NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
Interceptor25-30 évet késett, de egy szórakoztató, buta akciófilm
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
- JC6
6 988
El is felejtettem mondani, hogy tegnap kikölcsönöztem Nick Cage új filmjét.Ez valami kegyetlen jó 😀
Külön öröm a magyar vonal 😀
több mint 2 éve
m.youtube.com/watch?v=VMjniENYjwE&feature=youtu.be
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Utóbbit meg Mendes várja otthon Eva kosztümben.előbbit Blake nem engedi 😀vagy Reynoldsot vagy Goslingot?😊Tom Hanks meg végül megtalálja Rájent. EpicMelyiket? A Megrájent?
#JC6
slowmotion
NB2
Negritis
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
baszki, mint egy elefánt a porcelánboltban 😮Na, most elspoirelezted a szerelem hullámhosszánt is 😊Tom Hanks meg végül megtalálja Rájent. EpicMelyiket? A Megrájent?
#JC6
slowmotion
peach
több mint 2 éve
előbbit Blake nem engedi 😀vagy Reynoldsot vagy Goslingot?😊Tom Hanks meg végül megtalálja Rájent. EpicMelyiket? A Megrájent?
#JC6
slowmotion
NB2
több mint 2 éve
vagy Reynoldsot vagy Goslingot?😊Tom Hanks meg végül megtalálja Rájent. EpicMelyiket? A Megrájent?
#JC6
slowmotion
több mint 2 éve
Na, most elspoirelezted a szerelem hullámhosszánt is 😊Tom Hanks meg végül megtalálja Rájent. EpicMelyiket? A Megrájent?
#JC6
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Tom Hanks meg végül megtalálja Rájent. EpicMelyiket? A Megrájent?
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Tom Hanks meg végül megtalálja Rájent. Epic
több mint 2 éve
spiderhead után kedvem lett a war dogshozhát nekem ez a film csalódás volt, emlékszem milyen jókat mondtak róla de valahogy az egész úgy érződik hogy fogták a lord of war-t meg a wolf of wall street-t és próbálták ötvözni csak rohadtul nem sikerült
nem rossz film, de semmi extra
több mint 2 éve
Az egy dolog, de elarulok meg egy oriasi titkot: Pochettinot kirugta a Spurs!a titanic? elsüllyed? baszki, akkor nem nézem megtitanic is elsüllyed, tudom-tudom, csak mondom, hogy ennyire specific dolgot leírni talán nem kéneSpoiler: ET a vegen hazamegy.lehet jó lenne az ilyesmit fehér függöny mögé (aka | ilyen | ) tenni, mert lehet régi film de én még pont azt nem láttamÜtközések - most nèztem újra, zseniális ès nagyon aktuális....moziban láttam anno, volt olyan jelenet amikor megállt a teli teremben a levegő 😊amikor az iráni boltos le akarja lőni a latino villanyszerelőt, aki elé kiszalad a kisgyereke, eldördül a lövés, de kiderül, hogy a boltos lánya véletlenül vaklőszert vett a boltban, és azzal van megtöltve a stukker?
dande
az nagyon durván fagyasztott mindenkit nálunk is akkoriban, meg most is
slowmotion
Fontos_Vidra
😀
Stez
Fontos_Vidra
slowmotion
több mint 2 éve
szerintem mindenkinek vannak olyan filmek ami sokaknak alap, de ő nem láttaez nem gúnyolódás volt, hanem viccelődés. egyébként meg én is ilyen vagyok, rengeteg filmet nem láttam még, ami miatt mások a fejüket fognák, de valahogy úgy vagyok vele, hogy majd egyszer bepótolom, ha akarom.nem teljesen értem minek kell gúnyolódni, teljesen normális stílusban írtam. az hogy valaki nem látott egy régi filmet, az nem feltétlen az ő hibája és simán lehetett volna használni a spoiler cuccot ha már van. feleslegesen jön ide az ember filmekről olvasni/beszélgetni, ha lelövik mások az izgalmas/kritikus részeket.a titanic? elsüllyed? baszki, akkor nem nézem megtitanic is elsüllyed, tudom-tudom, csak mondom, hogy ennyire specific dolgot leírni talán nem kéneSpoiler: ET a vegen hazamegy.lehet jó lenne az ilyesmit fehér függöny mögé (aka | ilyen | ) tenni, mert lehet régi film de én még pont azt nem láttamÜtközések - most nèztem újra, zseniális ès nagyon aktuális....moziban láttam anno, volt olyan jelenet amikor megállt a teli teremben a levegő 😊amikor az iráni boltos le akarja lőni a latino villanyszerelőt, aki elé kiszalad a kisgyereke, eldördül a lövés, de kiderül, hogy a boltos lánya véletlenül vaklőszert vett a boltban, és azzal van megtöltve a stukker?
dande
slowmotion
Fontos_Vidra
😀
Stez
Fontos_Vidra
slowmotion
Fontos_Vidra
slowmotion
én pl úgy vagyok vele hogy amit gyerekkélnt a TV-be néztem és vagy kimaradt 1-1 blokk a reklámok miatt vagy nem azokat nem láttam, és szép lassan pótlok így egy csomó mindent
ezért is jó a filmbarátok nép akarata mer velük/miattuk megnézek egy csomó régi filmet ami "listás"
több mint 2 éve
ez nem gúnyolódás volt, hanem viccelődés. egyébként meg én is ilyen vagyok, rengeteg filmet nem láttam még, ami miatt mások a fejüket fognák, de valahogy úgy vagyok vele, hogy majd egyszer bepótolom, ha akarom.nem teljesen értem minek kell gúnyolódni, teljesen normális stílusban írtam. az hogy valaki nem látott egy régi filmet, az nem feltétlen az ő hibája és simán lehetett volna használni a spoiler cuccot ha már van. feleslegesen jön ide az ember filmekről olvasni/beszélgetni, ha lelövik mások az izgalmas/kritikus részeket.a titanic? elsüllyed? baszki, akkor nem nézem megtitanic is elsüllyed, tudom-tudom, csak mondom, hogy ennyire specific dolgot leírni talán nem kéneSpoiler: ET a vegen hazamegy.lehet jó lenne az ilyesmit fehér függöny mögé (aka | ilyen | ) tenni, mert lehet régi film de én még pont azt nem láttamÜtközések - most nèztem újra, zseniális ès nagyon aktuális....moziban láttam anno, volt olyan jelenet amikor megállt a teli teremben a levegő 😊amikor az iráni boltos le akarja lőni a latino villanyszerelőt, aki elé kiszalad a kisgyereke, eldördül a lövés, de kiderül, hogy a boltos lánya véletlenül vaklőszert vett a boltban, és azzal van megtöltve a stukker?
dande
slowmotion
Fontos_Vidra
😀
Stez
Fontos_Vidra
slowmotion
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Úgy látom az ütközések itt is találó 😏 egyébként igaza van Vidrának, mást most inkább nem reagálok 😊 | azèrt nèzd meg Vidra, nagyon jó film legalábbis sztem 😊 |
több mint 2 éve
Ne baszki, vannak filmek?!a titanic? elsüllyed? baszki, akkor nem nézem megnem teljesen értem minek kell gúnyolódni, teljesen normális stílusban írtam. az hogy valaki nem látott egy régi filmet, az nem feltétlen az ő hibája és simán lehetett volna használni a spoiler cuccot ha már van. feleslegesen jön ide az ember filmekről olvasni/beszélgetni, ha lelövik mások az izgalmas/kritikus részeket.
slowmotion
Fontos_Vidra
Most elspoilerezted a dagerotípia és a fényképészet jövőjét, pedig én még ott tartottam kulturtörténetileg.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
nem teljesen értem minek kell gúnyolódni, teljesen normális stílusban írtam. az hogy valaki nem látott egy régi filmet, az nem feltétlen az ő hibája és simán lehetett volna használni a spoiler cuccot ha már van. feleslegesen jön ide az ember filmekről olvasni/beszélgetni, ha lelövik mások az izgalmas/kritikus részeket.a titanic? elsüllyed? baszki, akkor nem nézem megtitanic is elsüllyed, tudom-tudom, csak mondom, hogy ennyire specific dolgot leírni talán nem kéneSpoiler: ET a vegen hazamegy.lehet jó lenne az ilyesmit fehér függöny mögé (aka | ilyen | ) tenni, mert lehet régi film de én még pont azt nem láttamÜtközések - most nèztem újra, zseniális ès nagyon aktuális....moziban láttam anno, volt olyan jelenet amikor megállt a teli teremben a levegő 😊amikor az iráni boltos le akarja lőni a latino villanyszerelőt, aki elé kiszalad a kisgyereke, eldördül a lövés, de kiderül, hogy a boltos lánya véletlenül vaklőszert vett a boltban, és azzal van megtöltve a stukker?
dande
slowmotion
Fontos_Vidra
😀
Stez
Fontos_Vidra
slowmotion
több mint 2 éve
a titanic? elsüllyed? baszki, akkor nem nézem megtitanic is elsüllyed, tudom-tudom, csak mondom, hogy ennyire specific dolgot leírni talán nem kéneSpoiler: ET a vegen hazamegy.lehet jó lenne az ilyesmit fehér függöny mögé (aka | ilyen | ) tenni, mert lehet régi film de én még pont azt nem láttamÜtközések - most nèztem újra, zseniális ès nagyon aktuális....moziban láttam anno, volt olyan jelenet amikor megállt a teli teremben a levegő 😊amikor az iráni boltos le akarja lőni a latino villanyszerelőt, aki elé kiszalad a kisgyereke, eldördül a lövés, de kiderül, hogy a boltos lánya véletlenül vaklőszert vett a boltban, és azzal van megtöltve a stukker?
dande
slowmotion
Fontos_Vidra
😀
Stez
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
titanic is elsüllyed, tudom-tudom, csak mondom, hogy ennyire specific dolgot leírni talán nem kéneSpoiler: ET a vegen hazamegy.lehet jó lenne az ilyesmit fehér függöny mögé (aka | ilyen | ) tenni, mert lehet régi film de én még pont azt nem láttamÜtközések - most nèztem újra, zseniális ès nagyon aktuális....moziban láttam anno, volt olyan jelenet amikor megállt a teli teremben a levegő 😊amikor az iráni boltos le akarja lőni a latino villanyszerelőt, aki elé kiszalad a kisgyereke, eldördül a lövés, de kiderül, hogy a boltos lánya véletlenül vaklőszert vett a boltban, és azzal van megtöltve a stukker?
dande
slowmotion
Fontos_Vidra
😀
Stez
több mint 2 éve
jóvanna. én szerkesztettem, szerkeszd Te islehet jó lenne az ilyesmit fehér függöny mögé (aka | ilyen | ) tenni, mert lehet régi film de én még pont azt nem láttamÜtközések - most nèztem újra, zseniális ès nagyon aktuális....moziban láttam anno, volt olyan jelenet amikor megállt a teli teremben a levegő 😊| amikor az iráni boltos le akarja lőni a latino villanyszerelőt, aki elé kiszalad a kisgyereke, eldördül a lövés, de kiderül, hogy a boltos lánya véletlenül vaklőszert vett a boltban, és azzal van megtöltve a stukker? |
dande
slowmotion
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Spoiler: ET a vegen hazamegy.lehet jó lenne az ilyesmit fehér függöny mögé (aka | ilyen | ) tenni, mert lehet régi film de én még pont azt nem láttamÜtközések - most nèztem újra, zseniális ès nagyon aktuális....moziban láttam anno, volt olyan jelenet amikor megállt a teli teremben a levegő 😊amikor az iráni boltos le akarja lőni a latino villanyszerelőt, aki elé kiszalad a kisgyereke, eldördül a lövés, de kiderül, hogy a boltos lánya véletlenül vaklőszert vett a boltban, és azzal van megtöltve a stukker?
dande
slowmotion
Fontos_Vidra
😀
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
| köszi |Ütközések - most nèztem újra, zseniális ès nagyon aktuális....moziban láttam anno, volt olyan jelenet amikor megállt a teli teremben a levegő 😊amikor az iráni boltos le akarja lőni a latino villanyszerelőt, aki elé kiszalad a kisgyereke, eldördül a lövés, de kiderül, hogy a boltos lánya véletlenül vaklőszert vett a boltban, és azzal van megtöltve a stukker?
dande
slowmotion
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Ütközések - most nèztem újra, zseniális ès nagyon aktuális....moziban láttam anno, volt olyan jelenet amikor megállt a teli teremben a levegő 😊| amikor az iráni boltos le akarja lőni a latino villanyszerelőt, aki elé kiszalad a kisgyereke, eldördül a lövés, de kiderül, hogy a boltos lánya véletlenül vaklőszert vett a boltban, és azzal van megtöltve a stukker? |
dande
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
na hetvegen meglestem a dune-t. nagyon bejott, sztem igy kell ezt felepiteni. nem mondom, hogy a 2esfel ora nem volt picit hosszu, de gyonyoru volt az egesz. nekem hosszu ido utan egy nagyon jo filmelmeny volt ez.nekem pont az jött le, hogy sokminden ki van hagyva, hogy egyáltalán ebbe beleférjen, és jobban állna ennek a könyv sorozatnak egy GoT-ra hasonlító sorozat
csebi