Filmek
40 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha Cataniában jártok, mindenképp látogassatok el ide, igazi gyöngyszem!www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g187888-d3200081-Reviews-Museo_del_Cinema_di_Catania-Catania_Province_of_Catania_Sicily.html
Véletlenül találtam rá, de csodás élmény volt, a díszletekbe épített számtalan monitor, melyen folyamatosan klasszikus filmekből kivágott jelenetek mentek, érdekes ötlet 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ehh, hát marhára nem egy Brandon Lee kaliber, asszony szomorú lesz.Ne mutasd meg neki 😄
warr_b
több mint 1 éve
Ehh, hát marhára nem egy Brandon Lee kaliber, asszony szomorú lesz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Bill Skarsgård a Holló 🤪🤣🤣
több mint 1 éve
Nekem legszarabb élményeim a Toldi és PuskinUtána mondjuk szegedi cinema city 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szerencsésnek mondhatom magam (igaz, kb évente 2-3x megyek csak moziba), hogy eleddig nem történt velem hasonló, de még harmad ennyire zavaró dolog se. (illetve ha tehetem, direkt olyan időpontban megyek, amikor közel sincs teltház, sőt..)Ezért szoktam át én is.Dűne 2. rész: gyönyörű látványvilág, érdemes moziba menni, végig a képernyőre szegezett.Nem sznobsagbol de ezert jarok muveszmoziba es csak feliratosra. Ritka hazsartos tudok lenni ilyenkor, a legkisebb motyogas vagy telefonozas is kizokkent es tokmeggyilkossa valok tole. Persze van resz a pajzson, a kulfoldi itt tanulo fiatalok😀
....vagyis szinte, ugyanis 2 hülyegyerek beszélt, vakuzott, 2-3 másodperc erejéig többször telóról videót nézett/zenét hallgatott....jah, és a legjobb, hogy volt, hogy eltűntek és bementek a hátsó fal és üléssor közé, passz, hogy miert.......nem vagyok egy rögtön fontoskodó ember, de film felénél, felszólítottam őket, hogy viselkedjenek már, vagy ki is lehet takarodni...(amúgy korai vetítés volt, feliratos, voltunk a nagy teremben kb 20-25-en)
...így sikerült kicsit elb.szniuk ezt az amúgy óriási filmélményt. taps a jövő generáiójának!
arról nem is beszélve, hogy film végén én azt a 4 szem popcornt felszedtem a földről, ők meg olyan disznóólat hagytak, hogy...(disznóktól elnézést, nekik sértő, hogy velük hasonlítom ezeket...)
bogjosi
JéBé
Bár engem az Arenaban találnak meg mindig a gyökerek, 2 hete pl a Westend teljesen jó volt.
zacknorb
Amúgy Etele volt a szóban forgó mozi.
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Ezért szoktam át én is.Dűne 2. rész: gyönyörű látványvilág, érdemes moziba menni, végig a képernyőre szegezett.Nem sznobsagbol de ezert jarok muveszmoziba es csak feliratosra. Ritka hazsartos tudok lenni ilyenkor, a legkisebb motyogas vagy telefonozas is kizokkent es tokmeggyilkossa valok tole. Persze van resz a pajzson, a kulfoldi itt tanulo fiatalok😀
....vagyis szinte, ugyanis 2 hülyegyerek beszélt, vakuzott, 2-3 másodperc erejéig többször telóról videót nézett/zenét hallgatott....jah, és a legjobb, hogy volt, hogy eltűntek és bementek a hátsó fal és üléssor közé, passz, hogy miert.......nem vagyok egy rögtön fontoskodó ember, de film felénél, felszólítottam őket, hogy viselkedjenek már, vagy ki is lehet takarodni...(amúgy korai vetítés volt, feliratos, voltunk a nagy teremben kb 20-25-en)
...így sikerült kicsit elb.szniuk ezt az amúgy óriási filmélményt. taps a jövő generáiójának!
arról nem is beszélve, hogy film végén én azt a 4 szem popcornt felszedtem a földről, ők meg olyan disznóólat hagytak, hogy...(disznóktól elnézést, nekik sértő, hogy velük hasonlítom ezeket...)
bogjosi
JéBé
Bár engem az Arenaban találnak meg mindig a gyökerek, 2 hete pl a Westend teljesen jó volt.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Dűne 2. rész: gyönyörű látványvilág, érdemes moziba menni, végig a képernyőre szegezett.Nem sznobsagbol de ezert jarok muveszmoziba es csak feliratosra. Ritka hazsartos tudok lenni ilyenkor, a legkisebb motyogas vagy telefonozas is kizokkent es tokmeggyilkossa valok tole. Persze van resz a pajzson, a kulfoldi itt tanulo fiatalok😀
bogjosi
több mint 1 éve
a poénok nagy része szerintem ült, Waititi visszafogta magátUnalmas, vontatott, poénmentes, lassú, túl sok teret kapott a transzi. Alig vártam hogy vége legyen.A győztes gólMi zavart benne?
Hát, szerintem ez nagyon szar lett.
- JC6
Negritis, a vajda
- JC6
a "transz szál" szerepének megértéséhez pedig ugye a helyi kultúrába kell belemászni
amennyit olvastam utólag az egészről még kevesebb teret is kapott mint ami a jelentőssége volt
több mint 1 éve
Napoleon:csalodas. viszont jo volt latni a rengeteg ismeros maltai helyszint. kb az egyetlen pozitivum.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
A győztes gólPedig nem.
- JC6
Egy aranyos, szórakoztató Waititi film.
Nyilván nem egy harsány vígjáték, hanem egy jó kis feelgood movie jónéhány poénnal. A történet jó, Fassbender jó, a szamoaiak jók, a hangulata jó, kb. mint egy modern 'Akit bulldózernek hívtak' soccer-remake.
Kellemes másfél óra.
több mint 1 éve
Unalmas, vontatott, poénmentes, lassú, túl sok teret kapott a transzi. Alig vártam hogy vége legyen.A győztes gólMi zavart benne?
- JC6
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
A győztes gólMi zavart benne?
- JC6
több mint 1 éve
Dűne 2. rész: gyönyörű látványvilág, érdemes moziba menni, végig a képernyőre szegezett.....vagyis szinte, ugyanis 2 hülyegyerek beszélt, vakuzott, 2-3 másodperc erejéig többször telóról videót nézett/zenét hallgatott....jah, és a legjobb, hogy volt, hogy eltűntek és bementek a hátsó fal és üléssor közé, passz, hogy miert.......nem vagyok egy rögtön fontoskodó ember, de film felénél, felszólítottam őket, hogy viselkedjenek már, vagy ki is lehet takarodni...(amúgy korai vetítés volt, feliratos, voltunk a nagy teremben kb 20-25-en)
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
talán tényleg az bennük a legjobbRemélem érdemes lesz megnézniha lesz olyan csodás természeti képvilága mint a yellwostone-nak / 1883 / 1923 -nak már megéri.
www.youtube.com/watch?v=YYsReoZMj1k
🤘 gaben 🤘
Ventura
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Remélem érdemes lesz megnézniha lesz olyan csodás természeti képvilága mint a yellwostone-nak / 1883 / 1923 -nak már megéri.
www.youtube.com/watch?v=YYsReoZMj1k
🤘 gaben 🤘
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Remélem érdemes lesz megnézniwww.youtube.com/watch?v=YYsReoZMj1k
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
My stunt crew, actors, and I worked on this sequence a long time, But I worked with the VFX folks over at @WetaFXofficial the longest, who brought everything together. #VFX @stefceretti pic.twitter.com/bXTMEFO1yy
— James Gunn (@JamesGunn) February 27, 2024
több mint 1 éve
ha már a legszarabb filmek előkerültek 😀hétvégén megejtettük ezt haverokkal:
www.youtube.com/watch?v=KB98AlAaBeo
huhh, Andy Lau jó színész de hogy ez a film mi akart lenni azt szerintem senki nem tudja
totális agyfasz és káosz az egész, néhány tök jó és menő jelenettel de nagyon nehezen nézhető a cringe miatt
ráadásul indokolatlanul hosszú is
és végre végeztünk a 2021 utáni bruce willis filmekkel 😊
több mint 1 éve
Oh én top 10 közelébe se tudnám tenni 😊Mar az elott sem volt semmi esely ra hogy megnezzem mielott kiderult volna hogy a vilag egyik legszarabb filmjet sikerult letenni az asztalra😀Nem javaslom azt a filmet😀Leginkabb miatta neztem meg😀 Sweeneyt nem lehet nem imadni.Javaslom madame webet
JéBé
Megváltozik ez az állításod
Negritis, a vajda
zacknorb
JéBé
De Sweeney szerepel benne
több mint 1 éve
amúgy a Reality című filmben egész ügyes, ott tényleg kell színészkednie, HBO Maxon fent van

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Mar az elott sem volt semmi esely ra hogy megnezzem mielott kiderult volna hogy a vilag egyik legszarabb filmjet sikerult letenni az asztalra😀Nem javaslom azt a filmet😀Leginkabb miatta neztem meg😀 Sweeneyt nem lehet nem imadni.Javaslom madame webet
JéBé
Negritis, a vajda
zacknorb
több mint 1 éve
Nem javaslom azt a filmet😀Leginkabb miatta neztem meg😀 Sweeneyt nem lehet nem imadni.Javaslom madame webet
JéBé
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.