Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
én meg most raktam be.. más kérdés, h adtak még egy kamu tizit az araboknak.. azért röhej, h ezt videózás után képesek voltak jóvá hagyni. Inkább töröljék el a picsába ezt a videózást.lehoztam el-hadaryt egy percet nem játszott, erre most véd ki egy tizit :dLOL a nyomorult Cheryshevnek kellett pont beleerni a labdaba, a fantasyban a -1 pontjat is beduplazza a jatek, -2 igy mar 😀le is hozzak. best transfer ever 😀
Borbinho
Borbinho
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
na maradt Marokko, Peru meg Costa Rica rugott gol nelkul. tipper Peru az egyeduli akiknek less
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
gondolom a venezuelai válság miatt jövőre a szaúdiaktól megy az olaj kolumbiába
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
jó szorzó volt a "mindkét csapat gólt szerez az első félidőben"-re? 😊
több mint 6 éve
Kampman
28 331
több mint 6 éve
Gorcsev
500
még egy arab tizi😊ezt lehet visszavonják
NB2
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
még egy arab tizi😊
több mint 6 éve
jah, en is boostoltam 😀 kapasbol 3 ruszkival alltam fel, utana szepen kiszedtem mindet, majd ma reggel visszaraktam Cheryshevet, mondvan ha lesz tizi v ilyesmi akk 1 golra hatha...Az semmi, én most Boostoltam a padomat...Smolnikov is ott van a -3 ponttal 😀#metooLOL a nyomorult Cheryshevnek kellett pont beleerni a labdaba, a fantasyban a -1 pontjat is beduplazza a jatek, -2 igy mar 😀le is hozzak. best transfer ever 😀
Borbinho
Borbinho
Gorcsev
Chargers LT
Ellenben az egyiptomi kapuson 20 percig gondolkoztam h berakjam-e a csapatba, vegul ugy voltam, h tuti most lovi az elso goljat szaudi-arabia...De jol jott vna az az 5pont a tizivedesert, legalabb lenne eselyem a mezony elso feleben vegezni...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
lehoztam el-hadaryt egy percet nem játszott, erre most véd ki egy tizit :dLOL a nyomorult Cheryshevnek kellett pont beleerni a labdaba, a fantasyban a -1 pontjat is beduplazza a jatek, -2 igy mar 😀le is hozzak. best transfer ever 😀
Borbinho
Borbinho
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
arab tizi a másikonki is hagytak...😀 epp akartam irni ,h na mar csak 3 csapat gol nelkuli...marad tovabbra is a 4 😀
NB2
több mint 6 éve
Az semmi, én most Boostoltam a padomat...Smolnikov is ott van a -3 ponttal 😀#metooLOL a nyomorult Cheryshevnek kellett pont beleerni a labdaba, a fantasyban a -1 pontjat is beduplazza a jatek, -2 igy mar 😀le is hozzak. best transfer ever 😀
Borbinho
Borbinho
Gorcsev
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
arab tizi a másikon
több mint 6 éve
Így legalább spanyol/portugál egyaránt motiválódva lesz, hogy 1. helyért játszanak... jó ez így.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Gorcsev
500
#metooLOL a nyomorult Cheryshevnek kellett pont beleerni a labdaba, a fantasyban a -1 pontjat is beduplazza a jatek, -2 igy mar 😀le is hozzak. best transfer ever 😀
Borbinho
Borbinho
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
LOL a nyomorult Cheryshevnek kellett pont beleerni a labdaba, a fantasyban a -1 pontjat is beduplazza a jatek, -2 igy mar 😀le is hozzak. best transfer ever 😀
Borbinho
több mint 6 éve
nekem most tűnt fel hogy gimenez nem is kezdett :d fasza, mert ignasevics örülök ha kijön 0-ra a meccs végére :d
több mint 6 éve
Game Over, azaz игра закончена 😀
több mint 6 éve
Hát, ez eldőlt, még nagy verés is lehet.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Ha a foberlom azt mondta, h minden maradek penzet felrakta a ruszki + egyiptomi gyozelemre, hogy utana a nyeremenybol tudjon rakni az esti meccsekre, akkor haza merjek egyaltalan menni munkabol? 😀 lehet korabban kell majd fizetni a lakbert 😀Szerintem most kezdj el új albérletet keresni, de van nálam egy kanapé ma estére...
Borbinho
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
LOL a nyomorult Cheryshevnek kellett pont beleerni a labdaba, a fantasyban a -1 pontjat is beduplazza a jatek, -2 igy mar 😀
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Na a sok Cherysev tulajdonost visszarángatják a földre.
több mint 6 éve
Ha a foberlom azt mondta, h minden maradek penzet felrakta a ruszki + egyiptomi gyozelemre, hogy utana a nyeremenybol tudjon rakni az esti meccsekre, akkor haza merjek egyaltalan menni munkabol? 😀 lehet korabban kell majd fizetni a lakbert 😀annyi szerencséd van, hogy nem csak pénzben lehet fizetni 😊
Borbinho
több mint 6 éve
Ha a foberlom azt mondta, h minden maradek penzet felrakta a ruszki + egyiptomi gyozelemre, hogy utana a nyeremenybol tudjon rakni az esti meccsekre, akkor haza merjek egyaltalan menni munkabol? 😀 lehet korabban kell majd fizetni a lakbert 😀
több mint 6 éve
6.öngól már,vagy hányadik...kemény 😊
több mint 6 éve
azért ha ez lesz végig, nehéz elképzelni hogy suarez vagy cavani ne lőjön kontrából egy harmadikat