Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
úgy látszik, valaki nagyon nyomja itt is Kane-t, csak most Own Goal kárára.
amúgy nekem Laxaltról mindig valami hashajtó jut az eszembe. másnak nem? 😊
slowmotion
mert az is 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Meg majdnem a 3. 😀 a "semmiből"Gyorsan meglett a 2 jósolt Uru gól😊semmiből jött 2 uru gól, a ruszkik nyomnak azóta ezerrel
Na meg az is, hogy ezen a meccsen lesznek az oroszok vizsgáztatva...tessék.
Az arabokat megfirkálni egy dolog ...
Chargers LT
NB2
A "nyomást" én inkább annak látom, hogy 2-0 után okosan átadták a területet az Uruk, ahogy azt ilyenkor kell, és jöhetnek a kontrák
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Nem nagyon látom azt a nagy orosz nyomást, szerintem végig az uruk irányítottak eddig. Most majdnem meg is lett a 3.Gyorsan meglett a 2 jósolt Uru gól😊semmiből jött 2 uru gól, a ruszkik nyomnak azóta ezerrel
Chargers LT
NB2
több mint 6 éve
Gyorsan meglett a 2 jósolt Uru gól😊semmiből jött 2 uru gól, a ruszkik nyomnak azóta ezerrel
Chargers LT
több mint 6 éve
úgy látszik, valaki nagyon nyomja itt is Kane-t, csak most Own Goal kárára.amúgy nekem Laxaltról mindig valami hashajtó jut az eszembe. másnak nem? 😊
több mint 6 éve
én hülye most jöttem rá, hogy 2 böngészőt kell nyitni és akkor lehet nézni a kettő meccset😊
több mint 6 éve
Gyorsan meglett a 2 jósolt Uru gól😊Na meg az is, hogy ezen a meccsen lesznek az oroszok vizsgáztatva...tessék.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Na Szalah meghálálja, hogy még nem raktam ki fantasyban.
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Mit hagyott ki Salah
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
jaja, legközelebb mielőtt jinxelni akartok, lécci szóljatok, hogy meg tudjam tenni az ellenkezőjét. köszöntem 😊
több mint 6 éve
remélem Uruguay ezt is 1-0-ra nyeri 😀nem fogja😊
Löfli
több mint 6 éve
remélem Uruguay ezt is 1-0-ra nyeri 😀napasztmek ezt a jinxet 😕
Löfli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Mivel én Salah-ra tettem a szalagot, szinte tuti, hogy az a meccs lesz a VB első 0-0-ja...mire leírtad éreztem hogy 2 percen belül jön a gól.
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
remélem Uruguay ezt is 1-0-ra nyeri 😀#jinxtriad
Löfli
több mint 6 éve
Nem mondom, hogy nem remenykedtem hogy nem jinxelem meg hogy nem fog golt loni...Mivel én Salah-ra tettem a szalagot, szinte tuti, hogy az a meccs lesz a VB első 0-0-ja...ott a golja 😊
Igor
Borbinho
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Al-Bania, vagy Al-Gheria fog gólt rúgni?Mivel én Salah-ra tettem a szalagot, szinte tuti, hogy az a meccs lesz a VB első 0-0-ja...Azért egyet csak nyernek a szaudiak.
Igor
Sobri Jóska
Esetleg a híres El-Own Goal...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mivel én Salah-ra tettem a szalagot, szinte tuti, hogy az a meccs lesz a VB első 0-0-ja...ott a golja 😊
Igor
több mint 6 éve
remélem Uruguay ezt is 1-0-ra nyeri 😀
több mint 6 éve
www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934.89024.398390086894274/1822781617788440/?type=3&theater
Szerkesztette: Borbinho
több mint 6 éve
Mivel én Salah-ra tettem a szalagot, szinte tuti, hogy az a meccs lesz a VB első 0-0-ja...Azért egyet csak nyernek a szaudiak.
Igor
több mint 6 éve
Mivel én Salah-ra tettem a szalagot, szinte tuti, hogy az a meccs lesz a VB első 0-0-ja...
több mint 6 éve
köszi Szuszu, mindkét fogadásom már jött is, részemről tovább nem nagyon érdekel a meccs 😊amúgy tök vicces, hogy az orosz csávó megpróbálta Cavanit meg még valakit eltakarítani a falból, erre pont a helyén ment át a lövés.
több mint 6 éve
Akármit is tolnak az oroszok, mindegyik csapatnak azt kéne, hogy ilyen hajtós, pörgős, kapura veszélyes játék legyen, nem az atomunalmas tilitoli.
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Costában valahogy jobban bíztam a mai napra. Iránnak* jönnie kell, amiben benne a gólveszély. Míg erre azt mondtam, itt az oroszoknak jó a döntetlen a csoport nyeréshez, így ugyanazt a szenvedést vártam az uruktól.Suarez a *aszom beléd. Mikor kapitány voltál bénázol, most leveszem a C betűt rólad, erre 10 perc alatt versz egyet.Én rajtahagytam, ha lő még egyet, vagy ad egy asszisztot és nem kap lapot tuti rajtahagyom.
dawyd728
Azért ez komoly szabi volt, kapus szögét telibe, de esélye sem volt.
eaglesmcnabb
Most nézem Marokkó az ellenfelük.. :önarcpálma:
Szerkesztette: dawyd728