EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
A szlovákok a 95.(?) percben is továbbjutásra álltak ellenük.Anglia döntőzik, pedig már a 16 között ki kellett volna esniük...Miért
iktriad
ozibozi
4 hónapja
shagi0206
10 921
Anglia döntőzik, pedig már a 16 között ki kellett volna esniük...egyik kajáldában volt tippjáték még a bl előtt, fel kellett írni papírra egy csapatot, akit gondolok a végső győztesnek. Én az angolokat írtam, mondván ez a keret brutális, bőven van esélyük. Miután láttam őket játszani, már el is könyveltem, hogy hamar kihullanak, mert SZAROK! Erre beeszi a fene őket a döntőbe. Akkor legalább ott jól szedjék szét őket a hispánok.
iktriad
4 hónapja
ebből azért remélem lesz 6 pert hosszabbítás
4 hónapja
Fasszopó angolok, reméljük a spanyolok kipicsázzák őket a döntőbenÍgy lesz legalább jó a döntő, mert ezeket a hollandokat minimum 4-0 val hazaküldték volna a spanyolok
Stoki
4 hónapja
Ez a sok mák a 26-os VB-n se fog elfogyni bazmeg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
most mondtam a kölöknek, hogy hülyék az angolok, mert a friss Watkinst egyszer nem futtatták meg a fáradt holland középső védők között
4 hónapja
Ezt a támadó szabálytalanságot nem tudom miből számolta ki 😀Ebből lett angol labdabirtoklas és gol
Heisman nádor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Kampman
28 290
A semmi újabb sikere.Legalább nem kell gondolkodni, hogy vajon kinek szurkoljak vasárnap.
4 hónapja
Kapus mit fogott?Erre nem tudom minek vetődött, kicsi kinyújta a labát, simán kirúgja...
Toca
4 hónapja
Watkins az Arsenal elleni formáját vette elő (meg a PL top3 játékost)
4 hónapja
Fasszopó angolok, reméljük a spanyolok kipicsázzák őket a döntőben
4 hónapja
remélem kapnak vagy 4et a spanyoloktól. ez a világtalan southgate egyéni skillekből meg egy bíróval aki megtolta őket döntőt játszik megint...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Kapus mit fogott?
4 hónapja
Anglia döntőzik, pedig már a 16 között ki kellett volna esniük...
4 hónapja
Szép. Azt nem mondanám hogy megérdemelt.... de legalább Watkins lőtte, neki ez nagy pillanat lesz.Az összes többiek, Southgate-tel az élén elmennek az.... öltözőbe.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
4 hónapja
Mondtam hogy hülye ez a szósz gèt 😏
4 hónapja
OLLIE
4 hónapja
Bazdmeg
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
faszszopó angolok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 hónapja
Neeeeee geccc
4 hónapja
shagi0206
10 921
Na, csak nem tán? Watkinst végig hiányoltam, baszott becserélni
4 hónapja
Pufff
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!