Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
Ez elég sima W volt. Jó meccset választott a Sport tv 😀
Darksun3
Facebook oldaluk kommentjei alapján ezzel a meccsel sikerült megszerettetni a sportágat egy kisebb tömeggel 😀

több mint 5 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Ez elég sima W volt. Jó meccset választott a Sport tv 😀

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Ott is a walkoff. Kellett már egy ilyen győzelem

több mint 5 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
Orioles,idenynek vege !

See you next year!
Ray_bp_Lewis
Nekünk nem a csonkaszezonban kell jónak lennünk, hanem 3-4-5 év múlva 😀 Üdv a klubban. Én beleőszültem, mire '97 után ismét .500 feletti szezonunk lett (2012) Volt pár jó évünk, aztán vissza a százfához 😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 843 — Colts Fan
Ivós játéknak pont jó. Minden Hátigennél inni kell. 😄
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 058 — #NoStress
Frankón senkinek nem tűnik fel, hogy ez a forma nem képes mondatokat képezni?
Levi
Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen. Hát igen.

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Na izgalom van a végén, 7-2 ről 7-7 😀

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Dane Dunning karrierje második startján első inningben 3 K. 😊
Mikey
Ő az első pitcher a Sox történetében, aki első két meccsén egyaránt 7+ K-t osztott ki.

Ma 5 IP, 0 H, 0 ER, 1 BB, 7 K. Wow.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Levi
Nincs tele az ország baseball szakértőkkel, akiket be lehetne hívni a tévébe.
Pár év múlva biztos többen lesznek.

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Na, már mindjárt pozitiv számomra ez a meccs.
Égünk 12-3ra , de ütöttünk 3 home runt, ennyit az elmúlt 2 hétbe ütöttünk körülbelül.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 058 — #NoStress
Orioles,idenynek vege !
Na nem mintha elore olyan sokat gondoltam volna,de az eddigi “hullamvasut” szezon alatt neha pozitívan csalodtam...
Viszont ,hogy ma Milone es Givens is elcserelve...

See you next year!
Ray_bp_Lewis
Idén tuti nem lesz 115 vereség.
Bocsi.
Kampman
Igy van !

SportTv-s kozvetitesben,a LEGROSSZABB paros a mai! Haraszti a “karamjaval” es a szakerto ember.... naaaaaaa
Ray_bp_Lewis
Pont akartam kérdezni ki a szaki. Nagyon rossz hallgatni.
Matthew99
Ha jol emlekszem,biraskodik... Az MLB Udvardyja .
Ray_bp_Lewis
Pontosan. Szörnyű.

Na csak kijött a Koma a mondatból, uh nem lett vége csak abba hagyta...😵
nagir
Pont az ilyenek miatt. Nem egy kommunikációs zseni szegény.

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
Na csak kijött a Koma a mondatból, uh nem lett vége csak abba hagyta...😵

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 249 — Invisible man
Orioles,idenynek vege !
Na nem mintha elore olyan sokat gondoltam volna,de az eddigi “hullamvasut” szezon alatt neha pozitívan csalodtam...

See you next year!
Ray_bp_Lewis
Bocsi.
Kampman
Igy van !

SportTv-s kozvetitesben,a LEGROSSZABB paros a mai! Haraszti a “karamjaval” es a szakerto ember.... naaaaaaa
Ray_bp_Lewis
Matthew99
Ray_bp_Lewis
A színvonal is hasonló. Térképtervező program bazz...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
Yankees csere pitcher szemén meg sínapszemcsi van? 🧐

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Orioles,idenynek vege !

See you next year!
Ray_bp_Lewis
Bocsi.
Kampman
Igy van !

Ray_bp_Lewis
Matthew99
több mint 5 éve
5 inning, 9-1.
Zsenik vagyunk továbbra is.
Lehet inkább lefekszem, hogy hajnalba megtudjam nézni az Inter Miami meccsét. 😀
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 249 — Invisible man
Orioles,idenynek vege !

See you next year!
Ray_bp_Lewis
Bocsi.
Kampman
Igy van !

Ray_bp_Lewis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Orioles,idenynek vege !

See you next year!
Ray_bp_Lewis
Bocsi.
Kampman
Igy van !

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
más: valaki anno ugye megjegyezte, hogy Blackmon milyen jól tolja, 17 meccs után .500-as átlaggal s 1.248-as OPS-szel állt. na azóta egy "mezei" .305, .582-t
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Ha lenne egy Tyrion méretű törpe ütőjátékos, annak sokkal lejjebb és kisebb lenne a strikezone-ja, egy 210 centis játékosnak meg feljebb és nagyobb?
Sobri Jóska
Pont így. Könyök és térd vonala számít vertikálisan.

- - -

Dane Dunning karrierje második startján első inningben 3 K. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Most nézem, Tinoco DFA?
Mi történik? Agyatlan birkák vették át a csapatot? Ja, hogy eddig is azoknál volt 😀
több mint 5 éve
Orioles,idenynek vege !

See you next year!
Ray_bp_Lewis
Bocsi.

több mint 5 éve
Orioles,idenynek vege !

See you next year!
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
ha már a Sportegykettő mindent megtesz, hogy elkerülje a bajnokság egyik legnagyobb esélyesének a meccseit, akkor legalább az MLB ma ingyé' adja (majdnem az összeset, haha)