NFL eredménykövetés - 7 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
172
13
19:00
RedZone week 12
94
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
83
9
Washington Commanders - Dallas Cowboys
65
12
Houston Texans - Tennessee Titans
28
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
1
1
22:05
Filmek
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Igazából IMAXnek örülnek a legjobban de az is csak magyarnemtom, én személy szerint rühellem a 3D-tEz elég szomorú 😕Jól látom h az SW itthon csak 2Dben megy eredeti hanggal?as usual
csebi
Negritis
csebi
szemüveges is vagyok szóval egy extra rá zavar, a kép mindig kurva sötét ...
imax-ben szokott lenni feliratos asszem
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
oh 10be "jutott" az akik maradtakélősködők szinte biztos h viszi, de én ezt se gondoltam volna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jól látom h az SW itthon csak 2Dben megy eredeti hanggal?Jójaz, 3D nyomor.
csebi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
nemtom, én személy szerint rühellem a 3D-tEz elég szomorú 😕Jól látom h az SW itthon csak 2Dben megy eredeti hanggal?as usual
csebi
Negritis
csebi
szemüveges is vagyok szóval egy extra rá zavar, a kép mindig kurva sötét ...
imax-ben szokott lenni feliratos asszem
több mint 4 éve
dugo93
4 224
Jól látom h az SW itthon csak 2Dben megy eredeti hanggal?Ez a tökéletes.
csebi
több mint 4 éve
Ez elég szomorú 😕Jól látom h az SW itthon csak 2Dben megy eredeti hanggal?as usual
csebi
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Jól látom h az SW itthon csak 2Dben megy eredeti hanggal?as usual
csebi
több mint 4 éve
Jól látom h az SW itthon csak 2Dben megy eredeti hanggal?
több mint 4 éve
A Volt egyszer egy Hollywood film esetében értelmezzétek szó szerint a címet és nézzétek meg úgy újra. Tarantino zseniálisan mutatja be a várost a sok autózással és korhű rádióadásokkal, a menő sztár életét (Polanski és a szöszi), a már nem menő sztár életét (Leó) és a filmes segédszemélyzet életét (Pittike). Most sem a sztori volt a lényeg, kivételesen nem a párbeszédek, hanem maga a város bemutatása, mint egy dokumentumfilm. Tehát ilyen volt egyszer régen Hollywood, amit Sharon Tate meggyilkolása szintén megölt. A film vége azért tér el az addig valóságos sztoritól, mert Tarantino imádja a régi Hollywoodot és szerette volna meg nem történtté tenni a változást.
Szerintem a maga nemében ez is remekmű, csak nem Tarantino-s a film, sokan mást vártak, ezért szar.
több mint 4 éve
Tyű skacok, ez a Volt egyszer egy Hollywood rettenetesen szar lett. Egyszerűen 50 perc után masszívan kezdtem tekerni...A rettenetest nálam nem érte el, de én is sokkal jobbra számítottam. Tényleg ízlések és pofonok.
#JC6
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
JéBé
7 035
Tyű skacok, ez a Volt egyszer egy Hollywood rettenetesen szar lett. Egyszerűen 50 perc után masszívan kezdtem tekerni...3x lattam, minden masodperce arany. Izlesek es p...
#JC6
több mint 4 éve
6 undegroundesszenciálisan micheal bay, megborítva deadpoollal 😀
több mint 4 éve
kedvenc kritikusom ismét elkészítette a szokásos Top25-ös videóját 😊Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Tyű skacok, ez a Volt egyszer egy Hollywood rettenetesen szar lett. Egyszerűen 50 perc után masszívan kezdtem tekerni...
#JC6
Na végre JC, megtörtél!
több mint 4 éve
- JC6
6 954
Tyű skacok, ez a Volt egyszer egy Hollywood rettenetesen szar lett. Egyszerűen 50 perc után masszívan kezdtem tekerni...
több mint 4 éve
UrániaThey shall not grow old. Ritkán írok de, de most megteszem. Aki teheti nézze meg. Jackson nagypapa emlékének ajánlotta Peter Jackson ezt a filmet, és a nagypapa nagyon büszke lehet az unokájára.itthon nem találtam mozit ami vetíti 😕
Technikai részekhez nem értek, nem tudom, hogy oldották meg a szakadozott századeleji szemcsés filmekből a széles vásznú színes filmet, de megdöbbentő, magával ragadó, félelmetes hatást kiváltó lett. A veteránok narratívája, az őszinteség (sokszor az angolokat negatív színben feltüntető) cenzúrázatlan megjelenítése, a brutalitás és humanizmus mellbevágó elegyének a hatása alatt voltam még másnap is. A Nagy Háborúnak örök mementója lesz ez a film.
| Számomra a hangsávba berakott szöveg (mivel tudom, hogy utólagos és nem biztos, hogy valós) nem illet oda, és néhány szín volt történelmileg talán fals, de ezek mellett is zseniálisnak gondolom. |
diverdoc
Negritis
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=itstPJ27ZCk
több mint 4 éve
Pécsett a "művész" mozi vetítette az Apollo. Art Kino forgalmaza szerintemThey shall not grow old. Ritkán írok de, de most megteszem. Aki teheti nézze meg. Jackson nagypapa emlékének ajánlotta Peter Jackson ezt a filmet, és a nagypapa nagyon büszke lehet az unokájára.itthon nem találtam mozit ami vetíti 😕
Technikai részekhez nem értek, nem tudom, hogy oldották meg a szakadozott századeleji szemcsés filmekből a széles vásznú színes filmet, de megdöbbentő, magával ragadó, félelmetes hatást kiváltó lett. A veteránok narratívája, az őszinteség (sokszor az angolokat negatív színben feltüntető) cenzúrázatlan megjelenítése, a brutalitás és humanizmus mellbevágó elegyének a hatása alatt voltam még másnap is. A Nagy Háborúnak örök mementója lesz ez a film.
| Számomra a hangsávba berakott szöveg (mivel tudom, hogy utólagos és nem biztos, hogy valós) nem illet oda, és néhány szín volt történelmileg talán fals, de ezek mellett is zseniálisnak gondolom. |
diverdoc
Negritis
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
They shall not grow old. Ritkán írok de, de most megteszem. Aki teheti nézze meg. Jackson nagypapa emlékének ajánlotta Peter Jackson ezt a filmet, és a nagypapa nagyon büszke lehet az unokájára.itthon nem találtam mozit ami vetíti 😕
diverdoc
több mint 4 éve
They shall not grow old. Ritkán írok de, de most megteszem. Aki teheti nézze meg. Jackson nagypapa emlékének ajánlotta Peter Jackson ezt a filmet, és a nagypapa nagyon büszke lehet az unokájára.Technikai részekhez nem értek, nem tudom, hogy oldották meg a szakadozott századeleji szemcsés filmekből a széles vásznú színes filmet, de megdöbbentő, magával ragadó, félelmetes hatást kiváltó lett. A veteránok narratívája, az őszinteség (sokszor az angolokat negatív színben feltüntető) cenzúrázatlan megjelenítése, a brutalitás és humanizmus mellbevágó elegyének a hatása alatt voltam még másnap is. A Nagy Háborúnak örök mementója lesz ez a film.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
A Deadpool is kb. erről szól, meg persze a céltalan erőszakról 😀lego movie + ready player oneTermészetesen szubjektív vélemény, amivel nem kell egyetérteni, de ez a 3 legelpazaroltabb percem volt eddig decemberben 😀 Borzalmas.ez teljesen hülye, de imádom 😀istenem a trailer még őrültebb 😀
www.youtube.com/watch?v=yHs2_RIQQG4
Negritis
várós nagyon
www.youtube.com/watch?v=X2m-08cOAbc
Negritis
kristóf17
nekem bejött
Negritis
Nekem is bejön, sokat agyalni majd nem kell rajta.