NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
Filmek
Nem tudom miről beszélsz, nem ismerem a történetet, de nem volt benne Musk vagy pedofilozás.Thirteen Livesmusk pedofilozása is megjelenik a filmben? 😀
Jó film, 2 óra 20 perc kb, de nem untam ( nem ismerem az előzményeket ) így nekem minden új volt.
10/6
KeyG
Fontos_Vidra
Elolvastam mi volt, most sem lett szimpatikusabb az a köcsög Musk. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Thirteen Livesmusk pedofilozása is megjelenik a filmben? 😀
Jó film, 2 óra 20 perc kb, de nem untam ( nem ismerem az előzményeket ) így nekem minden új volt.
10/6
KeyG
10/6
mondjuk marvel filmben nem lesz
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
ezt látta már valaki itt?Persze 😀
🎞️A tengeri fenevad - Valószínűleg a @FilmbaratokPod ajánlása nélkül ezt nem néztük volna meg...és mekkora hiba lett volna! 🤐
— SzücsiBácsi (@SzuchiBacsi88) August 3, 2022
Ez egy szórakoztató, izgalmas és szép animációs film. ♥️ Kicsit sablonos persze, de a világ amit teremt izgalmas 😎 Köszönöm srácok!#netflix#Seabeast pic.twitter.com/O4zKCTAnFY
Negritis, a vajda
Írtam is róla pár sort. Sztori ismerős, de a képi világa valami csodálatos. A lányok egy hét alatt 3x nézték meg 😀
🎞️A tengeri fenevad - Valószínűleg a @FilmbaratokPod ajánlása nélkül ezt nem néztük volna meg...és mekkora hiba lett volna! 🤐
— SzücsiBácsi (@SzuchiBacsi88) August 3, 2022
Ez egy szórakoztató, izgalmas és szép animációs film. ♥️ Kicsit sablonos persze, de a világ amit teremt izgalmas 😎 Köszönöm srácok!#netflix#Seabeast pic.twitter.com/O4zKCTAnFY
Nyugi jövőre lelövik. 😊Ha lehetne lemondanám az 1 éves előfizum amit kötöttem márciusban, szánalom az egész....hvg.hu/kultura/20220803_Batgirl_Warner_Bros_Michael_KeatonSzokásos Warner faszságok.
empty taxi
Most az HBO Maxnál lesznek aggasztó hírek.
steelwolf
KeyG
Vicces, hogy egy szar platformra építettek valamit aztán csodálkoznak, hogy szar, dehát ki kellett adni,
Legalább a content jó arra megérte. 😀
Szerkesztette: Toca
Ha lehetne lemondanám az 1 éves előfizum amit kötöttem márciusban, szánalom az egész....hvg.hu/kultura/20220803_Batgirl_Warner_Bros_Michael_KeatonSzokásos Warner faszságok.
empty taxi
steelwolf
hvg.hu/kultura/20220803_Batgirl_Warner_Bros_Michael_KeatonSzokásos Warner faszságok.
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Csak akkor nézném meg ezt az olasz remaket, ha a főszerepeket Carlo Pedersoli és Mario Girotti játszanák.Pfff...elvileg olasz mozifilm és a netflix csak "terjesztő"
hu.ign.com/kulonben-duhbe-jovunk-remake/78929/news/ettol-mar-mi-is-duhbe-jovunk-a-netflixre-nyaron-erkezik-bud-spencer-es-terence-hill-egyik-legnagyobb
warr_b
Augusztus 24-én érkezik a Netflixre a KÜLÖNBEN DÜHBE JÖVÜNK idén olasz mozikat is megjárt remake-je. @FilmbaratokPod pic.twitter.com/V7SMX2NycI
— Antonio Coimbra de la Coronilla y Azavedo (@Aldyr42) August 1, 2022
Negritis, a vajda
Pfff...elvileg olasz mozifilm és a netflix csak "terjesztő"
hu.ign.com/kulonben-duhbe-jovunk-remake/78929/news/ettol-mar-mi-is-duhbe-jovunk-a-netflixre-nyaron-erkezik-bud-spencer-es-terence-hill-egyik-legnagyobb
warr_b
Augusztus 24-én érkezik a Netflixre a KÜLÖNBEN DÜHBE JÖVÜNK idén olasz mozikat is megjárt remake-je. @FilmbaratokPod pic.twitter.com/V7SMX2NycI
— Antonio Coimbra de la Coronilla y Azavedo (@Aldyr42) August 1, 2022
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Az unoka.nézd meg a Zanoxot, az biztos nem szürke, vontatott, lassú. 😊
Tetszett. De annyira szürke, vontatott, lassúak ezek a magyar filmek..
jobbágy#JC6
Tetszett. De annyira szürke, vontatott, lassúak ezek a magyar filmek..
Szerintem bőven nézhető volt, nekem nem a kamerás verzió rontotta le a “film” élvezeti élményét. De igazából, nekem ez a film, nem ér/érne utólag se 1500 FT-ot. Képregényfilmnek gyenge, vígjátéknak is és a vígjátékokkal hadilábon állok alapból is.Vagy rossz a kategória 🙃Csak kamos verziók vannak fent szerintem még azért nem találod.lehet vaksi vagyok de a magyar videotékában még nem találtamLeszedtem torrentről.Thor Love and Thunder:hol nézted meg?
Örülök, hogy nem mentem moziba ez egy szánalmas köpedék film ez egy youtube paródia, semmi több.
KeyG
Fontos_Vidra
KeyG
Fontos_Vidra
Fire Binotto!
steelwolf
Vagy rossz a kategória 🙃Csak kamos verziók vannak fent szerintem még azért nem találod.lehet vaksi vagyok de a magyar videotékában még nem találtamLeszedtem torrentről.Thor Love and Thunder:hol nézted meg?
Örülök, hogy nem mentem moziba ez egy szánalmas köpedék film ez egy youtube paródia, semmi több.
KeyG
Fontos_Vidra
KeyG
Fontos_Vidra
Fire Binotto!
Csak kamos verziók vannak fent szerintem még azért nem találod.lehet vaksi vagyok de a magyar videotékában még nem találtamLeszedtem torrentről.Thor Love and Thunder:hol nézted meg?
KeyG
Fontos_Vidra
KeyG
Fontos_Vidra
Nekem nagyon nem segít 😃Pár napja jött ki egy régi/új PC játék nevű oldalon jobb minőségben ha ez segít. 😊lehet vaksi vagyok de a magyar videotékában még nem találtamLeszedtem torrentről.Thor Love and Thunder:hol nézted meg?
KeyG
Fontos_Vidra
KeyG
Fontos_Vidra
KeyG
Pár napja jött ki egy régi/új PC játék nevű oldalon jobb minőségben ha ez segít. 😊lehet vaksi vagyok de a magyar videotékában még nem találtamLeszedtem torrentről.Thor Love and Thunder:hol nézted meg?
KeyG
Fontos_Vidra
KeyG
Fontos_Vidra
lehet vaksi vagyok de a magyar videotékában még nem találtamLeszedtem torrentről.Thor Love and Thunder:hol nézted meg?
KeyG
Fontos_Vidra
KeyG
Leszedtem torrentről.Thor Love and Thunder:hol nézted meg?
KeyG
Fontos_Vidra
Jól szórakoztam, mint a Waiti filmeken általában. Kicsit sajnálom, hogy Thor nem lett kiírva/megölve akármi, gyakorlatilag ő és Hulk nem vonultak vissza/haltak meg az eredeti Avengersből, bár Banner is ugye inkább háttértáncos.egyrészt nekem bejön Waitit stílusaMi tetszett benne? A poénokon nem tudtam nevetni, über gagyi volt, ez túl volt tolva mondom úgy, hogy nekem a Ragnarök bejött bár ott is voltak hülyeségek.Thor Love and Thunder:én pont tegnap néztem moziba és sztem kurvajó volt
KeyG
Negritis, a vajda
Számomra Thor komolyabb karakter ennél.
KeyG
másrészt a drámát és az infantilis poénokat itt jobban szétválasztotta mint a Ragnarokban
és Gorr karaktere a motivációval és mindennel jobban ki volt dolgozva mint Hela
az akciók is kurvajók voltak
és Thor mint karakter előrébb jutott mint ahol volt
Negritis, a vajda
Egyébként egy könnyű film volt, igazi felüdülés a phase 4 filmjeihez képest (én a No Way Home fanservice részét leszámítva kicsit untam is magam, a MoM jó volt, de másképp).