Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Lingard amugy felelmetesen gyenge.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Elérte a labdát, nem?
több mint 6 éve
azért "az ezen nincs mit vitatni" kijelentés egy kicsit erős..
több mint 6 éve
lófasz nem volt
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
Köszi!A párhuzamos meccseket hogyan közvetítik? Lusta vagyok utánanézni...Duna
Fast Willie
Kampman
több mint 6 éve
Jo lenne ma rugni egy otost, utolso forduloban pedig a belgaktol kapni egy harmast, a nyolcaddonto elott egy jozanito pofon jol jonne, hogy a sok nagypofaju eszhez kapjon
több mint 6 éve
Kampman
28 331
A párhuzamos meccseket hogyan közvetítik? Lusta vagyok utánanézni...Duna
Fast Willie
több mint 6 éve
kivéve, ha egyszer összejön mondjuk a Swansea-nak vagy a Cardiffnak, mert akkor walesiVilagbajnokok vagyunkAz FA-kupát tényleg minden évben angol csapat nyeri
Stez
Kampman
több mint 6 éve
Willie Parker
15 391
A párhuzamos meccseket hogyan közvetítik? Lusta vagyok utánanézni...
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Vilagbajnokok vagyunkAz FA-kupát tényleg minden évben angol csapat nyeri
Stez
több mint 6 éve
Mondjuk ha a bírkózás helyett a helyezkedésre figyelnének a panamaiak, akkor elkerülhették volna ezt a gólt, de sebaj, jó lenne egy meccs, amin végre nem kell izgulni 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nah Messi remélem láttad , nem hogy lábbal , de egyesek még fejjel is képesek a 11es pontról gólt szerezni .
több mint 6 éve
úgy látszik, megérte két percet várni erre a szögletre
több mint 6 éve
Innen lesz szar a meccs
több mint 6 éve
Ez Kispest 😊
több mint 6 éve
Anglia-Panama 4-0Japán-Szenegál 0-1
Lengyelország-Kolumbia 0-0
több mint 6 éve
Rashford a belét kidolgoztaaz első meccsen, naná hogy nem fér be a Déli Kapu elképzeléseibe
több mint 6 éve
az szép könyök volt
több mint 6 éve
Anglia-Panama 0-1Vagy akár 6 pontot is kaphattok holnap a győzelemért!
Japán-Szenegál 0-0
Lengyelország-Kolumbia 4-3
De én már a holnapi meccs miatt vagyok bezsongva. Azt pedig kifejezetten sértésnek veszem, hogy máris kihúzták a csapatomat, még ki sem estünk, pláne, ha mondjuk kizárják az oroszokat!!!
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Kampman
28 331
Anglia-Panama 0-1Japán-Szenegál 0-0
Lengyelország-Kolumbia 4-3
De én már a holnapi meccs miatt vagyok bezsongva. Azt pedig kifejezetten sértésnek veszem, hogy máris kihúzták a csapatomat, még ki sem estünk, pláne, ha mondjuk kizárják az oroszokat!!!
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Székely kommentál. na knézy vagy vki akkor lekéste a meccsét 😀
több mint 6 éve
Maira tippek:Anglia-Panama 2-0
Japán-Szenegál 1-2
Lengyelország-Kolumbia 1-2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
amúgy itt jön komolyan be a képbe mennyit ér Son gólja a meccsen, mert így a gólkülönbség minden csapatnak ugyanaz lenne egy gólos német és svéd győzelmek esetén.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
ozibozi
17 193
😊És a nulla-nullák? Ucsó esély a csoport köröknél... nem nagyon volt még olyan, hogy ne legyen...Van még egy teljes kör.
ozibozi
iktriad
Nekem ez a hét az örökké valóság volt a hülye nulla-nulláimmal... 😊 helyesbítek, 2. Körig... az is ritka madár a modern időkben...
Szerkesztette: ozibozi