Filmek
40 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha így haladunk lassan már Al Bundy féle Rém rendes is amcsi focis film lesz 😊 Gugliba beírtam, hogy amerikai focis filmek, olyanokat feldobott, hogy Forest Gump meg Ace Ventura. Azért nah 😊 Érintőlegesen van benne foci. Ha nagyon hardcore-ba toljuk, akkor azért magáról az amifociról kevés film van, sokszor körérittyentettek valami egyéb szálat, akár romantikus akár egyéb. Pl én szeretem az Újoncok napját is, de ott is van romantika meg egyéb is.Azt a listát én is megtaláltam. Én ott röhögtem el magamat, mert az Emlékezz csak a harmadik helyen van a ace Ventura mögött 🤣
NB2
több mint 1 éve
Ha így haladunk lassan már Al Bundy féle Rém rendes is amcsi focis film lesz 😊 Gugliba beírtam, hogy amerikai focis filmek, olyanokat feldobott, hogy Forest Gump meg Ace Ventura. Azért nah 😊 Érintőlegesen van benne foci. Ha nagyon hardcore-ba toljuk, akkor azért magáról az amifociról kevés film van, sokszor körérittyentettek valami egyéb szálat, akár romantikus akár egyéb. Pl én szeretem az Újoncok napját is, de ott is van romantika meg egyéb is.
több mint 1 éve
A cserecsapat? 😉 Keanu Reeves nem tud szar filmben játszani 😊 És hát Gene Hackman egy legenda!
több mint 1 éve
Azért van. Épp most találtam néhányat, amit nem láttam még:My All-American
Rádió
Végtelen hit (Facing the Giants)
De ezek is mennek a listára 😀
több mint 1 éve
Nehéz rajtad fogást találni 😀Én még a The Express-t is nagyon szeretem.Az is fent van listán 😉
dugo93
KB23
több mint 1 éve
Uh, tényleg! Főleg az eleje bassz oda nagyon! Olyan, mintha Jerry Jones látnám a partvonal mellett. 😀 😀Ja és persze ez is Jerry Maguire – A nagy hátraarcutolsó cserkész? 😀
KB23
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ja és persze ez is Jerry Maguire – A nagy hátraarcutolsó cserkész? 😀
KB23
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Uh, számomra a We are Marshall volt a Remember mellett az a film, ami meghatározta a soccer karrierem. Tudom nem nfl, de kegyetlen szívhez szóló mindkét alkotás. Bár a RtT szinkronja kegyetlen szar 😀 A HÁTRAFUTÓÓÓÓÓ 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDD
több mint 1 éve
Ja és persze ez is Jerry Maguire – A nagy hátraarc
több mint 1 éve
WTF 😄Én például megfigyeltem, hogy a legtöbb filmben van legalább egy meglehetősen nem csúnya nő.pedig nagyon bírtam én is, igaz aztán Törösék egyszer beszéltek róla, hogy azért az nem úgy volt, ahogy a filmben, emberünk nem csak a haverokkal bohóckodott 😊Na az nekem valahogy nem jött be. Mondjuk én alapból nem bírom nézni Walhberget.nekem az Invincible is bejött Whalberggelwe are marshall - ha jöhet a dráma 😊Az is ott van a listán a Moneyball-lal (bár tudom ez nem foci) és a Mindent a győzelemért!-tel együtt. 😊Willie Beamen is kerüljön ám sorra! 😊Az is tervben van, de először a nagyobb volumenű filmeket akarjuk ledarálni. 😊Hétvégén párommal elhatároztuk, hogy megnézünk minden vasárnap egy amerikai focihoz vagy sporthoz kapcsolódó filmet. Erős kezdésként megnéztük az Emlékezz a titánokra. Én nagyon régen (15 éve), feleségem még nem látta a filmet, a felét végig is sírta.Ha meg van a film, jöhet a sorozat is (FNL) 😊
Kicsit idősebb fejjel, jobban ismerve a játékot, bennem is több érzelmet hozott ki, mint anno. DZ brutál jó alakítása, de a többi színász is erős benne.
Viszont, ahogy néztük párom megkérdezte tőlem, hogy " Ennyire komolyan veszik ezek az emberek ezt a sportot?". Konkrétan ez annál a jelenetnél tette fel, amikor gettysburgi csata sírjainál vannak. Hirtelen nekem is erősnek tűnt ez a felütés, és lehet, hogy kicsit túl is volt romanticizálva, de mondtam neki, hogy nagy eséllyel igen, ennyire komolyan veszik.
A következő film a Péntek esti fények lesz. 😊
KB23
gamerkr
KB23
bogjosi
KB23
radio - ha nem zavar, hogy cuba gooding jr fullban tolja a kretént
vizesnyolcas - ha röhögni akartok
peach
Negritis, a vajda
KB23
és Elizabeth Banks sem csúnya benne
NB2
Ha ez esetleg másnak nem tűnt volna fel...
😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Ah, nem láttam, sorryMinden héten háború, ha már, alap.volt említve 😊
warr_b
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Én például megfigyeltem, hogy a legtöbb filmben van legalább egy meglehetősen nem csúnya nő.pedig nagyon bírtam én is, igaz aztán Törösék egyszer beszéltek róla, hogy azért az nem úgy volt, ahogy a filmben, emberünk nem csak a haverokkal bohóckodott 😊Na az nekem valahogy nem jött be. Mondjuk én alapból nem bírom nézni Walhberget.nekem az Invincible is bejött Whalberggelwe are marshall - ha jöhet a dráma 😊Az is ott van a listán a Moneyball-lal (bár tudom ez nem foci) és a Mindent a győzelemért!-tel együtt. 😊Willie Beamen is kerüljön ám sorra! 😊Az is tervben van, de először a nagyobb volumenű filmeket akarjuk ledarálni. 😊Hétvégén párommal elhatároztuk, hogy megnézünk minden vasárnap egy amerikai focihoz vagy sporthoz kapcsolódó filmet. Erős kezdésként megnéztük az Emlékezz a titánokra. Én nagyon régen (15 éve), feleségem még nem látta a filmet, a felét végig is sírta.Ha meg van a film, jöhet a sorozat is (FNL) 😊
Kicsit idősebb fejjel, jobban ismerve a játékot, bennem is több érzelmet hozott ki, mint anno. DZ brutál jó alakítása, de a többi színász is erős benne.
Viszont, ahogy néztük párom megkérdezte tőlem, hogy " Ennyire komolyan veszik ezek az emberek ezt a sportot?". Konkrétan ez annál a jelenetnél tette fel, amikor gettysburgi csata sírjainál vannak. Hirtelen nekem is erősnek tűnt ez a felütés, és lehet, hogy kicsit túl is volt romanticizálva, de mondtam neki, hogy nagy eséllyel igen, ennyire komolyan veszik.
KB23
gamerkr
KB23
bogjosi
KB23
peach
Negritis, a vajda
KB23
NB2
Ha ez esetleg másnak nem tűnt volna fel...
😀
több mint 1 éve
ezért based onpedig nagyon bírtam én is, igaz aztán Törösék egyszer beszéltek róla, hogy azért az nem úgy volt, ahogy a filmben, emberünk nem csak a haverokkal bohóckodott 😊Na az nekem valahogy nem jött be. Mondjuk én alapból nem bírom nézni Walhberget.nekem az Invincible is bejött Whalberggelwe are marshall - ha jöhet a dráma 😊Az is ott van a listán a Moneyball-lal (bár tudom ez nem foci) és a Mindent a győzelemért!-tel együtt. 😊Willie Beamen is kerüljön ám sorra! 😊Az is tervben van, de először a nagyobb volumenű filmeket akarjuk ledarálni. 😊Hétvégén párommal elhatároztuk, hogy megnézünk minden vasárnap egy amerikai focihoz vagy sporthoz kapcsolódó filmet. Erős kezdésként megnéztük az Emlékezz a titánokra. Én nagyon régen (15 éve), feleségem még nem látta a filmet, a felét végig is sírta.Ha meg van a film, jöhet a sorozat is (FNL) 😊
KB23
gamerkr
KB23
bogjosi
KB23
peach
Negritis, a vajda
KB23
NB2
nem pedig dokumentum film 😊
több mint 1 éve
pedig nagyon bírtam én is, igaz aztán Törösék egyszer beszéltek róla, hogy azért az nem úgy volt, ahogy a filmben, emberünk nem csak a haverokkal bohóckodott 😊Na az nekem valahogy nem jött be. Mondjuk én alapból nem bírom nézni Walhberget.nekem az Invincible is bejött Whalberggelwe are marshall - ha jöhet a dráma 😊Az is ott van a listán a Moneyball-lal (bár tudom ez nem foci) és a Mindent a győzelemért!-tel együtt. 😊Willie Beamen is kerüljön ám sorra! 😊Az is tervben van, de először a nagyobb volumenű filmeket akarjuk ledarálni. 😊Hétvégén párommal elhatároztuk, hogy megnézünk minden vasárnap egy amerikai focihoz vagy sporthoz kapcsolódó filmet. Erős kezdésként megnéztük az Emlékezz a titánokra. Én nagyon régen (15 éve), feleségem még nem látta a filmet, a felét végig is sírta.Ha meg van a film, jöhet a sorozat is (FNL) 😊
KB23
gamerkr
KB23
bogjosi
KB23
peach
Negritis, a vajda
KB23
több mint 1 éve
Na az nekem valahogy nem jött be. Mondjuk én alapból nem bírom nézni Walhberget.nekem az Invincible is bejött Whalberggelwe are marshall - ha jöhet a dráma 😊Az is ott van a listán a Moneyball-lal (bár tudom ez nem foci) és a Mindent a győzelemért!-tel együtt. 😊Willie Beamen is kerüljön ám sorra! 😊Az is tervben van, de először a nagyobb volumenű filmeket akarjuk ledarálni. 😊Hétvégén párommal elhatároztuk, hogy megnézünk minden vasárnap egy amerikai focihoz vagy sporthoz kapcsolódó filmet. Erős kezdésként megnéztük az Emlékezz a titánokra. Én nagyon régen (15 éve), feleségem még nem látta a filmet, a felét végig is sírta.Ha meg van a film, jöhet a sorozat is (FNL) 😊
KB23
gamerkr
KB23
bogjosi
KB23
peach
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Minden héten háború, ha már, alap.volt említve 😊
warr_b
több mint 1 éve
Minden héten háború, ha már, alap.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Clear eyes full hearts can't loose!A sorozat is elég jó lett anno. Az meg egy egész jó kö(ó)rkép a poros kivárosi középiskolások világáról.Ez a film vitt ra anno hogy keressek itthon egy junior csapatot. Addigra mar boven kovettem ezt a sportot, de annyira nagy hatassal volt ram a film hogy muszaj volt elmenjek egy edzesre is. Mestermu.Hétvégén párommal elhatároztuk, hogy megnézünk minden vasárnap egy amerikai focihoz vagy sporthoz kapcsolódó filmet. Erős kezdésként megnéztük az Emlékezz a titánokra. Én nagyon régen (15 éve), feleségem még nem látta a filmet, a felét végig is sírta.Előbbi miatt kezdtem el komolyabban nézni a sportot. A Péntek esti fények is hatalmas kedvenc. 😀
KB23
dugo93
JéBé
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 1 éve
nekem az Invincible is bejött Whalberggelwe are marshall - ha jöhet a dráma 😊Az is ott van a listán a Moneyball-lal (bár tudom ez nem foci) és a Mindent a győzelemért!-tel együtt. 😊Willie Beamen is kerüljön ám sorra! 😊Az is tervben van, de először a nagyobb volumenű filmeket akarjuk ledarálni. 😊Hétvégén párommal elhatároztuk, hogy megnézünk minden vasárnap egy amerikai focihoz vagy sporthoz kapcsolódó filmet. Erős kezdésként megnéztük az Emlékezz a titánokra. Én nagyon régen (15 éve), feleségem még nem látta a filmet, a felét végig is sírta.Ha meg van a film, jöhet a sorozat is (FNL) 😊
KB23
gamerkr
KB23
bogjosi
KB23
peach
több mint 1 éve
we are marshall - ha jöhet a dráma 😊Az is ott van a listán a Moneyball-lal (bár tudom ez nem foci) és a Mindent a győzelemért!-tel együtt. 😊Willie Beamen is kerüljön ám sorra! 😊Az is tervben van, de először a nagyobb volumenű filmeket akarjuk ledarálni. 😊Hétvégén párommal elhatároztuk, hogy megnézünk minden vasárnap egy amerikai focihoz vagy sporthoz kapcsolódó filmet. Erős kezdésként megnéztük az Emlékezz a titánokra. Én nagyon régen (15 éve), feleségem még nem látta a filmet, a felét végig is sírta.Ha meg van a film, jöhet a sorozat is (FNL) 😊
KB23
gamerkr
KB23
bogjosi
KB23
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
a remember... Disney film, szóval azért nyilván van benne túltolás is 😊
több mint 1 éve
A sorozat is elég jó lett anno. Az meg egy egész jó kö(ó)rkép a poros kivárosi középiskolások világáról.Ez a film vitt ra anno hogy keressek itthon egy junior csapatot. Addigra mar boven kovettem ezt a sportot, de annyira nagy hatassal volt ram a film hogy muszaj volt elmenjek egy edzesre is. Mestermu.Hétvégén párommal elhatároztuk, hogy megnézünk minden vasárnap egy amerikai focihoz vagy sporthoz kapcsolódó filmet. Erős kezdésként megnéztük az Emlékezz a titánokra. Én nagyon régen (15 éve), feleségem még nem látta a filmet, a felét végig is sírta.Előbbi miatt kezdtem el komolyabban nézni a sportot. A Péntek esti fények is hatalmas kedvenc. 😀
KB23
dugo93
JéBé