Filmek

40 feliratkozó

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
És vajon a film végén megemlítik mi lett Petőfi sorsa? 😊
NB2
jaja, kiírják, hogy "eltűnt a csillagokban" vagy mit 😀
Löfli
Lesz Petőfi 2.0, hologramkent visszajön, mint a halott Jedi mesterek.
somoskovig
Még, hogy nincs modern filmalkotás.
Én egy trilógiat látnék, 56-ot Petőfi és az Aradi vértanuk tanácsa segítené szellemként.
Aztán lehetne a 3.resz az elmúlt 8 év legyőzése!
több mint 1 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 838 — Colts Fan
NB2
Löfli
somoskovig

😀😀😀
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 854
Megvolt nekem is a dűne. | Ami kurvára idegesítő volt az az, hogy miért kellett megvárni Feyd-Rautha érkezését azzal, hogy szarrá lőjjék a fremenek táborát? ha tudták, hogy ott van miért nem cselekedtek korábban? A chani barátnője meg miért maradt ott tök egyedül totál random, hogy egy amúgy felesleges oda nem illő jelenetben jól felgyújtsák? Engem az ilyen logikai bakik ki tudnak zökkenteni. | Ezzel együtt zseniális film, aki teheti moziban nézze meg. Várjuk a folytatást...
peach
|
Első: Mert nem a szétbombázás volt a terv és a harcmodor
Második: Nem ottmaradt, hanem élve elfogták.
|
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 250 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
NB2
Löfli
somoskovig
Az a baj, hogy ezzel elúszott az esély egy normális Petőfi filmre kb 30 évre.

több mint 1 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 462 — Chiefs GM
NB2
Löfli

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 852 — Lucas Scott
szegeny Kalman, mki csak bancsa ot.
csebi
Mondjuk én nagyon nem csodálkozom, a megyeszékhely gimijéből kitették, egy kisváros sokadrangú gimijét éppen hogy csak elvégezte, történelemből majdnem elhasalt, és ez még csak a (18) alatti időszak... 😊
Vitézlő Titoknok tomz
Nem hiszem, hogy ezt a személyére kéne kiélezni.
Ő kapta most ezt a feladatot, hogy A-ból B-be átmozgasson pármilliárdot, ezt végrehajtotta.
Közben készült valami film, ami valószínűleg egy fos, de ez kb. irreleváns.
Őszentsége Sobri Jóska
Ő élezte ki ezt saját magára. Nála reklamalj.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 250 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
 www.blikk.hu/sztarvilag/filmklikk/most-vagy-soha-imdb-ertekeles/bd2d4cq
LOL, egyet én is nyomtam látatlanban 😊
Közben már 1.1.

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 360 — nabege2@yahoo.com
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 112
csebi
Mondjuk én nagyon nem csodálkozom, a megyeszékhely gimijéből kitették, egy kisváros sokadrangú gimijét éppen hogy csak elvégezte, történelemből majdnem elhasalt, és ez még csak a (18) alatti időszak... 😊
Vitézlő Titoknok tomz
Ő kapta most ezt a feladatot, hogy A-ból B-be átmozgasson pármilliárdot, ezt végrehajtotta.
Őszentsége Sobri Jóska
Ez Konkrétan nem így volt, ő találta ki szentre vajkal, és járta ki az egészet, nem kellett semmit sem vissza osztaniuk, egyszerűen csak ennyire tehetségtelenek. Nem kell bele látni többet, mert nincs benne. Ennyire képesek.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 981 — #NoStress
csebi
Vitézlő Titoknok tomz

több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487
csebi
Vitézlő Titoknok tomz
mijen megyeszékhej gimije? baszki sose járt a garajiba - köbö egy éffojam vagyunk - a diszkóherceg ótóvillamossagi szerelő volt, asse tudom mikor járta ki a bátaszéket, leginkább palasti lala bacsi diszkótevékenységét emelte fényével

faszombeléje

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 578
csebi
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 852 — Lucas Scott
 24.hu/kultura/2024/03/14/most-vagy-soha-film-kritika-rakay-philip-marcius-15-petofi-sandor-szendrey-julia/
NB2
 hu.ign.com/most-vagy-soha/94193/review/kritika-most-vagy-soha-ez-a-petofi-nem-tancol-gatyaban-de-attol-meg-hulyet-csinal-magabol
 444.hu/2024/03/14/mintha-csak-a-halalos-irambant-nezned-apati-bence-ratapintott-rakay-philip-petofi-filmjenek-a-velejere?utm_source=Facebook&utm_medium=444
 nlc.hu/szabadido/20240314/a-most-vagy-soha-egy-terminator-remake-lett-es-meg-ez-a-legkisebb-gond-vele/
Negritis, a vajda
 www.valaszonline.hu/2024/03/13/petofi-film-rakay-philip-marcius-15-magyar-tortenelmi-filmek-most-vagy-soha-kritika/

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 309 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 391 — The Mathematician
 24.hu/kultura/2024/03/14/most-vagy-soha-film-kritika-rakay-philip-marcius-15-petofi-sandor-szendrey-julia/
NB2
 hu.ign.com/most-vagy-soha/94193/review/kritika-most-vagy-soha-ez-a-petofi-nem-tancol-gatyaban-de-attol-meg-hulyet-csinal-magabol
 444.hu/2024/03/14/mintha-csak-a-halalos-irambant-nezned-apati-bence-ratapintott-rakay-philip-petofi-filmjenek-a-velejere?utm_source=Facebook&utm_medium=444
 nlc.hu/szabadido/20240314/a-most-vagy-soha-egy-terminator-remake-lett-es-meg-ez-a-legkisebb-gond-vele/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 360 — nabege2@yahoo.com
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 665
Dűne kapcsán két kérdés. Mindenképpen Imaxben akarom megnézni, viszont csak a hónap második felében fogok oda jutni. Gondolom ezt legalább 1 hónapig fogják IMAX-ben nyomni, szóval ráérek még?
Illetve az első rész is Imax 2dben ment csak anno itthon?
esanders10
Nekem meg az Etele dolby atmost ajanlottak Dunehez. Imaxben a szinkron eleg nagy minusz.
több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 790
Dűne kapcsán két kérdés. Mindenképpen Imaxben akarom megnézni, viszont csak a hónap második felében fogok oda jutni. Gondolom ezt legalább 1 hónapig fogják IMAX-ben nyomni, szóval ráérek még?
Illetve az első rész is Imax 2dben ment csak anno itthon?
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 391 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=K2VOP6Cy4eI

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 897
Oscar kb. 2 legjobb pillanata: 😀

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 589 — a new hope (again)
Megvolt nekem is a dűne. | Ami kurvára idegesítő volt az az, hogy miért kellett megvárni Feyd-Rautha érkezését azzal, hogy szarrá lőjjék a fremenek táborát? ha tudták, hogy ott van miért nem cselekedtek korábban? A chani barátnője meg miért maradt ott tök egyedül totál random, hogy egy amúgy felesleges oda nem illő jelenetben jól felgyújtsák? Engem az ilyen logikai bakik ki tudnak zökkenteni. | Ezzel együtt zseniális film, aki teheti moziban nézze meg. Várjuk a folytatást...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 309 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hoppp egy Magyar Oscar!!
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 854
Dűne 2- nem olvastam a konyveket, az elso resztol jobb ( ott oke, megalapoztak a dolgokat), moziban kell nezni, remek zene, remek jelenetek, nalam mukodott vegig.
Zsellér van de Vrij
ha tartja a szintet és tényleg elkészül a Messiah akkor valszeg a definitve trilógia van születőben
Negritis, a vajda
| hat nagyon ugy van vege, hogy kell egy harmadik resz. |
Zsellér van de Vrij
persze

amúgy a Westend Cinema City kicsit a bögyömbe van, de sajnos ez a fő opció
a 2es teremben szar a projektor és olyan mintha tiktok videót néznél
az 1es teremben vibrál a kép
a 4esben meg lukas a vászon
Negritis, a vajda
A Messiást tervezgetik, az valóban lezárná ezt a történetszálat és talán jobban kifejtenék a történéseket, mert azért itt a Dűne 2-ben is jobban lehetett volna hangsúlyozni azt, hogy milyen jövőképeket látott és miért ezt választotta. Ezt a részét szerintem elhanyagolták és Director's Cut se lesz.

Viszont azt mondta a rendező, hogy nem egyből fog nekikezdeni a lezárásnak, előtte még csinálna mást.

Aki meg nem olvasta a könyveket, nyugodtan kezdje el.
Nem egyszerű sztori és sokkal jobban ráfekszik a bolygó ökoszisztémájára és a különböző politikai, filozófiai vonalra, mert igazság szerint az a lényege.
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 263
Na, megnéztük a Friday Night Light-ot. Őszintén a történet jó, érdekes volt látni, hogy a közép iskolai focit is mennyire véresen komolyan veszik és győzelemért bármire képesek lennének. Egy családot akkor tönkre is tehet vagy össze is hozhat. Mondtam páromnak, hogy ezek a srácok már a középiskolában már mennyi fájdalom csillapitóval élhetnek és egy sérülés 17 évesen teljesen haza vágja az életed, ha erre teszed fel.
Bill Bob Thorton nem a kedvenc színészem és hát itt se nyerte el a tetszésemet illetve ami a halálom volt az a folytonos közeli kamera kép, rohadt idegesítő volt.
Még egy megjegyzés, a döntőben a fordítót rasszizmus bemutatása erős volt. (Feka bíró ítéletére gondolok)
Mindent összevetve eddig a Titánok volt a legjobb a három film közül.

Szerkesztette: KB23