Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 131 — nabege2@yahoo.com
“ Ravens ,RIGO” basszad meg !!!! Haraszti eddig azt hittem,egy aranylag normalis kommentator,de amit a baseball kozvetites ota mutat az vmi szegyen!
Ray_bp_Lewis
Haraszti magyarosítani akar...
Most mindenki döntse el maga, hogy ez jó vagy rossz...
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 131 — nabege2@yahoo.com
Miért nem a legfontosabb poszt a dobóé?
több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
“ Ravens ,RIGO” basszad meg !!!! Haraszti eddig azt hittem,egy aranylag normalis kommentator,de amit a baseball kozvetites ota mutat az vmi szegyen!
több mint 5 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Starling Marte megy a Marlinsba, lol, nagy igazolás volt 😀

Archie Bradley meg a Redsbe 😕
Löfli
szegényt nem szeretik fent, Pirates után fél szezon az épp rohadt gyenge Arizonanál és most a Marlins 😀 lehet visszavonulnék a helyében.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 5 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 464 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Starling Marte megy a Marlinsba, lol, nagy igazolás volt 😀

Archie Bradley meg a Redsbe 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 285 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként csak én vagyok ilyen hülye, hogy ennyire megkedvelem a játékosokat?
Annyira nehéz ilyenkor elengedni őket.
adamfaragoo
Minden sportban így van, sőt szerintem a legtöbb embernél. Nem ismerek nagyon Barca drukkert pl aki szivesen elengedné Messit 😀
Heisman Trophy
Off: Őszintén: abból katyvaszból ami most nálunk van, menjen csak mert nem úgy tűnik, hogy egyhamar változni fog... Mutassa csak meg máshol is, hogy milyen zseni, akkor talán a soha semmit nem csináló, de pofázni nagyon tudó károgók is befogják végre a nagyarcukat (nem az itteni fórumozókta gondoltam persze 😊 ) Szóval most annyira nem bánom ha megy 😛 😉)

On 😊
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
adamfaragoo
Minden sportban így van, sőt szerintem a legtöbb embernél. Nem ismerek nagyon Barca drukkert pl aki szivesen elengedné Messit 😀
Heisman Trophy
De én az utolsó "senkivel" is igy vagyok, aki üt kettőt 3 év alatt. Még őket is nehezen engedem el.

Viszont Urena megint itt ragadt eddig. 😀
Mindig azt lehet olvasni, hogy el fog igazolni, erre mindig sehol semmi.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
adamfaragoo
Én pont így voltam nyáron azzal az úriemberrel, aki épp most érkezik elvileg hozzátok.

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
adamfaragoo

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Közben kiderült, hogy Griffin Conine érkezik Villarért cserébe. Aki egyébként Mr. Marlin fia. 😀

több mint 5 éve
Robbie Ray szintén Toronto, Mike Minor Oakland.

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
Bedobtuk a törölközőt erre a szezonra is.

Féltem tőle, hogy ez a "se tankolás, se komoly építkezés" irány kb. ide fog vezetni.

több mint 5 éve
Villar Torontoba megy. Illetve Caleb Smith+ H. Meija és még valaki - Starling Marte csere lesz ha minden igaz.

több mint 5 éve
"Jonathan Villar is being removed from the game in New York."

Remek...kár volt akkor leigazolni ha már is megy.

Viszont több helyen irják, hogy Starling Marte érkezik. Kezdek kiváncsi lenni.
adamfaragoo
elvileg Toronto az irány.
én szerintem nem is láttam még ilyet, hogy meccs közben kivesznek valakit trade miatt

több mint 5 éve
"Jonathan Villar is being removed from the game in New York."

Remek...kár volt akkor leigazolni ha már is megy.

Viszont több helyen irják, hogy Starling Marte érkezik. Kezdek kiváncsi lenni.

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 058 — #NoStress
“ilyen az amikor nem tudnak rolad semmit” ma is SZAKERTO kommentar !!
Ray_bp_Lewis
Ez nem az “ezt nem hiszem el” srác a Nationals meccsről?

több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
“ilyen az amikor nem tudnak rolad semmit” ma is SZAKERTO kommentar !!
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
A Slam Diego szépen bevásárol | - becserél? - | jóféle játékosokból, most épp Mike Clevinger érkezik.

BTW az Indians miért cseréli el az egyik legjobb dobóját az első helyen állva?
Mikey
Már a winter meetingen is árultuk. Ha minden igaz 2 év van még vissza a szerződéséből, Clev meg kis túlzással top20 dobó, CY contender (nem fizetnénk meg). A White Sox ellen készülve kiszöktek Plesac cimborájával az éjszakába, majd a meetingen ahol elmondták hogy Plesac magától karanténba vonul jelezte hogy amúgy ő vele volt. Erre a csapattársak jelezték hogy akkor rakják ki őket a keretből. Plusz Clevnek az injury historyja se rövid (hát, térd). Kár érte, bírtam a játékát, de a rotáció még nélküle is top5, team ERA-ban még mindig első a csapat.* Nekünk OF playa kellett, Naylor elég tehetséges. Idén nem hiszem hogy beljebb leszünk vele, de hosszútávon bőven beválhat. A prospecteknél is Arias pl az egyik valaha volt legfiatalabbként pusztított A+ szinten, de Cantillo és Miller is jól néz ki. Korrekt trade, jobban örültem volna ha az Atlantával sikerül üzletelni vagy ha a Yankees nem sóher annyira, hogy még Fraziert se képesek bevenni a dealbe...
labo7
* AL-ben
több mint 5 éve
Annyira jó, idén negyedszer kezd ellenünk deGrom 😀
több mint 5 éve
labo7 Los Angeles Rams Wisconsin Badgers 665
A Slam Diego szépen bevásárol | - becserél? - | jóféle játékosokból, most épp Mike Clevinger érkezik.

Mikey
Már a winter meetingen is árultuk. Ha minden igaz 2 év van még vissza a szerződéséből, Clev meg kis túlzással top20 dobó, CY contender (nem fizetnénk meg). A White Sox ellen készülve kiszöktek Plesac cimborájával az éjszakába, majd a meetingen ahol elmondták hogy Plesac magától karanténba vonul jelezte hogy amúgy ő vele volt. Erre a csapattársak jelezték hogy akkor rakják ki őket a keretből. Plusz Clevnek az injury historyja se rövid (hát, térd). Kár érte, bírtam a játékát, de a rotáció még nélküle is top5, team ERA-ban még mindig első a csapat. Nekünk OF playa kellett, Naylor elég tehetséges. Idén nem hiszem hogy beljebb leszünk vele, de hosszútávon bőven beválhat. A prospecteknél is Arias pl az egyik valaha volt legfiatalabbként pusztított A+ szinten, de Cantillo és Miller is jól néz ki. Korrekt trade, jobban örültem volna ha az Atlantával sikerül üzletelni vagy ha a Yankees nem sóher annyira, hogy még Fraziert se képesek bevenni a dealbe...
több mint 5 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 945 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Padres adja:
OF Josh Naylor
C Austin Hodges
#7 Prospect SS Gabriel Arias
#9 Prospect LHP Joey Cantillo
#11 Prospect SS/2B Owen Miller
P Cal Quantrill

Indians adja:
SP Mike Clevinger
OF Greg Allen

Padres részről tudok nyilatkozni, ugye jött kettő C, így várható volt hogy menni fog Hodges vagy Mejía.
Naylor idén nem nagyon volt tényező néha beállt DH-ba.
Quantrill sajnálom mert nem volt rossz dobó, de ott is ugye érkezett két dobó a marinerstől.
Prospectek közt meg vannak ígéretesek, de a kérdés mindig az hogy beválnak-e.
több mint 5 éve

Mikey
a covid-ügy miatt valószínűleg. hazudott, majd elment a csapattal mielőtt kiderült volna az egész, ezzel veszélyeztetve őket. az Indiansnak pedig ezek szerint nem kell egy ilyen karakter az öltözőbe, plusz kaptak egy rahedli prospectet cserébe.

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!

Mikey
Pedig elvileg mi is akartuk őt nagyon, de akkor ezek szerint a Padres ajánlata jobb volt.
Clevelandben nem tudom mi lehet amúgy, mert elvileg Lindort is árulják

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May