Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Természetesen a magyar válogatott a döntőbeli ellenfelét várja
több mint 6 éve
aztakurva 😊
több mint 6 éve
Kampman
28 331
32 éve őrizzük veretlenségünketLengyelország kiesett a vb-rol. Magyarorszag nem.Még nem kaptunk gólt ezen a vb-n.
Stez
Vrij6
több mint 6 éve
Lengyelország kiesett a vb-rol. Magyarorszag nem.Még nem kaptunk gólt ezen a vb-n.
Stez
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Lengyelország kiesett a vb-rol. Magyarorszag nem.
több mint 6 éve
elképesztő gól!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Semmiből jött
több mint 6 éve
Ez inkább volt tizi ahhoz képest, mint amit az angolok kaptak, kb ketten ütötték le Lewát...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
A mai napig nem vágom, hogy Lőrincünk őket miért nem veszi meg. Lenne egy diszkrét bája a dolognak😂Nekem meg a Pénzügyőr. Ott biztosan nem lennének anyagi problémák.Jónak mondod, ha 2. kedvenc budapesti klubot kéne megnevezni, hogy melyiknek szurkolnék, ha nem lenne a Honvéd, akkor az az MTK lenne.mert te rasszista kispesti vagy 😊Én itt is látok üres széket. 😊MTK csapatbajnoki meccs. Teltház.Annyi esély van erre, mint telt házra MTK meccsen.Mert Iranban nem lehetnek megrogzott Ujpest-drukkerek, akik ezt a vilagbajnoksagon buszken hirdetik?Az Újpest feliratos?Az inkàbb iràni zàszló volt.Magyar zászló van Ospina mögött jobbra a lelátó alján.Egy rakat meccsen lehetett mar latni, de a lengyeleken mindig tobben vannak nyilvan.
Matthew99
Stez
NB2
Zolika
Stez
iktriad
mtk.hu/templates/mtk.hu/fileok/Sakk/Sakk%20Blna%202.jpg
Sobri Jóska
iktriad
NB2
iktriad
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Nekem meg a Pénzügyőr. Ott biztosan nem lennének anyagi problémák.Jónak mondod, ha 2. kedvenc budapesti klubot kéne megnevezni, hogy melyiknek szurkolnék, ha nem lenne a Honvéd, akkor az az MTK lenne.mert te rasszista kispesti vagy 😊Én itt is látok üres széket. 😊MTK csapatbajnoki meccs. Teltház.Annyi esély van erre, mint telt házra MTK meccsen.Mert Iranban nem lehetnek megrogzott Ujpest-drukkerek, akik ezt a vilagbajnoksagon buszken hirdetik?Az Újpest feliratos?Az inkàbb iràni zàszló volt.Magyar zászló van Ospina mögött jobbra a lelátó alján.Egy rakat meccsen lehetett mar latni, de a lengyeleken mindig tobben vannak nyilvan.
Matthew99
Stez
NB2
Zolika
Stez
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
NB2
iktriad
több mint 6 éve
mocsesz mindjart megszekszel teged hatulrolJónak mondod, ha 2. kedvenc budapesti klubot kéne megnevezni, hogy melyiknek szurkolnék, ha nem lenne a Honvéd, akkor az az MTK lenne.mert te rasszista kispesti vagy 😊Én itt is látok üres széket. 😊MTK csapatbajnoki meccs. Teltház.Annyi esély van erre, mint telt házra MTK meccsen.Mert Iranban nem lehetnek megrogzott Ujpest-drukkerek, akik ezt a vilagbajnoksagon buszken hirdetik?Az Újpest feliratos?Az inkàbb iràni zàszló volt.Magyar zászló van Ospina mögött jobbra a lelátó alján.Egy rakat meccsen lehetett mar latni, de a lengyeleken mindig tobben vannak nyilvan.
Matthew99
Stez
NB2
Zolika
Stez
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
NB2
iktriad
több mint 6 éve
Sok baj van veled, hallod-e 😊Jónak mondod, ha 2. kedvenc budapesti klubot kéne megnevezni, hogy melyiknek szurkolnék, ha nem lenne a Honvéd, akkor az az MTK lenne.mert te rasszista kispesti vagy 😊Én itt is látok üres széket. 😊MTK csapatbajnoki meccs. Teltház.Annyi esély van erre, mint telt házra MTK meccsen.Mert Iranban nem lehetnek megrogzott Ujpest-drukkerek, akik ezt a vilagbajnoksagon buszken hirdetik?Az Újpest feliratos?Az inkàbb iràni zàszló volt.Magyar zászló van Ospina mögött jobbra a lelátó alján.Egy rakat meccsen lehetett mar latni, de a lengyeleken mindig tobben vannak nyilvan.
Matthew99
Stez
NB2
Zolika
Stez
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
NB2
iktriad
több mint 6 éve
Jónak mondod, ha 2. kedvenc budapesti klubot kéne megnevezni, hogy melyiknek szurkolnék, ha nem lenne a Honvéd, akkor az az MTK lenne.mert te rasszista kispesti vagy 😊Én itt is látok üres széket. 😊MTK csapatbajnoki meccs. Teltház.Annyi esély van erre, mint telt házra MTK meccsen.Mert Iranban nem lehetnek megrogzott Ujpest-drukkerek, akik ezt a vilagbajnoksagon buszken hirdetik?Az Újpest feliratos?Az inkàbb iràni zàszló volt.Magyar zászló van Ospina mögött jobbra a lelátó alján.Egy rakat meccsen lehetett mar latni, de a lengyeleken mindig tobben vannak nyilvan.
Matthew99
Stez
NB2
Zolika
Stez
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
NB2
több mint 6 éve
mert te rasszista kispesti vagy 😊Én itt is látok üres széket. 😊MTK csapatbajnoki meccs. Teltház.Annyi esély van erre, mint telt házra MTK meccsen.Mert Iranban nem lehetnek megrogzott Ujpest-drukkerek, akik ezt a vilagbajnoksagon buszken hirdetik?Az Újpest feliratos?Az inkàbb iràni zàszló volt.Magyar zászló van Ospina mögött jobbra a lelátó alján.Egy rakat meccsen lehetett mar latni, de a lengyeleken mindig tobben vannak nyilvan.
Matthew99
Stez
NB2
Zolika
Stez
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 6 éve
Én itt is látok üres széket. 😊MTK csapatbajnoki meccs. Teltház.Annyi esély van erre, mint telt házra MTK meccsen.Mert Iranban nem lehetnek megrogzott Ujpest-drukkerek, akik ezt a vilagbajnoksagon buszken hirdetik?Az Újpest feliratos?Az inkàbb iràni zàszló volt.Magyar zászló van Ospina mögött jobbra a lelátó alján.Egy rakat meccsen lehetett mar latni, de a lengyeleken mindig tobben vannak nyilvan.
Matthew99
Stez
NB2
Zolika
Stez
iktriad
Sobri Jóska
több mint 6 éve
MTK csapatbajnoki meccs. Teltház.Annyi esély van erre, mint telt házra MTK meccsen.Mert Iranban nem lehetnek megrogzott Ujpest-drukkerek, akik ezt a vilagbajnoksagon buszken hirdetik?Az Újpest feliratos?Az inkàbb iràni zàszló volt.Magyar zászló van Ospina mögött jobbra a lelátó alján.Egy rakat meccsen lehetett mar latni, de a lengyeleken mindig tobben vannak nyilvan.
Matthew99
Stez
NB2
Zolika
Stez
iktriad
több mint 6 éve
Annyi esély van erre, mint telt házra MTK meccsen.Mert Iranban nem lehetnek megrogzott Ujpest-drukkerek, akik ezt a vilagbajnoksagon buszken hirdetik?Az Újpest feliratos?Az inkàbb iràni zàszló volt.Magyar zászló van Ospina mögött jobbra a lelátó alján.Egy rakat meccsen lehetett mar latni, de a lengyeleken mindig tobben vannak nyilvan.
Matthew99
Stez
NB2
Zolika
Stez
több mint 6 éve
ez a mostani tuti magyar, de szerintem sok iráni zászló volt inkább, mint magyarAz Újpest feliratos?Az inkàbb iràni zàszló volt.Magyar zászló van Ospina mögött jobbra a lelátó alján.Egy rakat meccsen lehetett mar latni, de a lengyeleken mindig tobben vannak nyilvan.
Matthew99
Stez
NB2
Zolika
több mint 6 éve
Mert Iranban nem lehetnek megrogzott Ujpest-drukkerek, akik ezt a vilagbajnoksagon buszken hirdetik?Az Újpest feliratos?Az inkàbb iràni zàszló volt.Magyar zászló van Ospina mögött jobbra a lelátó alján.Egy rakat meccsen lehetett mar latni, de a lengyeleken mindig tobben vannak nyilvan.
Matthew99
Stez
NB2
Zolika
több mint 6 éve
Zolika
912
Az Újpest feliratos?Az inkàbb iràni zàszló volt.Magyar zászló van Ospina mögött jobbra a lelátó alján.Egy rakat meccsen lehetett mar latni, de a lengyeleken mindig tobben vannak nyilvan.
Matthew99
Stez
NB2
több mint 6 éve
ha az angolok meg a belgák el akarják kerülni a nehezebb ágat, és 0-0-t játszanak, minél több sárgát/pirosat kell "gyűjteniük" 😀Azért ha a 2. hely a cél, csak egyszerűbb lőni pár öngólt. 😉
www.sbnation.com/soccer/2018/6/24/17498618/england-world-cup-tiebreakers-scenarios-group-g-belgium-fair-play
Löfli
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Mondjuk azt nem tudom, hogy a Bayernben mit csinál, csak a BL-ben látom őket játszani, a Bundesliga nem érdekel. De ha így áll hozzá ott is a meccsekhez, akkor még addig el kéne adni (akár a Milanhoz is), míg még pénzt tudnak csinálni belőle. Nem tudom a szerződése meddig köti, de ha több, mint 1 év, akkor ár alatt elpasszolnám a helyükben.Lewa nem mondja meg, tudtommal vele ilyen problema nem volt. De teny, hogy nem tul motivalt, de hat a Bayernben sem. Allitolag a Milanhoz akar igazolni ingyen.Hozzáállástól függ, hogy kit hívnék be. Aki nem teszi ki a lelkét a pályára, az otthon marad. Legyen akárki, nem állhat a szöv. kapitány fölött. Legfeljebb lecserélnek, de egy játékos akkor se mondja már meg az edzőnek, hogy mit csináljon.Ez a lengyel csapat kurva gyenge.Es behivod helyette Messit?
Lewandowskit meg úgy lecserélném a picsába, ahogy elő van írva. Játéka is kurva gyenge, hozzáállása meg még azt a szintet se éri el. Lézeng, semmi küzdeni akarás. Így be se hívnám legközelebb a válogatottba.
shagi0206
Lewandowskinak szerintem nem a valogatottal van baja, ebben a szezonban en a Bayernben is ezt a kedvetlen lofasz hozzaallast tapasztaltam tole. Mintha megorult volna.
Stez
shagi0206
Stez
több mint 6 éve
A japán-szenegáli 2-2 után most azt mondom 1-1 lesz a vége. Hugh Laurie mint Leekensha az angolok meg a belgák el akarják kerülni a nehezebb ágat, és 0-0-t játszanak, minél több sárgát/pirosat kell "gyűjteniük" 😀Egy montipájton szkeccset simán lehetne ebből forgatni, de az angolok helyében beküldeném Fry & Laury-t is
www.sbnation.com/soccer/2018/6/24/17498618/england-world-cup-tiebreakers-scenarios-group-g-belgium-fair-play
Löfli
r.baggio
www.youtube.com/watch?v=__G4RrlGmVk
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
ha az angolok meg a belgák el akarják kerülni a nehezebb ágat, és 0-0-t játszanak, minél több sárgát/pirosat kell "gyűjteniük" 😀Egy montipájton szkeccset simán lehetne ebből forgatni, de az angolok helyében beküldeném Fry & Laury-t is
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Lewa nem mondja meg, tudtommal vele ilyen problema nem volt. De teny, hogy nem tul motivalt, de hat a Bayernben sem. Allitolag a Milanhoz akar igazolni ingyen.Hozzáállástól függ, hogy kit hívnék be. Aki nem teszi ki a lelkét a pályára, az otthon marad. Legyen akárki, nem állhat a szöv. kapitány fölött. Legfeljebb lecserélnek, de egy játékos akkor se mondja már meg az edzőnek, hogy mit csináljon.Ez a lengyel csapat kurva gyenge.Es behivod helyette Messit?
Lewandowskit meg úgy lecserélném a picsába, ahogy elő van írva. Játéka is kurva gyenge, hozzáállása meg még azt a szintet se éri el. Lézeng, semmi küzdeni akarás. Így be se hívnám legközelebb a válogatottba.
shagi0206
Lewandowskinak szerintem nem a valogatottal van baja, ebben a szezonban en a Bayernben is ezt a kedvetlen lofasz hozzaallast tapasztaltam tole. Mintha megorult volna.
Stez
shagi0206