ezt megnyeri az Astros, pláne nem, hogy ennyivel.Nem 4 nyert meccsig megy?
Kampman
több mint 2 éve
Nekünk is lefőtt a kávé. :/Vagy lehet, hogy a Phillies egyszerűen nem menedzseli túl a meccseket, mint nálunk Roberts?
Kicsit olyan érzésem van mintha nem is WS-be akart volna jutni a csapat hanem csak az volt a cél hogy az LA bosszút álljanak.
P@trik
több mint 2 éve
Nekünk is lefőtt a kávé. :/ Kicsit olyan érzésem van mintha nem is WS-be akart volna jutni a csapat hanem csak az volt a cél hogy az LA bosszút álljanak.
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Azt se gondoltam volna, hogy ezt megnyeri az Astros, pláne nem, hogy ennyivel.
több mint 2 éve
Szánalom. Nem lehetne 3 meccs után kiesni? A Yankee Stadiumban 1 ütés a 9. inning két outjáig. Mit akarunk?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.