Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Lengyelek beprólták a megfélemlítős focit, de eddig nem nagyon jön be nekik
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Ugyehogy lehet örülni egy 1-6-nak is? Mi meg fikázzuk itt az aranyifjakat egy andorrai zakó után. Hát hol élünk, kérem! Felháborító!😊
több mint 6 éve
A Hírcsárda szerint a kolumbiaiakat testhezálló nyakkendővel várják otthon kiesés esetén.az egyetlen ertelmes magyar oldal aminek lehet hinni a szavanak 😀 imadom oket
Fast Willie
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
A Hírcsárda szerint a kolumbiaiakat testhezálló nyakkendővel várják otthon kiesés esetén.
több mint 6 éve
Mi ez a vergődés?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Ospinat megertem, hogy meg akar serulni, olyan no varja otthon, akiert en is kidolnek.
több mint 6 éve
Úristen ezek a színészkedések... ezért lesz egyre nézhetetlenebb ez a sportág
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Előre koreografált szögletvariáció: rúgjuk tökön az ellenfelet😊
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Hányszor halljuk ma vajon, h MOJITO? Over/under 5
több mint 6 éve
Sapka Karcsitol kell felteni.Miért kell ilyen pici gyereket kivinni? Én tuti félteném.Én inkább a focistáktól félteném .
Van egy pàr kàbszi szurker.
NB2
Sixo
több mint 6 éve
Miért kell ilyen pici gyereket kivinni? Én tuti félteném.Én inkább a focistáktól félteném .
Van egy pàr kàbszi szurker.
NB2
több mint 6 éve
Miért kell ilyen pici gyereket kivinni? Én tuti félteném.Van egy pàr kàbszi szurker.
több mint 6 éve
Ezt a szóviccet igor vagy iktriad adta hajdú b szájába az tuti .
több mint 6 éve
Tixo mar megint be van baszva. Vagy meg ki sem jozanodott a draft ota.
több mint 6 éve
www.facebook.com/szkitonproductions/videos/1849582368677499/Lolikszdehaha nevettem.
Sixo
több mint 6 éve
Osako kihagyott egy százas ziccert és legalább 5 támadás akadt el rajta csak itt a 2. félidőben! Itt a végén is 4-en várták a passzt, ő meg elveszti...
több mint 6 éve
Kösz a tippet3-4 minimumMennyire sok?Lengyel-Kolumbiára mit tippeltek?Sok gól
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Kampman
28 331
3-4 minimumMennyire sok?Lengyel-Kolumbiára mit tippeltek?Sok gól
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Inkább ő olvasta a fogadàsi maffia jegyzeteit...Csak szerénykedik, valójában a FIFA olvasta tőleElőre az iktriadi kettő-kettőértamit a fifatudjaafaszomhol olvasott
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 6 éve
0-0 körüliMennyire sok?Lengyel-Kolumbiára mit tippeltek?Sok gól
Gergőbácsi
Kampman
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Mennyire sok?Lengyel-Kolumbiára mit tippeltek?Sok gól
Gergőbácsi
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
a Fifa tud olvasni ?Csak szerénykedik, valójában a FIFA olvasta tőleElőre az iktriadi kettő-kettőértamit a fifatudjaafaszomhol olvasott
Kampman
Sixo
Kampman