Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Miért, mélyenszántó filozofikus párbeszédeket, netán váratlan pályaívű, mély karakterfejlődéseket vártál tőle? 😀szerintem kapta volna már a promókat, ha ez a közeljövőben elérhető lenne a GO-n is. és gondolom ugyanez lesz a treatment a Mortal Kombattal is.Ne- tudom, de a hbomax.com oldalon is így van kint: Now in theaters and streaming through April 30 on HBO Maxmiért vennék le a saját filmjüket?Mondjuk úgy tudom, az amerikai maxon is egy hónapig van csak kint (most került ki március 31-én, és április végéig nézhető).köszi, akkor sajnos nmag lesz ebbőlPasszolom. Szerintem nincs még konkrét premier dátum. Gyanítom amikor elindul intthon a Max, ammeg a tervek szerint november/december.WWbol kiindulva szerintem még odébb lesz, de war_b talán aki hazai go fronton otthon van jobban.nem akarom nmag tékázni a godzillát ha nem muszáj ezért várom go-raamúgy valaki tud arról valamit hogy itthon hogy lesz elérhető a többi HBO max film?Úgy tudom GO-n egy ideig elérhetőek lesznek, lehet csúszással.
Negritis
Aztán elvileg Q3-Q4-be jön a max.
Toca
Negritis
Toca
warr_b
főleg hogy a mozik újraindítása se tűnik reálisnak mostanában
Negritis
warr_b
nekem mondjuk mind1 alapvetően, a lényeg hogy jó darabig nem lesz elérhető
amúgy vicces hogy vannak DC filmek most hbo go-n meg netflixen is (pl a batman begins mind2-n)
Negritis
warr_b
amúgy tegnap megnéztem, borzasztóan ostoba film, de egyszer oké volt (mondjuk minden kaijus filmmel így vagyok 😀 )
shawnka
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
szerintem kapta volna már a promókat, ha ez a közeljövőben elérhető lenne a GO-n is. és gondolom ugyanez lesz a treatment a Mortal Kombattal is.Ne- tudom, de a hbomax.com oldalon is így van kint: Now in theaters and streaming through April 30 on HBO Maxmiért vennék le a saját filmjüket?Mondjuk úgy tudom, az amerikai maxon is egy hónapig van csak kint (most került ki március 31-én, és április végéig nézhető).köszi, akkor sajnos nmag lesz ebbőlPasszolom. Szerintem nincs még konkrét premier dátum. Gyanítom amikor elindul intthon a Max, ammeg a tervek szerint november/december.WWbol kiindulva szerintem még odébb lesz, de war_b talán aki hazai go fronton otthon van jobban.nem akarom nmag tékázni a godzillát ha nem muszáj ezért várom go-raamúgy valaki tud arról valamit hogy itthon hogy lesz elérhető a többi HBO max film?Úgy tudom GO-n egy ideig elérhetőek lesznek, lehet csúszással.
Negritis
Toca
Negritis
Toca
warr_b
Negritis
warr_b
amúgy vicces hogy vannak DC filmek most hbo go-n meg netflixen is (pl a batman begins mind2-n)
Negritis
warr_b
amúgy tegnap megnéztem, borzasztóan ostoba film, de egyszer oké volt (mondjuk minden kaijus filmmel így vagyok 😀 )
több mint 3 éve
Ne- tudom, de a hbomax.com oldalon is így van kint: Now in theaters and streaming through April 30 on HBO Maxmiért vennék le a saját filmjüket?Mondjuk úgy tudom, az amerikai maxon is egy hónapig van csak kint (most került ki március 31-én, és április végéig nézhető).köszi, akkor sajnos nmag lesz ebbőlPasszolom. Szerintem nincs még konkrét premier dátum. Gyanítom amikor elindul intthon a Max, ammeg a tervek szerint november/december.WWbol kiindulva szerintem még odébb lesz, de war_b talán aki hazai go fronton otthon van jobban.nem akarom nmag tékázni a godzillát ha nem muszáj ezért várom go-raamúgy valaki tud arról valamit hogy itthon hogy lesz elérhető a többi HBO max film?Úgy tudom GO-n egy ideig elérhetőek lesznek, lehet csúszással.
Negritis
Toca
Negritis
Toca
warr_b
Negritis
warr_b
Negritis
több mint 3 éve
miért vennék le a saját filmjüket?Mondjuk úgy tudom, az amerikai maxon is egy hónapig van csak kint (most került ki március 31-én, és április végéig nézhető).köszi, akkor sajnos nmag lesz ebbőlPasszolom. Szerintem nincs még konkrét premier dátum. Gyanítom amikor elindul intthon a Max, ammeg a tervek szerint november/december.WWbol kiindulva szerintem még odébb lesz, de war_b talán aki hazai go fronton otthon van jobban.nem akarom nmag tékázni a godzillát ha nem muszáj ezért várom go-raamúgy valaki tud arról valamit hogy itthon hogy lesz elérhető a többi HBO max film?Úgy tudom GO-n egy ideig elérhetőek lesznek, lehet csúszással.
Negritis
Toca
Negritis
Toca
warr_b
Negritis
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mondjuk úgy tudom, az amerikai maxon is egy hónapig van csak kint (most került ki március 31-én, és április végéig nézhető).köszi, akkor sajnos nmag lesz ebbőlPasszolom. Szerintem nincs még konkrét premier dátum. Gyanítom amikor elindul intthon a Max, ammeg a tervek szerint november/december.WWbol kiindulva szerintem még odébb lesz, de war_b talán aki hazai go fronton otthon van jobban.nem akarom nmag tékázni a godzillát ha nem muszáj ezért várom go-raamúgy valaki tud arról valamit hogy itthon hogy lesz elérhető a többi HBO max film?Úgy tudom GO-n egy ideig elérhetőek lesznek, lehet csúszással.
Negritis
Toca
Negritis
Toca
warr_b
Negritis
több mint 3 éve
köszi, akkor sajnos nmag lesz ebbőlPasszolom. Szerintem nincs még konkrét premier dátum. Gyanítom amikor elindul intthon a Max, ammeg a tervek szerint november/december.WWbol kiindulva szerintem még odébb lesz, de war_b talán aki hazai go fronton otthon van jobban.nem akarom nmag tékázni a godzillát ha nem muszáj ezért várom go-raamúgy valaki tud arról valamit hogy itthon hogy lesz elérhető a többi HBO max film?Úgy tudom GO-n egy ideig elérhetőek lesznek, lehet csúszással.
Negritis
Toca
Negritis
Toca
warr_b
több mint 3 éve
Passzolom. Szerintem nincs még konkrét premier dátum. Gyanítom amikor elindul intthon a Max, ammeg a tervek szerint november/december.WWbol kiindulva szerintem még odébb lesz, de war_b talán aki hazai go fronton otthon van jobban.nem akarom nmag tékázni a godzillát ha nem muszáj ezért várom go-raamúgy valaki tud arról valamit hogy itthon hogy lesz elérhető a többi HBO max film?Úgy tudom GO-n egy ideig elérhetőek lesznek, lehet csúszással.
Negritis
Toca
Negritis
Toca
több mint 3 éve
WWbol kiindulva szerintem még odébb lesz, de war_b talán aki hazai go fronton otthon van jobban.nem akarom nmag tékázni a godzillát ha nem muszáj ezért várom go-raamúgy valaki tud arról valamit hogy itthon hogy lesz elérhető a többi HBO max film?Úgy tudom GO-n egy ideig elérhetőek lesznek, lehet csúszással.
Negritis
Toca
Negritis
több mint 3 éve
Én szeretem a DC-t. DCn nőttem fel és ez a film egy jó DC film, de az alapjai szarok és meg mindig összecsapott.De ezt a over-hypeot amúgy én nem éreztem, bár nem mozgok nagy filmes körökben.Neten szembejön itt-ott, de én ezt annak tudom be, hogy tényleg kibaszott jó film lett. Így nem over-hype, csak hype, ami jogos.
Toca
Illetve aki szereti a DC-t, annak plusz öröm, hogy végre jött egy igazán ütős DC-film, olyan, amilyet pl. egy Superman érdemel. Ez sokaknál rátehet egy lapáttal a film valós elismerhetőségére.
És pl. örömteli, hogy az új Suicide Squad trailer is jót sejtet.
(Jól gondolom, hogy Michael Rooker lesz az első színész, aki mindkét univerzumban kap főszerepet? Mellékszerepekben már volt ilyen, de főszerepben még talán nem.)
Sobri Jóska
100x jobb mint a BvS vagy eredeti JS vagy az új WW de azért meg mindig nincs színvonalában túl magasan.
Superman nem ilyen filmet érdemel, ahogy a JL se egy ilyen összecsapott filmet érdemelne.
Remelem emelik a színvonalat mert egyelőre csak rombolják a DC színvonalat mint sem emelik.
több mint 3 éve
nem akarom nmag tékázni a godzillát ha nem muszáj ezért várom go-raamúgy valaki tud arról valamit hogy itthon hogy lesz elérhető a többi HBO max film?Úgy tudom GO-n egy ideig elérhetőek lesznek, lehet csúszással.
Negritis
Toca
több mint 3 éve
amúgy valaki tud arról valamit hogy itthon hogy lesz elérhető a többi HBO max film?Úgy tudom GO-n egy ideig elérhetőek lesznek, lehet csúszással.
Negritis
több mint 3 éve
amúgy valaki tud arról valamit hogy itthon hogy lesz elérhető a többi HBO max film?
több mint 3 éve
dehogynemDe ezt a over-hypeot amúgy én nem éreztem, bár nem mozgok nagy filmes körökben.Neten szembejön itt-ott, de én ezt annak tudom be, hogy tényleg kibaszott jó film lett. Így nem over-hype, csak hype, ami jogos.
Toca
Illetve aki szereti a DC-t, annak plusz öröm, hogy végre jött egy igazán ütős DC-film, olyan, amilyet pl. egy Superman érdemel. Ez sokaknál rátehet egy lapáttal a film valós elismerhetőségére.
(Jól gondolom, hogy Michael Rooker lesz az első színész, aki mindkét univerzumban kap főszerepet? Mellékszerepekben már volt ilyen, de főszerepben még talán nem.)
Sobri Jóska
Ryan Reynolds
Ben Affleck
Halle Berry
Keaton is ugye
több mint 3 éve
De ezt a over-hypeot amúgy én nem éreztem, bár nem mozgok nagy filmes körökben.Neten szembejön itt-ott, de én ezt annak tudom be, hogy tényleg kibaszott jó film lett. Így nem over-hype, csak hype, ami jogos.
Toca
több mint 3 éve
Így értem és igazat adok.a végére külön reagáltam mer az nálam egy alap DC problémanézem a Snyder Cut-t ha már kint van a filmbarátok special rólaNe porogd túl, attól hogy valamit újra vágnak nem lesz 10x jobb film.
www.youtube.com/watch?v=HKEsbhR6TAU
a cgi borzalmas, a harc jelenetek átláthatatlanok
mindenki egy picsogós idióta, attól nem lesz valami mély meg drámai hogy szar ezeréves dolgok miatt nyafognak
az nem karaktermélyítés Steppenwolfnál hogy | elkezd picsogni hogy ő bizony haza akar menni |
az hogy Flash intronál | berakják Iris-t mint fan service egy dolog, az hogy fekete nem pedig egy fehér nő egy másik dolog, engem ez nem szokott annyira zavarni, bár így semmi értelme a fan servicenek
de az hogy a kibaszott virsli fontosabb mint valakinek az élete az legalja még Snydertől is |
| martian manhunternek sincs semmi értelme |
a part 1-3ban lévő hozzáadott jelenetek lófaszt sem érnek, cserébe kibaszott unalmas az egész emiatt
Snyder továbbra sem tud párbeszédeket írni, csak akkor miért nem bízza olyanra aki tud
a csatornában van egy Batman - Flash jelenet amit kivágtak
| "save one", az egy normális karakter fejlődési pont ugyebár
www.youtube.com/watch?v=QZuLH8txtRk |
az indokolatlan lassításokról nem akarnék beszélni
csak 1 valaki olyan erős mint Steppenwolf, aha azt az 1 valakit meg is ölték azért
de eleve az egész justice leaguenek semmi értelme mert Superman egyedül táposabb mint a többi együttvéve
gyorsabb mint flash, erősebb mint ww
tud repülni, az eye beam táposabb mint bármilyen szuperfegyver
mi a fasz értelme így a többieknek?
bár számomra | ez az egyenlet | is kb annyi mintha másolnák az infinity gauntlet-t és a köveket hozzá (nemtom képregényben hogy van) csak lófaszt nem tudni hogy ez miért is akkor dolog
mondjuk eleve ez lenne a justice league és kb 0 kémia van a karakterek között, és orhadtul nem jön át miért is kezdtek együtt dolgozni
volt ugye a sikeres WW és Aquaman film, nah azokhoz képest az itteni karaktereik sokkal rosszabbak, rohadtul hiányzik valaki aki jól fogja össze az egészet
semmi értelme nem volt ezt a 4 órás verziót kiadni, ugyanolyan szar mint az "eredeti" cserébe 4 órás és mocsok unalmas,
a 4:3nak sincs semmi értelme ahogy annak se hogy más fps-sel van különböző helyeken (hbo go-n ugye "csak" 3:52 nem 4óra+)
Negritis
Nekem pl. Volt hozzáadott értéke jó pár jelenetnek.
| Flash sorozatban se fehér, vicces hogy téged nem zavar de felhozod, akkor csak zavar 😛 |
Ez a film Aquaman előtt készült, eredeti legnagyobb hibája is az, hogy nincsen felépítve az összes karakter illetve nem érted a motivációt.
Ebben azért erősített a film, de hat olyan dolgokkal, hogy nincs eredete még 3 hősnek nem tud mit kezdeni senki.
| Martian manhunternek ( fun fact Synder leforgatott egy Green Lantern valtoztatot is) miért kellett volna tobb értene legyen. Neki később lesz majd jelentősége, most már az is baj ha elkezdik a karaktrert felépíteni ? |
4-3-nak és Snyder bizonyos teknikaitol én se vágom magamat hasra, de örülök, hogy ezt kiadták mert 10x jobb mint az eredeti.
Persze ettől nem lett jo film, de azert ezt az óriás sírásodat se értem, nem vagy te Steppenwolf 😛
Igen, minden felépített főellensegnek kell legyen hajtóereje, azert nem meglepő, pláne, hogy DC és Marvel között van hasonlóság.
| sőt mondok jobbat, itt is időutazással oldanak meg dolgokat, csak itt lesznek következményei |
Amúgy meg Superman badass és igen köré épül a JL, de azért lesz jelentősége a többieknek is, mégha ebben a filmben tényleg mint savior jelent meg, mert a többiek kevesebbek…
Toca
a kommentet alapvetően menetközben írtam, és | MMH-n gondolkoztam hogy bent maradjon-e de végül akkor nem szedtem ki, és nem nem lesz jelentőssége mert nem lesz folytatás |
az "pörögtem" túl mert mindenhonnan az jön hogy ez mennyivel jobb mint bármi ami eddig, meg legjobb szuperhős film evör,....
de nem, ugyanolyan szar mint az "eredeti" csak túl van magasztalva, kb mint a Phantom Menace volt a mozi után
www.youtube.com/watch?v=CjVFmaKtksg
aztán ez is átesett a ló túloldalára
valszeg engem is a dream sequence sütött ki amúgy
Negritis
Legjobb DC film nálam max.
Mondjuk ezzel a 4 órával nálam inkább Mini-sorozat mint film.
De ha ez lenne a DCnek az alap azt eltudnam fogadni, úgy hogy ez eddig a legjobb az viszont elég karcsú.
De ezt a over-hypeot amúgy én nem éreztem, bár nem mozgok nagy filmes körökben.
több mint 3 éve
Hát igen, ízlések és pofonok.Batman - 1989az "pörögtem" túl mert mindenhonnan az jön hogy ez mennyivel jobb mint bármi ami eddig, meg legjobb szuperhős film evör,....Azt nem tudom, hogy legjobb evör, az erősen ízlésfüggő, nálam a Watchmen az, de az ilyen tekintetben nem is klasszikus képregényfilm, mert az eredeti se klasszikus képregeny, inkább regény sok képpel, de azt ki merem jelenteni, hogy a JL ebben a verzióban top3.
de nem, ugyanolyan szar mint az "eredeti" csak túl van magasztalva
Negritis
És ha szerinted nem az, akkor mondj hármat ami jobb.
Én nem tudnék, pedig mindet láttam.
Sobri Jóska
Into the Spiderverse
Avengers
The Crow
Logan
Deadpool
X-Men First Class
Negritis
A Tim Burtonos Batman nekem is sokáig kedvenc volt, de ma már döcögős, kissé avétos.
Into the Spiderverse animációs, nem láttam, de eleve élőszereplősre gondoltam, mert animációsból rengeteg van, és értelemszerűen közelebb tud állni egy rajzolt film egy rajzolt könyvhöz, így ezeket én nem veszem bele a "képregényfilm" listába.
Avengersen nem vitázom, valóban fasza, bár nekem túl vígjátéki, és ugyanezért se a Deadpool se a Galaxis őrzői nálam nem játszik, bár mind a 4 film kurva jó. Ahogy a 4 Bosszuállók film is.
The Crow szerintem túl volt hipeolva B.Lee miatt, nálam sima tucatfilm volt amikor láttam, lehet 25 év múlva máshogy látnám, de nincs nagy benyomásom róla.
Logan inkább melodráma, mint akciódús szuperhősfilm, de megint csak ízlés kérdése, az X-Men First Classt elfogadom, nálam is top3.
több mint 3 éve
Batman - 1989az "pörögtem" túl mert mindenhonnan az jön hogy ez mennyivel jobb mint bármi ami eddig, meg legjobb szuperhős film evör,....Azt nem tudom, hogy legjobb evör, az erősen ízlésfüggő, nálam a Watchmen az, de az ilyen tekintetben nem is klasszikus képregényfilm, mert az eredeti se klasszikus képregeny, inkább regény sok képpel, de azt ki merem jelenteni, hogy a JL ebben a verzióban top3.
Negritis
Sobri Jóska
Into the Spiderverse
Avengers
The Crow
Logan
Deadpool
X-Men First Class
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
az "pörögtem" túl mert mindenhonnan az jön hogy ez mennyivel jobb mint bármi ami eddig, meg legjobb szuperhős film evör,....Azt nem tudom, hogy legjobb evör, az erősen ízlésfüggő, nálam a Watchmen az, de az ilyen tekintetben nem is klasszikus képregényfilm, mert az eredeti se klasszikus képregeny, inkább regény sok képpel, de azt ki merem jelenteni, hogy a JL ebben a verzióban top3.
Negritis
több mint 3 éve
a végére külön reagáltam mer az nálam egy alap DC problémanézem a Snyder Cut-t ha már kint van a filmbarátok special rólaNe porogd túl, attól hogy valamit újra vágnak nem lesz 10x jobb film.
mindenki egy picsogós idióta, attól nem lesz valami mély meg drámai hogy szar ezeréves dolgok miatt nyafognak
az nem karaktermélyítés Steppenwolfnál hogy | elkezd picsogni hogy ő bizony haza akar menni |
az hogy Flash intronál | berakják Iris-t mint fan service egy dolog, az hogy fekete nem pedig egy fehér nő egy másik dolog, engem ez nem szokott annyira zavarni, bár így semmi értelme a fan servicenek
de az hogy a kibaszott virsli fontosabb mint valakinek az élete az legalja még Snydertől is |
a part 1-3ban lévő hozzáadott jelenetek lófaszt sem érnek, cserébe kibaszott unalmas az egész emiatt
Snyder továbbra sem tud párbeszédeket írni, csak akkor miért nem bízza olyanra aki tud
csak 1 valaki olyan erős mint Steppenwolf, aha azt az 1 valakit meg is ölték azért
de eleve az egész justice leaguenek semmi értelme mert Superman egyedül táposabb mint a többi együttvéve
bár számomra | ez az egyenlet | is kb annyi mintha másolnák az infinity gauntlet-t és a köveket hozzá (nemtom képregényben hogy van) csak lófaszt nem tudni hogy ez miért is akkor dolog
mondjuk eleve ez lenne a justice league és kb 0 kémia van a karakterek között, és orhadtul nem jön át miért is kezdtek együtt dolgozni
volt ugye a sikeres WW és Aquaman film, nah azokhoz képest az itteni karaktereik sokkal rosszabbak, rohadtul hiányzik valaki aki jól fogja össze az egészet
semmi értelme nem volt ezt a 4 órás verziót kiadni, ugyanolyan szar mint az "eredeti" cserébe 4 órás és mocsok unalmas,
a 4:3nak sincs semmi értelme ahogy annak se hogy más fps-sel van különböző helyeken (hbo go-n ugye "csak" 3:52 nem 4óra+)
Negritis
| Flash sorozatban se fehér, vicces hogy téged nem zavar de felhozod, akkor csak zavar 😛 |
Ez a film Aquaman előtt készült, eredeti legnagyobb hibája is az, hogy nincsen felépítve az összes karakter illetve nem érted a motivációt.
Ebben azért erősített a film, de hat olyan dolgokkal, hogy nincs eredete még 3 hősnek nem tud mit kezdeni senki.
| Martian manhunternek ( fun fact Synder leforgatott egy Green Lantern valtoztatot is) miért kellett volna tobb értene legyen. Neki később lesz majd jelentősége, most már az is baj ha elkezdik a karaktrert felépíteni ? |
4-3-nak és Snyder bizonyos teknikaitol én se vágom magamat hasra, de örülök, hogy ezt kiadták mert 10x jobb mint az eredeti.
Persze ettől nem lett jo film, de azert ezt az óriás sírásodat se értem, nem vagy te Steppenwolf 😛
Igen, minden felépített főellensegnek kell legyen hajtóereje, azert nem meglepő, pláne, hogy DC és Marvel között van hasonlóság.
| sőt mondok jobbat, itt is időutazással oldanak meg dolgokat, csak itt lesznek következményei |
Amúgy meg Superman badass és igen köré épül a JL, de azért lesz jelentősége a többieknek is, mégha ebben a filmben tényleg mint savior jelent meg, mert a többiek kevesebbek…
Toca
a kommentet alapvetően menetközben írtam, és | MMH-n gondolkoztam hogy bent maradjon-e de végül akkor nem szedtem ki, és nem nem lesz jelentőssége mert nem lesz folytatás |
az "pörögtem" túl mert mindenhonnan az jön hogy ez mennyivel jobb mint bármi ami eddig, meg legjobb szuperhős film evör,....
de nem, ugyanolyan szar mint az "eredeti" csak túl van magasztalva, kb mint a Phantom Menace volt a mozi után
www.youtube.com/watch?v=CjVFmaKtksg
aztán ez is átesett a ló túloldalára
valszeg engem is a dream sequence sütött ki amúgy
több mint 3 éve
Kérlek mielőtt ez tovább eszkalálódik, nézd meg ezt a videótAmúgy meg Superman badass és igen köré épül a JL, de azért lesz jelentősége a többieknek is, mégha ebben a filmben tényleg mint savior jelent meg, mert a többiek kevesebbek…az a baj hogy van aki badass, és van aki olyan op hogy minden mind1
Toca
az Infinity War-ban ezért kellett mellőzni Cp Marvel-t és ezért volt hogy csak korlátozva Wanda is, bár ugye esetében az instabilitás is számít
és nem mint megmentő jött, hanem mint ha a gyerekek csatároztak volna eddig aztán megjött apuci rendet rakni
Negritis
youtu.be/z08z8IfkLh4
aztán ezt
www.youtube.com/watch?v=YlhklBTkgzI&ab_channel=JustWrite
több mint 3 éve
Amúgy meg Superman badass és igen köré épül a JL, de azért lesz jelentősége a többieknek is, mégha ebben a filmben tényleg mint savior jelent meg, mert a többiek kevesebbek…az a baj hogy van aki badass, és van aki olyan op hogy minden mind1
Toca
az Infinity War-ban ezért kellett mellőzni Cp Marvel-t és ezért volt hogy csak korlátozva Wanda is, bár ugye esetében az instabilitás is számít
és nem mint megmentő jött, hanem mint ha a gyerekek csatároztak volna eddig aztán megjött apuci rendet rakni
több mint 3 éve
nézem a Snyder Cut-t ha már kint van a filmbarátok special rólaNe porogd túl, attól hogy valamit újra vágnak nem lesz 10x jobb film.
Negritis
több mint 3 éve
nézem a Snyder Cut-t ha már kint van a filmbarátok special rólawww.youtube.com/watch?v=HKEsbhR6TAU
több mint 3 éve
www.puliwood.hu/hirek/gigaszi-uzlet-kereten-belul-keszul-el-a-torbe-ejtve-2-3-meghozza-a-netflixen-292480.html
több mint 3 éve
Én is úgy gondolom h a FOMO abszolút koherens egész.azt is láttam nemrég , tetszett de a FOMO a maga bulis jeleneteivel amik kb 100% élethűnek tűnnek meg ezzel a pörgősebb formátumával jobban beszippantotttegnap megnéztük a FOMO c. magyar filmet! elég ütős kis story , nagyon hiteles jelenetekkel , fasza kis fiatal színészekkel!ha valaki bulizott már úgy isten igazából annak még inkább érdekes 😊lol, én is pont tegnap néztem meg és sztem nem lett túl jó mint film
kemény témát feszeget ,nyilván picit szélsőségesen bemutatva a "mai fiatalokat " elég messzire elmegy de szépen össze van rakva a story egyáltalán nem rugaszkodik el teljesen a realitástól... szülőként nézve már előre betojtam persze mi jöhet még ! 😊 anno mi is nyomtuk rendesen de manapság bármi marhaságot megcsinálsz a buliban vagy kiütöd magad 1 percen belül mindenki láthatja...ezzel nagyon durván nehéz lehet mit kezdeni ...
yooker
mint életérzés lenyomat jó, de az egész nem áll össze és valami hiányzik belőle
hasonló témát feszeget mint a remélem legközelebb sikerül meghalnod, csak az egy jó film is mellé
Negritis
nekem összeáll abszolút amúgy mint film is...
yooker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...