Filmek
40 feliratkozó
több mint 1 éve
a sorrend szerintem másodlagos, de a vágások, montázsok kibaszott zseniálisak szokás szerint 😊
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
De nem lesz ingyenes, ki kell kölcsönözni. Most is a virágok valami 3500 Ft. Kell a szarnak😃Én is arra várok az apple tv előfizetéssel 😊 mármint a két film együttazt tudom, de azt nem várom mer láttam mozibanElőbb a megfojtott virágok érkezik 12-énNapóleon a virágboltbanmár majdnem örültem hogy a rendezői elérhető apple+-n
NB2
Negritis, a vajda
r.baggio
a napóleon kritikák olyan dolgokat hoztak fel ami miatt csak 1x akarom megnézni, akkor viszont legyen az a rendezői
Negritis, a vajda
r.baggio
több mint 1 éve
nekem még mindig mer vettem nyáron egy ipadet és a PS5 mellé is hozzávágtak valamikorÉn is arra várok az apple tv előfizetéssel 😊 mármint a két film együttazt tudom, de azt nem várom mer láttam mozibanElőbb a megfojtott virágok érkezik 12-énNapóleon a virágboltbanmár majdnem örültem hogy a rendezői elérhető apple+-n
NB2
Negritis, a vajda
r.baggio
a napóleon kritikák olyan dolgokat hoztak fel ami miatt csak 1x akarom megnézni, akkor viszont legyen az a rendezői
Negritis, a vajda
r.baggio
kár hogy a felület borzalmas
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Én is arra várok az apple tv előfizetéssel 😊 mármint a két film együttazt tudom, de azt nem várom mer láttam mozibanElőbb a megfojtott virágok érkezik 12-énNapóleon a virágboltbanmár majdnem örültem hogy a rendezői elérhető apple+-n
NB2
Negritis, a vajda
r.baggio
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
azt tudom, de azt nem várom mer láttam mozibanElőbb a megfojtott virágok érkezik 12-énNapóleon a virágboltbanmár majdnem örültem hogy a rendezői elérhető apple+-n
NB2
Negritis, a vajda
r.baggio
több mint 1 éve
Előbb a megfojtott virágok érkezik 12-énNapóleon a virágboltbanmár majdnem örültem hogy a rendezői elérhető apple+-n
NB2
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Napóleon a virágboltbanmár majdnem örültem hogy a rendezői elérhető apple+-n
NB2
több mint 1 éve
Napóleon a virágboltban
több mint 1 éve
SemmelweisAz alapanyag jó, szerintem a forgatókönyv is vállalható, de amit színészi játéként előadnak az valami borzalmas. Vecsei H. Miklós még elmegy, de amit Nagy Katica alakított Emma szerepében az borzalmas volt...kár érte 😕
több mint 1 éve
www.theguardian.com/film/2024/jan/07/golden-globes-2024-the-full-list-of-winnersBarbie elhasalt.
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
www.theguardian.com/film/2024/jan/07/golden-globes-2024-the-full-list-of-winners
több mint 1 éve
roadster.hu/sergio-leone-filmhet/Sergio Leone világhírű olasz filmrendező, a spagetti western úttörője öt klasszikus alkotását tűzi műsorára az Art+ Cinema mozi január 11. és január 15. között Budapesten.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=_OE7ApfhbC8
több mint 1 éve
Blue Whale - Kék bálnaVégig lekötött, és ez már nagy szó. Durva hogy valóban ment ilyen "játék"...
7/10
több mint 1 éve
Szerintem borzasztóan zavaros, nagyon lassan vezeti fel, amit mondani szeretne és elég hülye mód: | konkrétan a szarvasoktól rosszul voltam | . Egyszerűen nem áll össze a kép. Lassú is, vontatott, nálam 3/10.jogos, távol a világtól a címe. javítottam.Nézzétek meg a netflixen a Távol a világ zajától címűt. Kurva jó kis scifis kamaradráma, ami elvárja a nézőtől, hogy gondolkozzon és legyen egy kis esze. Szuper kis darab, ajánlós.Ez egy romantikus film a Disneyn. Valamivel kevered.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
peach
több mint 1 éve
R.I.P. David Soul alias Hutch
több mint 1 éve
Meghalt Hutch
több mint 1 éve
néz meg a Vámpírbosszút, átértékeled az egészetnah csak a kedvedért megnéztem
sutianap
és végtelenül gagyi, de van egy bája
kicsit ilyen Charmed-Supernatural jellegű cucc
és ne feledjük hogy Casper Van Dien lánya az egyik főszereplő 😀
ami viszont a legfontosabb hogy 86 perc
több mint 1 éve
jogos, távol a világtól a címe. javítottam.Nézzétek meg a netflixen a Távol a világ zajától címűt. Kurva jó kis scifis kamaradráma, ami elvárja a nézőtől, hogy gondolkozzon és legyen egy kis esze. Szuper kis darab, ajánlós.Ez egy romantikus film a Disneyn. Valamivel kevered.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Pont újév napján néztem meg... Ööööö....háááát, fura volt, de utálom mikor egy film nincs teljesen kifejtveengem nem szokott zavarni ha nem rágnak mindent szájba, vagy nyitva hagyják a befejezést
NB2
de pl a Legénybúcsú Extránál borzalmas volt ez
eleve nem túl jó a film, de a befejezése meh
több mint 1 éve
Pont újév napján néztem meg... Ööööö....háááát, fura volt, de utálom mikor egy film nincs teljesen kifejtve
több mint 1 éve
leave the world behind?Nézzétek meg a netflixen a Távol a világ zajától címűt. Kurva jó kis scifis kamaradráma, ami elvárja a nézőtől, hogy gondolkozzon és legyen egy kis esze. Szuper kis darab, ajánlós.Ez egy romantikus film a Disneyn. Valamivel kevered.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
www.netflix.com/search?q=t%C3%A1vol%20a%20vil%C3%A1g%20zaj%C3%A1t%C3%B3l&jbv=81314956
több mint 1 éve
Nézzétek meg a netflixen a Távol a világ zajától címűt. Kurva jó kis scifis kamaradráma, ami elvárja a nézőtől, hogy gondolkozzon és legyen egy kis esze. Szuper kis darab, ajánlós.Ez egy romantikus film a Disneyn. Valamivel kevered.
peach
több mint 1 éve
Az, hogy 10/10 film nem nagyon van, az ugye objektív szempontok szerint, mert szubjektív nézőpont alapján simán akad(hat) jó pár. A GotG pl. sokaknál simán 10-es, de objektíven olyan 8.5-re tenném.
több mint 1 éve
Nézzétek meg a netflixen a Távol a világtól címűt. Kurva jó kis scifis kamaradráma, ami elvárja a nézőtől, hogy gondolkozzon és legyen egy kis esze. Szuper kis darab, ajánlós.
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...