NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Thor Love and Thunder:hol nézted meg?
Örülök, hogy nem mentem moziba ez egy szánalmas köpedék film ez egy youtube paródia, semmi több.
KeyG
több mint 2 éve
Tervezem megnezni valamikor, mindenesetre eddig rengeteg embertol hallottam, hogy az elmult evek filmjei iszonyat komolytalanna tettek a karaktert. Es ebben sajnos lehet is valami.Sajnos a Thor filmek nem lettek jók, pedig sokkal nagyobb potenciál lehetett volna bennük.Nekem is bejott egyebkent, de Waititi stilusa nagyon meglatszik a filmjein, es ez a gagyi bohockodas nekem gyakran mar tul sok. Sokszor indokolatlan.Nekem a Ragnarök bejött, szerintem az addigi legjobb Thor film abba is voltak olyan dolgok amiket én kihagytam volna, de jobb volt az első két rész szenvedésénél.Thor Love and Thunder:En meg nem lattam, de igazabol nem ertem a meglepettseget. Mit varsz Waitititol? Nincsen egy darab filmje sem, ami nem az allando, igenytelen poenkodasrol szolna. A gond az, hogy altalaban mar nagyon sok. A Jojo zsenialis film peldaul, de Waititi jelenetei csak rontanak az osszkepen.
Örülök, hogy nem mentem moziba ez egy szánalmas köpedék film ez egy youtube paródia, semmi több.
KeyG
Waititiben egy jo dolog van, az Rita Ora. 😀 Vagyis forditva, o van Ritaban.
Stez
KeyG
Mondjuk a Thor 1-2 alapbol szvsz jo sem volt, ugyhogy nem volt nehez lepipalni, de a Ragnarokot is Hela meg Hulk vitte el a hatan.
Stez
Ez a film jobban megfogja benned erősíteni az indokolatlan gagyi poénokat. Szánalmas.
KeyG
Erdekes, hogy mast nemigen tudnak beleeroltetni hasonlo kepbe, pedig azert akad probalkozas szep szammal. Talan meg a Hulk az, amibol iszonyat viccet csinaltak az Endgame-ben.
több mint 2 éve
KeyG
9 509
Sajnos a Thor filmek nem lettek jók, pedig sokkal nagyobb potenciál lehetett volna bennük.Nekem is bejott egyebkent, de Waititi stilusa nagyon meglatszik a filmjein, es ez a gagyi bohockodas nekem gyakran mar tul sok. Sokszor indokolatlan.Nekem a Ragnarök bejött, szerintem az addigi legjobb Thor film abba is voltak olyan dolgok amiket én kihagytam volna, de jobb volt az első két rész szenvedésénél.Thor Love and Thunder:En meg nem lattam, de igazabol nem ertem a meglepettseget. Mit varsz Waitititol? Nincsen egy darab filmje sem, ami nem az allando, igenytelen poenkodasrol szolna. A gond az, hogy altalaban mar nagyon sok. A Jojo zsenialis film peldaul, de Waititi jelenetei csak rontanak az osszkepen.
KeyG
Stez
KeyG
Mondjuk a Thor 1-2 alapbol szvsz jo sem volt, ugyhogy nem volt nehez lepipalni, de a Ragnarokot is Hela meg Hulk vitte el a hatan.
Stez
Ez a film jobban megfogja benned erősíteni az indokolatlan gagyi poénokat. Szánalmas.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Nekem is bejott egyebkent, de Waititi stilusa nagyon meglatszik a filmjein, es ez a gagyi bohockodas nekem gyakran mar tul sok. Sokszor indokolatlan.Nekem a Ragnarök bejött, szerintem az addigi legjobb Thor film abba is voltak olyan dolgok amiket én kihagytam volna, de jobb volt az első két rész szenvedésénél.Thor Love and Thunder:En meg nem lattam, de igazabol nem ertem a meglepettseget. Mit varsz Waitititol? Nincsen egy darab filmje sem, ami nem az allando, igenytelen poenkodasrol szolna. A gond az, hogy altalaban mar nagyon sok. A Jojo zsenialis film peldaul, de Waititi jelenetei csak rontanak az osszkepen.
KeyG
Stez
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 509
Gorrt bírtam lehetett volna több belőle. Thorból lassan egy vicc lett az én megítélésem szerint, ez számomra nem karakterfejlődés, de mindenkinek más. Ebben sem fogunk egyezni. 😁egyrészt nekem bejön Waitit stílusaMi tetszett benne? A poénokon nem tudtam nevetni, über gagyi volt, ez túl volt tolva mondom úgy, hogy nekem a Ragnarök bejött bár ott is voltak hülyeségek.Thor Love and Thunder:én pont tegnap néztem moziba és sztem kurvajó volt
KeyG
Negritis, a vajda
Számomra Thor komolyabb karakter ennél.
KeyG
másrészt a drámát és az infantilis poénokat itt jobban szétválasztotta mint a Ragnarokban
és Gorr karaktere a motivációval és mindennel jobban ki volt dolgozva mint Hela
az akciók is kurvajók voltak
és Thor mint karakter előrébb jutott mint ahol volt
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
KeyG
9 509
Nekem a Ragnarök bejött, szerintem az addigi legjobb Thor film abba is voltak olyan dolgok amiket én kihagytam volna, de jobb volt az első két rész szenvedésénél.Thor Love and Thunder:En meg nem lattam, de igazabol nem ertem a meglepettseget. Mit varsz Waitititol? Nincsen egy darab filmje sem, ami nem az allando, igenytelen poenkodasrol szolna. A gond az, hogy altalaban mar nagyon sok. A Jojo zsenialis film peldaul, de Waititi jelenetei csak rontanak az osszkepen.
KeyG
Stez
több mint 2 éve
egyrészt nekem bejön Waitit stílusaMi tetszett benne? A poénokon nem tudtam nevetni, über gagyi volt, ez túl volt tolva mondom úgy, hogy nekem a Ragnarök bejött bár ott is voltak hülyeségek.Thor Love and Thunder:én pont tegnap néztem moziba és sztem kurvajó volt
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
másrészt a drámát és az infantilis poénokat itt jobban szétválasztotta mint a Ragnarokban
és Gorr karaktere a motivációval és mindennel jobban ki volt dolgozva mint Hela
az akciók is kurvajók voltak
és Thor mint karakter előrébb jutott mint ahol volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
KeyG
9 509
Mi tetszett benne? A poénokon nem tudtam nevetni, über gagyi volt, ez túl volt tolva mondom úgy, hogy nekem a Ragnarök bejött bár ott is voltak hülyeségek.Thor Love and Thunder:én pont tegnap néztem moziba és sztem kurvajó volt
KeyG
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Thor Love and Thunder:En meg nem lattam, de igazabol nem ertem a meglepettseget. Mit varsz Waitititol? Nincsen egy darab filmje sem, ami nem az allando, igenytelen poenkodasrol szolna. A gond az, hogy altalaban mar nagyon sok. A Jojo zsenialis film peldaul, de Waititi jelenetei csak rontanak az osszkepen.
KeyG
több mint 2 éve
Thor Love and Thunder:én pont tegnap néztem moziba és sztem kurvajó volt
KeyG
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Túlcsavartad az időgép kapcsolóját, eleg lett volna '80-ig visszamenniHát, nem tudom...egy fiatalabb tom selleck lenne a tökéletes színész omniman szerepére, hang, kinézet, minden.Én nem bánnám ha egy szuperhős megtartaná a gonosz bajuszát ( Henry Cavill ) és eljátszaná a szuperhős gonosz Omni-Man karakterét 😃The Gray ManAna de Armas és Jessica Henwick <3
Egy jó esti szórakozás, Chris Evans nagyon bejött villaine karakterként
10/6
KeyG
előbbi hozta a szokásosat, utóbbi viszont meglepő volt ebben a szerepben
a szuperhősök meg bajszot növesztenek mielőtt gonosznak állnak? 😀
Negritis, a vajda
KeyG
Fontos_Vidra
Igor
több mint 2 éve
Hát, nem tudom...egy fiatalabb tom selleck lenne a tökéletes színész omniman szerepére, hang, kinézet, minden.Én nem bánnám ha egy szuperhős megtartaná a gonosz bajuszát ( Henry Cavill ) és eljátszaná a szuperhős gonosz Omni-Man karakterét 😃The Gray ManAna de Armas és Jessica Henwick <3
Egy jó esti szórakozás, Chris Evans nagyon bejött villaine karakterként
10/6
KeyG
előbbi hozta a szokásosat, utóbbi viszont meglepő volt ebben a szerepben
a szuperhősök meg bajszot növesztenek mielőtt gonosznak állnak? 😀
Negritis, a vajda
KeyG
Fontos_Vidra
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve
New trailer of "Pinocchio" stop-motion animated movie directed by Guillermo del Toro (@RealGDTComing this fall on Netflix. pic.twitter.com/k4U5WKzXfq
— Catsuka (@catsuka) July 27, 2022
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=9FKnTxSC16E
több mint 2 éve
a lényeg!%!!!!www.youtube.com/watch?v=qWINyzfIswA
több mint 2 éve
Rip Paul Sorvino
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
igen, átmentem funkcionális alkoholistába, ez vanMostanában elég sokat iszolén kurvára nem értemMost eléggé be vagyok tompulva így egyből leesett, de egy normálisabb pillanatomban ezt lehet csak szánalombol lájkolták volna. 😁Tessék JC6, Sobri majd Elvis rá, és együtt megnézitek.Elvis filmet látta már valaki? Milyen?Király.
jobbágy#JC6
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
empty taxi
mondjuk be vagyok baszva
Kúrfürst briareos
jobbágy#JC6
majd csak kimászok ebből
több mint 2 éve
The gray manElmegy. Igazabol nem volt rossz, az akciojelenetek adtak. Nem eletem filmje, de amugy elveztem, egyszer siman nezos.
Evansn3k mondjuk szvez nem allt jol ez a villain szerep, kicsit szerintem tultolta, igy a Captain utan gorcsosen geci akart lennu, de vegul inkabb benara sikeredett a karakter. Tulnyomtak a film elejen, hogy hu, mekkora elmebeteg a csavo, de amugy o az egyik legjobb, aztan igazabol a filmben kb semmit sem csinalt a gagyi beszolasokon kivul.
Ezzel egyutt egynek siman jo volt.
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Mostanában elég sokat iszolén kurvára nem értemMost eléggé be vagyok tompulva így egyből leesett, de egy normálisabb pillanatomban ezt lehet csak szánalombol lájkolták volna. 😁Tessék JC6, Sobri majd Elvis rá, és együtt megnézitek.Elvis filmet látta már valaki? Milyen?Király.
jobbágy#JC6
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
empty taxi
mondjuk be vagyok baszva
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Expendables 3Stallone, Schwarzenegger, Ford, Gibson, Banderas, Snipes, Lundgren, Statham... kell-e még valami egy igazi, tökös akciófilmhez? Mert ha ez megvan, akkor minden más adott a jó szórakozáshoz.
Jah, mégsem.
Azt hiszem 25-30 perc után kilőttem, mert annyira semmilyen és unalmas volt a film, hogy csak na.
A film eleji szabadító akció, a gagyi CGI, az üldözéses jelenetek, a....úristen, ez a film valóban a régi akciófilmeket idézi meg, csak épp azok gagyiságával...
Iszonyatosan borzasztó, vontatott, stb., egyszerűen rossz volt nézni.
Aztán amikor jött Rhonda Rousey bemutatója, na ott kilőttem, az már annyira gagyi volt, hogy hjaj...
Mondja azt valaki, hogy érdemes tovább nézni, mert innen már csak felfele van és jobb lesz ez...
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
óbazmegRemélem így már világos!én kurvára nem értemTessék JC6, Sobri majd Elvis rá, és együtt megnézitek.Elvis filmet látta már valaki? Milyen?Király.
jobbágy#JC6
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
mondjuk be vagyok baszva
Kúrfürst briareos
iktriad
több mint 2 éve
Remélem így már világos!én kurvára nem értemTessék JC6, Sobri majd Elvis rá, és együtt megnézitek.Elvis filmet látta már valaki? Milyen?Király.
jobbágy#JC6
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
mondjuk be vagyok baszva
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
én kurvára nem értemMost eléggé be vagyok tompulva így egyből leesett, de egy normálisabb pillanatomban ezt lehet csak szánalombol lájkolták volna. 😁Tessék JC6, Sobri majd Elvis rá, és együtt megnézitek.Elvis filmet látta már valaki? Milyen?Király.
jobbágy#JC6
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
empty taxi
mondjuk be vagyok baszva