Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Uh-oh. They call it 'hullámvölgy'.
több mint 4 éve
Cleveland wearenotracistsCleveland new names 😀Minden évben új néven indulnak.Majd lesz egy kis csoport akik kikérik maguknak az őrzést és cseszhetik ezt a nevet is.Úgy értem hogy vicc ahogyan rávették őket a névcserére. A mosolygós indián logó lecserélése még oké, de hogy ennyire PC legyen minden, hogy nem hívhatod a csapatodat Indiansnek. A következő Indiana állám lesz…Az extra polkorrekt irányba megy a mai kultúra nagy része, lesz még jó néhány ilyen "Kinizsi" csapat a major ligákban.
Heisman
Kampman
Matthew99
Mikey
YoungZeeZee
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Na jó, de amúgysem hosszútávon számoltunk volna vele. Elhoztuk Cruz-t, ami azt sugallja, hogy mennénk a WS-ért, közben meg elcseréljük az egyik legjobb dobónk. Szóval mindenképp érdekes a dolog. Persze ha jön Scherzer a napokban akkor nem szóltam 😀Elcseréltük Rich Hill-t a Mets-hez, amit azért nem értek mert szerintem Glasnow mögött ő volt a legjobb starterünk.Fiatalabb nem lesz, cserébe állandóan megsérül.
Wester
slowmotion
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 503
jo ez. cubs logo...tiszta cool tv
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 503
Cleveland new names 😀Minden évben új néven indulnak.Majd lesz egy kis csoport akik kikérik maguknak az őrzést és cseszhetik ezt a nevet is.Úgy értem hogy vicc ahogyan rávették őket a névcserére. A mosolygós indián logó lecserélése még oké, de hogy ennyire PC legyen minden, hogy nem hívhatod a csapatodat Indiansnek. A következő Indiana állám lesz…Az extra polkorrekt irányba megy a mai kultúra nagy része, lesz még jó néhány ilyen "Kinizsi" csapat a major ligákban.
Heisman
Kampman
Matthew99
Mikey
több mint 4 éve
Elcseréltük Rich Hill-t a Mets-hez, amit azért nem értek mert szerintem Glasnow mögött ő volt a legjobb starterünk.Fiatalabb nem lesz, cserébe állandóan megsérül.
Wester
több mint 4 éve
A Cleveland Browns borzalmas név, ott is ideje lenne egy változtatásnak, lehetnének mondjuk a Cleveland Indians.
több mint 4 éve
Minden évben új néven indulnak.Majd lesz egy kis csoport akik kikérik maguknak az őrzést és cseszhetik ezt a nevet is.Úgy értem hogy vicc ahogyan rávették őket a névcserére. A mosolygós indián logó lecserélése még oké, de hogy ennyire PC legyen minden, hogy nem hívhatod a csapatodat Indiansnek. A következő Indiana állám lesz…Az extra polkorrekt irányba megy a mai kultúra nagy része, lesz még jó néhány ilyen "Kinizsi" csapat a major ligákban.
Heisman
Kampman
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Elcseréltük Rich Hill-t a Mets-hez, amit azért nem értek mert szerintem Glasnow mögött ő volt a legjobb starterünk.
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/101879/extra-inning-17-mercedes-a-garazsban/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Majd lesz egy kis csoport akik kikérik maguknak az őrzést és cseszhetik ezt a nevet is.Úgy értem hogy vicc ahogyan rávették őket a névcserére. A mosolygós indián logó lecserélése még oké, de hogy ennyire PC legyen minden, hogy nem hívhatod a csapatodat Indiansnek. A következő Indiana állám lesz…Az extra polkorrekt irányba megy a mai kultúra nagy része, lesz még jó néhány ilyen "Kinizsi" csapat a major ligákban.
Heisman
Kampman

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Úgy értem hogy vicc ahogyan rávették őket a névcserére. A mosolygós indián logó lecserélése még oké, de hogy ennyire PC legyen minden, hogy nem hívhatod a csapatodat Indiansnek. A következő Indiana állám lesz…Az extra polkorrekt irányba megy a mai kultúra nagy része, lesz még jó néhány ilyen "Kinizsi" csapat a major ligákban.
Heisman
több mint 4 éve
Úgy értem hogy vicc ahogyan rávették őket a névcserére. A mosolygós indián logó lecserélése még oké, de hogy ennyire PC legyen minden, hogy nem hívhatod a csapatodat Indiansnek. A következő Indiana állám lesz…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kifejezetten tetszik a Guardians, őszintén meglepődtem hogy sikerült ilyen jó nevet választaniuk.
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Cleveland Guardians… viccA Marvel fan Indians szurkolóknak tuti tetszik. 😀
Heisman
Szerintem is jó.
több mint 4 éve
Cleveland Guardians… vicc
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Hamar meggondolta magát 😀Ezek szerint La Russával megbeszélték amit meg kellett. Örülök.
adamfaragoo
több mint 4 éve
Nincs még elég baja az egyszeri Yankees drukkernek:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
😂😂😂Yadier Molina checks Kwang-Hyun Kim for foreign substances lol
— MLB Foreign Substance Checks (@StickyCheck) July 23, 2021
(Via @cardinalsgifs
pic.twitter.com/WD0jjxXDaR

több mint 4 éve
Nincs elég baj, még veszekedni is kell... 😀 Per sources Marlins Outfielder Monte Harrison was involved in a clubhouse incident in Washington which he instigated a confrontation with teammate Starling Marte. My understanding is the club has handled the situation internally.
— Craig Mish (@CraigMish) July 23, 2021
több mint 4 éve
bunteto.com/egyeb-sportok/amerikai-sportok/adni-vagy-venni-at-bat-podcast-09/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Hamar meggondolta magát 😀
több mint 4 éve
Beverte a fejét a medence szélébe?Lehet, hogy nem látott túl sok jövőt magának MLB-szinten
Matthew99
A minor league pedig egy karrier süllyesztő, lényegesen alacsonyabb fizetésért, szarabb körülmények között kell gürizni, akár éveken keresztül, anélkül, hogy valaha reális esély lenne visszatérni.
Pár éve hallgattam egy podcastet Curt Schilling és Terry Francona szereplésével, ahol pár percig beszéltek arról is, hogy alacsonyabb szinteken már rengeteg olyan játékos van, aki pl. egy-két magánéletbeli változás után (felmerülő lehetséges alternatív karrier, jön a gyerek, stb.) inkább jobban teszi, ha visszavonul, mert a minor league-et onnantól már kilátástalanság tovább folytatni, inkább jobb valami civil munka.
több mint 4 éve
Beverte a fejét a medence szélébe?Ami biztos, hogy amióta volt az a bizonyos 3-0 pitch home runja, ami után La Russa nyilvánosan is kritizálta, valami .100 környékén, de inkább alatta ütött heteken át, mielőtt le lett küldve. Előtte közel .400-zal ütött.
In an Instagram post, Yermin Mercedes, an April sensation with the Chicago White Sox, says he's stepping "away from baseball for a while ... it's over."
— Jeff Passan (@JeffPassan) July 22, 2021
Mercedes was sent to AAA earlier this month and had been playing well, hitting .309/.377/.655. pic.twitter.com/11P6EgpiKn
Matthew99
Nagyon emocionális lélek, szerintem nagyon megtörhette a dolog. Kár, hogy most adja fel.