EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
És Saka?Jude menne hátra Rice mellé és oda be MusiBellingham helyett beraknád alaphelyzetben, mert ott az a posztja?MuhahaAmúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Aztán tényleg egymás pöcsében játszana Foden, Musi, Jude és Kane
zacknorb
több mint 1 éve
1992Jót tenne a meccsnek egy dán térdkalács-törés.Mi hozta ezt ki belőled?
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Stig Töfting highlights lehetettJót tenne a meccsnek egy dán térdkalács-törés.Mi hozta ezt ki belőled?
Tactful Cactus
Kampman
több mint 1 éve
Jude menne hátra Rice mellé és oda be MusiBellingham helyett beraknád alaphelyzetben, mert ott az a posztja?MuhahaAmúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Aztán tényleg egymás pöcsében játszana Foden, Musi, Jude és Kane
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
⬇️Ebbe? Ne rohogtess.Amúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
Jót tenne a meccsnek egy dán térdkalács-törés.Mi hozta ezt ki belőled?
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Jót tenne a meccsnek egy dán térdkalács-törés.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Bellingham helyett beraknád alaphelyzetben, mert ott az a posztja?MuhahaAmúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 1 éve
Ebbe? Ne rohogtess.Amúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Édes istenem, ez mióta fault? Kézrátételnek is gyenge...
több mint 1 éve
Fix betenné, és akkor már tényleg nem férnének el középen.Amúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
MuhahaAmúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Amúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
több mint 1 éve
semmi nem volt, egy RB ha ennyitől lemenni a saját játékosai rugdalnák le a pályáról
több mint 1 éve
Sané majdnem ezt is elkúrta, de legalább összehozott egy szabadrúgást.
több mint 1 éve
Sané szóló!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Olaszokat fent húzzuk már ki 😁És a vigaszág?
ThundersNFL a Paraszt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Ki nyeri: NémetországGrúzia, hogy legyen valami bája
Ki nyerje: Svájc
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Összehasonlíthatatlan.2000-es évek eleje vibe-ja van nálam az angoloknál.Az angol és német csapat EB előtti megítélése és az EB-n való játéka mennyire más...Amúgy nekem az angolok a legnagyobb csalódás. Ilyen kerettel ezt játszani …
Willie Parker
csebi
Igaz, az a csapat nem tolt ilyen nézhetetlen sz.rt, csak nem nyertek semmit.
bogjosi
Azt a csapatot sem szerettem, de tele volt karakterekkel.
Mondjuk a 2000-es meg a mai olasz válogatott között még súlyosabb különbség van.
több mint 1 éve
Amúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerében
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ki nyeri: NémetországKi nyerje: Svájc
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nincsenek rákényszerítve a játékraDe az h 1-0 a 10. Percben és még a Kontrát is feladják mint lehetőség. ÉrthetetlenRossz a felállás és a játékrendszer, illetve full defenzív.Az angol és német csapat EB előtti megítélése és az EB-n való játéka mennyire más...Amúgy nekem az angolok a legnagyobb csalódás. Ilyen kerettel ezt játszani …
Willie Parker
csebi
Mondjuk lehet minden meccsük 0-0 lesz innentől.
Willie Parker
csebi
több mint 1 éve
Olaszokat fent húzzuk már ki 😁rég kivan
ThundersNFL a Paraszt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Olaszokat fent húzzuk már ki 😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
2000-es évek eleje vibe-ja van nálam az angoloknál.Az angol és német csapat EB előtti megítélése és az EB-n való játéka mennyire más...Amúgy nekem az angolok a legnagyobb csalódás. Ilyen kerettel ezt játszani …
Willie Parker
csebi
Igaz, az a csapat nem tolt ilyen nézhetetlen sz.rt, csak nem nyertek semmit.
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!