Filmek
40 feliratkozó
több mint 1 éve
sztem de 😊Hú bakker, te azért régen nem voltál olyan, aki mindenkibe beleköt 😀Örülök, és épp ellenkezőleg...nem vagy sekélyes. Aki csak a látvány Marvelre ül be, az inkább.leginkább az a sekélyes aki az alapján ítél meg bárkit hogy milyen filmre ül be...
Chargers LT
Negritis, a vajda
Chargers LT
főleg mikor valaki teljesen értelmetlenül köt bele abba hogy mások hogyan töltik a szabadidejüket
rengeteg olyan film zsáner van ami sztem felesleges vagy csak nem való moziba (a romkom is ilyen) mégse véleményezem azokat akik élvezik vagy mondom azt hogy ne legyen moziba ettől függetlenül
pl tuti hogy sokan teljesen feleslegesnek érzik az animéket moziba, én meg remélem több lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Hú bakker, te azért régen nem voltál olyan, aki mindenkibe beleköt 😀leginkább az a sekélyes aki az alapján ítél meg bárkit hogy milyen filmre ül be...Örülök, és épp ellenkezőleg...nem vagy sekélyes. Aki csak a látvány Marvelre ül be, az inkább.Imádlak utálni am. romantikus vígjátékHát lehet, hogy én is sekélyes vagyok, de nekem nagyon tetszett. Pont azt kaptam amit vártam és kikapcsolt másfél órára és jól mulattam mint a teljes mozi.
Ez az a zsánerfilm, ami a képregényfilmek feltörése óta ritka, mint a fehér holló, pedig óriási igény lenne rá, egyre inkább, mivel azoknak javarészt lefőtt a kávé.
És akkor jön ez a film, ami annyira kellemesen lepett meg, mint 10 éve semmi. Nagyon nagyon jó rom-kom, az első perctől a stáblistáig! remek szórakozás, mert egyrészt rengeteg frissesség van benne, másrészt szinte minden poén vicces, ami óriási dolog. Persze jöhet az, de az szubjektív...hát mindenki a moziban a térdét csapkodta elég sűrűn, szóval de...tényleg jók a poénok.
Spoiler nélkül, de aki még emlékszik az ikonikus Sok Hűhó Semmiértre egy csupa legendás színésszel és Kenneth Branagh zseniális rendezésével, az imádni fogja. Egyébként nem annak a mása, sok köze nincs hozzá, és nem is Shakespeare szövegezés van, nyugi 😀
Az alapsztori ismerős, de ennyi. Minden más új és élő, emberi. Nincsenek telefonok, kütyük, faszságok a filmben, csak emberek és helyzet komikumok, és azok nagyot ütnek. Mert a jó helyzet komikumoktól nem nagyon van viccesebb, és kb kihaltak a filmekből.
Az utóbbi 10 év legjobb vígjátéka, romi filmje, biztos, hogy klasszikus lesz belőle 10-20 év távlatában.
Amúgy meg, Sidney Sweeney miatt alapból nézős 😀
Chargers LT
index.hu/kultur/cinematrix/2024/01/21/imadlak-utalni-mozi-film-romantikus-komedia-felnotteknek-18-plusz-sydney-sweeney-kritika/
Matthew99
Chargers LT
Negritis, a vajda
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
leginkább az a sekélyes aki az alapján ítél meg bárkit hogy milyen filmre ül be...Örülök, és épp ellenkezőleg...nem vagy sekélyes. Aki csak a látvány Marvelre ül be, az inkább.Imádlak utálni am. romantikus vígjátékHát lehet, hogy én is sekélyes vagyok, de nekem nagyon tetszett. Pont azt kaptam amit vártam és kikapcsolt másfél órára és jól mulattam mint a teljes mozi.
Ez az a zsánerfilm, ami a képregényfilmek feltörése óta ritka, mint a fehér holló, pedig óriási igény lenne rá, egyre inkább, mivel azoknak javarészt lefőtt a kávé.
És akkor jön ez a film, ami annyira kellemesen lepett meg, mint 10 éve semmi. Nagyon nagyon jó rom-kom, az első perctől a stáblistáig! remek szórakozás, mert egyrészt rengeteg frissesség van benne, másrészt szinte minden poén vicces, ami óriási dolog. Persze jöhet az, de az szubjektív...hát mindenki a moziban a térdét csapkodta elég sűrűn, szóval de...tényleg jók a poénok.
Spoiler nélkül, de aki még emlékszik az ikonikus Sok Hűhó Semmiértre egy csupa legendás színésszel és Kenneth Branagh zseniális rendezésével, az imádni fogja. Egyébként nem annak a mása, sok köze nincs hozzá, és nem is Shakespeare szövegezés van, nyugi 😀
Az alapsztori ismerős, de ennyi. Minden más új és élő, emberi. Nincsenek telefonok, kütyük, faszságok a filmben, csak emberek és helyzet komikumok, és azok nagyot ütnek. Mert a jó helyzet komikumoktól nem nagyon van viccesebb, és kb kihaltak a filmekből.
Az utóbbi 10 év legjobb vígjátéka, romi filmje, biztos, hogy klasszikus lesz belőle 10-20 év távlatában.
Chargers LT
index.hu/kultur/cinematrix/2024/01/21/imadlak-utalni-mozi-film-romantikus-komedia-felnotteknek-18-plusz-sydney-sweeney-kritika/
Matthew99
Chargers LT
több mint 1 éve
Örülök, és épp ellenkezőleg...nem vagy sekélyes. Aki csak a látvány Marvelre ül be, az inkább.Imádlak utálni am. romantikus vígjátékHát lehet, hogy én is sekélyes vagyok, de nekem nagyon tetszett. Pont azt kaptam amit vártam és kikapcsolt másfél órára és jól mulattam mint a teljes mozi.
Chargers LT
Matthew99
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Ja, egynek jó volt. Nem kell mindig hinni a kritikáknak.A papa ordogozujeNekem is bejött, jól állt neki 😃
Sokkal kevesbe rossz mint a kritikak rola. Termeszetesen a veget eltuloztak, de onmagaban Crowe karaktere miatt megeri azt a bo masfel orat. Rendesen szorakoztato az oreg😀
JéBé
JC6 - a zsidó
több mint 1 éve
nem láttam a filmet, de korábbi reakciók alapján akik látták azoknak érdekes lehetwww.youtube.com/watch?v=ZbRl1UCXUpo
több mint 1 éve
Imádlak utálni am. romantikus vígjátékHát lehet, hogy én is sekélyes vagyok, de nekem nagyon tetszett. Pont azt kaptam amit vártam és kikapcsolt másfél órára és jól mulattam mint a teljes mozi.
Chargers LT

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
A papa ordogozujeNekem is bejött, jól állt neki 😃
Sokkal kevesbe rossz mint a kritikak rola. Termeszetesen a veget eltuloztak, de onmagaban Crowe karaktere miatt megeri azt a bo masfel orat. Rendesen szorakoztato az oreg😀
JéBé
több mint 1 éve
Valszeg a legjobb filmjével kezdtél de van néhány amiből lehet szemezgetniHeather játsza Lola DietrichsontRobinson borzasztóan alulértékelt, számomra az évtized egyik legjobb/legfontosabb színésze... és én Stanwycket is bírom. A háromból nyilván, McMurray a leggyengébb de nálam még ő is elment, ebben a filmben. Heather most nem ugrik be, kit játszott.Jean Heather több jelenetben is úgy tűnt mint aki félúton van hogy el nevesse magát és engem se Fred MacMurray se Barbara Stanwyck nem győzött megDouble Indemnity - 1944Billy Wilder, remek színészek, az egyik legjobb film noir - nem kell ennek remake, csak elszúrnák.
filmbarátok karácsony miatt néztem meg
és ez a film kiállt egy remakeért, a történet kifejezetten jó a színészek és a rendezés viszont sztem gyenge
nyilván a kameramunka-vágás-zene a kornak megfelelő abban nem kötnék bele
(a magyar cím itt sem érti hogy mi akart az eredeti lenni)
Negritis, a vajda
Amúgy van valami made for TV remake-je asszem a 70es években, de igazából ez az egy az igazi.
Igor
Edward G. Robinson viszont iszonyat jó volt
Negritis, a vajda
És nekem úgy rémlett jó a rendezés... de most hogy mondtad, holnap lehet leszedem a polcról és újranézem.
Igor
nemrég néztem a To be or not to be-t és annak a rendezése nekem sokkal jobban tetszett, meg úgy összességében a színészi játék is
persze nyilván ott jobban el lehet engedni a dolgokat
és jah Robinsontól több filmek kell keresnem
Negritis, a vajda
Scarlet Street (Fritz Lang!), Woman in the Window , Key Largo
+esetleg Little Caesar vagy The Stranger
+ nyilván Soylent Green, ami alapból egy sci-i klasszikus (de ebben már elég öreg), talán a másik legismertebb filmje
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Heather játsza Lola DietrichsontRobinson borzasztóan alulértékelt, számomra az évtized egyik legjobb/legfontosabb színésze... és én Stanwycket is bírom. A háromból nyilván, McMurray a leggyengébb de nálam még ő is elment, ebben a filmben. Heather most nem ugrik be, kit játszott.Jean Heather több jelenetben is úgy tűnt mint aki félúton van hogy el nevesse magát és engem se Fred MacMurray se Barbara Stanwyck nem győzött megDouble Indemnity - 1944Billy Wilder, remek színészek, az egyik legjobb film noir - nem kell ennek remake, csak elszúrnák.
és ez a film kiállt egy remakeért, a történet kifejezetten jó a színészek és a rendezés viszont sztem gyenge
Negritis, a vajda
Amúgy van valami made for TV remake-je asszem a 70es években, de igazából ez az egy az igazi.
Igor
Negritis, a vajda
És nekem úgy rémlett jó a rendezés... de most hogy mondtad, holnap lehet leszedem a polcról és újranézem.
Igor
nemrég néztem a To be or not to be-t és annak a rendezése nekem sokkal jobban tetszett, meg úgy összességében a színészi játék is
persze nyilván ott jobban el lehet engedni a dolgokat
és jah Robinsontól több filmek kell keresnem
több mint 1 éve
Robinson borzasztóan alulértékelt, számomra a 30as/40es évtizedek egyik legjobb/legfontosabb színésze... és én Stanwycket is bírom. A háromból nyilván, McMurray a leggyengébb de nálam még ő is elment, ebben a filmben. Heather most nem ugrik be, kit játszott.Jean Heather több jelenetben is úgy tűnt mint aki félúton van hogy el nevesse magát és engem se Fred MacMurray se Barbara Stanwyck nem győzött megDouble Indemnity - 1944Billy Wilder, remek színészek, az egyik legjobb film noir - nem kell ennek remake, csak elszúrnák.
Negritis, a vajda
Igor
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Jean Heather több jelenetben is úgy tűnt mint aki félúton van hogy el nevesse magát és engem se Fred MacMurray se Barbara Stanwyck nem győzött megDouble Indemnity - 1944Billy Wilder, remek színészek, az egyik legjobb film noir - nem kell ennek remake, csak elszúrnák.
Negritis, a vajda
Igor
több mint 1 éve
Double Indemnity - 1944Billy Wilder, remek színészek, az egyik legjobb film noir - nem kell ennek remake, csak elszúrnák.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Double Indemnity - 1944filmbarátok karácsony miatt néztem meg
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Csak ezen a hétvégén van most netflixem, valami film esetleg az elmúlt 1 évből, amit érdemes megnézni? A blood and goldot és A hó társadalmát már láttamNe nézz fel!
r.baggio
Chihiro Szellemországban
A kékszemű szamuráj
Út a bajnokságig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Csak ezen a hétvégén van most netflixem, valami film esetleg az elmúlt 1 évből, amit érdemes megnézni? A blood and goldot és A hó társadalmát már láttamA Valószerűtlen Hős
r.baggio
XX. századi lány
Ismeretlen Eredet
Troll
Nimona
Tyler Rake 2
több mint 1 éve
Csak ezen a hétvégén van most netflixem, valami film esetleg az elmúlt 1 évből, amit érdemes megnézni? A blood and goldot és A hó társadalmát már láttamSly doksi
r.baggio
Gervais standup
sorozatnál a Brothers Sun, Bloodhounds amit mondanék
több mint 1 éve
Csak ezen a hétvégén van most netflixem, valami film esetleg az elmúlt 1 évből, amit érdemes megnézni? A blood and goldot és A hó társadalmát már láttamNyad, Maestro, A gróf, ha csak 23-as. De egyik se kihagyhatatlan.
r.baggio
több mint 1 éve
Csak ezen a hétvégén van most netflixem, valami film esetleg az elmúlt 1 évből, amit érdemes megnézni? A blood and goldot és A hó társadalmát már láttam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ah, sajna sok az idióta, de már régen is előbújtakA moziba látványért megy az ember, minden másra ott a házi képernyő. Romkom moziban pénzkidobás.ezzel egyébként nem értek egyet
Dzsokijuing
a mozi azért is jó mert ott a filmre tudsz koncentrálni és a hangulat sokat hozzátud adni
pl egy jó vígjáték teltházzal nagyon jó hangulatot ad
a gond hogy ilyen filmeken ritkábban van teltház, ha mégis van legalább 1-2 idióta
Negritis, a vajda
www.youtube.com/watch?v=sFl7BfpyWtA
Go Vikings!
több mint 1 éve
Ah, sajna sok az idióta, de már régen is előbújtakA moziba látványért megy az ember, minden másra ott a házi képernyő. Romkom moziban pénzkidobás.ezzel egyébként nem értek egyet
Dzsokijuing
a mozi azért is jó mert ott a filmre tudsz koncentrálni és a hangulat sokat hozzátud adni
a gond hogy ilyen filmeken ritkábban van teltház, ha mégis van legalább 1-2 idióta
Negritis, a vajda
www.youtube.com/watch?v=sFl7BfpyWtA
több mint 1 éve
A moziba látványért megy az ember, minden másra ott a házi képernyő. Romkom moziban pénzkidobás.ezzel egyébként nem értek egyet
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Az tényleg kemény 😊Pontosan.Moziban látványfilmek a legvonzóbbak számomra, romkomot ágyban fekve a legjobb nézni, Emily Párizsban maraton meg ilyenek. 😊a marvel filmeknek lófasz köze nincs ahhoz hogy a posvány limonádé romkomok eltűntekAzért tűnik így, mert évek óta a hollywoodi igényfelmérések és gondolkodásmód félremegy. Ez egyértelműen látszik a Top Gun óta, hogy egy retro akciófilm (Top Gun), egy komoly történelmi film (Oppenheimer), és egy igazi vígjáték (Barbie) lett messze a legsikeresebb. Most kapnak a fejükhöz, hogy az emberek mégis az igazán jó, izgalmas, szórakoztató filmeket keresik, csak nincsenek már zsáner mozik. Aztán, ha mégis van egy, láss csodát, óriási siker. Csak 2010-2020 között a Marvel filmek zöme eltorzította a felméréseket is, meg maguk a filmek is egyszerre voltak akciófilmek, izgalmasak, viccesek...amíg működtek, és hozták a minőséget. Most, hogy a kutya se kíváncsi már rájuk, kezd a stúdióknak derengeni, hogy elszúrták, és még ritkán, de jönnek zsánerfilmek, amiből siker is lesz. Siker meg akkor lesz egy filmből, ha megnézik... szóval szerintem jóval nagyobb igény van ezekre, mint sokan gondolják.Ez az a zsánerfilm, ami a képregényfilmek feltörése óta ritka, mint a fehér holló, pedig óriási igény lenne rá, egyre inkább, mivel azoknak javarészt lefőtt a kávé.nincs rá óriási igény, főleg nemzetközi vonatkozásban
Chargers LT
Negritis, a vajda
Chargers LT
a minőség lezüllése és az hogy a kutyát nem érdekli vezetett oda
ez a film alig fogja átlépni a 100 milliót
az istenített de max közepes no hard feelings 87milliót ért el
nincs rá igény a mozikban
a barbie, oppenheimer, top gun, ... nem zsánerfilmek hanem blockbusterek azok ha jók a nép megy rá, ha nem akkor nem ennyi
a transformers, dc, marvel, fast&furious,... azok franchise blockbusterek ott van más húzása is a dolgoknak
de nem azért kerültek le bizonyos zsánerek a kínálatról mert valami kiszorította, hanem mert nem érdekelte a közönséget
a streamingen amúgy dunát lehet velük rekeszteni
Negritis, a vajda
Go Vikings!
A moziba látványért megy az ember, minden másra ott a házi képernyő. Romkom moziban pénzkidobás.
(Kivéve az első randit, ott mindegy, mi a film. Mondjuk haverom egyszer Pasolini Salo, avagy Szodoma 120 napjára vitte a kiszemelt hölgyeményt, az mondjuk erős volt.)
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Pontosan.Moziban látványfilmek a legvonzóbbak számomra, romkomot ágyban fekve a legjobb nézni, Emily Párizsban maraton meg ilyenek. 😊a marvel filmeknek lófasz köze nincs ahhoz hogy a posvány limonádé romkomok eltűntekAzért tűnik így, mert évek óta a hollywoodi igényfelmérések és gondolkodásmód félremegy. Ez egyértelműen látszik a Top Gun óta, hogy egy retro akciófilm (Top Gun), egy komoly történelmi film (Oppenheimer), és egy igazi vígjáték (Barbie) lett messze a legsikeresebb. Most kapnak a fejükhöz, hogy az emberek mégis az igazán jó, izgalmas, szórakoztató filmeket keresik, csak nincsenek már zsáner mozik. Aztán, ha mégis van egy, láss csodát, óriási siker. Csak 2010-2020 között a Marvel filmek zöme eltorzította a felméréseket is, meg maguk a filmek is egyszerre voltak akciófilmek, izgalmasak, viccesek...amíg működtek, és hozták a minőséget. Most, hogy a kutya se kíváncsi már rájuk, kezd a stúdióknak derengeni, hogy elszúrták, és még ritkán, de jönnek zsánerfilmek, amiből siker is lesz. Siker meg akkor lesz egy filmből, ha megnézik... szóval szerintem jóval nagyobb igény van ezekre, mint sokan gondolják.Ez az a zsánerfilm, ami a képregényfilmek feltörése óta ritka, mint a fehér holló, pedig óriási igény lenne rá, egyre inkább, mivel azoknak javarészt lefőtt a kávé.nincs rá óriási igény, főleg nemzetközi vonatkozásban
Chargers LT
Negritis, a vajda
Chargers LT
a minőség lezüllése és az hogy a kutyát nem érdekli vezetett oda
ez a film alig fogja átlépni a 100 milliót
az istenített de max közepes no hard feelings 87milliót ért el
nincs rá igény a mozikban
a barbie, oppenheimer, top gun, ... nem zsánerfilmek hanem blockbusterek azok ha jók a nép megy rá, ha nem akkor nem ennyi
a transformers, dc, marvel, fast&furious,... azok franchise blockbusterek ott van más húzása is a dolgoknak
de nem azért kerültek le bizonyos zsánerek a kínálatról mert valami kiszorította, hanem mert nem érdekelte a közönséget
a streamingen amúgy dunát lehet velük rekeszteni
Negritis, a vajda
Go Vikings!
A moziba látványért megy az ember, minden másra ott a házi képernyő. Romkom moziban pénzkidobás.
(Kivéve az első randit, ott mindegy, mi a film. Mondjuk haverom egyszer Pasolini Salo, avagy Szodoma 120 napjára vitte a kiszemelt hölgyeményt, az mondjuk erős volt.)
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)