Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Na akkor szerezzük meg azt a nyamvadt első győzelmet. SuperNova vs. Matusz nagypapa 😀DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Hogy egy kis hazai is legyen:„Újraindítunk egy régi sorozatunkat, amiben három kérdést tettünk fel a csapatoknak, csapatvezetőknek. Idén elsőként Kovács Balu válaszolt ‘berényből a Stinky Sox-tól:”
Q&A: Jászberény Stinky Sox
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 13 éve
úgy megnőtt a mariners fanok száma akár a benzin ára egy nap alatt😀
több mint 13 éve
csatlakozom a listához, igaz még kevés meccsszámmal, és 2 csapattal, mindkettő más miatt bandwagon. seattle mariners seattle szimpatisága miatt, és mert nagyon szerethetőek, és tampa a tavalyi 162. meccs miatt 😊

Twitter: azajoey
több mint 13 éve
ejha, azt hittem a kawasaki csak motrokban utazik 😮Az se szar, hogy az M'snél csak a New York Divatsnak van több fanja 😊fetomymert mindenki felszállt a kawasaki bandwagonra 😛Joci
több mint 13 éve
Az se szar, hogy az M'snél csak a New York Divatsnak van több fanja 😊fetomymert mindenki felszállt a kawasaki bandwagonra 😛
több mint 13 éve
Az se szar, hogy az M'snél csak a New York Divatsnak van több fanja 😊
több mint 13 éve
Én se vágom mi értelme ennek, most akkor név szerint fogjuk szidni egymást? 😀Azért nem véletlen, hogy NL West három szégyenfoltját senki nem meri magára vállalni.
több mint 13 éve
hurka phillies fan,gdavid yankees fanezzel az egy kedvenc csapattal pedig nem értek egyet de nem fogunk egy listán összeveszni
több mint 13 éve
Bár nem tudom mennyire aktívan követi, de JJ van pár White Sox cucca. De lehet csak divatolásból: 😀
több mint 13 éve
apdet.Ha jól tudom Jack Zoltánnak Hosmeres sige van vagy volt. Meg mintha valamikor lett volna Dodgerses is itt a fórumon nem?
1 user, 1 csapat. kedvenc csak 1 van.
chw: mikey
cle: vokey
det: joci
kc:
min: ork, igor
bal: shortstop, robiroboter
bos: grafi
nyy: darksun, matthew, vasza, csebi
tb: tobias
tor:
laa:
oak: zavi
sea: maka, fetomy, davekid
tex:
chc: esc, shawn
cin: jakehomer, vadibandi
hou:
mil:
pit:
stl: rammer
atl:
mia:
nym: marci, civilmanu
phi: rajna
wsh:
az: fucu
col: tmhc, storm
lad:
sd:
sf:
senki tobbet?
28 ember. egesz jo.
valakitol remlik meg egy mike, akarom irni giancarlo stanton ill. egy travis snider sig is. es mintha az egyik gsn lett volna.Mikey
több mint 13 éve
apdet.1 user, 1 csapat. kedvenc csak 1 van.
chw: mikey
cle: vokey
det: joci
kc:
min: ork, igor
bal: shortstop, robiroboter
bos: grafi
nyy: darksun, matthew, vasza, csebi
tb: tobias
tor:
laa:
oak: zavi
sea: maka, fetomy, davekid
tex:
chc: esc, shawn
cin: jakehomer, vadibandi
hou:
mil:
pit:
stl: rammer
atl:
mia:
nym: marci, civilmanu
phi: rajna
wsh:
az: fucu
col: tmhc, storm
lad:
sd:
sf:
senki tobbet?
28 ember. egesz jo.
valakitol remlik meg egy mike, akarom irni giancarlo stanton ill. egy travis snider sig is. es mintha az egyik gsn lett volna.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Ezen a listán két néven szerepelek. 😛Jól elszúrtuk az utolsó meccset, könnyen idén is lesz sorban 17 vasárnapi zakónk, egy már megvan a szokásos forgatókönyv szerint. Bővebb összefoglaló a series-ről:
http://denversports.blog.hu/2012/04/09/astros_rockies_2_1_l
Mától a Giants ellen nyomjuk, jó lenne legalább ezeket a köcsögöket megverni párszor.
több mint 13 éve
Nekem is csak a többablakos meccsnézésnél a swapnél vált baromi lassan HD-re (~10mp), amúgy pöpecül szalad.
több mint 13 éve
nekem opening dayen baszakodott, de azota csodalatos az mlbtv hd-ben is. pedig a laptopom mar a halalan van lassan 1 eve, es mar nem igazan szokta birni az ilyet.---
josh hamilton egy kicsit bekaphatja a f_szom azert a tegnapi diving catchert.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Hát nekem is nagyon szép ha HD-ra rakom😀 Csak akkor nekem is az van amit mondasz, ezért szarabbon kell néznem, hogy legalább valamennyire élvezhető legyen, mivel a baseball az pont az a sport, ahol minél tisztább, simább kép kell, hogy ne maradj le a dolgokról :/Amiatt tényleg nagyon idegesítő, hogy azért 25ezer eléggé jó összeg, aminél nekem az is belejátszott, hogy HD-ben tudom tökéletesen nézni...
több mint 13 éve
Nekem pedig szép, csak percenként 4-5ször befagy jópár másodpercre... A "társelőfizetőmnél" hasonló a helyzet, kezd nagyon bosszantani.MLB.tv előfizetők:Akkor nem csak nálam van gebasz. Azt hittem csak az én gépem fos, pedig tavaly tök jól ment a HD adás is, most meg ilyen középszar minőségen kell néznem, és úgy sem teljesen sima.. :/ Ráadásul nem csak az élő, de a felvételről nézett cuccnál is ugyanaz van, és akkor is ha nem nextdefen nézem.fetomy
Nektek is rohadtul szaggat az adás? Már megszoktam, hogy mióta bevezették a NextDefet, képtelen az a funkció működni, de eddig legalább normálisan lehetett nézni. Nem szívesen panaszkodok nekik, mert -ha itthon nem is kevés pénz- ár/érték arányban hatalmas üzlet, használhatatlannak ellenben drága...Escalade
Még egy utolsó megjegyzés a tegnapi Samardzija győzelemhez:

több mint 13 éve
MLB.tv előfizetők:Akkor nem csak nálam van gebasz. Azt hittem csak az én gépem fos, pedig tavaly tök jól ment a HD adás is, most meg ilyen középszar minőségen kell néznem, és úgy sem teljesen sima.. :/ Ráadásul nem csak az élő, de a felvételről nézett cuccnál is ugyanaz van, és akkor is ha nem nextdefen nézem.
Nektek is rohadtul szaggat az adás? Már megszoktam, hogy mióta bevezették a NextDefet, képtelen az a funkció működni, de eddig legalább normálisan lehetett nézni. Nem szívesen panaszkodok nekik, mert -ha itthon nem is kevés pénz- ár/érték arányban hatalmas üzlet, használhatatlannak ellenben drága...Escalade
több mint 13 éve
Én Twinkies fan voltam/vagyok, bár ennek a jelenleginek nehéz szurkolni... de a 2000-es évek közepi csapatot nagyon bírtam, kár hogy azóta jó részét eltradelték/nyugdíjba mentek, csak Liriano, Mauer és Morneau maradtak.. Cuddyer is elment az idén, áhh. Sztem Ork is amúgy nekik szurkolt, mert kb. náluk volt a legtöbb fehér csávó 😛 bár ő ilyen alapon vagy 3-4 csapatnak szurkolt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
MLB.tv előfizetők:Nektek is rohadtul szaggat az adás? Már megszoktam, hogy mióta bevezették a NextDefet, képtelen az a funkció működni, de eddig legalább normálisan lehetett nézni. Nem szívesen panaszkodok nekik, mert -ha itthon nem is kevés pénz- ár/érték arányban hatalmas üzlet, használhatatlannak ellenben drága...

több mint 13 éve
white sox: jomagamColorado forever 😊
yankees: darksun, matt, (joci)
tigers: joci
red sox: grafi
mets: marci
rockies: haromt, filip, TheMileHighCity, StormST
mariners: fetomy, davekid, maka
indians: vokey
orioles: robiroboter, Short'
cubs: escalade, shawn
rays: tobias31
cardinals: rammer
diamondbacks: fucu
phillies: rajna ha nem tévedek
miami: shawn
athletics: zavi27
reds:vadibandi
akit kihagytam, irja hozza magat a listahoz.
vadibandi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
These Are Not Your 1998 New York Yankees"2nd time in MLB history that both the Red Sox and Yankees started 0-3; other was 1966, when New York finished last and Boston 2nd-to-last." (via) Let's go O's for 97!"The last time the Yankees lost their first three games of the season, they went on to win 114 of their next 159 games." Ezzel úgy kb. kiegyeznék idén is. 😀Darksun3
(már elsírnám magam, nem a WS, dzsís)robiroboter
több mint 13 éve
white sox: jomagam
yankees: darksun, matt, (joci)
tigers: joci
red sox: grafi
mets: marci
rockies: haromt, filip, TheMileHighCity
mariners: fetomy, davekid, maka
indians: vokey
orioles: robiroboter, Short'
cubs: escalade, shawn
rays: tobias31
cardinals: rammer
diamondbacks: fucu
phillies: rajna ha nem tévedek
miami: shawn
athletics: zavi27
reds:vadibandi
akit kihagytam, irja hozza magat a listahoz.
vadibandi
több mint 13 éve

O's szurkolók kultúrált módon örülnek Wieters szombati homárjának 😂 :rolleyes: :cool: