Eredménykövető - Foci VB 2018

19 feliratkozó

több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
KINEK DRUKKOLSZ?
ANGLIA: Fast Willie, Tony Adams, Tito05, Stez, Duff, peterbadbone, slowmotion, Antonius, alatriste, dr0725, Zolika, bergerdani, Wyatt
BELGIUM: Borbinho, Sixo, Hanni, Padrinaggio, Coolearie, kristof
BRAZÍLIA: Shilkor, Gergőbácsi, eaglesmcnabb, Gergőke, FViktor, bogec7, Zero_L, Toca
FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
OROSZORSZÁG: ozibozi
URUGUAY: deyell, Szesze

Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Mondjuk azért Erikssen-en kívül a többiek elég falábúak, Jörgensen majdnem Diego Costa szint, de mondjuk a KP-sor többi tagja is elég gyenge...
Igor
Szép jinx.
iktriad
Jah, de még mindig nem Erikssen lőtte... szóval baszhatom a fogadást.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Kapus mit csinált ?
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
A migràncs belőtte
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mondjuk azért Erikssen-en kívül a többiek elég falábúak, Jörgensen majdnem Diego Costa szint, de mondjuk a KP-sor többi tagja is elég gyenge...
Igor
Szép jinx.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Tiszta Iràn-Marokkó szint...
Sajnos a színvonal romlott...
NB2
Igen, az előző meccsről le se tudtam venni a szemem, ez hidegen hagy.

Ééééééés itt a gól
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Peru játékában több fantázia van mint a Francia - Argentinben összeadva.
Kar hogy a gólt elsutazzak mindig
több mint 6 éve
Tiszta Iràn-Marokkó szint...
Sajnos a színvonal romlott...
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Nem tökéletes a videóbíró, de még mindig jobb, min bármi ami eddig volt.
Látszanak a problémák, és kellhet még pár év,mire megszokjuk, de véget kellett vetni a nyilvánvaló csalásoknak, és a vak bíróknak.
Tony Adams
és reméljük eljutunk oda is, hogy a színészkedéseket - ha nem is a meccsen, de minimum utólag - büntetni fogják. NFL-ben miért nincs (vagyis szinte semmi)? Mert a liga büntet (súlyosan, ha azt nézzük).
shagi0206
Annyira keményen azért nem bünteti az NFL sem.

A soccerben azért van annyi színészkedés (és a többi sportban azért nincs), mert alapból az egész játék kultúrája olyan, hogy bátorítja a játékosokat erre. A soccerben játékostárs, edző, szurkoló, kommentátor mind összekacsint a bírót átbaszó játékossal. Mondjuk az NFL-ben, hokiban, pláne rögbiben viszont kurvára lenézik az ilyet már gyerekkortól kezdve.
Kampman
Amióta ilyen könnyedén fújjàk a DPI-ket kezdem làtni az NFL-ben is
NB2
Igen, és az NBA is kezd nagyon rossz irányba menni, mióta a benga Shaq és Malone helyett Curry és Harden lettek az új sztárok, de ez messzire vezet.
több mint 6 éve
Látszanak a problémák, és kellhet még pár év,mire megszokjuk, de véget kellett vetni a nyilvánvaló csalásoknak, és a vak bíróknak.
Tony Adams
és reméljük eljutunk oda is, hogy a színészkedéseket - ha nem is a meccsen, de minimum utólag - büntetni fogják. NFL-ben miért nincs (vagyis szinte semmi)? Mert a liga büntet (súlyosan, ha azt nézzük).
shagi0206

A soccerben azért van annyi színészkedés (és a többi sportban azért nincs), mert alapból az egész játék kultúrája olyan, hogy bátorítja a játékosokat erre. A soccerben játékostárs, edző, szurkoló, kommentátor mind összekacsint a bírót átbaszó játékossal. Mondjuk az NFL-ben, hokiban, pláne rögbiben viszont kurvára lenézik az ilyet már gyerekkortól kezdve.
Kampman
Amióta ilyen könnyedén fújjàk a DPI-ket kezdem làtni az NFL-ben is

Szerkesztette: NB2
több mint 6 éve
Tony Adams
shagi0206

több mint 6 éve
Tony Adams
shagi0206
nem azért nincs, hanem mert maga a közeg nem tűri a kisfiúskodást
mikor pl. az ausztrál-francia meccsen még a kommentátor is megjegyzi, hogy ausztrál fociban az ilyen elfogadhatatlan, ott kellene talán észbe kapni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sztem ez teljesen jogos tizi volt, a második percben is volt egy, ott nem is értettem miért nem nézték vissza. Mellesleg a labda megvan már? 😁
gabokocka
Igen. A Nemzetközi Űrállomáson nagyon örülnek is neki.
iktriad
Berakták a gyűjteményükbe Baggio 1994-es, Stam 2000-es és Beckham 2004-es labdája mellé
Kampman
Majdnem volt egy laszti Sergio Ramostól is.
 i.imgur.com/1LlNY.gif
több mint 6 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 946
Sztem ez teljesen jogos tizi volt, a második percben is volt egy, ott nem is értettem miért nem nézték vissza. Mellesleg a labda megvan már? 😁
gabokocka
iktriad
Na ja, az egyik sok milliárdos műhold bánta. Leírhatják az adóból 😊
több mint 6 éve
gabokocka
iktriad
Berakták a gyűjteményükbe Baggio 1994-es, Stam 2000-es és Beckham 2004-es labdája mellé
több mint 6 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 946
Tony Adams
több mint 6 éve
gabokocka
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
több mint 6 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Milyen kamu 😀
Ez is jogos, abszolút elhúzta a lábat....
Jó ez a videobíró
Chargers LT
Az összesz szögletet, szabadrúgást vissza lehetne nézni. A kihagyott tizi utáni dán szögletnél Kjaeron akkorát löktek, hogy inkább volt tizenegyes.
Jó a videóbíró, de nem így.
több mint 6 éve
a FOX közvetítését kell nézni

twitter.com/sergiotovar/status/1007952684786348033
r.baggio
Pár éve Dunai Antal is Szovejuniót meg Csehszlovákiát emlegetett egy orosz-cseh EB-meccsen a stúdióban

Szerkesztette: Kampman
több mint 6 éve
Tipikus bazeg.
Meccs előtt Védett tizenegyesre raktam, a 40, percben meg azt, hogy Peru vezet félidőben....
Tony Adams
én a gg-re,természetesen nem fog jönni.
Kenny
golden goal?
több mint 6 éve
ja és ez is LOL 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
a FOX közvetítését kell nézni

twitter.com/sergiotovar/status/1007952684786348033

twitter.com/danjenkinsgd/status/1008020254189150208

---
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Tipikus bazeg.
Meccs előtt Védett tizenegyesre raktam, a 40, percben meg azt, hogy Peru vezet félidőben....
Tony Adams
én a gg-re,természetesen nem fog jönni.