NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 580
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Votto 50-50 nagyjából hazain és idegenbenVotto is a gigahitterpark stadionjukban.ja 2 hónapig nem volt Tulo.Bruce a 300 alatti ütéssel és egyhéttel ezelőtti 13 HR 50 RBIal?
Mellesleg Vottonak meg ott van Bruce meg Stubbs.
És mi is playoffban leszünk 😛haromt
Stubbs .250 18 HR 69 RBI
és CarGo amúgy a staja javát otthon csinálja idegenben meg sokkal gyengébbOrk
És Cargo nem lett all-star ezért jár neki az MVP 😛haromt
amúgy a final vote amivel bejutott ott CarGora is lehett szavazni szóval a többség szerint is lenyomja őt 😛
pedig MHC megtámogatta CarGot vagy 100 000 szavazattal 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Votto is a gigahitterpark stadionjukban.Bruce a 300 alatti ütéssel és egyhéttel ezelőtti 13 HR 50 RBIal?de neki ott van Tulo és Votto egész évben viszi a hátán a csapatát és legfőképp mert az MVP-t playoffos csapat kapja majd 😀Orkja 2 hónapig nem volt Tulo.
Stubbs .250 18 HR 69 RBI
és CarGo amúgy a staja javát otthon csinálja idegenben meg sokkal gyengébbOrk
És Cargo nem lett all-star ezért jár neki az MVP 😛
több mint 14 éve
Bruce a 300 alatti ütéssel és egyhéttel ezelőtti 13 HR 50 RBIal?de neki ott van Tulo és Votto egész évben viszi a hátán a csapatát és legfőképp mert az MVP-t playoffos csapat kapja majd 😀Orkja 2 hónapig nem volt Tulo.
Stubbs .250 18 HR 69 RBI
és CarGo amúgy a staja javát otthon csinálja idegenben meg sokkal gyengébb
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de neki ott van Tulo és Votto egész évben viszi a hátán a csapatát és legfőképp mert az MVP-t playoffos csapat kapja majd 😀Orkja 2 hónapig nem volt Tulo.
És mi is playoffban leszünk 😛
több mint 14 éve
de neki ott van Tulo és Votto egész évben viszi a hátán a csapatát és legfőképp mert az MVP-t playoffos csapat kapja majd 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mire? kbminden statban jobb nála Cargoazt Vottonak kell kapniaHurkaBocs, hogy megint kiegészítem magam, de közben kiderült, hogy ez egyben az idei MLB-rekord beállítása is volt...TheMileHighCityHát nagyon sanszos neki a Silver Slugger. Cargonak meg az biztos. Neki szerintem egy Gold Glove is kinéz. Az MVP-ben meg csak reménykedekharomt
.341 - .321
32 HR - 34 HR
106 RBI - 104 RBI
.610 slugging - .589 slugging
ennyi
több mint 14 éve
azt Vottonak kell kapniaHát nagyon sanszos neki a Silver Slugger. Cargonak meg az biztos. Neki szerintem egy Gold Glove is kinéz. Az MVP-ben meg csak reménykedekharomtTulo beállította az egy hónap alatti HR-klubrekordot a hónap felénél, 14 meccsen ütött 12-t.TheMileHighCityBocs, hogy megint kiegészítem magam, de közben kiderült, hogy ez egyben az idei MLB-rekord beállítása is volt...TheMileHighCity
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Ha már szóba került a két elismerés.Szerintetek Alexei Ramíreznek mennyi esélye lehet a Gold Glove-ra és a Silver Sluggerre?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát nagyon sanszos neki a Silver Slugger. Cargonak meg az biztos. Neki szerintem egy Gold Glove is kinéz. Az MVP-ben meg csak reménykedekTulo beállította az egy hónap alatti HR-klubrekordot a hónap felénél, 14 meccsen ütött 12-t.TheMileHighCityBocs, hogy megint kiegészítem magam, de közben kiderült, hogy ez egyben az idei MLB-rekord beállítása is volt...TheMileHighCity
több mint 14 éve
Tulo beállította az egy hónap alatti HR-klubrekordot a hónap felénél, 14 meccsen ütött 12-t.TheMileHighCityBocs, hogy megint kiegészítem magam, de közben kiderült, hogy ez egyben az idei MLB-rekord beállítása is volt...
több mint 14 éve
Most találtam a B-Ref-es tabellát nézegetve, gyönyörű.Ez tényleg kurva jó.
http://www.baseballrace.com/races/MLB-2010-NL-Wildcard.aspmarci
több mint 14 éve
Mikey
18 739
41 at bat kellett Mannynek az első extra base hitjéhez. Szép. Igaz, legalább homerun lett belőle.A bullpeneseket pedig, Sale és Santos kivételével cutoljuk, most. 😊
több mint 14 éve
A mágusA baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez igazi Tracy fasság. Már tavaly is kiderült hogy igazi RBI-man, erre bebassza leadoffnak. MOndjuk valóban nem volt más amíg Fowler szenvedett EY Jr. meg DL-en volt. De Cargonak abszolút a 3rd. spot a legjobb. Mondjuk kemény hogy Cargo és Tulo AVG-ja 1 egész tizeddel nagyobb mint a csapat többi tagjáé...CarGo április óta bajlódik többé-kevésbé a jelenlegi csukló- és hüvelykujj-sérülésével, csak nincs ideje sérültnek lenni - vagyis sérülten szopatja az egész ligát, egészségesen kíváncsi lennék hol tartana. Ami pedig még inkább reális: nem tudom hol tartana, ha a szezon első harmadát nem leadoff hitter-ként kellett volna végig szenvednie...TheMileHighCityTheMileHighCity
A másik meg hogy Kazuo Matsui még 40-es Rostert sem tud csinálni...
több mint 14 éve
CarGo április óta bajlódik többé-kevésbé a jelenlegi csukló- és hüvelykujj-sérülésével, csak nincs ideje sérültnek lenni - vagyis sérülten szopatja az egész ligát, egészségesen kíváncsi lennék hol tartana. Ami pedig még inkább reális: nem tudom hol tartana, ha a szezon első harmadát nem leadoff hitter-ként kellett volna végig szenvednie...
több mint 14 éve
Nyertünk a kísértetvárosban, Ubaldo 19. győzelme. Tulo beállította az egy hónap alatti HR-klubrekordot a hónap felénél, 14 meccsen ütött 12-t. Ami viszont még fontosabb, hogy a SD és a SF is leégett, már csak 1.5 GB-re vagyunk a divízió első helyétől.
több mint 14 éve
marci
1 023
Most találtam a B-Ref-es tabellát nézegetve, gyönyörű.http://www.baseballrace.com/races/MLB-2010-NL-Wildcard.asp
több mint 14 éve
marci
1 023
Egy előnye van a töküres stadionnak: tisztán lehet hallani, miket mond Bobby Cox a HPU-nek. 😀
több mint 14 éve
marci
1 023
Nincs vele bajom, csak ezt nem az ő asztala. Cubs managerrel kapcsolatban felesleges kombinálni, úgy is olyan lesz akire nem számítunk.Nyilvánvaló, hogy végigbukdácsolta az általánost. 😀
Torre-ről azt olvastam, hogy valószínűleg kihagy egy évet (a lánya most megy középiskolába.... Joe amúgy 70 éves)Escalade
Ork, isten ments. Ahogy az amazinavenue egyik szerkesztője írta, most már nem Wally Backman a leggyengébb jelölt, akinek a nevét összefüggésbe hozták. 😊
több mint 14 éve
Nincs vele bajom, csak ezt nem az ő asztala. Cubs managerrel kapcsolatban felesleges kombinálni, úgy is olyan lesz akire nem számítunk.Torre-ről azt olvastam, hogy valószínűleg kihagy egy évet (a lánya most megy középiskolába.... Joe amúgy 70 éves)
több mint 14 éve
nem félsz, hogy Girardi megy majd hozzátok managernek?úristen Jeter mekkora egy köcsög volt tegnap 😀 még le is nyilatkozta utána, hogy igen, csak színlelteKövetkező meccsen gyanús a HBP. Annyira előttem van, ahogy Girardi túl fogja reagálni és megy is vissza a válasz... Nagyon nem érzi ezeket.
http://www.youtube.com/watch?v=9NXq6D8zWHUHurka
Közben sweep Garcia-Wainwright-Carpenter hármas ellen. 😀Escalade
mondjuk mostmár Torre is felszabadult, de ő megy majd a Metshez 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Heló! 😊 Nem is tudtam rólad. Végre valaki. Jövőre nyerünk! 😂7. vereségünk sorozatban. :mad:GooseEz a szezon már a levesben van.
Tudni lehetett nagyjából Lee elcserélése óta.Maka
több mint 14 éve
úristen Jeter mekkora egy köcsög volt tegnap 😀 még le is nyilatkozta utána, hogy igen, csak színlelteKövetkező meccsen gyanús a HBP. Annyira előttem van, ahogy Girardi túl fogja reagálni és megy is vissza a válasz... Nagyon nem érzi ezeket.
http://www.youtube.com/watch?v=9NXq6D8zWHUHurka
Közben sweep Garcia-Wainwright-Carpenter hármas ellen. 😀
több mint 14 éve
ha ma nyer a Reds, akkor már matematikailag is biztos, hogy playoffosak, most kezdődött a meccsük a D'Backs ellen