Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Csak szerénykedik, valójában a FIFA olvasta tőleElőre az iktriadi kettő-kettőértamit a fifatudjaafaszomhol olvasott
Kampman
Sixo
több mint 6 éve
Lengyel-Kolumbiára mit tippeltek?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Előre az iktriadi kettő-kettőértamit a fifatudjaafaszomhol olvasott
Kampman
több mint 6 éve
Az szép védekezés volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Előre az iktriadi kettő-kettőért
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Ex-Milanos 😊
több mint 6 éve
Ottagol
több mint 6 éve
De mint latod, a szar egyaltalan nem buzlik ugy, hogyha eredmenyt is hoz.Görögök is nyertek eb-t , mi is kijutottunk eb-re , attól még a szar az szar .Egyetlen nem szarnak kinéző afrikai csapatról is kiderült , hogy szar .De mégis vezetnek 😊
Sixo
NB2
Sixo
több mint 6 éve
A szar nem nyer EB-t.Görögök is nyertek eb-t , mi is kijutottunk eb-re , attól még a szar az szar .Egyetlen nem szarnak kinéző afrikai csapatról is kiderült , hogy szar .De mégis vezetnek 😊
Sixo
NB2
Sixo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Na most megállni, jó a telitalálat
több mint 6 éve
Kadzsiva helyett Honda
több mint 6 éve
Görögök is nyertek eb-t , mi is kijutottunk eb-re , attól még a szar az szar .Egyetlen nem szarnak kinéző afrikai csapatról is kiderült , hogy szar .De mégis vezetnek 😊
Sixo
NB2
több mint 6 éve
Egyetlen nem szarnak kinéző afrikai csapatról is kiderült , hogy szar .De mégis vezetnek 😊
Sixo
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Egyetlen nem szarnak kinéző afrikai csapatról is kiderült , hogy szar .Kevésbé szerethetőek, mint a 2002-es csapat volt.
Sixo
több mint 6 éve
Egyetlen nem szarnak kinéző afrikai csapatról is kiderült , hogy szar .
több mint 6 éve
Dammit, Inui...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Vàgd le a kisújjad!
több mint 6 éve
Ha a golkulonbseg azonos, akkor a fair play dont, a kevesebb lappal rendelkezo nyer.Elvileg ha tunezia a harmadik akkor belgium, ha panama akkor angliaNa, így most mindkét nagy csapat 8-2.. 😊Ha marad a 6-1, és az angol-belga iksz, akkor ki nyeri a csoportot?
Igor
Vrij6
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Elvileg ha tunezia a harmadik akkor belgium, ha panama akkor angliaNa, így most mindkét nagy csapat 8-2.. 😊Ha marad a 6-1, és az angol-belga iksz, akkor ki nyeri a csoportot?
Igor
Vrij6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Születésem óta 😊Mióta beszélsz te vikingül? 😊Én magyar szinkronnal már nem nézem, ha elkezdtem eredetibe, utána kínzás a fülemnek.Majd lesz magyarul én is arra vàrok, de szerintem 4. évad màr volt magyarul. Most 5. jön, nem?Tényleg, hány évada van a Vikingeknek? Én 3-at láttam, a negyediknek annyira nem találtam jól belőtt feliratot, hogy feladtam.Lingard nem dán volt eddig?😊Ritka a feka viking , bár Ragnar sok mindennek próbálkozott .
Fast Willie
Sixo
shagi0206
NB2
shagi0206
NB2
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Na csak jott az inui gol, amit mar kolumbia ellen beharangoztam
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Az egész csapat lesen volt... beintsük? Ugyan minek, van VAR...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
A FIFA a 2–2-es iksz mellett 8 japan, 14 szenegali lovest josolt.
több mint 6 éve
Ez már védekezés volt a javából , jó hogy nem mentek oda a szenegáli védők és rúgták be helyette .