Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Volt mar tamadas, ami utan suarez nem kezdett hisztizni mint vmi kislany?
több mint 6 éve
2 orbitàlis szaudi helyzet!
több mint 6 éve
Ez a meccs annyira rossz hogy inkább sporolok rajta kis mobilnetet
több mint 6 éve
Dikk már Elton John is beszállt a buliba .Te, a fo hetero elettars pedig pucsitva varod.Abból a langyiból ki is nézem ...Ano azt mondta, megy hozzád helyettük 😉Már nekem se ? Ez szomorú 😕Nagyon harcosak az oroszok, lehet Putyin letelefonált a szünetben, hogy szénbánya lesz belőle... 😀Vagy hogy ma este akkor nem küld fejenként 3 tinicsajt mindenkinek.
kapitnono
iktriad
Sixo
Chargers LT
Sixo
Stez
több mint 6 éve
Most küldte a screenshotot egy haver, hogy tizessel rakta a félidő xet az arab meccsen. Megizzadt 😀😀
több mint 6 éve
Te, a fo hetero elettars pedig pucsitva varod.Abból a langyiból ki is nézem ...Ano azt mondta, megy hozzád helyettük 😉Már nekem se ? Ez szomorú 😕Nagyon harcosak az oroszok, lehet Putyin letelefonált a szünetben, hogy szénbánya lesz belőle... 😀Vagy hogy ma este akkor nem küld fejenként 3 tinicsajt mindenkinek.
kapitnono
iktriad
Sixo
Chargers LT
Sixo
több mint 6 éve
Abból a langyiból ki is nézem ...Ano azt mondta, megy hozzád helyettük 😉Már nekem se ? Ez szomorú 😕Nagyon harcosak az oroszok, lehet Putyin letelefonált a szünetben, hogy szénbánya lesz belőle... 😀Vagy hogy ma este akkor nem küld fejenként 3 tinicsajt mindenkinek.
kapitnono
iktriad
Sixo
Chargers LT
több mint 6 éve
Ano azt mondta, megy hozzád helyettük 😉Már nekem se ? Ez szomorú 😕Nagyon harcosak az oroszok, lehet Putyin letelefonált a szünetben, hogy szénbánya lesz belőle... 😀Vagy hogy ma este akkor nem küld fejenként 3 tinicsajt mindenkinek.
kapitnono
iktriad
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Már nekem se ? Ez szomorú 😕Nagyon harcosak az oroszok, lehet Putyin letelefonált a szünetben, hogy szénbánya lesz belőle... 😀Vagy hogy ma este akkor nem küld fejenként 3 tinicsajt mindenkinek.
kapitnono
iktriad
több mint 6 éve
Nagyon harcosak az oroszok, lehet Putyin letelefonált a szünetben, hogy szénbánya lesz belőle... 😀Vagy hogy ma este akkor nem küld fejenként 3 tinicsajt mindenkinek.
kapitnono
több mint 6 éve
Ennyi a megoldás: tovàbbot kell inteni, azt meggyógyul.
több mint 6 éve
Nagyon harcosak az oroszok, lehet Putyin letelefonált a szünetben, hogy szénbánya lesz belőle... 😀
több mint 6 éve
Túl racionális, őt csak az eredmény érdekli.Ha Marokkó prezentálja a nulla pont, nulla gól kombót, akkor szerintem Igor választhat új csapatot a ‘minimális sikerélmény-elv’ alapján.Gondolom a (regnáló EB-győztes, és szerinted TOP 4-es) portugálok elleni második félidőt nem láttad.
Sobri Jóska
Igor
Mondjuk általában nem is a szép játék, hanem az eredményes nyer.
szerencsére a kövi ellenfél nem regnáló EB győztes, és nem Top4-es, spanyolok szét lesznek szedve kontrákkal. (vagy nem)
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934.89024.398390086894274/1822832194450049/?type=3&theatercsjak kis purhab kell
Trollfoci elemeben van 😀
Borbinho
több mint 6 éve
www.facebook.com/troll0foci/photos/a.398396820226934.89024.398390086894274/1822832194450049/?type=3&theaterTrollfoci elemeben van 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ha Marokkó prezentálja a nulla pont, nulla gól kombót, akkor szerintem Igor választhat új csapatot a ‘minimális sikerélmény-elv’ alapján.Gondolom a (regnáló EB-győztes, és szerinted TOP 4-es) portugálok elleni második félidőt nem láttad.
Sobri Jóska
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
de akkor az oroszok most miért nem hoznak le 2 nélkülözhetetlen játékost?
több mint 6 éve
két tizenegyesből egy fél volt adható, az is csak azért, rá lehet fogni, hogy a védő nem szorította testhez a kezét.nagyszerű.
több mint 6 éve
Ha Marokkó prezentálja a nulla pont, nulla gól kombót, akkor szerintem Igor választhat új csapatot a ‘minimális sikerélmény-elv’ alapján.spanyolokat megverik
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ruszok direkt nyalnak, hogy a doppingbalhe csituljon.
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
na maradt Marokko, Peru meg Costa Rica rugott gol nelkul. tipper Peru az egyeduli akiknek lessCosta Rica ne is szerezzen gólt. Fél svájci védelem nálam. 😉
Borbinho
több mint 6 éve
gondolom a venezuelai válság miatt jövőre a szaúdiaktól megy az olaj kolumbiábagondolod, beindítják az "Olajat kokóért" programot?
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Ha Marokkó prezentálja a nulla pont, nulla gól kombót, akkor szerintem Igor választhat új csapatot a ‘minimális sikerélmény-elv’ alapján.
több mint 6 éve
alfaraj nem szarozott, elsőt is vele kellett volna lövetni