Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Te a top5 játéktudásról beszélsz.mondjuk volt még pár kihagyott tizije kulcsszituban, de sőőt, még a 98-as vb-re is emlékszem, ott is jó volt!Emlékszem, kurva mákos volt francia győzelem volt. De talán nem egy kihagyott tizin múlik ez. De te fiatal vagy még, nem emlékezhetsz még olyanokra, mint 1999 vagy 2001soha nem gondoltam volna, hogy fogom szeretni, de mikor idejött úgy megszerettem a hozzáállása miatt, mint nagyon keveseket. Iszonyat profi hozzáállású játékos volt, ez csak kevesek kiváltsága, emiatt baromi szimpatikus játékos volt. De szerintem nem volt top5 soha. SorryHú most majdnem anyáztam egyet, de megláttam, hogy te vagy csak ilyen hülye. Tőled már megszoktambeckham sosem volt top5A sztár az aktuálisan top5, azonnal a csapat arca, elismert, befutott játékos.kettőtMost vettek egy 16 eves feka klasszist par honapja. 8DDReméltek.Amikor vették még azt hittékNem.Robinho?Perez a vb-k legjobbjait meg szokta venni, így talán az étcsokit veszi inkább.Sose vett a Real étcsoki sztárt.
gyurczi
Sobri Jóska
Wyatt
Sose volt sztár.
Sobri Jóska
Wyatt
Nem ugyanaz.
Nem volt sztár.
Sobri Jóska
Stez
eaglesmcnabb
CR, Zidane, Beckham, stb.
Sobri Jóska
eleve top5 sztár az elmúlt 20 évben nem volt feka, csak olyan aki közvetlen riválisnál játszott, úgy azért nehéz tényleg olyat hozni, ami nem is létezik.
eaglesmcnabb
Wyatt
nézd meg a 2004-es angol-franciát az EB-ről, ott meg látod mi különbözteti meg a jó játékost, az elittől.
Segítek, 1-0 az angoloknak, kapnak egy tizit, Beckham kihagyja, a 91. percben 1-0 az angoloknak, majd a hosszabbításban Zizou ver kettőt és nyernek a franciák.
eaglesmcnabb
Wyatt
de mondom, én kedveltem, és a világ legjobb pontrugója ever, de nem volt top 5.
eaglesmcnabb
Én arról, hogy top1 sztár.
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Kampman
28 323
a belgák nem akarnak nyerni, vagy mi van?Nem tudom őket komolyan venni, amíg nem tudnak megnyerni egy ilyen szenvedős meccset
Amadeus
több mint 6 éve
Szedd ossze magad. Kezd sok lenni a pia.Igen, csak felsejlett előttem egy francia-angol rémálomdöntőGriezmann kifejezetten ügyesen játszik, a horvátoknál meg elég erős a front seven.Mbappet eltilthatnak a dontorol.Szeretnél még egy 120 perces 0-0-át?
Stez
Kampman
Igor
Kampman
több mint 6 éve
Na az Eagles csak bronzért játszik 😛az eagles már kiesett rég, ez a devils
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 939
Van par, aki erdemelt volna. Henry, Del pierro, Én 😀Az évezred csalása, hogy nem első 😕mondjuk egyszer 2. volt az aranylabda szavazáson. ez tény.Csabi baszki, Beckham top1 sztár volt kb.PG óta az egyetlen angol futballista, akit nem zavart a labda.
Lényegtelen a valós tudásán elmélkedned, amikor elvette Posh Spice-t, onnantól ő volt a top1 sztár.
Sobri Jóska
Amadeus
eaglesmcnabb
Wyatt
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 901
a belgák nem akarnak nyerni, vagy mi van?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Igen, csak felsejlett előttem egy francia-angol rémálomdöntőGriezmann kifejezetten ügyesen játszik, a horvátoknál meg elég erős a front seven.Mbappet eltilthatnak a dontorol.Szeretnél még egy 120 perces 0-0-át?
Stez
Kampman
Igor
több mint 6 éve
Na az Eagles csak bronzért játszik 😛
több mint 6 éve
Nalátod.Te a top5 játéktudásról beszélsz.így van, sztárnak az volt, azóta is top 3 nem aktív focista ebben a tekintetben Zizou és DInnye mellett
Sobri Jóska
eaglesmcnabb
Akkor meg mit vitázol olyanon, ami evidencia?
Beckham nagyobb sztár volt, mint Zidane.
több mint 6 éve
Nagyon nagy csalódás ez a meccsaz első félidő jó volt, de a francia gól abszolút záró jelbe tett minden izgalmat
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
De hogy jönnek ide a horvátok?Griezmann kifejezetten ügyesen játszik, a horvátoknál meg elég erős a front seven.Mbappet eltilthatnak a dontorol.Szeretnél még egy 120 perces 0-0-át?
Stez
Kampman
Igor
több mint 6 éve
Mbappeba most csalodtam nagyot igy az utso 10pbe
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Az évezred csalása, hogy nem első 😕mondjuk egyszer 2. volt az aranylabda szavazáson. ez tény.Csabi baszki, Beckham top1 sztár volt kb.PG óta az egyetlen angol futballista, akit nem zavart a labda.
Lényegtelen a valós tudásán elmélkedned, amikor elvette Posh Spice-t, onnantól ő volt a top1 sztár.
Sobri Jóska
Amadeus
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Eleg nehezen lesz az, tekintve, hogy 60 perc utan mar Kane mesterharmasnal jar majd.Mbappet eltilthatnak a dontorol.Szeretnél még egy 120 perces 0-0-át?
Stez
Kampman
több mint 6 éve
Griezmann kifejezetten ügyesen játszik, a horvátoknál meg elég erős a front seven.Mbappet eltilthatnak a dontorol.Szeretnél még egy 120 perces 0-0-át?
Stez
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Juninho neve mond vmit ?persze, voltak jó évei, de beckham sokkal tovább volt top ebben a tekintetben
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mbappé neymari magassàgokban.
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Nagyon nagy csalódás ez a meccs
több mint 6 éve
Owen 2001-ben meg is kapta, erre ma döbbentem rámondjuk egyszer 2. volt az aranylabda szavazáson. ez tény.Csabi baszki, Beckham top1 sztár volt kb.PG óta az egyetlen angol futballista, akit nem zavart a labda.
Sobri Jóska
Amadeus
eaglesmcnabb
---
több mint 6 éve
Te a top5 játéktudásról beszélsz.így van, sztárnak az volt, azóta is top 3 nem aktív focista ebben a tekintetben Zizou és DInnye mellett
Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Mbappet eltilthatnak a dontorol.Szeretnél még egy 120 perces 0-0-át?
Stez
több mint 6 éve
95. Perc x