Filmek

40 feliratkozó

14 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 697 — The Mathematician
Jackass Presents: Bad Grandpa
volt egy két érdekes rész, de nekem ez a random emberek prankingje nem jön be már annyira
ráadásul a Gloria meg Ellie jelenetek nagy része nem is ült
mondjuk a jackass alapból nem az én világom, de pl a 3D nekem jobban bejött

Terrifier
ahhoz képest hogy mennyi volt a budget elég jól néz ki és az is érződik hogy az író/rendező tudja mit akart csinálni és mi miért történik
jó kontraszt a szintén geci olcsó, de így is 3x olyan drága Blood&Honey-nak amihez képest ég és föld a különbség
mint Slasher sztem jó, de nyilván sok a random faszság benne

btw, filmbarátok karácsonyi ajádnékozás miatt nézem ezeket 😊

|
Freddy, Blacksheep, Sorter, Gergő
F > B Jackass Bad Grandpa
F > S Egy ropi naplója
F > G Simpson család: s06e16 Barth vs Australia
s08e10 The springfield files
s06e12 Homer the great
s09e01 new york vs homer
s07e07 king size homer
s06e14 barths comet

S > B Terrifier 2
S > F Kilenc a szám hatalma
S > G Ashes and snow

B > G Perfect Blue
B > F Halálos iram 5
B > S Aquaman

G > F Amerika Kapitány
G > B Stange Darling (2023)
G > S The Clovehitch Killer
|

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
15 órája
NB2 New England Patriots 27 408 — nabege2@yahoo.com
Knives out 3. része
hozta az elvárható szintet, jó volt, bár szerintem egy 20 perccel lehetett volna rövidebb
23 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 077 — #NoStress
 24.hu/kultura/2025/12/13/meghalt-peter-greene-ponyvaregeny-maszk-szinesz/
Negritis, a vajda
Zed's dead baby, Zed's dead.

1 napja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 662 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Negritis, a vajda
baszki, vele találkoztam egy forgatáson, durva sztorikat hallottam róla

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Nekem komolyan bejött ez az új Predator. Sokat röhögtem 😃 kellemes kis mozi, 8/10.
JC6 (Mr. Miele)
nekem is tetszett, bár én asszem "csak" 7et adtam rá
amúgy ez ilyen klasszikus egynek jó volt próbálkozás, de még 1 rész már lehet sok lenne

1 napja

1 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 607 — Csodabogár
 telex.hu/after/2025/12/08/legenybucsu-masnaposok-ember-mark-szente-vajk-film-kritika
nagir
szente vajk amúgy csinált valaha is bármi olyat ami nem a nézhetetlen fos halmazában mozog?
peach
Elvette Erdélyi Tímeát
r.baggio
Elsőre Hajnal Tímeát olvastam. 😀
nagir
azt megdöntötte

1 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 514
Nekem komolyan bejött ez az új Predator. Sokat röhögtem 😃 kellemes kis mozi, 8/10.
1 napja
Gone Girl

ez is a "hamarosan eltűnik netflixről és infinite backlog része, szal lessük meg" kategóriába esett (kövi ilyen a Cape Fear leszhó végén)
a film jó, de nekem kicsit túl lett csavarva, nem annyira elbaszottan mint MNS szokta, de Fincher is túltolta itt sztem
a színészek jók (Tyler Perry mondjuk wtf választás és sztem ki is lóg lefelé) és technikailag is fasza a film, viszont mivel nincs igazán szerethető karakter (Margo talán)
és ezért baj az hogy túl lett húzva, mert így az ember elveszti az érdeklődését ha túl sokáig kell egybe pöcsöket nézni
a túlcsavarással, pedig az a gond hogy | 100 millió helyen buknia kellett volna az egész sztorinak, ott volt a redneck pár, a kamera felvételek, az hogy mennyire bűzlött az egész ügy
mégis simán benyelték a sztorit csak hogy ez legyen a befejezés
|
értem miért ide futott ki, csak a problémák miatt nem állja meg a helyét nálam
ettől még akit kicsit is érdekel nézze meg mert jó film

1 napja

2 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 205
A tiktok Gogo Yubariról dobált fel véletlenül videókat, úgymond "ráizgultam" hogy meg kell néznem a Kill Bill filmeket, de sajnos már a sorsát tudom.
Uma Thurman valahogy sosem vonzott egy filmbe, hogy meg kell néznem miatta, de szerintem a 3 hetes pihenőm alatt adok majd egy esélyt a Kill Bill filmeknek, de nem miatta.
KeyG
Mivel Tarantino film, így a színész teljesen mindegy, mert a csávó kontrollmániája miatt a színészeknek semmi szabadsága nincs, legyen az bárki (szerintem egykezem elég ahhoz, hogy megszámoljam hány improvizált jelenet van az összes filmjében), szóval Uma Thurman személye nem releváns.

Itt a lényeg - mint minden Tarantino filmnél - maga Tarantino, ha szereted a stílusát, akkor a film is tetszeni fog, ha nem szereted, akkor nem fog.
Jughead
Ezzel azert nem feltetlen ertek egyet, Tarantino valoban kontrollmanias, de egy halom zsenialis szineszi teljesitmennyel lehet a filmjeiben talalkozni. Waltz peldaul minden filmjukben zsenialis, de a Becstelen Brigantykban szerintem all time az egyik legjobb villaint hozza egyenesen, oscart is kapott erte emlekeim szerint. Samuel L Jackson tobb filmjeben is remek, a Djangoban egyenesen oriasi, de Dicaprio es Kurt Russell is peldaul baromi jokat nyomnak a filmjeiben, meg meg Roth, aki igy hirtelen beugrik. Nem tulsagosan sokoldalu, ragaszkodik a bevalt szineszeihez, extrem stilusa van, de azert azt nem mondanam, hogy az o filmjeiben a szinesz mindegy lenne. Mert ezek mindegyikenek szerintem legalabb egy-egy legendas alakitasuk van (vagy tobb is) valamelyik Tarantino-filmben.

Egyebkent en ugy olvastam, hogy a nagyobb nevek improvizaltak is a multban, es Landa szerepeben is volt tobb Waltznal. Illetve Dicaprio Djangos hires jelenete sem elore megirt volt teljesen.
Stez
Waltz a tökéletes példa, aki nyert 2 Oscar-t, 2 Tarantino filmért és ennyi a karrierje, pont azért mert Tarantino rendezte, aki minden megszabott neki, ő meg tökéletesen le tudta hozni a karaktert.

Ha jól rémlik Tarantino az imprót nagyjából úgy írta le, hogy a színészeket azért fizeti, hogy csinálják, amit mond, ha írókat keresne, akkor azért nem a drága színészeknek fizetne.
2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 333 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A DCU következő nyári nagy dobása
2 napja
Stez SMU Mustangs 46 737 — Whoops, looks like something went wrong.
A tiktok Gogo Yubariról dobált fel véletlenül videókat, úgymond "ráizgultam" hogy meg kell néznem a Kill Bill filmeket, de sajnos már a sorsát tudom.
Uma Thurman valahogy sosem vonzott egy filmbe, hogy meg kell néznem miatta, de szerintem a 3 hetes pihenőm alatt adok majd egy esélyt a Kill Bill filmeknek, de nem miatta.
KeyG
Mivel Tarantino film, így a színész teljesen mindegy, mert a csávó kontrollmániája miatt a színészeknek semmi szabadsága nincs, legyen az bárki (szerintem egykezem elég ahhoz, hogy megszámoljam hány improvizált jelenet van az összes filmjében), szóval Uma Thurman személye nem releváns.

Itt a lényeg - mint minden Tarantino filmnél - maga Tarantino, ha szereted a stílusát, akkor a film is tetszeni fog, ha nem szereted, akkor nem fog.
Jughead
Ezzel azert nem feltetlen ertek egyet, Tarantino valoban kontrollmanias, de egy halom zsenialis szineszi teljesitmennyel lehet a filmjeiben talalkozni. Waltz peldaul minden filmjukben zsenialis, de a Becstelen Brigantykban szerintem all time az egyik legjobb villaint hozza egyenesen, oscart is kapott erte emlekeim szerint. Samuel L Jackson tobb filmjeben is remek, a Djangoban egyenesen oriasi, de Dicaprio es Kurt Russell is peldaul baromi jokat nyomnak a filmjeiben, meg meg Roth, aki igy hirtelen beugrik. Nem tulsagosan sokoldalu, ragaszkodik a bevalt szineszeihez, extrem stilusa van, de azert azt nem mondanam, hogy az o filmjeiben a szinesz mindegy lenne. Mert ezek mindegyikenek szerintem legalabb egy-egy legendas alakitasuk van (vagy tobb is) valamelyik Tarantino-filmben.

Egyebkent en ugy olvastam, hogy a nagyobb nevek improvizaltak is a multban, es Landa szerepeben is volt tobb Waltznal. Illetve Dicaprio Djangos hires jelenete sem elore megirt volt teljesen.

2 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 205
KeyG

Szerkesztette: Jughead
2 napja
Zootopia 2

továbbra is aranyos és cuki, bár a "világmegváltás" helyett nekem jobban tetszett volna ha kisebb dolgokra fókuszálnak
ettől még jó volt, mondjuk 2 orosz csaj mögöttem elég idegesítő volt, de hát a csak angol nyelvű vetítés átka ez
jah és ez egy Danny Trejo film 😊
megéri moziban nézni, bár kicsit több az ilyesztés benne mint az elsőben volt de ott is volt azért

2 napja
KeyG Baltimore Ravens 12 824

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
3 napja
The surfer

Amugy jo film, Cage jol jatszik benne. McMahon meg... Rip, ez volt az egyik utolso filmje a halala elott.

Valojaban eleg nehez film, gondolkodos, nem tudni, mi a valosag es illuzio, mi mit jelent, igazabol a vegevel kicsit bajban is vagyok. Sejtem, hogy milyen metaforai vannak, de azert eleg nehez egy film, es ugye semmi sincs megmagyarazva. 😃

Viszont tetszett egyebkent, de tipikusan az a film, amit szerintem sokan a felenel kikapcsolnak inkabb, mert unjak.
Stez
Nekem tetszett, kicsit hajazott az Összeomlásra.
JC6 (Mr. Miele)
Clockwork után a kedvenc mozizásom volt idén, és nekem rohadtul bejött hogy nem magyaráz el semmit mert hagyja hogy gondolkozzon a néző és teljesen más irányokba lehet eljutni
Negritis, a vajda
Hat nyilvan, csak azt nem szeretem, amikor elegge sokfele megoldas is lehet igazabol, aztan ki igy gondolna, ki ugy.

De alapvetoen nagyjabol szerintem a legtobb pontnak megvan a metaforaja, amire kovetkeztetni is lehet, meg igazabol az utolso harmadanal a filmnek van egy jelenet is, ami tiszta vizet ont a poharba, hogy alom e vagy valosag, onnantol pedig a kerdes mar kevesebb.

De a vege peldaul olyan, ami tenyleg kerdojeles. Odaig kevesbe.

De az tetszik, ahogy megcsinaltak, es hogy mennyire erosen van jelentese minden pontnak a filmnek (a part, a haz, etc).

3 napja
The surfer

Amugy jo film, Cage jol jatszik benne. McMahon meg... Rip, ez volt az egyik utolso filmje a halala elott.

Valojaban eleg nehez film, gondolkodos, nem tudni, mi a valosag es illuzio, mi mit jelent, igazabol a vegevel kicsit bajban is vagyok. Sejtem, hogy milyen metaforai vannak, de azert eleg nehez egy film, es ugye semmi sincs megmagyarazva. 😃

Viszont tetszett egyebkent, de tipikusan az a film, amit szerintem sokan a felenel kikapcsolnak inkabb, mert unjak.
Stez
JC6 (Mr. Miele)
Clockwork után a kedvenc mozizásom volt idén, és nekem rohadtul bejött hogy nem magyaráz el semmit mert hagyja hogy gondolkozzon a néző és teljesen más irányokba lehet eljutni

3 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 514
The surfer

Stez
3 napja
The surfer

3 napja
KeyG Baltimore Ravens 12 824
Balerina

Nekem tetszett, annyi hülyeség se volt benne mint a legutóbbi 1-2 JW filmben.

10/7

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
5 napja
Bébé Philadelphia Eagles 6 531 — rabszolga
 telex.hu/after/2025/12/08/legenybucsu-masnaposok-ember-mark-szente-vajk-film-kritika
nagir
szente vajk amúgy csinált valaha is bármi olyat ami nem a nézhetetlen fos halmazában mozog?
peach
Nekem nem szimpi a fószer, de a Hölgyválasz c. színházi előadás szerintem elég jó lett. A filmnél sokkal jobb.
5 napja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 423 — Bla, bla, bla
nagir
peach
Elvette Erdélyi Tímeát
r.baggio
Elsőre Hajnal Tímeát olvastam. 😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
5 napja
peach Atlanta Falcons 15 605 — a new hope (again)
nagir
peach
Elvette Erdélyi Tímeát
r.baggio
ízlés dolga, de az a gyönyörű nő vajk mellett simán a nézhetetlen kategória 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 napja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 242 — no es importante
nagir
peach
Elvette Erdélyi Tímeát

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal