Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
.387, tökutolsók leszünk... 😕 már Felix-el se megy :mad:
több mint 14 éve
Ezt is behúztuk, nem nyújtottunk sokat, pont amennyi kellett, és a végén megfordítottuk, ráadásul a fantasy-men is sikerült javítani, és a D'backs egyeten pontját is Drew szerezte, szóval ez így rendben volt, CarGo is pihent, csak a kilencedikben állt be védekezni.A SD-től 2.5-re, a SF-től 1.5-re vagyunk, nyerje az utolsót holnap inkább a Padres, mert a jövő héten úgyis jönnek hozzánk veszíteni, és akkor hozunk rajtuk. 😊
több mint 14 éve
Mikey
18 753
Milyen érdekes, hogy Buehrle-nek pont akkor volt megint két balkja, amikor a Joe West-féle négyes vezette a meccset. Igaz, most Angel Hernandez volt a f... .Brent Morel első Major League hitje egyből homerun lett, tovább szépíti a dolgot, hogy az első Cell-beli at batjén lőtte. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jól megsoroztuk a D'backs-t, Tulo nyolc meccsen belül nyolc HR, ma kettőt lőtt, aztán lecseréltük a kezdőket és megint a cserékkel nyomultunk, jók az ilyen meccsek, amikor lehet egy kicsit tartalékolni az erőt, és főleg az idegeimnek kedvező. 😊mondjuk nem lenne rossz ha egyszer nem csak szeptemberben tudnánk jól játszani...
Igazi kellemes meglepetés volt, hogy amikor a pen legalja játszott, akkor az egyik kedvencem Daley is beszállt, aki tavasszal nagyon jó volt, aztán sérülések miatt sokáig lent kellett rehabilitálódnia, de most itt van ő is, mondjuk szar volt, de majd a WS-ben jó lesz. 😉TheMileHighCity
Ma Ubaldo go for the 19.
több mint 14 éve
Jól megsoroztuk a D'backs-t, Tulo nyolc meccsen belül nyolc HR, ma kettőt lőtt, aztán lecseréltük a kezdőket és megint a cserékkel nyomultunk, jók az ilyen meccsek, amikor lehet egy kicsit tartalékolni az erőt, és főleg az idegeimnek kedvező. 😊Igazi kellemes meglepetés volt, hogy amikor a pen legalja játszott, akkor az egyik kedvencem Daley is beszállt, aki tavasszal nagyon jó volt, aztán sérülések miatt sokáig lent kellett rehabilitálódnia, de most itt van ő is, mondjuk szar volt, de majd a WS-ben jó lesz. 😉
több mint 14 éve
A legjobb az volt, hogy a nagy-MVP Votto-nak volt az akcióban előtte egy vastag error-ja, amiből Nelson az egyesről a hármasra jutott... 😛Most néztem én is. Az a durva, hogy fogalma sem volt mi történik (a hangzavar miatt hallotta, hogy valaki fut, de azt hitte a 2-esre), pedig minden a szeme előtt történt. Piszok nagy mázli, de akinek a dombon megalszik a tej a szájában...EscaladeRáadásul Nelson Home Stealjével nyertünk. Ez mekkora geciség 😀haromtMost láttam a baseball tonightban, jobb kezes dobó ellen sikerült, ez ami a durva... 😛Döme
több mint 14 éve
legalább kéznél lesz ha Cassel lesérül 😛azt csodálom, hogy nem a Colorado vitte el, ott imádják a QB-kat
több mint 14 éve
Samardzija ugye anno valami szokatlanul nagy szerződést kapott nem?Ork10 milla, ami felmehet 16-ig is. Mágikus Hendry.
Igaz idén jó volt triple-Aben (még ha a do or die startjai csúfra is sikerültek a végén).
több mint 14 éve
Samardzija ugye anno valami szokatlanul nagy szerződést kapott nem?
több mint 14 éve
Ez szimplán gonosz volt... 😊Outfielder. Egyébként már draftolták háromszor, csak sose írt alá.Pat White a Royals-ba szerződöttHörihahaha. szarabb csapatot nem nagyon találhatott volna 😊
és mit játszik?haromt
A Royals-t ne szidd, két év múlva tele lehet a csapatuk nagyon jó fiatal játékosokkal. 😛marci
Hozzánk jöhetett volna eldobálgatni Samardzija-val Iowában.
több mint 14 éve
Guillent műteni fogják,season over
több mint 14 éve
marci
1 023
Outfielder. Egyébként már draftolták háromszor, csak sose írt alá.Pat White a Royals-ba szerződöttHörihahaha. szarabb csapatot nem nagyon találhatott volna 😊
és mit játszik?haromt
A Royals-t ne szidd, két év múlva tele lehet a csapatuk nagyon jó fiatal játékosokkal. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pat White a Royals-ba szerződöttHörihahaha. szarabb csapatot nem nagyon találhatott volna 😊
és mit játszik?
több mint 14 éve
miggy úgy néz ki ma már tényleg tud játszani
több mint 14 éve
Most néztem én is. Az a durva, hogy fogalma sem volt mi történik (a hangzavar miatt hallotta, hogy valaki fut, de azt hitte a 2-esre), pedig minden a szeme előtt történt. Piszok nagy mázli, de akinek a dombon megalszik a tej a szájában...Most láttam a baseball tonightban, jobb kezes dobó ellen sikerült, ez ami a durva... 😛Döme0-5-ről hoztuk a sweep-et, tudtam, hogy nem szabad ott hagyni a meccset, mert szorossá fogjuk tenni, és tessék, meg is fordítottuk a végére. Elképesztőek vagyunk. 😊Ráadásul Nelson Home Stealjével nyertünk. Ez mekkora geciség 😀haromt
Ráadásul ma SD-SF lesz, az egyik biztos ki fog kapni.TheMileHighCity
több mint 14 éve
Most láttam a baseball tonightban, jobb kezes dobó ellen sikerült, ez ami a durva... 😛0-5-ről hoztuk a sweep-et, tudtam, hogy nem szabad ott hagyni a meccset, mert szorossá fogjuk tenni, és tessék, meg is fordítottuk a végére. Elképesztőek vagyunk. 😊Ráadásul Nelson Home Stealjével nyertünk. Ez mekkora geciség 😀haromt
több mint 14 éve
Tehát megvolt az újabb söprés a Reds ellen:http://denversports.blog.hu/2010/09/10/rockies_reds_4_0_w_1
Közeledünk a SD és a SF felé, és tovább nyomulhatunk előre, mert hétvégén a D'backs jön hozzánk, ők pedig még játszanak három meccset egymás ellen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
0-5-ről hoztuk a sweep-et, tudtam, hogy nem szabad ott hagyni a meccset, mert szorossá fogjuk tenni, és tessék, meg is fordítottuk a végére. Elképesztőek vagyunk. 😊Ráadásul Nelson Home Stealjével nyertünk. Ez mekkora geciség 😀
több mint 14 éve
0-5-ről hoztuk a sweep-et, tudtam, hogy nem szabad ott hagyni a meccset, mert szorossá fogjuk tenni, és tessék, meg is fordítottuk a végére. Elképesztőek vagyunk. 😊Ráadásul ma SD-SF lesz, az egyik biztos ki fog kapni.
több mint 14 éve
3-1-es series győzelem a Marlins ellen, ma pihenő, kizártnak tartom, hogy ne jussunk be a PO-ba
több mint 14 éve
Mikey
18 753
szimpatikus csapat a Tigers és különösen szeretjük őket ha elverik a White Soxot így már 6 GB nekikOrkInnen ti már nem fogjátok elbukni a csoportgyőzelmet. Egyrészt sok az a 6 meccs, másrészt nincsenek is olyan formában a srácok, hogy az ellenkezőjét gondoljam.
több mint 14 éve
a series uccsó meccsét is megnyertük a CWS ellen.porcello jól játszott,valamint ütésben is jók voltunkdamon 4/4 nem rossz,igaz mind single volt
manny ramirez pedig nem sok mindent csinál eddig a Soxban ahogy tapasztaltam
több mint 14 éve
szimpatikus csapat a Tigers és különösen szeretjük őket ha elverik a White Soxot így már 6 GB nekik
több mint 14 éve
Hiszen már ismertek... 😂Cook legkorábban az NLCS-ben térhet vissza, köszönjük Votto, hasonló sportsikereket neked, és a jó anyádnak is. Remélem, ma egész véletlen egy eldobott ütő a szemeid közé fog állni.TheMileHighCityChrist on a bike, legalább egy 😛-t szúrj már be mielőtt hibbantnak hiszlek.marci
Amúgy tényleg dühös vagyok rá, rivális CarGo miatt, és sérülést okoz nekünk, a kettő már külön-külön is elég gyilkos lenne a szememben, de így összeadva aztán tényleg. 😊