Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
A Dodgers ellen kétféle módon szoktunk kikapni. Teljesen simán, már az első perctől semmi esélyt se hagyva (ezt főleg idegenben), vagy nagy előnyről leolvadva. Ez most a második.
több mint 5 éve
Ma este mindenki 21-es mezszámmal játszik nálunk. Természetesen Roberto Clemente tiszteletére. Kíváncsi vagyok, hogy Bell megkapja-e idén a Clemente díjat.
több mint 5 éve
Amikor már azt hiszi az ember, hogy elértük a mélypontot, akkor a következő meccsen kapunk 10 pontot egy inning alatt. 😀 Ottavino kiejtés nélkül benyalt hatot.Mondjuk az sem feltétlenül normális, hogy 5-8 sérülttel .600 körül van a csapat. Szerintem várható volt hogy előbb-utóbb szétesik a csapat.
Kíváncsi vagyok, ma hajnalban mivel rukkolnak elő a srácok, nehéz lesz ezt alulmúlni.
Darksun3
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Amikor már azt hiszi az ember, hogy elértük a mélypontot, akkor a következő meccsen kapunk 10 pontot egy inning alatt. 😀 Ottavino kiejtés nélkül benyalt hatot.Ottavino elképesztő mélyrepülésben van tavalyi szezont is beleértve. nem tudom mi lett ezzel az emberrel ...
Kíváncsi vagyok, ma hajnalban mivel rukkolnak elő a srácok, nehéz lesz ezt alulmúlni.
Darksun3
feszegetik, hogy Boone elvesztette a játékosokat, nem tudja őket motiválni. mikor végre van hitting akkor a dobók hagyják cserben a csapatot, ez hihetetlen. még PO sem lesz ebből ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Amikor már azt hiszi az ember, hogy elértük a mélypontot, akkor a következő meccsen kapunk 10 pontot egy inning alatt. 😀 Ottavino kiejtés nélkül benyalt hatot.Olyan még nem volt, hogy az első inningben le kell cserélni a kezdő dobót és a meccs végére elfogy a bullpen. Challenge accepted
Darksun3

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Amikor már azt hiszi az ember, hogy elértük a mélypontot, akkor a következő meccsen kapunk 10 pontot egy inning alatt. 😀 Ottavino kiejtés nélkül benyalt hatot.Kíváncsi vagyok, ma hajnalban mivel rukkolnak elő a srácok, nehéz lesz ezt alulmúlni.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 5 éve
Ha vkit erdekel : mai Braves-Marlins ingyenesen a YouTube-on.
több mint 5 éve
Tegnap az agyon szidott bullpenünk gyakorlatilag megnyerte a meccset. A végén pedig Bell, Hayes, Tucker, Newman és Gonzalez is jól játszott, ütött és fordítani is tudtunk. 🙂
több mint 5 éve
Tweet of the season. 😂😂Folytatódott:
twitter.com/sara__stock/status/1300995825330511875?s=19
Mikey
larrybrownsports.com/baseball/red-sox-robert-wife-sara-tweet/563010
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Freddie Freeman-nek 1,384 meccs kellett az első Grand Slamig, Aztán most megint szerzett egyet. Úgy volt vele, hogy tetszett neki megpróbálja még egyszer 😀
több mint 5 éve
LAA kétszer is sokpontos meccsen kapta el egy ponttal a HOU-t.Örül mindenki ennek.
A hátralévő meccseken egy jó 70 -75 százalékos győzelmi aránnyal meg lehet még a PO?
Hány meccset játszanak ebben az alapszakaszban?
Sobri Jóska
Nem.
60.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
LAA kétszer is sokpontos meccsen kapta el egy ponttal a HOU-t.A hátralévő meccseken egy jó 70 -75 százalékos győzelmi aránnyal meg lehet még a PO?
Hány meccset játszanak ebben az alapszakaszban?
több mint 5 éve
Szezon elején nem gondoltam volna, hogy ilyenkor még a legtöbb ütött HR egy embertől csak 6 lesz, és azt sem, hogy ez pont Corey Dickerson lesz 😀
több mint 5 éve
Trevor Williams édes jó Istenem,de szar volt. Szerencsétlen Alford meg eltörte a könyökét, pedig jobb volt az elmúlt pár meccsen, mint Dyson bármikor.
több mint 5 éve
Abreu 40 meccs, 40 RBI. 😊 Azért Robert elkapása is a 9. inning alján nagyon menő volt.
több mint 5 éve
Szerintem is a hőség az oka. Magasabb hőmérsékleten a testek kitágulnak (a játékosok is, a labda is), és így könnyebb eltalálni őket.plusz 4 ember az 4 ember ...jut eszembe, itt a matek és a magyarázat:
csebi
www.facebook.com/PlayBallBaseballBlog/posts/1525536217627018
robiroboter
több mint 5 éve
Harold Ramirez visszatért a vírusból erre az első meccsen megsérül. Nem túl szerencsés.
több mint 5 éve
plusz 4 ember az 4 ember ...jut eszembe, itt a matek és a magyarázat:
csebi
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Egyébként én már annak is örülnék ha ezt a harmadik helyet megtartanánk, play offba úgy sem jutunk, legalább utolsók ne legyünk 😀
több mint 5 éve
el sem hiszem... nyertünk egy meccset 😀 2-13 az utolsó 15 meccsen a mérlegünk 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Tim Anderson úgy vezeti a run listát az AL-ben, hogy kihagyott 10 meccset, a manóját.Emellett vezeti az AVG listát is, kemény lenne ha egymás után két évben is megnyerné.
Nick Madrigal a 11. meccsén ötödjére ért el egynél több ütést és eddig .400-as átlaggal rendelkezik ÚJONCKÉNT. S emellett nagyon magabiztos védőjátékot is mutat 2B-n.
Nem tudom, mennyire gyakori hogy egy csapat stabilan nyolc újonccal a keretében vezesse a csoportját, de ezt idén a ChiSox megteszi.
több mint 5 éve
Kikaptunk a Rays ellen megint, de legalább most szereztünk runt 😄
több mint 5 éve
El Sem hiszem ... Megvertuk a Yankees-t !!!!Őket jelenleg egy magyar csapat is elverné háromból kétszer... 😥
Ray_bp_Lewis
több mint 5 éve
Jövő szerdáig nem lesz meccs a SportTv-n?Ahhoz képst hogy kb 😉 20 évig nem volt 😛
Sobri Jóska