EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Nyilván túloztam??? 25 perccel kevesebbet játszott és 2 km-rel kevesebb megtett távolság …Ja, csak itt Foden futott kétszer annyit eddig, mint ő az EB-nLabdával sztem a gyorsabb játékosok köze tartozikBal szélen milyen lenne Bambi? Nem lassú oda?Jobb szélen elmalmozik magában. Southgatenel idén a jobb hátvéd még úgysem járt ellenfél térfelénÉs Saka?Jude menne hátra Rice mellé és oda be MusiBellingham helyett beraknád alaphelyzetben, mert ott az a posztja?MuhahaAmúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Aztán tényleg egymás pöcsében játszana Foden, Musi, Jude és Kane
zacknorb
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
5 hónapja
Na mondjuk jégesőben még sosem fociztam asszem
5 hónapja
Amúggy a nézők nem számítanak, ha őket villámcsapás éri?Bezzeg Mikor mi edzettunk a baranyban Egerben. Villám nem hazudok a medence felett 4 méterrel belecsapott vmi vezetékbe. Értem edzoink üvöltözték h miért állunk meg, uszunk tovább …
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Nekem is egyből ez jutott eszembe. 😀Nem tudom, mi a fasz történik ezen az Eb-n. Itt, a VI. kerületben még csak nem is csöpög.www.youtube.com/watch?v=QNr6w4rX54c
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
5 hónapja
Nem tudom, mi a fasz történik ezen az Eb-n. Itt, a VI. kerületben még csak nem is csöpög.ezért kéne idehozni, nem ilyen biszem-baszom Németországba
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Nekem az írek elleni meccs utolsó momentumai rémlenek fel, amikor fél (de lehet sokat mondok) gőzzel kocog vissza az általa eladott labda után, majd látja, hogy a becsúszó utolsó ember mentése nem sikerül, utána kapcsol a nagyi 2 fokozatba a visszasprintnélHa bemegy Gündogannal, akkor meg a tizenhatos vonalánál vagy üresen egy német, átveszi a labdát, megiszik egy kávét, és becsavarja a hosszú felsőbe.végülis, csak végigmozizta, hogy Gundogan bemegy a helyére és gólt lőmindenki lacija nem csinált semmit, ergo nem hibázott így 5 😀
Lacika over Szoboszlai, ezaz NSO, minőőőőősééééééééég
zacknorb
szobo meg elég durva fék volt
Negritis, a vajda
zacknorb
Egy Fullkrugra jutott három védő, Lacika meg fogjon egyszerre két, egymástól tíz méterre levő embert.
Lacikának legalább volt jó periódusa, a svájciak elleni beállása után szinte csak jó megoldasai voltak, passzválasztás, -tempó, -helyezés szempontjából. az volt a legjobb 20 perc az eb-n az összes magyar játékos összes játékideje közül.
slowmotion
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
Nem tudom, mi a fasz történik ezen az Eb-n. Itt, a VI. kerületben még csak nem is csöpög.www.youtube.com/watch?v=QNr6w4rX54c
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nem tudom, mi a fasz történik ezen az Eb-n. Itt, a VI. kerületben még csak nem is csöpög.
5 hónapja
Nem csak az a kérdés, hogy mennyit, hanem az is, hogy mennyire hasznosanJa, csak itt Foden futott kétszer annyit eddig, mint ő az EB-nLabdával sztem a gyorsabb játékosok köze tartozikBal szélen milyen lenne Bambi? Nem lassú oda?Jobb szélen elmalmozik magában. Southgatenel idén a jobb hátvéd még úgysem járt ellenfél térfelénÉs Saka?Jude menne hátra Rice mellé és oda be MusiBellingham helyett beraknád alaphelyzetben, mert ott az a posztja?MuhahaAmúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
5 hónapja
és megint előjön a hülye UEFA protokoll az egészség védelme helyettna végre, ezt kellett volna a román-szlovákon ismivel egyidőben volt 2 meccs, nem akarták (szerintem)
zacknorb
NB2
5 hónapja
??? 25 perccel kevesebbet játszott és 2 km-rel kevesebb megtett távolság …Ja, csak itt Foden futott kétszer annyit eddig, mint ő az EB-nLabdával sztem a gyorsabb játékosok köze tartozikBal szélen milyen lenne Bambi? Nem lassú oda?Jobb szélen elmalmozik magában. Southgatenel idén a jobb hátvéd még úgysem járt ellenfél térfelénÉs Saka?Jude menne hátra Rice mellé és oda be MusiBellingham helyett beraknád alaphelyzetben, mert ott az a posztja?MuhahaAmúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Amúggy a nézők nem számítanak, ha őket villámcsapás éri?az a rész fedett
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 391
És hidd el hogy verekednének isTöfting-Gravesen-Jens Jeremies-Ivan Campo lenne az ideális rotációs szűrő négyesem. Na jó igazából a oneandonly Redondoval kellene megverekedniük a helyért.Stig Töfting highlights lehetettJót tenne a meccsnek egy dán térdkalács-törés.Mi hozta ezt ki belőled?
Tactful Cactus
Kampman
Willie Parker
Gergőbácsi
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Amúggy a nézők nem számítanak, ha őket villámcsapás éri?
5 hónapja
na végre, ezt kellett volna a román-szlovákon ismivel egyidőben volt 2 meccs, nem akarták (szerintem)
zacknorb
5 hónapja
Kampman
28 331
Mondjuk hajnali 2 ig vihart mond villámlással 😁Közel van a Schalke stadionja, annak a tetejét be lehet húzni.
Kíváncsi vagyok meddig lesz szünet, vagy másnap folytatás mondjuk
kapitnono
Gyorsan átmennek 80 ezren, azt folytatják.
5 hónapja
Ahogy egy folklór mondás tartja : esik mint a kurva élet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Ő Havertz helyére 😊Sané helyett egy életnagyságú Evander Holyfield figura is uofrade lenneVagy egy Klose kartonfigura. 😀
slowmotion
iktriad
Sajnos német szélső hirtelen nem jutott eszembe, mert sosem érdekeltek eléggé
5 hónapja
Mondjuk hajnali 2 ig vihart mond villámlással 😁Kíváncsi vagyok meddig lesz szünet, vagy másnap folytatás mondjuk
5 hónapja
Danke. Ez Sáne dióhéjban.Ez a sané gyerek, grundon megvernékHol van az Knézy-s videó Denlisonról ("öncélú, rossz futballista")? 100%-ig illik Sanéra. 😀
Hanni
iktriad
Kampman
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Ja, csak itt Foden futott kétszer annyit eddig, mint ő az EB-nLabdával sztem a gyorsabb játékosok köze tartozikBal szélen milyen lenne Bambi? Nem lassú oda?Jobb szélen elmalmozik magában. Southgatenel idén a jobb hátvéd még úgysem járt ellenfél térfelénÉs Saka?Jude menne hátra Rice mellé és oda be MusiBellingham helyett beraknád alaphelyzetben, mert ott az a posztja?MuhahaAmúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
5 hónapja
Blitzkrieg miatt szünet.Iktriad pls 😂