Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Tudtam, hogy a soccer képes lesz rá, hogy rövid időn belül azt mondassa velem, a videóbírónak itt nincs értelme...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Delph egy mennyei kaliberű spíler
több mint 6 éve
hat ez kozel volt kepek alapjan is. ket tizi meg egy gol a sarkaval/vadlijaval. MVP
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ez les volt, egyértelműen
több mint 6 éve
Ez szerintem hajszállal, de les... persze a spori úgyis megadja, mert tudjuk h az over-re fogadott.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mióta beszélsz te vikingül? 😊Én magyar szinkronnal már nem nézem, ha elkezdtem eredetibe, utána kínzás a fülemnek.Majd lesz magyarul én is arra vàrok, de szerintem 4. évad màr volt magyarul. Most 5. jön, nem?Tényleg, hány évada van a Vikingeknek? Én 3-at láttam, a negyediknek annyira nem találtam jól belőtt feliratot, hogy feladtam.Lingard nem dán volt eddig?😊Ritka a feka viking , bár Ragnar sok mindennek próbálkozott .
Fast Willie
Sixo
shagi0206
NB2
shagi0206
Szerkesztette: NB2
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Panama Tampa2-t játszik, azért olyan eredményes hátul. Már egy FG-t és egy safetyt is összehoztak.Nem baj, majd Chucky őket is átveszi, aztán championship
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Én magyar szinkronnal már nem nézem, ha elkezdtem eredetibe, utána kínzás a fülemnek.Majd lesz magyarul én is arra vàrok, de szerintem 4. évad màr volt magyarul. Most 5. jön, nem?Tényleg, hány évada van a Vikingeknek? Én 3-at láttam, a negyediknek annyira nem találtam jól belőtt feliratot, hogy feladtam.Lingard nem dán volt eddig?😊Ritka a feka viking , bár Ragnar sok mindennek próbálkozott .
Fast Willie
Sixo
shagi0206
NB2
több mint 6 éve
Az lehet , de az idegenek nehezen fogadták be.Nem tudom mi a probléma, a vikingek is migráltak eleget😂Lingard nem dán volt eddig?😊Ritka a feka viking , bár Ragnar sok mindennek próbálkozott .
Fast Willie
Sixo
Fast Willie
több mint 6 éve
Majd lesz magyarul én is arra vàrok, de szerintem 4. évad màr volt magyarul. Most 5. jön, nem?Tényleg, hány évada van a Vikingeknek? Én 3-at láttam, a negyediknek annyira nem találtam jól belőtt feliratot, hogy feladtam.Lingard nem dán volt eddig?😊Ritka a feka viking , bár Ragnar sok mindennek próbálkozott .
Fast Willie
Sixo
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Tényleg, hány évada van a Vikingeknek? Én 3-at láttam, a negyediknek annyira nem találtam jól belőtt feliratot, hogy feladtam.Lingard nem dán volt eddig?😊Ritka a feka viking , bár Ragnar sok mindennek próbálkozott .
Fast Willie
Sixo
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Nem tudom mi a probléma, a vikingek is migráltak eleget😂Lingard nem dán volt eddig?😊Ritka a feka viking , bár Ragnar sok mindennek próbálkozott .
Fast Willie
Sixo
több mint 6 éve
Lingard nem dán volt eddig?😊Ritka a feka viking , bár Ragnar sok mindennek próbálkozott .
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
en nekem is ok a kedvenceim mar 2002 ota, de nem merem elhinni h jok lehetnek. inkabb okozzanak kellemes meglepetest 😊 nekem mar egy negyeddontobe jutas se kotelezo elvaras toluk.Ahogy 11 másik tag is, ezzel fölényesen vezetve az itteni "fanlistát".Amúgy meg lehet, hogy ezt a VB-t az angolok nyerik 😊
shagi0206
Kizárt dolog, mert nekik szurkolok😊
Fast Willie
shagi0206
Borbinho
Hátul eddig nem nagyon tették őket próbára, nekem azért vannak fenntartásaim Maguire-rel. Ha Hurricane-t kikapcsolják, akkor max Sterlingben van meglepetés faktor, de ő elég formán kìvül van. Lingard és Alli eddig elég nagy ballasztok és labdatemetők, ami erősebb ellenfelekkel szemben nem fér bele.
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
amúgy ha Panama szögletnél nem tud embert fogni, miért nem zónáznak?😊Hogyne tudnának. 2 kézzel is átkarolják az emberüket (ahogy eddig az összes szögletnél ment a cirkusz).
NB2
több mint 6 éve
amúgy ha Panama szögletnél nem tud embert fogni, miért nem zónáznak?😊
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Lingard nem dán volt eddig?😊
több mint 6 éve
en nekem is ok a kedvenceim mar 2002 ota, de nem merem elhinni h jok lehetnek. inkabb okozzanak kellemes meglepetest 😊 nekem mar egy negyeddontobe jutas se kotelezo elvaras toluk.Ahogy 11 másik tag is, ezzel fölényesen vezetve az itteni "fanlistát".Amúgy meg lehet, hogy ezt a VB-t az angolok nyerik 😊
shagi0206
Fast Willie
shagi0206
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Amúgy meg lehet, hogy ezt a VB-t az angolok nyerik 😊
shagi0206
több mint 6 éve
Migrációs csúcs! Soros hálózat!
Migráns betelepítés!
Olaszok kemények!
Reméljük Erdogan nyer!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Ne sértegesd Kampman csapatát, mer neked is megemeli a benzináratJó de mondjuk kolumbiaiaknak még szaudik is tudnának gondot okozni .Szerintem egy Kolumbia és Szenegál is tudna nekik gondot okozniOtt még talán nem (a H csoport azért nem egy durva kvartett, akárkik jutnak tovább, azok még verhetők az angoloknak is). Majd a negyeddöntőben, mikor már kapnak egy jóval keményebb/gyorsabb/technikásabb ellenfelet, akkor Good Bye.England's football coming home..
NB2
A nyolcaddöntőben meg sima liba kiesés lesz ebből
Fast Willie
shagi0206
Fast Willie
Sixo
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Amúgy meg lehet, hogy ezt a VB-t az angolok nyerik 😊