Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
ha az angolok meg a belgák el akarják kerülni a nehezebb ágat, és 0-0-t játszanak, minél több sárgát/pirosat kell "gyűjteniük" 😀Fellaini kezdot most vessuk be
www.sbnation.com/soccer/2018/6/24/17498618/england-world-cup-tiebreakers-scenarios-group-g-belgium-fair-play
Löfli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Egyébként mi az oka annak, hogy az európai országokból sokkal kevesebb szurker érkezett a ruszkikhoz? Valami negatív PR a ruszkikkal szemben? Csak én tökre ledöbbenek mikor azt látom, hogy a világ másik felén lévő Dél-Amerikából 30e ember átruccan. Itt is a stadion hnegyede kolumbiai, miközben Lengyelország ott van a szomszédban.mi ismerjük a ruszkikat, ők még megmaradtak a Che Guevara vadromantikánál
NB2
több mint 6 éve
ha az angolok meg a belgák el akarják kerülni a nehezebb ágat, és 0-0-t játszanak, minél több sárgát/pirosat kell "gyűjteniük" 😀www.sbnation.com/soccer/2018/6/24/17498618/england-world-cup-tiebreakers-scenarios-group-g-belgium-fair-play
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Angol meccshez..ha volt már, akkor sorry....szerintem ÓRIÁSI 😀 😀Ez de szar 😊
www.instagram.com/p/BkaWpsinh6b/
bogec7
több mint 6 éve
Egyébként mi az oka annak, hogy az európai országokból sokkal kevesebb szurker érkezett a ruszkikhoz? Valami negatív PR a ruszkikkal szemben? Csak én tökre ledöbbenek mikor azt látom, hogy a világ másik felén lévő Dél-Amerikából 30e ember átruccan. Itt is a stadion hnegyede kolumbiai, miközben Lengyelország ott van a szomszédban.
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Hozzáállástól függ, hogy kit hívnék be. Aki nem teszi ki a lelkét a pályára, az otthon marad. Legyen akárki, nem állhat a szöv. kapitány fölött. Legfeljebb lecserélnek, de egy játékos akkor se mondja már meg az edzőnek, hogy mit csináljon.Ez a lengyel csapat kurva gyenge.Es behivod helyette Messit?
Lewandowskit meg úgy lecserélném a picsába, ahogy elő van írva. Játéka is kurva gyenge, hozzáállása meg még azt a szintet se éri el. Lézeng, semmi küzdeni akarás. Így be se hívnám legközelebb a válogatottba.
shagi0206
Lewandowskinak szerintem nem a valogatottal van baja, ebben a szezonban en a Bayernben is ezt a kedvetlen lofasz hozzaallast tapasztaltam tole. Mintha megorult volna.
Stez
több mint 6 éve
A lengyelek mindig ezt adják elő. Csont nélkül kijutnak, aztán ugyanúgy kizúgnak.Ők kéne selejtezzenek, utána átadni az igazán jó meccselő csapatoknak a terepet, akiknek derogál selejtezőn lealacsonyodni az ellenfél színvonalára
peach
(igen, Puskás népére gondoltam itt)
több mint 6 éve
bogjosi
1 499
Angol meccshez..ha volt már, akkor sorry....szerintem ÓRIÁSI 😀 😀...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 6 éve
Ano lokaka, csak a szaja jar. Ot meg en is lepipalom.A vb egyik legjobb meccse eddig, csak ez a huje kampman csavo itt reszegen probalja bemeselni mindenkinek, hogy ez egy szar meccs.A bowl.hu-s alkohol-skálán, ahol iktriad az abszolút 0, ano pedig a végtelen, én valahol az elején vagyok
Stez
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 331
A lengyelek mindig ezt adják elő. Csont nélkül kijutnak, aztán ugyanúgy kizúgnak.Nekik is egy kiugrott eredmény volt a két évvel ezelőtti
peach
több mint 6 éve
Ez a lengyel csapat kurva gyenge.Es behivod helyette Messit?
Lewandowskit meg úgy lecserélném a picsába, ahogy elő van írva. Játéka is kurva gyenge, hozzáállása meg még azt a szintet se éri el. Lézeng, semmi küzdeni akarás. Így be se hívnám legközelebb a válogatottba.
shagi0206
Lewandowskinak szerintem nem a valogatottal van baja, ebben a szezonban en a Bayernben is ezt a kedvetlen lofasz hozzaallast tapasztaltam tole. Mintha megorult volna.
több mint 6 éve
Kampman
28 331
A vb egyik legjobb meccse eddig, csak ez a huje kampman csavo itt reszegen probalja bemeselni mindenkinek, hogy ez egy szar meccs.A bowl.hu-s alkohol-skálán, ahol iktriad az abszolút 0, ano pedig a végtelen, én valahol az elején vagyok
Stez
több mint 6 éve
A lengyelek mindig ezt adják elő. Csont nélkül kijutnak, aztán ugyanúgy kizúgnak.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
azon gondolkozok, hogy amikor kinőtte a Sevillát, akkor milyen hot commodity volt Krychowiak, aztán azóta sikerült annyit kihoznia a karrierjéből, hogy a játékhiány elől a favágó West Bromba ment kölcsönbe, akikkel csont nélkül ki is zúgtak.Vele allitolag Emery gecizett, jol megszopatta es direkt nem jatszatta egyaltalan. Persze nem mintha nagyon befert volna a PSG-be stabil kezdokent.
és most sem a jó megoldásaival veteti észre magát...
slowmotion
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Ez a lengyel csapat kurva gyenge. Lewandowskit meg úgy lecserélném a picsába, ahogy elő van írva. Játéka is kurva gyenge, hozzáállása meg még azt a szintet se éri el. Lézeng, semmi küzdeni akarás. Így be se hívnám legközelebb a válogatottba.
több mint 6 éve
A vb egyik legjobb meccse eddig, csak ez a huje kampman csavo itt reszegen probalja bemeselni mindenkinek, hogy ez egy szar meccs.
több mint 6 éve
Kolumbiaiak úgy pacsiznak mintha vége lenne 😀
több mint 6 éve
azon gondolkozok, hogy amikor kinőtte a Sevillát, akkor milyen hot commodity volt Krychowiak, aztán azóta sikerült annyit kihoznia a karrierjéből, hogy a játékhiány elől a favágó West Bromba ment kölcsönbe, akikkel csont nélkül ki is zúgtak.és most sem a jó megoldásaival veteti észre magát...
több mint 6 éve
Kolumbia ha jobban formába lendül fasza kis nyolcaddöntőt tolhat majd az angol/belga csapattal.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Siralmas ez a lengyel csapat. Viszont amig Lewandowski a palyan vagja a fat, addig otthon mas haghatja Lewandowskat.
több mint 6 éve
Áh értem.Halszerűen. 😀Cuadrado szépen ficánkol.Azt hogy lehet szépen csinálni? 😊
Vrij6
flzoli
Vrij6
Asszem van is olyan fétis talán, a fishting
Nem merek rákeresni mert lehet tényleg lesz 😊
több mint 6 éve
A derék polákok lassan csak II. János Pál szellemében bízhatnak, hogy elboltol valamit fent....
több mint 6 éve
Halszerűen. 😀Cuadrado szépen ficánkol.Azt hogy lehet szépen csinálni? 😊
Vrij6
flzoli
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Te nekem ne!Hát maga megőrült, hát maga megőrültNa, ez a gól most nagyon kellett, mert a lengyeleknek is fel kéne ébredniSzar az, aki mondja!
Kampman
Stez
hogy mindent kétszer mond, kétszer mond?
Kampman
több mint 6 éve
Cuadrado szépen ficánkol.Azt hogy lehet szépen csinálni? 😊
Vrij6