Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Jah, de még mindig nem Erikssen lőtte... szóval baszhatom a fogadást.Mondjuk azért Erikssen-en kívül a többiek elég falábúak, Jörgensen majdnem Diego Costa szint, de mondjuk a KP-sor többi tagja is elég gyenge...Szép jinx.
Igor
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kapus mit csinált ?
több mint 6 éve
A migràncs belőtte
több mint 6 éve
Mondjuk azért Erikssen-en kívül a többiek elég falábúak, Jörgensen majdnem Diego Costa szint, de mondjuk a KP-sor többi tagja is elég gyenge...Szép jinx.
Igor
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Tiszta Iràn-Marokkó szint...Igen, az előző meccsről le se tudtam venni a szemem, ez hidegen hagy.
Sajnos a színvonal romlott...
NB2
Ééééééés itt a gól
több mint 6 éve
Peru játékában több fantázia van mint a Francia - Argentinben összeadva.Kar hogy a gólt elsutazzak mindig
több mint 6 éve
Tiszta Iràn-Marokkó szint...Sajnos a színvonal romlott...
több mint 6 éve
Mondjuk azért Erikssen-en kívül a többiek elég falábúak, Jörgensen majdnem Diego Costa szint, de mondjuk a KP-sor többi tagja is elég gyenge...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Igen, és az NBA is kezd nagyon rossz irányba menni, mióta a benga Shaq és Malone helyett Curry és Harden lettek az új sztárok, de ez messzire vezet.Amióta ilyen könnyedén fújjàk a DPI-ket kezdem làtni az NFL-ben isAnnyira keményen azért nem bünteti az NFL sem.Nem tökéletes a videóbíró, de még mindig jobb, min bármi ami eddig volt.és reméljük eljutunk oda is, hogy a színészkedéseket - ha nem is a meccsen, de minimum utólag - büntetni fogják. NFL-ben miért nincs (vagyis szinte semmi)? Mert a liga büntet (súlyosan, ha azt nézzük).
Látszanak a problémák, és kellhet még pár év,mire megszokjuk, de véget kellett vetni a nyilvánvaló csalásoknak, és a vak bíróknak.
Tony Adams
shagi0206
A soccerben azért van annyi színészkedés (és a többi sportban azért nincs), mert alapból az egész játék kultúrája olyan, hogy bátorítja a játékosokat erre. A soccerben játékostárs, edző, szurkoló, kommentátor mind összekacsint a bírót átbaszó játékossal. Mondjuk az NFL-ben, hokiban, pláne rögbiben viszont kurvára lenézik az ilyet már gyerekkortól kezdve.
Kampman
NB2
több mint 6 éve
Amióta ilyen könnyedén fújjàk a DPI-ket kezdem làtni az NFL-ben isAnnyira keményen azért nem bünteti az NFL sem.Nem tökéletes a videóbíró, de még mindig jobb, min bármi ami eddig volt.és reméljük eljutunk oda is, hogy a színészkedéseket - ha nem is a meccsen, de minimum utólag - büntetni fogják. NFL-ben miért nincs (vagyis szinte semmi)? Mert a liga büntet (súlyosan, ha azt nézzük).
Látszanak a problémák, és kellhet még pár év,mire megszokjuk, de véget kellett vetni a nyilvánvaló csalásoknak, és a vak bíróknak.
Tony Adams
shagi0206
A soccerben azért van annyi színészkedés (és a többi sportban azért nincs), mert alapból az egész játék kultúrája olyan, hogy bátorítja a játékosokat erre. A soccerben játékostárs, edző, szurkoló, kommentátor mind összekacsint a bírót átbaszó játékossal. Mondjuk az NFL-ben, hokiban, pláne rögbiben viszont kurvára lenézik az ilyet már gyerekkortól kezdve.
Kampman
Szerkesztette: NB2
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Annyira keményen azért nem bünteti az NFL sem.Nem tökéletes a videóbíró, de még mindig jobb, min bármi ami eddig volt.és reméljük eljutunk oda is, hogy a színészkedéseket - ha nem is a meccsen, de minimum utólag - büntetni fogják. NFL-ben miért nincs (vagyis szinte semmi)? Mert a liga büntet (súlyosan, ha azt nézzük).
Tony Adams
shagi0206
több mint 6 éve
nem azért nincs, hanem mert maga a közeg nem tűri a kisfiúskodástNem tökéletes a videóbíró, de még mindig jobb, min bármi ami eddig volt.és reméljük eljutunk oda is, hogy a színészkedéseket - ha nem is a meccsen, de minimum utólag - büntetni fogják. NFL-ben miért nincs (vagyis szinte semmi)? Mert a liga büntet (súlyosan, ha azt nézzük).
Tony Adams
shagi0206
mikor pl. az ausztrál-francia meccsen még a kommentátor is megjegyzi, hogy ausztrál fociban az ilyen elfogadhatatlan, ott kellene talán észbe kapni...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Majdnem volt egy laszti Sergio Ramostól is.Berakták a gyűjteményükbe Baggio 1994-es, Stam 2000-es és Beckham 2004-es labdája melléSztem ez teljesen jogos tizi volt, a második percben is volt egy, ott nem is értettem miért nem nézték vissza. Mellesleg a labda megvan már? 😁Igen. A Nemzetközi Űrállomáson nagyon örülnek is neki.
gabokocka
iktriad
Kampman
i.imgur.com/1LlNY.gif
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
Na ja, az egyik sok milliárdos műhold bánta. Leírhatják az adóból 😊Sztem ez teljesen jogos tizi volt, a második percben is volt egy, ott nem is értettem miért nem nézték vissza. Mellesleg a labda megvan már? 😁Igen. A Nemzetközi Űrállomáson nagyon örülnek is neki.
gabokocka
iktriad
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Berakták a gyűjteményükbe Baggio 1994-es, Stam 2000-es és Beckham 2004-es labdája melléSztem ez teljesen jogos tizi volt, a második percben is volt egy, ott nem is értettem miért nem nézték vissza. Mellesleg a labda megvan már? 😁Igen. A Nemzetközi Űrállomáson nagyon örülnek is neki.
gabokocka
iktriad
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
Nem tökéletes a videóbíró, de még mindig jobb, min bármi ami eddig volt.és reméljük eljutunk oda is, hogy a színészkedéseket - ha nem is a meccsen, de minimum utólag - büntetni fogják. NFL-ben miért nincs (vagyis szinte semmi)? Mert a liga büntet (súlyosan, ha azt nézzük).
Tony Adams
több mint 6 éve
Sztem ez teljesen jogos tizi volt, a második percben is volt egy, ott nem is értettem miért nem nézték vissza. Mellesleg a labda megvan már? 😁Igen. A Nemzetközi Űrállomáson nagyon örülnek is neki.
gabokocka
több mint 6 éve
Sztem ez teljesen jogos tizi volt, a második percben is volt egy, ott nem is értettem miért nem nézték vissza. Mellesleg a labda megvan már? 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Nem tökéletes a videóbíró, de még mindig jobb, min bármi ami eddig volt.Látszanak a problémák, és kellhet még pár év,mire megszokjuk, de véget kellett vetni a nyilvánvaló csalásoknak, és a vak bíróknak.
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Milyen kamu 😀Az összesz szögletet, szabadrúgást vissza lehetne nézni. A kihagyott tizi utáni dán szögletnél Kjaeron akkorát löktek, hogy inkább volt tizenegyes.
Ez is jogos, abszolút elhúzta a lábat....
Jó ez a videobíró
Chargers LT
Jó a videóbíró, de nem így.
több mint 6 éve
Kampman
28 326
a FOX közvetítését kell nézniPár éve Dunai Antal is Szovejuniót meg Csehszlovákiát emlegetett egy orosz-cseh EB-meccsen a stúdióban
twitter.com/sergiotovar/status/1007952684786348033
r.baggio
Szerkesztette: Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 326
golden goal?Tipikus bazeg.én a gg-re,természetesen nem fog jönni.
Meccs előtt Védett tizenegyesre raktam, a 40, percben meg azt, hogy Peru vezet félidőben....
Tony Adams
Kenny
több mint 6 éve
ja és ez is LOL 😀---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
a FOX közvetítését kell néznitwitter.com/sergiotovar/status/1007952684786348033
twitter.com/danjenkinsgd/status/1008020254189150208
---
több mint 6 éve
Tipikus bazeg.én a gg-re,természetesen nem fog jönni.
Meccs előtt Védett tizenegyesre raktam, a 40, percben meg azt, hogy Peru vezet félidőben....
Tony Adams