NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 535
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Rios sokat megtett a Twins győzelméért 😀
több mint 14 éve
Mikey
18 737
No, gyüjjenek a fiatalok. 7 meccs a hátrány, nincs miről beszélni még akkor se, ha a kövi két meccset hozná a csapat.BTW, Ramirez csak egy van, és annak a Ramireznek nem Manny a keresztneve.
több mint 14 éve
...ez viszont már nem poén, hogy másodszor is kikaptunk "fiókcsapatunktól". Hammel hogy lehetett ennyire szar, aztán beindultunk, CarGo 3/4 és három RBI. A végén meg folyamatosan írtam előre, hogy ki helyett hozzunk PH-t, erre Tracy csak nem hallgatott rám minden esetben, és azokkal az out-okkal vége is lett, pedig a cserék felhoztak minket 6-7-re. Nem akarok káromkodni, de szétbasz az ideg egy ilyen után. Holnapra ebből a dühből fogok erőt meríteni, és mindenképpen ketté kell harapnunk a torkukat, nem fér bele több hiba.
több mint 14 éve
Kikaptunk a Padres-től 10 győzelem után. Ugye Cook nem játszhatott, helyette a sérült Francis-t kellett kezdetni, és hamar jönnie kellett a tegnap is terhelt Rogers-nek, most nem jöttünk vissza 0-5-ről, bár CarGo és Tulo ma is megtették a magukét. Igazából kicsit örülök neki, hogy megszakadt a sorozat, mert annyira babonás vagyok, hogy egy streak alatt kb szarni se merek, nehogy valamit elrontsak és aztán kikapjunk, meg már éreztem, hogy hamarosan lesz egy vereség, de nincs baj, végre borotválkozhatok két hét után, és holnaptól kezdhetjük az újabb sorozatot. 😉
több mint 14 éve
hehe 30 éves rookie megnyerte az első startját az oaklandel 😀
több mint 14 éve
Mikey
18 737
Röviden, tömören: Konerko for MVP!😊
Tudom, úgy se ő lesz az, de nekem nem kérdés, hogy neki kellene lennie. .322 AVG, 36 HR, 104 RBI. Unbelievable.
És a számok nem mutatják meg azt a sok-sok clutch ütését, amivel megnyerte az adott meccset a csapat.
több mint 14 éve
Valaki tudja, hol lehet ütőket venni a legolcsóbban? Nem kell túl jó minőség (verekedni megyünk 😀 ).RajnaRégebben hirdette a Ponyvamanufaktúra, hogy itthon faragnak a csapatoknak faütőt, mert úgy olcsóbb mintha hozatnak (emlékeim szerint). A baseballshop.hu-n érdeklődj szerintem ott tudnak segíteni. Vagy mondjuk ebay ha normálisat akarsz (de ezeket az infókat kizárólag akkor olvashatod ha nem verekszel vele 😀) Végső esetben fafaragó 😉
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Rajna, bazzeg ez ütött. 😀Giambi hozta a walk-off wint a kilencedikben, megint ugyanolyan szarul kezdtünk, mint tegnap, hat játék alatt semmit nem csináltunk - csak megvártuk, amíg a Broncos befejezi, hogy Filip nyugodtan nézhesse a meccset, és akkor felébredtünk, kiegyenlítettünk, az öreg pedig áttörve a kocsmai lengő ajtót beszállt egyet pinch hittelni, és befejezte a mókát mára. A Giants nyerni fog, szóval mindkét riválistól 1.5-re leszünk, és holnaptól a Padres ellen folytatjuk.
több mint 14 éve
Valaki tudja, hol lehet ütőket venni a legolcsóbban? Nem kell túl jó minőség (verekedni megyünk 😀 ).
több mint 14 éve
Mi megelégszünk a bajnoki címekkel is... 😛 😀A Giantsnél undorítóbb csapat csak a yankees. haromtSzívemből szóltál 😂 😂GRAFI
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
A Giantsnél undorítóbb csapat csak a yankees. haromtSzívemből szóltál 😂 😂
több mint 14 éve
SF-SD playoff. Jézusom Esc. Tudtam hogy őrült vagy de ennyire?nagyjából jó, amit írsz, de inkább mi nyerjük a csoportot, Braves meg WC 😛
A Giantsnél undorítóbb csapat csak a yankees. Az SD-t még mai napig nem értem mit keres a csoport élén egy rakat rookie vagy nagyon fiatal P-vel és Gonzo-n kívül fogalmatlan ütőkkel.
Egyértelmű, hogy szükség van a ROcktoberre 😊
Braves, Phillies, Reds, Rox. Ez így lenne jó 😊haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
SF-SD playoff. Jézusom Esc. Tudtam hogy őrült vagy de ennyire?A Giantsnél undorítóbb csapat csak a yankees. Az SD-t még mai napig nem értem mit keres a csoport élén egy rakat rookie vagy nagyon fiatal P-vel és Gonzo-n kívül fogalmatlan ütőkkel.
Egyértelmű, hogy szükség van a ROcktoberre 😊
Braves, Phillies, Reds, Rox. Ez így lenne jó 😊
több mint 14 éve
marci
1 023
A tegnapi aktualitás miatt végre több Mets beatwriter is tweetelte Chris Carter (beceneve: The Animal) at-bat zenéjét.Fantasztikus, buta és addiktív: The Real American - http://www.youtube.com/watch?v=u2OR6Kjo5m4 😊
több mint 14 éve
marci
1 023
A Braves legnagyobb (szezont átivelő) makonyasága szerintem Yunel Escobar elzavarása volt. Szerintem Alex Gonzaleznél jobb ütő és védő, valamint jóval olcsóbb.
több mint 14 éve
marci
1 023
Remélem most fogod a fejedet Marci, micsoda klasszis walk-off volt ez Francoeurtól! 😊EscaladeClutch, vitathatatlan. 😀
több mint 14 éve
Remélem most fogod a fejedet Marci, micsoda klasszis walk-off volt ez Francoeurtól! 😊Nincs jogom megkérdőjelezni Cox bármilyen döntését is, de Leet azért szerződtették mert veterán, esetleg RBI gyáros, és GG védő. Ennek ellenére tegnap is lekapta a 7. inningben egy pinch runnerért, amikor már vezetett a Braves (amúgy sem egy kirívóan lassú játékos, de 2 outnál szinte bármilyen basehitből pontot szerez). Persze védelmi hiba miatt (nem volt köze az egyesnek hozzá, akkor is érdekes) kiegyenlített, és Lee spotja még kétszer következett.
A Cardinals leépülése előtt teljesen értetlenül állok, bár aludni azért még tudok tőle. Hajrá SF-SD-Braves-Reds NL PO!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
.387, tökutolsók leszünk... 😕 már Felix-el se megy :mad:
több mint 14 éve
Ezt is behúztuk, nem nyújtottunk sokat, pont amennyi kellett, és a végén megfordítottuk, ráadásul a fantasy-men is sikerült javítani, és a D'backs egyeten pontját is Drew szerezte, szóval ez így rendben volt, CarGo is pihent, csak a kilencedikben állt be védekezni.A SD-től 2.5-re, a SF-től 1.5-re vagyunk, nyerje az utolsót holnap inkább a Padres, mert a jövő héten úgyis jönnek hozzánk veszíteni, és akkor hozunk rajtuk. 😊
több mint 14 éve
Mikey
18 737
Milyen érdekes, hogy Buehrle-nek pont akkor volt megint két balkja, amikor a Joe West-féle négyes vezette a meccset. Igaz, most Angel Hernandez volt a f... .Brent Morel első Major League hitje egyből homerun lett, tovább szépíti a dolgot, hogy az első Cell-beli at batjén lőtte. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jól megsoroztuk a D'backs-t, Tulo nyolc meccsen belül nyolc HR, ma kettőt lőtt, aztán lecseréltük a kezdőket és megint a cserékkel nyomultunk, jók az ilyen meccsek, amikor lehet egy kicsit tartalékolni az erőt, és főleg az idegeimnek kedvező. 😊mondjuk nem lenne rossz ha egyszer nem csak szeptemberben tudnánk jól játszani...
Igazi kellemes meglepetés volt, hogy amikor a pen legalja játszott, akkor az egyik kedvencem Daley is beszállt, aki tavasszal nagyon jó volt, aztán sérülések miatt sokáig lent kellett rehabilitálódnia, de most itt van ő is, mondjuk szar volt, de majd a WS-ben jó lesz. 😉TheMileHighCity
Ma Ubaldo go for the 19.
több mint 14 éve
Jól megsoroztuk a D'backs-t, Tulo nyolc meccsen belül nyolc HR, ma kettőt lőtt, aztán lecseréltük a kezdőket és megint a cserékkel nyomultunk, jók az ilyen meccsek, amikor lehet egy kicsit tartalékolni az erőt, és főleg az idegeimnek kedvező. 😊Igazi kellemes meglepetés volt, hogy amikor a pen legalja játszott, akkor az egyik kedvencem Daley is beszállt, aki tavasszal nagyon jó volt, aztán sérülések miatt sokáig lent kellett rehabilitálódnia, de most itt van ő is, mondjuk szar volt, de majd a WS-ben jó lesz. 😉
több mint 14 éve
A legjobb az volt, hogy a nagy-MVP Votto-nak volt az akcióban előtte egy vastag error-ja, amiből Nelson az egyesről a hármasra jutott... 😛Most néztem én is. Az a durva, hogy fogalma sem volt mi történik (a hangzavar miatt hallotta, hogy valaki fut, de azt hitte a 2-esre), pedig minden a szeme előtt történt. Piszok nagy mázli, de akinek a dombon megalszik a tej a szájában...EscaladeRáadásul Nelson Home Stealjével nyertünk. Ez mekkora geciség 😀haromtMost láttam a baseball tonightban, jobb kezes dobó ellen sikerült, ez ami a durva... 😛Döme
több mint 14 éve
legalább kéznél lesz ha Cassel lesérül 😛azt csodálom, hogy nem a Colorado vitte el, ott imádják a QB-kat
több mint 14 éve
Samardzija ugye anno valami szokatlanul nagy szerződést kapott nem?Ork10 milla, ami felmehet 16-ig is. Mágikus Hendry.
Igaz idén jó volt triple-Aben (még ha a do or die startjai csúfra is sikerültek a végén).