Eredménykövető - Foci VB 2018

19 feliratkozó

több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
KINEK DRUKKOLSZ?
ANGLIA: Fast Willie, Tony Adams, Tito05, Stez, Duff, peterbadbone, slowmotion, Antonius, alatriste, dr0725, Zolika, bergerdani, Wyatt
BELGIUM: Borbinho, Sixo, Hanni, Padrinaggio, Coolearie, kristof
BRAZÍLIA: Shilkor, Gergőbácsi, eaglesmcnabb, Gergőke, FViktor, bogec7, Zero_L, Toca
FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
OROSZORSZÁG: ozibozi
URUGUAY: deyell, Szesze

Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
De azt így látatlanban mondom, hogy a világbajnok a Brazília, Németország, Portugália, Spanyolország négyesből kerül ki, amibe oltári szerencsét feltételezve, óriási jóindulattal beleírható a francia és az argentín csapat.
Sobri Jóska
akkor a helyedben most pakolnék egy-egy nagy összeget a brazil-német-spanyol trió győzelmére (a franciák most szarok, a portugálok meg semmivel nem jobbak a többi outsidernél)
r.baggio
Az a baj, hogy ha ezt a hármat megfogadod 1.5 és 2 közötti odds jön ki...

Amúgy igaza van Sobrinak, ezen a meccsen volt 2 jó kapus, voltak normális középső védők, jól osztogatott Erikssen, több mint 1 játékos tudott cselezni... valóban sokkal jobb volt 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
De azt így látatlanban mondom, hogy a világbajnok a Brazília, Németország, Portugália, Spanyolország négyesből kerül ki, amibe oltári szerencsét feltételezve, óriási jóindulattal beleírható a francia és az argentín csapat.
Sobri Jóska
akkor a helyedben most pakolnék egy-egy nagy összeget a brazil-német-spanyol trió győzelmére (a franciák most szarok, a portugálok meg semmivel nem jobbak a többi outsidernél)
r.baggio
A portugálok egy C.Ronaldóval jobbak bárkinél. 😉

több mint 6 éve
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ezt a Peru-Dánia meccset nagyrészt megnéztem.
Meg a portugál-spanyolt.
Osztálykülönbség.
Csak az egzotikum-faktora miatt tűnik érdekesnek, de közben egy óriás nulla.

több mint 6 éve
én már egy eb-t is képtelen vagyok megnézni, nekem ilyen Peru-Dánia meccsekről szól a vb, ezért szeretem ezt a tornát... szerencsére maga a játék is igazolta, ma eddig eléggé el voltunk kényeztetve, remélem a zöld sasok is mutatnak még valamit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Lehet kis- és egzotikuscsapat romantikázni
Sobri Jóska
Nem ez a vb/világesemények lényege?
Meg Európa helyett is írhatnál 4-5 csapatot...
Igor
Régóta nem néztem soccert, nem tudom. 😊
A többiből nem nézem ki, hogy nyernek 4 meccset zsinórban egyenes kiesésben.
(Harmadik, negyedik egy szerencsés ágra kerülve bárki lehet, de világbajnok nem.)

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Eddig latottak alapjan 2 vegso gyozelemre eselyes csapatot lattunk eddig sztem (Spanyol, Portugal). Az argentin es francia csapat se tud csapatkent jatszani. Persze lehet kovetkezo meccsre minden megvaltozik, de erosen ketlem (Argentinoknal a Messi kozpontu jatek miatt, franciaknal Deschamp miatt).
Nemetekre, brazilokra meg belgakra nagyon kivancsi leszek. es az eddigiek alapjan az angolok meg meglepetest is okozhatnak 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Sajnálom Perut, egy x megérdemelt lett volna

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 788 — Bears & Illinois fan
Lehet kis- és egzotikuscsapat romantikázni, de azért alapvetően: VB=EB+Brazília+Argentína.
A többi nem európai csapat komolytalan.
Sobri Jóska
+ Európán kívüli vb-ken a 3. 4. helyezett néha meglepi (Uruguay, Törökország stb)

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Lehet kis- és egzotikuscsapat romantikázni
Sobri Jóska
Nem ez a vb/világesemények lényege?
Meg Európa helyett is írhatnál 4-5 csapatot...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Lehet kis- és egzotikuscsapat romantikázni, de azért alapvetően: VB=EB+Brazília+Argentína.
A többi nem európai csapat komolytalan.

több mint 6 éve
dawyd728 3 850
A 48 csapatos vb egy pozitívuma, h az ilyen perui csapatok biztos kint lesznek. Dél-Amerikából jöjjön csak még 3 csapat. Most is pl. otthon csücsül Equador és Chile.
több mint 6 éve
Sajnáltam Perut, jó focit játszottak, döntetlen reális lett volna szerintem, de kis Schmeichel mindent védett.
zavi27
A sarkazást figyelte csak, meg volt 2 keresztlabda amit csúnyán elnézett... szóval azért ez elég erős közepes volt tőle.
Gallesenek az az 1 védése többet ért....

több mint 6 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Sajnáltam Perut, jó focit játszottak, döntetlen reális lett volna szerintem, de kis Schmeichel mindent védett.
több mint 6 éve
szerencsétlen Peru😕
az első csapat akit sajnálok
NB2
Én is, de a kurva 11-est meg be kell rúgni

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ilyen egy undorítóan szerencsés nyomorék fos csapatot mint ez a dán...

Do your job
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
hat lehet majd megint irni, hogy Denmark won the game and Peru won our hearts, de golra jatsszak meg mindig a focit...szimpatikus vesztesekkel meg tele a padlas

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Je suis Peru 😊

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
szerencsétlen Peru😕
az első csapat akit sajnálok
több mint 6 éve
Megint 5 perc hosszabbitas 😀 komolyan erre kellene fogadni
Borbinho
5+ perc hosszabbítás és (kihagyott) 11-es kombó a gyors meggazdagodás záloga

---
több mint 6 éve
Megint 5 perc hosszabbitas 😀 komolyan erre kellene fogadni

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Majdnem olyan jó meccs, mint a tegnap esti
csi77
Es meg nincs vege. Jon a Nigeriai erofoci kontra Horvat technika.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Igor el van átkozva.
iktriad
pedig én meg se tettem 😊 a Dán győzelem - kevesebb mint 3 gólos ellenjinxem se akar működni, nem tudom mi történt

---
több mint 6 éve
Majdnem olyan jó meccs, mint a tegnap esti

Hajrá Bad Bones!
több mint 6 éve
Egyedul a kis Schemichel miatt drukkolok a danoknak. Csorikamat nagyon sokan leirtak karrierje elejen, nem is volt jo. De csak elfogadhato kapus lett belole. Nem lehet egy lapon emliteni a faterral, de boven jobb mint amit a Citys idoben josoltak neki.

ja meg persze a B52es bombazo miatt, de ot nem vittek ki, szal kapjak be 😀

Szerkesztette: Borbinho