EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
Csigatalp és a tevepúp még nem is látszikRusnya egy jószág lehet élőbenGyanítom WP nem beszélhetni akarna vele amúgy semWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
slowmotion
Willie Parker
warr_b
több mint 1 éve
röhejes, hogy mennyire elképzelés nélküliek az angolok már megint
több mint 1 éve
Rusnya egy jószág lehet élőbenGyanítom WP nem beszélhetni akarna vele amúgy semWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
slowmotion
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Azt hittem nem lehet cringebb reklám a Szobo Telekom mutatványtól, tévedtem...(Királygabi)Te is voltál gyerek, akinek KiràlyGabi okozott traumát?
esanders10
több mint 1 éve
Rusnya egy jószág lehet élőbenGyanítom WP nem beszélhetni akarna vele amúgy semWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
slowmotion
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=GcXo_cyXUDwAzt hittem nem lehet cringebb reklám a Szobo Telekom mutatványtól, tévedtem...(Királygabi)én még azt a telekomos reklámot se láttam. Mondjuk nem is érdekel, szóval nem, nem nézem meg 😊
esanders10
shagi0206
több mint 1 éve
Willie itt van nálam, nézzük a meccset, itt is alszik!Csitt, a felesége figyeli a topikot, nem akarjuk bajba keverni.Gyanítom WP nem beszélhetni akarna vele amúgy semWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
slowmotion
Kampman

több mint 1 éve
Great Britain, azon belül valóban welshWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
több mint 1 éve
Azt hittem nem lehet cringebb reklám a Szobo Telekom mutatványtól, tévedtem...(Királygabi)én még azt a telekomos reklámot se láttam. Mondjuk nem is érdekel, szóval nem, nem nézem meg 😊
esanders10
több mint 1 éve
Csitt, a felesége figyeli a topikot, nem akarjuk bajba keverni.Gyanítom WP nem beszélhetni akarna vele amúgy semWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
slowmotion
több mint 1 éve
Gyanítom WP nem beszélhetni akarna vele amúgy semWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
több mint 1 éve
Azt hittem nem lehet cringebb reklám a Szobo Telekom mutatványtól, tévedtem...(Királygabi)
több mint 1 éve
Walesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker

több mint 1 éve
Bocs akkor ma már nem írok többet.Szegény Sixo 2 napja nagyon passzív-agresszív, mióta iktriad le Clemson fanoztaErre a hangnemre nem szolgáltam rá.Szijjártó Péter, hogy mára 2 legyen.Beszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Sixo
Kampman
zacknorb
több mint 1 éve
Szegény Sixo 2 napja nagyon passzív-agresszív, mióta iktriad le Clemson fanoztaErre a hangnemre nem szolgáltam rá.Szijjártó Péter, hogy mára 2 legyen.Beszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Sixo
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Erre a hangnemre nem szolgáltam rá.Szijjártó Péter, hogy mára 2 legyen.Beszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Sixo
több mint 1 éve
Szijjártó Péter, hogy mára 2 legyen.Beszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
Ő viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
több mint 1 éve
Stop the count!

több mint 1 éve
elmentem kaját csinálni, persze hogy jön is a dán gól 😊
több mint 1 éve
Beszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
több mint 1 éve
Beszopta, mint Sophie Dee
több mint 1 éve
Igeeeeeen, ezaz! Mekkora gol!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil