Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
chris sale 6.0 ip, 2 h, 0 er, 0 bb, 6 k. kiralysag. 😊szerk.: addison reed one-two-three 7th inning, strikeout votto es rolen ellen. meg nagyobb kiralysag.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Szerencsére a 10 naposra tervezett tárgyalás első napján peren kívül megegyeztek a Wilponok (Mets tulajdonosok) a Madoff-ügy károsultjaival: 162 millió dollárt fognak fizetni nekik.Marc Cuban úgyis akart egy baseball csapatot. Talán rámozdul 😊
Az ügy hátteréről annyit, hogy a Wilpon-család volt azon kevesek egyike, akik eleinte nyertek Madoff piramisjátékán. Persze ők is hatalmasat buktak (és vélhetően ők sem tudták, hogy piramisozik Madoff), de a károsultak képviselője azzal az indokkal, miszerint a Wilponok tudhatták, hogy nem valami nem tiszta, annyira magas profitokat csinált Madoff, eleinte 1 milliárd, később 386 millió dollárra perelte őket.
Ez kb. annyit jelent, hogy egyelőre tuti meg tudják tartani a csapatot, de az továbbra is kétséges, hogyan fogják állni a cech-et, amikor a hatalmas bankkölcsönöket (stadionra, TV-csatornára és szerintem a csapatra is vettek fel hiteleket) el kell kezdeni törleszteni a következő években.marci
több mint 13 éve
Szerencsére a 10 naposra tervezett tárgyalás első napján peren kívül megegyeztek a Wilponok (Mets tulajdonosok) a Madoff-ügy károsultjaival: 162 millió dollárt fognak fizetni nekik.Az ügy hátteréről annyit, hogy a Wilpon-család volt azon kevesek egyike, akik eleinte nyertek Madoff piramisjátékán. Persze ők is hatalmasat buktak (és vélhetően ők sem tudták, hogy piramisozik Madoff), de a károsultak képviselője azzal az indokkal, miszerint a Wilponok tudhatták, hogy nem valami nem tiszta, annyira magas profitokat csinált Madoff, eleinte 1 milliárd, később 386 millió dollárra perelte őket.
Ez kb. annyit jelent, hogy egyelőre tuti meg tudják tartani a csapatot, de az továbbra is kétséges, hogyan fogják állni a cech-et, amikor a hatalmas bankkölcsönöket (stadionra, TV-csatornára és szerintem a csapatra is vettek fel hiteleket) el kell kezdeni törleszteni a következő években.
több mint 13 éve
A tél számomra egyik nagy poénja volt, hogy a Baltimore senkivel sem egyeztetve leigazolt egy Dél-Korea-i középiskolás dobót. Azóta az MLB érvénytelenítette a szerződést, a koreaiak pedig kitiltották az Orioles scoutjait a stadionjaikból. 😀
több mint 13 éve
Többször felraktam, tőből is kitöröltem, de semmi Nem teljesen egyedi hiba, mert az mlb.comon van egy FAQ rész pont ebből, csak az ott leírt megoldás nem működik. Lehet az a gond, hogy az elérési mappában van/felhasználó névben egy "ő", csak azt meg annyira nem tudom módosítani.Azért köszönöm, szerencsére van még bő 2 hét, hogy megoldjam......
editK kiderült, hogy tényleg ez a gond. Már csak a felhasználónév váltást kellene valahogy megoldanom (nem csak a felületes cseréjét).

több mint 13 éve
Jó, gondoltam megpróbálom mert alap hiba. De én is csak azt tudom mondani, hogy amikor használtam gond nélkül ment minden.Újraindítottad már a gépet?Matthew99Nem egyszer 😊Escalade

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Tudom, hogy vannak innen páran mlb.tv-sek, azok felé egy kérdés.nekem hiba nélkül felment. szerintem dúrd le és próbáld meg még egyszer feltelepíteni.
Miután installáltam a NextDefet, bármit csinálok az alábbi hibaüzenetet kapom (és nem érzékeli, hogy fel lenne telepítve):
"exception occurred during initialization". Próbálkoztam mindennel, a google végére is értem, de nem reagál semmire. Esetleg más is találkozott ezzel a problémával?Escalade
több mint 13 éve
Újraindítottad már a gépet?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Tudom, hogy vannak innen páran mlb.tv-sek, azok felé egy kérdés.Miután installáltam a NextDefet, bármit csinálok az alábbi hibaüzenetet kapom (és nem érzékeli, hogy fel lenne telepítve):
"exception occurred during initialization". Próbálkoztam mindennel, a google végére is értem, de nem reagál semmire. Esetleg más is találkozott ezzel a problémával?

több mint 13 éve
Jaa, értem, akkor nekik is, igen! 😊A nyitómeccs jappánban lesz 😊fetomyA Yomiuri Giants-nek szurkolsz ?CubehorEzt nem igazan ertem😊zavi27
több mint 13 éve
Mivel most ismerkedtem meg a sporttal,alig lattam meg par meccset,imerek par erdekesebb egyeniseget,igy meg nem tudok kedvencet mondani. Oakland,Sharks drukker leven (+Moneyball film) Athleticsnen tuti drukkolni fogok a tobbi majd kialakul. Egyelore van sok szimpatikus videojatek alapjan, stadion,logok alapjan de majd meglatjuk.Na és ki is lett a kedvenc?Shawn84Trükközünk, hogy nem jelenik meg nálad a "szerkesztés"? 😀 😀Ugye, én is ezért keveredtem meg. Akkor márc 28. Köszi! Oh, és ráadásul az egyik kedvencnek ígérkező csapatom otthonába látogat az egyik bandwagon, fasza kis nyitány lesz. Na ezt tutira megnézem majd!zavi27
Egyébként jót írtál a március 28-cal, mert lesz 3 előrehozott meccs!gdavid
több mint 13 éve
A nyitómeccs jappánban lesz 😊Ezt nem igazan ertem😊zavi27Ugye, én is ezért keveredtem meg. Akkor márc 28. Köszi! Oh, és ráadásul az egyik kedvencnek ígérkező csapatom otthonába látogat az egyik bandwagon, fasza kis nyitány lesz. Na ezt tutira megnézem majd!zavi27A Yomiuri Giants-nek szurkolsz ?Cubehor
több mint 13 éve
Ezt nem igazan ertem😊Ugye, én is ezért keveredtem meg. Akkor márc 28. Köszi! Oh, és ráadásul az egyik kedvencnek ígérkező csapatom otthonába látogat az egyik bandwagon, fasza kis nyitány lesz. Na ezt tutira megnézem majd!zavi27A Yomiuri Giants-nek szurkolsz ?Cubehor
több mint 13 éve
Ugye, én is ezért keveredtem meg. Akkor márc 28. Köszi! Oh, és ráadásul az egyik kedvencnek ígérkező csapatom otthonába látogat az egyik bandwagon, fasza kis nyitány lesz. Na ezt tutira megnézem majd!zavi27A Yomiuri Giants-nek szurkolsz ?
több mint 13 éve
Na és ki is lett a kedvenc?Ugye, én is ezért keveredtem meg. Akkor márc 28. Köszi! Oh, és ráadásul az egyik kedvencnek ígérkező csapatom otthonába látogat az egyik bandwagon, fasza kis nyitány lesz. Na ezt tutira megnézem majd!zavi27április 5. csütörtök 01:05Trükközünk, hogy nem jelenik meg nálad a "szerkesztés"? 😀 😀
annyira nem bonyolult az mlb.com 😊Fucu
több mint 13 éve
Ugye, én is ezért keveredtem meg. Akkor márc 28. Köszi! Oh, és ráadásul az egyik kedvencnek ígérkező csapatom otthonába látogat az egyik bandwagon, fasza kis nyitány lesz. Na ezt tutira megnézem majd!Trükközünk, hogy nem jelenik meg nálad a "szerkesztés"? 😀 😀Most pontosan mikor kezdődik az alapszakasz, mert nekem olyan fura a schedule az mlb honlapján?zavi27április 5. csütörtök 01:05
több mint 13 éve
Itt a tuti a szezonról: http://en.wikipedia.org/wiki/2012_Major_League_Baseball_season
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 13 éve
Trükközünk, hogy nem jelenik meg nálad a "szerkesztés"? 😀 😀Most pontosan mikor kezdődik az alapszakasz, mert nekem olyan fura a schedule az mlb honlapján?zavi27április 5. csütörtök 01:05
Egyébként jót írtál a március 28-cal, mert lesz 3 előrehozott meccs!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
azert nektek se megy... 😛marc. 28., mariners @ athletics
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Most pontosan mikor kezdődik az alapszakasz, mert nekem olyan fura a schedule az mlb honlapján?zavi27április 5. csütörtök 01:05
annyira nem bonyolult az mlb.com 😊
több mint 13 éve
Most pontosan mikor kezdődik az alapszakasz, mert nekem olyan fura a schedule az mlb honlapján?zavi27Szerintem április 5., csütörtök.
több mint 13 éve
Most pontosan mikor kezdődik az alapszakasz, mert nekem olyan fura a schedule az mlb honlapján?
több mint 13 éve
PETTITTE IS BACK!!! Nr. 46 BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :cool:Tavaly augusztusra vártam, de jobb későn, mint soha 😀 :cool:
DS!Darksun3