Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 809 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 228 — Cowboys fan
Uh-oh. They call it 'hullámvölgy'.
több mint 4 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 012 — Jó ötletnek tűnt!
Úgy értem hogy vicc ahogyan rávették őket a névcserére. A mosolygós indián logó lecserélése még oké, de hogy ennyire PC legyen minden, hogy nem hívhatod a csapatodat Indiansnek. A következő Indiana állám lesz…
Heisman
Az extra polkorrekt irányba megy a mai kultúra nagy része, lesz még jó néhány ilyen "Kinizsi" csapat a major ligákban.
Kampman
Majd lesz egy kis csoport akik kikérik maguknak az őrzést és cseszhetik ezt a nevet is.
Matthew99
Minden évben új néven indulnak.
Mikey
Cleveland new names 😀
YoungZeeZee
Cleveland wearenotracists

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Elcseréltük Rich Hill-t a Mets-hez, amit azért nem értek mert szerintem Glasnow mögött ő volt a legjobb starterünk.
Wester
Fiatalabb nem lesz, cserébe állandóan megsérül.
slowmotion
Na jó, de amúgysem hosszútávon számoltunk volna vele. Elhoztuk Cruz-t, ami azt sugallja, hogy mennénk a WS-ért, közben meg elcseréljük az egyik legjobb dobónk. Szóval mindenképp érdekes a dolog. Persze ha jön Scherzer a napokban akkor nem szóltam 😀

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 503
jo ez. cubs logo...tiszta cool tv
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 503
Úgy értem hogy vicc ahogyan rávették őket a névcserére. A mosolygós indián logó lecserélése még oké, de hogy ennyire PC legyen minden, hogy nem hívhatod a csapatodat Indiansnek. A következő Indiana állám lesz…
Heisman
Az extra polkorrekt irányba megy a mai kultúra nagy része, lesz még jó néhány ilyen "Kinizsi" csapat a major ligákban.
Kampman
Majd lesz egy kis csoport akik kikérik maguknak az őrzést és cseszhetik ezt a nevet is.
Matthew99
Mikey
Cleveland new names 😀
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 228 — Cowboys fan
Elcseréltük Rich Hill-t a Mets-hez, amit azért nem értek mert szerintem Glasnow mögött ő volt a legjobb starterünk.
Wester
Fiatalabb nem lesz, cserébe állandóan megsérül.
több mint 4 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
A Cleveland Browns borzalmas név, ott is ideje lenne egy változtatásnak, lehetnének mondjuk a Cleveland Indians.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 027
Heisman
Kampman
Matthew99

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/podcasts/101879/extra-inning-17-mercedes-a-garazsban/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man
Heisman
Kampman

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
Heisman

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Kifejezetten tetszik a Guardians, őszintén meglepődtem hogy sikerült ilyen jó nevet választaniuk.

Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Cleveland Guardians… vicc
Heisman
A Marvel fan Indians szurkolóknak tuti tetszik. 😀

Szerintem is jó.

több mint 4 éve
Heisman
Rosszabbra számítottam.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Hamar meggondolta magát 😀
adamfaragoo
Ezek szerint La Russával megbeszélték amit meg kellett. Örülök.

több mint 4 éve
Nincs még elég baja az egyszeri Yankees drukkernek:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
😂😂😂

több mint 4 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Nincs elég baj, még veszekedni is kell... 😀
több mint 4 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
 bunteto.com/egyeb-sportok/amerikai-sportok/adni-vagy-venni-at-bat-podcast-09/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Hamar meggondolta magát 😀
több mint 4 éve
Beverte a fejét a medence szélébe?
Matthew99
Lehet, hogy nem látott túl sok jövőt magának MLB-szinten
A minor league pedig egy karrier süllyesztő, lényegesen alacsonyabb fizetésért, szarabb körülmények között kell gürizni, akár éveken keresztül, anélkül, hogy valaha reális esély lenne visszatérni.
Pár éve hallgattam egy podcastet Curt Schilling és Terry Francona szereplésével, ahol pár percig beszéltek arról is, hogy alacsonyabb szinteken már rengeteg olyan játékos van, aki pl. egy-két magánéletbeli változás után (felmerülő lehetséges alternatív karrier, jön a gyerek, stb.) inkább jobban teszi, ha visszavonul, mert a minor league-et onnantól már kilátástalanság tovább folytatni, inkább jobb valami civil munka.

több mint 4 éve
Beverte a fejét a medence szélébe?

Matthew99
Ami biztos, hogy amióta volt az a bizonyos 3-0 pitch home runja, ami után La Russa nyilvánosan is kritizálta, valami .100 környékén, de inkább alatta ütött heteken át, mielőtt le lett küldve. Előtte közel .400-zal ütött.

Nagyon emocionális lélek, szerintem nagyon megtörhette a dolog. Kár, hogy most adja fel.