Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
És a nulla-nullák? Ucsó esély a csoport köröknél... nem nagyon volt még olyan, hogy ne legyen...Van még egy teljes kör.
ozibozi
több mint 6 éve
ozibozi
17 193
És a nulla-nullák? Ucsó esély a csoport köröknél... nem nagyon volt még olyan, hogy ne legyen...Ráadásul e hat csapat mind ‘stabil’ , szóval simán lehet bármi, a szomszéd 6 éves kisfia pont annyi eséllyel tippel, mint a focit több mint 70 éve követő nagyapjáé. 😊))
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Én az egyik szelómon toltam egyAngol 2,5 over gólt
Szenegáli W
Pol-col BTTS
De elég gyilkos mix nap lesz ez a mai is...
több mint 6 éve
mára tippek?a lengyel - kolumbia nem egyszerű
több mint 6 éve
shagi0206
10 958
Hagyjuk ezt a minitabellát, mert ha Mexikó veri a Svédeket, akkor kb nincs miről beszélni.de akkor van, ha a pontok, a gólkülönbség, és a rúgott gólok (az összes meccsen) is egyezik.Engedjétek már el ezt a minitabellát 😀😀 az itt nincs.Nah, fair play vagy minitabella?😀Áh, tényleg, már össze vagyok zavarodva 😀Mexikó esik ki mert minitabellan csak 1 gólt lőtt a svédek németek meg kettőt!Játsszunk el a gondolattal:If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings shall be determined as follows:Az above3 criteria így néz ki:
Greatest number of points obtained in the group matches between the teams concerned
Goal difference resulting from the group matches between the teams concerned
Greater number of goals scored in all group matches between the teams concerned
Löfli
1: pontok
2: gólkülönbség összes meccsen
3: rúgott gólok száma összes meccsen!
csebi
Utolsó körben Német-Korea 1-0, Mexikó-Svéd 0-1.
Csoport vége (remélem jól számoltam)
Német 6 pont 3-2
Mexikó 6 pont 3-2
Svéd 6 pont 3-2
Mi dönt?
Vrij6
csebi
Löfli
Vrij6
Hanni
Minitabella így nézne ki, és utána jönne a fair play tiebreaker 😀
Német 6 pont 2-2 (v. Svéd, v. Mexikó)
Mexikó 6 pont 1-1 (v. Svéd, v. Német)
Svéd 6 pont 1-1 (v. Német, v. Mexikó)
Löfli
több mint 6 éve
de akkor van, ha a pontok, a gólkülönbség, és a rúgott gólok (az összes meccsen) is egyezik.Engedjétek már el ezt a minitabellát 😀😀 az itt nincs.Nah, fair play vagy minitabella?😀Áh, tényleg, már össze vagyok zavarodva 😀Mexikó esik ki mert minitabellan csak 1 gólt lőtt a svédek németek meg kettőt!Játsszunk el a gondolattal:If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings shall be determined as follows:Az above3 criteria így néz ki:
Greatest number of points obtained in the group matches between the teams concerned
Löfli
csebi
Német 6 pont 3-2
Mexikó 6 pont 3-2
Svéd 6 pont 3-2
Mi dönt?
Vrij6
csebi
Löfli
Vrij6
Hanni
Minitabella így nézne ki, és utána jönne a fair play tiebreaker 😀
Német 6 pont 2-2 (v. Svéd, v. Mexikó)
Mexikó 6 pont 1-1 (v. Svéd, v. Német)
Svéd 6 pont 1-1 (v. Német, v. Mexikó)
több mint 6 éve
Leegyszerűsítve: fogadod az 1X-t vagy X2-t, valamint van “pénz az ablakba”, mondjuk 1 gólos vereségnél.uhhh... utánaolvastam.egyébként ez az ázsiai hendikep mi a tosz a tipszmikszen? ilyen -1,75 meg -1,25, ezt hogy kell érteni?Érdemes utána olvasni, van hozzá értelmező tábla. Elég bonyolult lenne leírni.
slowmotion
Hanni
nem szögegyszerű, úgyhogy felejtős.
slowmotion
A várt kimenetel különböző levédései egyetlen fogadással.
Mondjuk egyetlen fogadassál, alacsony oddsért fogadhattad volna a svéd győzelmet, remit, ami pluszt hozott volna, és 1 gólos vereségnél a tét visszajárt volna.
több mint 6 éve
uhhh... utánaolvastam.egyébként ez az ázsiai hendikep mi a tosz a tipszmikszen? ilyen -1,75 meg -1,25, ezt hogy kell érteni?Érdemes utána olvasni, van hozzá értelmező tábla. Elég bonyolult lenne leírni.
slowmotion
Hanni
nem szögegyszerű, úgyhogy felejtős.
több mint 6 éve
egyébként ez az ázsiai hendikep mi a tosz a tipszmikszen? ilyen -1,75 meg -1,25, ezt hogy kell érteni?Érdemes utána olvasni, van hozzá értelmező tábla. Elég bonyolult lenne leírni.
slowmotion
több mint 6 éve
egyébként ez az ázsiai hendikep mi a tosz a tipszmikszen? ilyen -1,75 meg -1,25, ezt hogy kell érteni?
több mint 6 éve
Engedjétek már el ezt a minitabellát 😀😀 az itt nincs.Nah, fair play vagy minitabella?😀Áh, tényleg, már össze vagyok zavarodva 😀Mexikó esik ki mert minitabellan csak 1 gólt lőtt a svédek németek meg kettőt!Játsszunk el a gondolattal:If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings shall be determined as follows:Az above3 criteria így néz ki:
Löfli
csebi
Német 6 pont 3-2
Mexikó 6 pont 3-2
Svéd 6 pont 3-2
Mi dönt?
Vrij6
csebi
Löfli
Vrij6
több mint 6 éve
Ezek mit kenik a szrt egyértelmű 11s volt.....
több mint 6 éve
Az a forrasztásnál van 😀Vigyázz le ne folyjon...Megyek is hegeszteni😊Mérei Andrea faszpontosságot mondott?Túlhevültél a svéd lánykák után
Fast Willie
flzoli
Fast Willie
Mármint az ón 😊
flzoli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Nah, fair play vagy minitabella?😀Áh, tényleg, már össze vagyok zavarodva 😀Mexikó esik ki mert minitabellan csak 1 gólt lőtt a svédek németek meg kettőt!Játsszunk el a gondolattal:If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings shall be determined as follows:Az above3 criteria így néz ki:
Löfli
csebi
Német 6 pont 3-2
Mexikó 6 pont 3-2
Svéd 6 pont 3-2
Mi dönt?
Vrij6
csebi
Löfli
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Áh, tényleg, már össze vagyok zavarodva 😀Mexikó esik ki mert minitabellan csak 1 gólt lőtt a svédek németek meg kettőt!Játsszunk el a gondolattal:If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings shall be determined as follows:Az above3 criteria így néz ki:
Löfli
csebi
Német 6 pont 3-2
Mexikó 6 pont 3-2
Svéd 6 pont 3-2
Mi dönt?
Vrij6
csebi
több mint 6 éve
fair play, amiben most a németek nem állnak annyira jólJátsszunk el a gondolattal:If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings shall be determined as follows:Az above3 criteria így néz ki:
Löfli
csebi
Német 6 pont 3-2
Mexikó 6 pont 3-2
Svéd 6 pont 3-2
Mi dönt?
Vrij6
több mint 6 éve
Mexikó esik ki mert minitabellan csak 1 gólt lőtt a svédek németek meg kettőt!Játsszunk el a gondolattal:If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings shall be determined as follows:Az above3 criteria így néz ki:
Löfli
csebi
Német 6 pont 3-2
Mexikó 6 pont 3-2
Svéd 6 pont 3-2
Mi dönt?
Vrij6
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Sorsolás.Játsszunk el a gondolattal:If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings shall be determined as follows:Az above3 criteria így néz ki:
Löfli
csebi
Német 6 pont 3-2
Mexikó 6 pont 3-2
Svéd 6 pont 3-2
Mi dönt?
Vrij6
több mint 6 éve
Japán - Szenegál kinéz egy jó kis taktikus zéró - zéró-nak holnap .Kane mesterhármas, este meg vérengzést rendez a katolikus és kokainos csapat
több mint 6 éve
Játsszunk el a gondolattal:If two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings shall be determined as follows:Az above3 criteria így néz ki:
Löfli
csebi
Német 6 pont 3-2
Mexikó 6 pont 3-2
Svéd 6 pont 3-2
Mi dönt?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Én kb negyedik végül már alapos atolvasas után jutottam el a megfejtesigigen, közben hozzácsaptam azt isIf two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings shall be determined as follows:Az above3 criteria így néz ki:
Löfli
csebi
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Holnap erre a napra jöhet három 0-0? 😊Még nem volt 0-0 ezen a VB. Putyin a GULAG-ra is küldené a 2 csapatot gyúróstul, masszőröstül.
dande
több mint 6 éve
igen, közben hozzácsaptam azt isIf two or more teams are equal on the basis of the above three criteria, their rankings shall be determined as follows:Az above3 criteria így néz ki:
Löfli
csebi
több mint 6 éve
mondtam, hogy nincs minitabella!haver mondta, hogy svéd-dán 2-2 óta más rendszer van, de én nem hittem el neki😀
nektek jobban hiszek😊 jó haver vagyok, mi?😊