Filmek

40 feliratkozó

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 124 — no es importante
Ha Cataniában jártok, mindenképp látogassatok el ide, igazi gyöngyszem!

www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g187888-d3200081-Reviews-Museo_del_Cinema_di_Catania-Catania_Province_of_Catania_Sicily.html

Véletlenül találtam rá, de csodás élmény volt, a díszletekbe épített számtalan monitor, melyen folyamatosan klasszikus filmekből kivágott jelenetek mentek, érdekes ötlet 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 309 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ehh, hát marhára nem egy Brandon Lee kaliber, asszony szomorú lesz.
warr_b
Ne mutasd meg neki 😄
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 750 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ehh, hát marhára nem egy Brandon Lee kaliber, asszony szomorú lesz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 309 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Bill Skarsgård a Holló 🤪🤣🤣

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 395 — The Mathematician
Nekem legszarabb élményeim a Toldi és Puskin
Utána mondjuk szegedi cinema city 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 898
Dűne 2. rész: gyönyörű látványvilág, érdemes moziba menni, végig a képernyőre szegezett.
....vagyis szinte, ugyanis 2 hülyegyerek beszélt, vakuzott, 2-3 másodperc erejéig többször telóról videót nézett/zenét hallgatott....jah, és a legjobb, hogy volt, hogy eltűntek és bementek a hátsó fal és üléssor közé, passz, hogy miert.......nem vagyok egy rögtön fontoskodó ember, de film felénél, felszólítottam őket, hogy viselkedjenek már, vagy ki is lehet takarodni...(amúgy korai vetítés volt, feliratos, voltunk a nagy teremben kb 20-25-en)
...így sikerült kicsit elb.szniuk ezt az amúgy óriási filmélményt. taps a jövő generáiójának!
arról nem is beszélve, hogy film végén én azt a 4 szem popcornt felszedtem a földről, ők meg olyan disznóólat hagytak, hogy...(disznóktól elnézést, nekik sértő, hogy velük hasonlítom ezeket...)
bogjosi
Nem sznobsagbol de ezert jarok muveszmoziba es csak feliratosra. Ritka hazsartos tudok lenni ilyenkor, a legkisebb motyogas vagy telefonozas is kizokkent es tokmeggyilkossa valok tole. Persze van resz a pajzson, a kulfoldi itt tanulo fiatalok😀
JéBé
Ezért szoktam át én is.
Bár engem az Arenaban találnak meg mindig a gyökerek, 2 hete pl a Westend teljesen jó volt.
zacknorb
Szerencsésnek mondhatom magam (igaz, kb évente 2-3x megyek csak moziba), hogy eleddig nem történt velem hasonló, de még harmad ennyire zavaró dolog se. (illetve ha tehetem, direkt olyan időpontban megyek, amikor közel sincs teltház, sőt..)
Amúgy Etele volt a szóban forgó mozi.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 433 — Kinek mit intézett a kormánya
Dűne 2. rész: gyönyörű látványvilág, érdemes moziba menni, végig a képernyőre szegezett.
....vagyis szinte, ugyanis 2 hülyegyerek beszélt, vakuzott, 2-3 másodperc erejéig többször telóról videót nézett/zenét hallgatott....jah, és a legjobb, hogy volt, hogy eltűntek és bementek a hátsó fal és üléssor közé, passz, hogy miert.......nem vagyok egy rögtön fontoskodó ember, de film felénél, felszólítottam őket, hogy viselkedjenek már, vagy ki is lehet takarodni...(amúgy korai vetítés volt, feliratos, voltunk a nagy teremben kb 20-25-en)
...így sikerült kicsit elb.szniuk ezt az amúgy óriási filmélményt. taps a jövő generáiójának!
arról nem is beszélve, hogy film végén én azt a 4 szem popcornt felszedtem a földről, ők meg olyan disznóólat hagytak, hogy...(disznóktól elnézést, nekik sértő, hogy velük hasonlítom ezeket...)
bogjosi
Nem sznobsagbol de ezert jarok muveszmoziba es csak feliratosra. Ritka hazsartos tudok lenni ilyenkor, a legkisebb motyogas vagy telefonozas is kizokkent es tokmeggyilkossa valok tole. Persze van resz a pajzson, a kulfoldi itt tanulo fiatalok😀
JéBé
Ezért szoktam át én is.
Bár engem az Arenaban találnak meg mindig a gyökerek, 2 hete pl a Westend teljesen jó volt.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 667
bogjosi
több mint 1 éve
A győztes gól

Hát, szerintem ez nagyon szar lett.
- JC6
Mi zavart benne?
Negritis, a vajda
Unalmas, vontatott, poénmentes, lassú, túl sok teret kapott a transzi. Alig vártam hogy vége legyen.
- JC6
a poénok nagy része szerintem ült, Waititi visszafogta magát

a "transz szál" szerepének megértéséhez pedig ugye a helyi kultúrába kell belemászni
amennyit olvastam utólag az egészről még kevesebb teret is kapott mint ami a jelentőssége volt

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 852 — Lucas Scott
Napoleon:

csalodas. viszont jo volt latni a rengeteg ismeros maltai helyszint. kb az egyetlen pozitivum.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 987 — #NoStress
A győztes gól

- JC6
Pedig nem.
Egy aranyos, szórakoztató Waititi film.
Nyilván nem egy harsány vígjáték, hanem egy jó kis feelgood movie jónéhány poénnal. A történet jó, Fassbender jó, a szamoaiak jók, a hangulata jó, kb. mint egy modern 'Akit bulldózernek hívtak' soccer-remake.
Kellemes másfél óra.

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 472
A győztes gól

- JC6
Mi zavart benne?
Negritis, a vajda
Unalmas, vontatott, poénmentes, lassú, túl sok teret kapott a transzi. Alig vártam hogy vége legyen.
több mint 1 éve
A győztes gól

- JC6
Mi zavart benne?

több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 472
A győztes gól

több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 898

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner
Lehet megnézem

www.youtube.com/watch?v=MjHiz2na7EE

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 816 — Deion Sanders for president!
Remélem érdemes lesz megnézni
 www.youtube.com/watch?v=YYsReoZMj1k
🤘 gaben 🤘
ha lesz olyan csodás természeti képvilága mint a yellwostone-nak / 1883 / 1923 -nak már megéri.
Ventura
talán tényleg az bennük a legjobb

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
🤘 gaben 🤘
ha lesz olyan csodás természeti képvilága mint a yellwostone-nak / 1883 / 1923 -nak már megéri.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 816 — Deion Sanders for president!

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve

több mint 1 éve
ha már a legszarabb filmek előkerültek 😀

hétvégén megejtettük ezt haverokkal:
 www.youtube.com/watch?v=KB98AlAaBeo

huhh, Andy Lau jó színész de hogy ez a film mi akart lenni azt szerintem senki nem tudja
totális agyfasz és káosz az egész, néhány tök jó és menő jelenettel de nagyon nehezen nézhető a cringe miatt
ráadásul indokolatlanul hosszú is

és végre végeztünk a 2021 utáni bruce willis filmekkel 😊

több mint 1 éve
Leginkabb miatta neztem meg😀 Sweeneyt nem lehet nem imadni.
JéBé
Javaslom madame webet
Megváltozik ez az állításod
Negritis, a vajda
Nem javaslom azt a filmet😀
zacknorb
Mar az elott sem volt semmi esely ra hogy megnezzem mielott kiderult volna hogy a vilag egyik legszarabb filmjet sikerult letenni az asztalra😀
JéBé
Oh én top 10 közelébe se tudnám tenni 😊
De Sweeney szerepel benne

több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
amúgy a Reality című filmben egész ügyes, ott tényleg kell színészkednie, HBO Maxon fent van

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 667
JéBé
Javaslom madame webet
Negritis, a vajda
zacknorb
Mar az elott sem volt semmi esely ra hogy megnezzem mielott kiderult volna hogy a vilag egyik legszarabb filmjet sikerult letenni az asztalra😀
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 433 — Kinek mit intézett a kormánya
JéBé
Javaslom madame webet
Negritis, a vajda

Poloska vagyok.