Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Na megvan az első élőben nézett idei meccsünk, egy sima szériazáró győzelem Milwaukee-ban, így 4 idegenbeli meccs után 3 győzelem, egész jó rajt 😊 Ma nálam Lynn (6.2 IP, 2 H, 1 BB, 8 K, 1 ER) és Shane Robinson (5-3, első HRként egy 3-run) a két hős.

I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 13 éve
"It's a long season" - ahogy a művelt kubai mondja 😉De csak egyet 😛robiroboterNem véletlenül írtam így :/gdavid
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 13 éve
Nem véletlenül írtam így :/De csak egyet 😛robiroboterEz az első párharc A-Rod kivételével katasztrófa volt.Pont ezt akartam én is írni :/ De semmi gond, megyünk az Oriolshoz, ott csak nyerünk már egyet.gdavid
DS!Darksun3
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
De csak egyet 😛Ez az első párharc A-Rod kivételével katasztrófa volt.Pont ezt akartam én is írni :/ De semmi gond, megyünk az Oriolshoz, ott csak nyerünk már egyet.gdavid
DS!Darksun3
Slugfest Detroitban? Eddig 29 hit :rolleyes:
több mint 13 éve
Ez az első párharc A-Rod kivételével katasztrófa volt.Pont ezt akartam én is írni :/ De semmi gond, megyünk az Oriolshoz, ott csak nyerünk már egyet.
DS!Darksun3
több mint 13 éve
De lesz mert előtte nagyon jó volt.A Castro által ellazázott outért volt kár, az megvan, nincs homár, nincs Marmol. Szerintem nincs ma puszi a homlokára 😛robiroboterCubby-k, őszültök? 😀 Cápa hatalmas.robiroboterKezdőődik. megint Marmol. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bazmeg!!!
Sétával kezd. A közönség fújol. Én meg iszok egy whiskeyt érzéstelenítőnek.
Szerk: jaj nekem. Megúsztuk. A cápa tényleg elképesztő volt. Kár a végén beszopott homárért, de ez az ő meccse volt.Shawn84
több mint 13 éve
A Castro által ellazázott outért volt kár, az megvan, nincs homár, nincs Marmol. Szerintem nincs ma puszi a homlokára 😛Cubby-k, őszültök? 😀 Cápa hatalmas.robiroboterKezdőődik. megint Marmol. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bazmeg!!!
Szerk: jaj nekem. Megúsztuk. A cápa tényleg elképesztő volt. Kár a végén beszopott homárért, de ez az ő meccse volt.Shawn84
több mint 13 éve
Ez az első párharc A-Rod kivételével katasztrófa volt.DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Cubby-k, őszültök? 😀 Cápa hatalmas.robiroboterKezdőődik. megint Marmol. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bazmeg!!!
Szerk: jaj nekem. Megúsztuk. A cápa tényleg elképesztő volt. Kár a végén beszopott homárért, de ez az ő meccse volt.
több mint 13 éve
Cubby-k, őszültök? 😀 Cápa hatalmas.
több mint 13 éve
Juan Nicasio eddig (nem hiszem, hogy kihozzuk a 8-ra) 7 inning 5 hit 1 R/ER, 1 BB, 4 SO...Nyakcsigolya törés után fél évvel nem is rossz elsőre... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Erős kezdés, a srácok simán söpörték a Twinst :cool: Jöhet a Yankees 😂
több mint 13 éve
Na mi is elkezdjük a Wrigley Horror Show harmadik részét. Samardzija (Cápa1) vs Zimmermann. Elég felforgatott lineupunk van. Tegnaphoz képest 3 helyen is változtattunk.
több mint 13 éve
Hihetetlen. Baltimoreban J.J. Hardy Homér. Nagyon megy az ütés.
több mint 13 éve
Hellicksont ma meg kell csapkodni rendesen, mert Hughestól nem várok sokat.
több mint 13 éve
megint kezd beindulni a henger,az első végén 4-0 ide,bukkolz 31 pitchnél tart,megint kilátás van egy jó hosszú bostoni bullpen mókára
több mint 13 éve
zack cozart, reds shortstop eleg beteg modon kezdi az evet.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
rsk
66
...Jimenez... Ilyet lehet, hogy az opening day-en játszik, az eliltást meg majd letölti utána?TheMileHighCityfellebezett az ítélet ellen, amíg azt nem bírálják el addig játszhat.
több mint 13 éve
A Yankees-el mi a helyzet Joci? Ők most akkor még sem kedvencek? 😀miért ne lennének kedvencek? ma is yankees bullpen jacketben és bronx bombers pólóban mentem meccsre 😛
Viccesen fest egyébként az AL East tabella. Vezet a 100%-os O's, utolsó a 0%-os Yankees és Red Sox. 😊GRAFI
fiatal még a szezon,nem akarunk alázni
több mint 13 éve
A geci Jimenez hogyhogy játszhatott? Ilyet lehet, hogy az opening day-en játszik, az eliltást meg majd letölti utána? Vagy majd egyszer, amikor jól esik? Netán, amikor pont sérült lesz? És ha a türelmi idő alatt csinál még egy balhét? Egyszerűen gyomorforgató ez a liga, hogy ezt meg lehet csinálni. Főleg hogy egy elég súlyos sportszerűtlenségért kapta az eltiltást, nem mondjuk valami pályán kívüli, pl. gyorshajtás, csendháborítás dologért (DUI-t nem írom, mert azt túl komolyan veszik az amcsik), amelynél még megérthető lenne az effajta tusolás. Mondjuk ahol Braun pozitív tesztjét szimplán lehetetlennek ítélik, ott már semmin nem lepődik meg az ember. MLB sucks.Szerintem sokkal jobb megoldás lett volna ha nem 1 meccsre tiltják el hanem egy bizonyos időszakra. Mondjuk lett volna az, hogy Április 22-ig nem játszhat, és maximum a lelátóról nézheti a meccseket. Az sokkal tisztább.
Egyébként a kis gennyes sokáig no-hitterre állt, de a végén elbaszta, és ki is kaptak. Az igazság tehát ismét érvényre jutott, amit örömmel nyugtáztam.TheMileHighCity
több mint 13 éve
A geci Jimenez hogyhogy játszhatott? Ilyet lehet, hogy az opening day-en játszik, az eliltást meg majd letölti utána? Vagy majd egyszer, amikor jól esik? Netán, amikor pont sérült lesz? És ha a türelmi idő alatt csinál még egy balhét? Egyszerűen gyomorforgató ez a liga, hogy ezt meg lehet csinálni. Főleg hogy egy elég súlyos sportszerűtlenségért kapta az eltiltást, nem mondjuk valami pályán kívüli, pl. gyorshajtás, csendháborítás dologért (DUI-t nem írom, mert azt túl komolyan veszik az amcsik), amelynél még megérthető lenne az effajta tusolás. Mondjuk ahol Braun pozitív tesztjét szimplán lehetetlennek ítélik, ott már semmin nem lepődik meg az ember. MLB sucks.Egyébként a kis gennyes sokáig no-hitterre állt, de a végén elbaszta, és ki is kaptak. Az igazság tehát ismét érvényre jutott, amit örömmel nyugtáztam.
több mint 13 éve
A Yankees-el mi a helyzet Joci? Ők most akkor még sem kedvencek? 😀Na, Baltimorenak nagyon örülök! Oakland ellenben elkeserít, sok hiba, hiába Cespedes gála!
Viccesen fest egyébként az AL East tabella. Vezet a 100%-os O's, utolsó a 0%-os Yankees és Red Sox. 😊GRAFI
több mint 13 éve
Cespedes 13 AB, 3 HR, 7 K. 😀 Egy Ichiro flyballnak is szépen aláfutott, lett is belőle egy triple.Ja igen, Chone Figgins everybody. :cool:
you don't even know what you like and you don't like
több mint 13 éve
A Condensed Game-re gondolsz? Az szerintem mindig is csak előfizetőknek volt elérhető. Én ezt a sorrendet látom a meccsek fölött: MLB.tv / Premium - Basic - Condensed - Hihglights és aztán az Audiók: http://mlb.mlb.com/mediacenter/robiroboterigen arra gondoltam tavaly nem előfizetőknek is elérhető volt
és Shawnnak igaza van idén is megnézhető. Köszi Mindkettőtöknek. 😊
több mint 13 éve
A Condensed Game-re gondolsz? Az szerintem mindig is csak előfizetőknek volt elérhető. Én ezt a sorrendet látom a meccsek fölött: MLB.tv / Premium - Basic - Condensed - Hihglights és aztán az Audiók: http://mlb.mlb.com/mediacenter/robiroboterÉn pl ma is azt néztem pedig csak simán regisztrálva vagyok előfizetés nélkül.
Itt próbáld meg: http://mlb.mlb.com/mediacenter/index.jsp?c_id=mlb&affiliateId=mlbMENU