Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Szerintem Kolumbia verne minket, a japán-szenegáli duóból összejöhetne 4 pont egy jól felkészített, jól kialakított kerettel.A lengyelek helyén?Ha kijutottunk volna, akkor ez a mai valogatott azert kuzdene rendesen, ergo hiaba fos, hidd el, nem panaszkodnal, es szerintem nem is lennenek kiutesek.Ez a mai válogatott szerinted miket kapna Oroszországban?Azért ilyenkor örülök hogy nem jutottunk ki, nagyon nagy zakókat kapnánk.Mint 2 éve, amikor kint voltunk?
bcsarli
A titkos favorit osztrákoktól, az angolverő Izlandtól, vagy az EB-győztes portugáloktól?
Sobri Jóska
bcsarli
Stez
Japánt ütnénk, Kolumbia, Szenegál x.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Game, Set,reggelit, ebédet, vacsorátEz a mai válogatott szerinted miket kapna Oroszországban?Azért ilyenkor örülök hogy nem jutottunk ki, nagyon nagy zakókat kapnánk.Mint 2 éve, amikor kint voltunk?
bcsarli
A titkos favorit osztrákoktól, az angolverő Izlandtól, vagy az EB-győztes portugáloktól?
Sobri Jóska
bcsarli
Löfli
több mint 6 éve
A lengyelek helyén?Ha kijutottunk volna, akkor ez a mai valogatott azert kuzdene rendesen, ergo hiaba fos, hidd el, nem panaszkodnal, es szerintem nem is lennenek kiutesek.Ez a mai válogatott szerinted miket kapna Oroszországban?Azért ilyenkor örülök hogy nem jutottunk ki, nagyon nagy zakókat kapnánk.Mint 2 éve, amikor kint voltunk?
bcsarli
Sobri Jóska
bcsarli
Stez
Japánt ütnénk, Kolumbia, Szenegál x.
több mint 6 éve
reggelit, ebédet, vacsorátEz a mai válogatott szerinted miket kapna Oroszországban?Azért ilyenkor örülök hogy nem jutottunk ki, nagyon nagy zakókat kapnánk.Mint 2 éve, amikor kint voltunk?
bcsarli
Sobri Jóska
bcsarli
több mint 6 éve
Ha kijutottunk volna, akkor ez a mai valogatott azert kuzdene rendesen, ergo hiaba fos, hidd el, nem panaszkodnal, es szerintem nem is lennenek kiutesek.Ez a mai válogatott szerinted miket kapna Oroszországban?Azért ilyenkor örülök hogy nem jutottunk ki, nagyon nagy zakókat kapnánk.Mint 2 éve, amikor kint voltunk?
bcsarli
Sobri Jóska
bcsarli
több mint 6 éve
Rossival mint kapitány 4 ponttal zártuk volna ezt a csoportot. 😊Ez a mai válogatott szerinted miket kapna Oroszországban?Azért ilyenkor örülök hogy nem jutottunk ki, nagyon nagy zakókat kapnánk.Mint 2 éve, amikor kint voltunk?
bcsarli
Sobri Jóska
bcsarli
több mint 6 éve
Ez a mai válogatott szerinted miket kapna Oroszországban?Azért ilyenkor örülök hogy nem jutottunk ki, nagyon nagy zakókat kapnánk.Mint 2 éve, amikor kint voltunk?
bcsarli
Sobri Jóska
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Azért ilyenkor örülök hogy nem jutottunk ki, nagyon nagy zakókat kapnánk.2016 előtt is voltak ilyen félelmek, egy Dárdai/Storck/Rossi által hónapokon keresztül felkészített csapat a Dzsudzsák-féle ballasztoktól megszabadulva képes lenne tisztes vereségekre a legtöbb csapat ellen. Nyilván az ilyen Belgium/Kolumbia féle társaságok megszórnának minket akkor is.
bcsarli
több mint 6 éve
Azért ilyenkor örülök hogy nem jutottunk ki, nagyon nagy zakókat kapnánk.Mint 2 éve, amikor kint voltunk?
bcsarli
több mint 6 éve
Azért ilyenkor örülök hogy nem jutottunk ki, nagyon nagy zakókat kapnánk.lol, EB előtt is ezt mondta mindenki 😀
bcsarli
több mint 6 éve
Azért ilyenkor örülök hogy nem jutottunk ki, nagyon nagy zakókat kapnánk.
több mint 6 éve
ha nektek fáj a lábatok, ti is elvállaljátok a kirúgást, a fájós lábbal kitámasztással???
több mint 6 éve
Jogos 😊Középpályás. 😉Higuita és Valderrama!Megismerted te is őket? A skorpiórúgás meg a bongyorka hajú védő........
(öreg vagyok😕 )
NB2
csi77
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Én meg az átemelős gólját Bolívia ellen, igaz csak TV-ben.Higuita és Valderrama!Én meg láttam Kiss Laci mesterhármasát élőben a 10-1-nél.
(öreg vagyok😕 )
NB2
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Középpályás. 😉Higuita és Valderrama!Megismerted te is őket? A skorpiórúgás meg a bongyorka hajú védő........
(öreg vagyok😕 )
NB2
csi77
több mint 6 éve
Kint voltál Spanyolországban?Higuita és Valderrama!Én meg láttam Kiss Laci mesterhármasát élőben a 10-1-nél.
(öreg vagyok😕 )
NB2
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Higuita és Valderrama!Megismerted te is őket? A skorpiórúgás meg a bongyorka hajú védő........
(öreg vagyok😕 )
NB2
Hajrá Bad Bones!
több mint 6 éve
Higuita és Valderrama!és Faustino Asprilla! de azért ha van kedvük játszani, ezt a kolumbiai támadótriót is élvezet nézni
(öreg vagyok😕 )
NB2
a lengyel szurkolók meg ezért nem utaztak el nagy számban, tudták mi fog történni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Higuita és Valderrama!Én meg láttam Kiss Laci mesterhármasát élőben a 10-1-nél.
(öreg vagyok😕 )
NB2
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Leekens, te vagy az a lengyel padon?
több mint 6 éve
Túl sima.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Menjetek a Blake Bortles Facts-re tweet írónak. 😊32 éve őrizzük veretlenségünketLengyelország kiesett a vb-rol. Magyarorszag nem.Még nem kaptunk gólt ezen a vb-n.
Stez
Vrij6
Kampman
twitter.com/BortlesFacts/status/960353380823715841