Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
hát Boone megint elcseszte... nem kellett volna kivenni Monty-t

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
Az LAA utolsó helye a csoportjában és a 10-22 es mérlege nem meglepő és várakozáson aluli teljesítmény?
Mi a magyarázata?
Illetve innen lehet még PO, vagy nagyon kicsi a valószínűsége?
Sobri Jóska
Számomra meglepő, egy 50% körüli mérleget vártam tőlük. Innen még meglehet, de már nem sok esélyt látok rá. Ellenben remélhetőleg ez csak az első szar szezonja az újjáépítésnek és Maddon 3 éven belül ütőképes bandát csinál belőlük. Én kb. ezt várom.
Shawn84
És mi a magyarázata, hogy ilyen ergyák, illetve a várt 0.500 alatt vannak jóval?
Sobri Jóska
Troutot leszámítva ez a csapat azért annyira nem kiemelkedő már évek óta. Én alapból egy hiszem ha látom hozzáállással kezeltem az .500 feletti várakozásokat velük szemben.

Nem segítenek maguknak azokkal az orbitális szerződésekkel sem, amiket Troutnak, illetve korábban Pujolsnak adtak, bár nem tudom ezeknek a pontos struktúráját.
Kampman
azé' megiscsak leigazolták Rendont (tavalyi év végére nagy király lett, meg a FA class legjobb ütőjátékosa), meg még mindig ott van Ohtani... bár három fecske nem csinál nyarat. meg hát a dobószekciót kellene kicsit rebootolniuk, nem?
slowmotion
Hát, Rendon is egy 30 éves játékos egy friss 7 éves, 245 milliós szerződéssel. Sok ez így nagyon, ráadásul ha nem válik be, szabadulni szinte lehetetlen lesz tőle.
Ohtanit én nagyon bírom, kifejezetten örültem, hogy Trout mellé érkezik, neki inkább a sérülésekkel lehet baja.
És valóban, a dobóknál van a legnagyobb hiányosság.

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
Az LAA utolsó helye a csoportjában és a 10-22 es mérlege nem meglepő és várakozáson aluli teljesítmény?
Mi a magyarázata?
Sobri Jóska
Számomra meglepő, egy 50% körüli mérleget vártam tőlük. Innen még meglehet, de már nem sok esélyt látok rá. Ellenben remélhetőleg ez csak az első szar szezonja az újjáépítésnek és Maddon 3 éven belül ütőképes bandát csinál belőlük. Én kb. ezt várom.
Shawn84
És mi a magyarázata, hogy ilyen ergyák, illetve a várt 0.500 alatt vannak jóval?
Sobri Jóska
Troutot leszámítva ez a csapat azért annyira nem kiemelkedő már évek óta. Én alapból egy hiszem ha látom hozzáállással kezeltem az .500 feletti várakozásokat velük szemben.

Nem segítenek maguknak azokkal az orbitális szerződésekkel sem, amiket Troutnak, illetve korábban Pujolsnak adtak, bár nem tudom ezeknek a pontos struktúráját.
Kampman
azé' megiscsak leigazolták Rendont (tavalyi év végére nagy király lett, meg a FA class legjobb ütőjátékosa), meg még mindig ott van Ohtani... bár három fecske nem csinál nyarat. meg hát a dobószekciót kellene kicsit rebootolniuk, nem?
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Urshela is megsérült, tudtam hogy lehet még fokozni 😁
kapitnono
Örülj annak hogy Estevan Florial debütál a doubleheader első meccsén. 😊
Mikey
Igen rá külön kíváncsi leszek, tavaly is vártam már hogy játsszon, ígéretes prospectnek tűnt a minor ligában

több mint 5 éve
Mi a magyarázata?
Sobri Jóska
Shawn84
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
kapitnono
Örülj annak hogy Estevan Florial debütál a doubleheader első meccsén. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Nem látom, minek kellett Jarrod Dyson a White Soxnak.
Mikey
Meglátták benne a mélyen csillogó tehetségét 😀😀😀🤣
Gergőke
Ugye jól olvastam, hogy lényegében szarér-hugyér' adtuk? International pool spot, az valami karibi nyaralási kupon, nem?
Fast Willie
Külföldi (külföldön játszó) játékosok szerződtetésére fordítható összeg. Alapesetben lehet cserélni ebből a keretösszegből, de én amúgy úgy emlékszem, ezt idénre pont megtiltották, szóval nem teljesen értem.
Mikey
Ja, ez az a keret, amit a Pirates eddig alig használt kb.
több mint 5 éve
Mikey
Gergőke
Ugye jól olvastam, hogy lényegében szarér-hugyér' adtuk? International pool spot, az valami karibi nyaralási kupon, nem?
Fast Willie
Külföldi (külföldön játszó) játékosok szerződtetésére fordítható összeg. Alapesetben lehet cserélni ebből a keretösszegből, de én amúgy úgy emlékszem, ezt idénre pont megtiltották, szóval nem teljesen értem.

Szerkesztette: Mikey

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149
Mikey
Gergőke
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 058 — #NoStress
Mi a magyarázata?
Sobri Jóska
Shawn84

több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mi a magyarázata?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Mi a magyarázata?
Sobri Jóska
Innen már nem hiszem hogy lesz Playoff ne aggódj 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Mi a magyarázata?

több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Mikey

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Mi ez a Van Wagenen sztori, ami miatt megy a buli?

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Nekem se játszik egyik csapatom se ma...
Érdekes amúgy, kommentekben írják az emberek hogy ez nem feltétlen jó megoldás, mire jönnek a szélsőségesek, hogy “here come the pissed republicans” meg hogy “racist” valaki mert egy bűnöző mellett nem feltétlen akarnak kiállni. Utálom ezt a politikai proxy háborút. Boccs az offért, ezeket a kommenteket a Twins bejegyzés alatt találtam most.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Persze, meccs előtt fél perccel kell kitalálni, hogy nem akarnak játszani..........

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Az első Tv-s győzelem 😎
Gergőke
Ez bizony izgalmas hosszabbítás volt...😊
Klaci79
Nagyon, de hála Istennek Rodriguez végül megoldotta.

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
Az első Tv-s győzelem 😎
Gergőke
Ez bizony izgalmas hosszabbítás volt...😊
több mint 5 éve
Az első Tv-s győzelem 😎

több mint 5 éve
De jó kis 8. inning lett egy egyébként -számomra- unalmas meccsen.
Ez az első valóban izgalmas baseball meccs, amit elcsípek a Sport Tv-n.

több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Azt hittem már sose születik meg a döntés.
Hála istennek mi játszani fogunk.
több mint 5 éve
Ha egy ütő elkapja a labdát ütés helyett, akkor futhat? Vagy mi erre a szabály?
Illetve ha egy testre menő dobás mondjuk a kiforduló ütő zsebében landol?
És ha az ütést nem a dobó csapat egy játékosa kapja el, hanem egy baseen már kint lévő futó? Akkor hogyan tovább?
Sobri Jóska
Ha egy ütő elkapja a labdát ütés helyett, akkor futhat? Vagy mi erre a szabály?
Alapvetően az ütőt nem érheti a labda, mert akkor elsétálhat az egyes bázisra. Ha viszont a bíró úgy ítéli meg, hogy meg sem próbált a labda elől kitérni, akkor ez nem érvényes. Őszintén szólva ilyenről még nem is hallottam, amit mondtál. Valószínűleg kiállítanák, nem tudok mást elképzelni 😀

Illetve ha egy testre menő dobás mondjuk a kiforduló ütő zsebében landol?
Lásd az első választ elejét.

És ha az ütést nem a dobó csapat egy játékosa kapja el, hanem egy baseen már kint lévő futó? Akkor hogyan tovább?
Ha egy elütött labda eltalál egy bázisfutót, az kiesik. Ezért van az, hogy pl. a hármas bázison lévő futó sosem az alapvonal belső, hanem a külső oldalán szokott állni, mert ha egy felé menő labda véletlenül ott találja el, nem mindegy, hogy alapvonalon kívül van (tehát a labda halott, nem történik semmi) vagy belül (a bázisfutó kiesik)