Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
Ja meg Sané nem német állampolgár? Szerintem elférne, hacsak nem sérült
több mint 6 éve
Bár tudom, hogy perverz egy kicsit, de az egyik kedvenc részem a VB-ken a himnuszok éneklése.Még a tv előtt is beleborzongok egy perui, mexikói, brazil, portugál, vagy éppen angol himnuszba.
(Werner tripla és Lozano dupla a tippjeim )
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Mi ez a sok német a csapatban? Nem ehhez vagyok szokvaEgyrészt rasszista vagy, szégyelld magad, másrészt valóban, mondjuk 2010-hez képest gyanúsan sok a fehér
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
Mi ez a sok német a csapatban? Nem ehhez vagyok szokva
több mint 6 éve
Zenész, 22-es Samuel mezben 😊Na ha valaki jött/jön esetleg a Nagyszűneti kivetítőhöz, itt vagyok a pultnál az eagles mezes csóka mellett 😊Szegény Eagles mezes csóka. akarom mondani sas 😛 😉
r.baggio
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Na ha valaki jött/jön esetleg a Nagyszűneti kivetítőhöz, itt vagyok a pultnál az eagles mezes csóka mellett 😊Szegény Eagles mezes csóka. akarom mondani sas 😛 😉
r.baggio
több mint 6 éve
Mesut máskor sem énekli a himnuszt?Nem szokta.
Tony Adams
több mint 6 éve
Mesut máskor sem énekli a himnuszt?
több mint 6 éve
Legyen 4-0 vagy max 4-1. És 9 szöglet.Vettem egy zacskó Taccost. Remélem ugyan abban a tempóban falom fel a karikákat, mint Müllerék Hernadezéket. Bár az utolsó 2 német felkészülése meccs alapján vannak azért kétségeim...Werner és boateng is gólozik, lozano szépít. Ezt mindenki kétszer is megcsinálja. Ez lesz.
Gündogan b+ miért kellett Erdogannal bratyizni? Ki szerez így nekem pontot a középpályámról?Özil?
dawyd728
iktriad
peach
több mint 6 éve
Vettem egy zacskó Taccost. Remélem ugyan abban a tempóban falom fel a karikákat, mint Müllerék Hernadezéket. Bár az utolsó 2 német felkészülése meccs alapján vannak azért kétségeim...Werner és boateng is gólozik, lozano szépít. Ezt mindenki kétszer is megcsinálja. Ez lesz.
Gündogan b+ miért kellett Erdogannal bratyizni? Ki szerez így nekem pontot a középpályámról?Özil?
dawyd728
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Vettem egy zacskó Taccost. Remélem ugyan abban a tempóban falom fel a karikákat, mint Müllerék Hernadezéket. Bár az utolsó 2 német felkészülése meccs alapján vannak azért kétségeim...Gündogan b+ miért kellett Erdogannal bratyizni? Ki szerez így nekem pontot a középpályámról?Özil?
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Gündogan b+ miért kellett Erdogannal bratyizni? Ki szerez így nekem pontot a középpályámról?
több mint 6 éve
Na ha valaki jött/jön esetleg a Nagyszűneti kivetítőhöz, itt vagyok a pultnál az eagles mezes csóka mellett 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Waaaat, megnyertem végül az over 2.5 Mitro lővést mégis (nem emlékszem mikor volt a harmadik lövés, sőt elvileg négyet írnak neki, de mindegy..)Mit is mondtam meccs előtt?
Itt a világvége....Igor
A suska felét kéretik az asztalomra tenni. 😊Mitrovic over 2.5 lovest... eddig 0/4 vagyok 😕Most biztos sikerülni fog.
iktriad
Igor
Amúgy ki ez a Plattenhardt? Real le fogja igazolni?Aki miatt nem kell számolgatnom Hector elbaszott beadásait. És marad a Herthában a VB után is.
Igor
több mint 6 éve
Hmmm, Marvin... miféle név ez. Depresszív androidoknak való, nem pedig igazi német katonának.Bezzeg az apja, Kurt Plattenhardt - na az rendben!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Waaaat, megnyertem végül az over 2.5 Mitro lővést mégis (nem emlékszem mikor volt a harmadik lövés, sőt elvileg négyet írnak neki, de mindegy..)Az az ember aki miatt Dardairol igen sokat fogunk hallani a meccsen 😀
Itt a világvége....
Amúgy ki ez a Plattenhardt? Real le fogja igazolni?
Igor
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Waaaat, megnyertem végül az over 2.5 Mitro lővést mégis (nem emlékszem mikor volt a harmadik lövés, de mindegy..)A Sociedad simán
Itt a világvége....
Igor
több mint 6 éve
Waaaat, megnyertem végül az over 2.5 Mitro lővést mégis (nem emlékszem mikor volt a harmadik lövés, sőt elvileg négyet írnak neki, de mindegy..)Itt a világvége....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Már a troli is teli volt mexikói drukkerekkel, jó jel 😊Viva la México!
---
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Nikola Jokic és Gabriel Batistuta szurkolójaként azért nekem többször előfordult már, de románok esetén egyezünk.Ezek a szerbek sose képesek szimpatikus arcukat mutatni.Ők, a románok és az argentinok az a 3 csapat, akiknek még soha semmilyen meccsen nem tudtam szurkolni.
dawyd728
Kampman
több mint 6 éve
Amúgy én úgy láttam, h Matic köpött. Ezért akár utólagos eltiltást is kaphat, mondjuk kérdés a VAR mit nézett?Azt nem neztek VAR-ral, csak a hatranyulast...
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Amúgy én úgy láttam, h Matic köpött. Ezért akár utólagos eltiltást is kaphat, mondjuk kérdés a VAR mit nézett?