Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Batman terén Burton a csúcs, ő volt az, aki tökéletesen lehozta a képregényes Batman történetet és hangulatot. Nolan megpróbálta realisztikusabbá tenni az egészet, és ebben bukott el, mert Batman nem realisztikus. Snyder pedig csak csinált egy baromi látványos akciófilmet, minimál körítéssel. Közülük egyedül Burton az, aki művész, Nolan csak próbál az lenni, Snyder pedig nem is próbál.Szerintem Nolan egyaltalann nem muveszi, egyszeruen minosegi. Es ami a DC-filmjeit illeti, egyaltalan nem latom annyira sotetnek az abrazolasi stilusat. Snydernel szinte mindegyik filmje sotet, tele fekete es feher kepkockakkal, neha ugy erzem, mintha valami melankolikus Lars Von Trier-filmet neznek.Nekem sem, és pont Nolan az, aki művészieskedik. Sucker Punch akciójelenetei megvannak még? Melyik filmjében csinált olyanokat Nolan? Közelében sem volt.nem a kedvencem Nolan( az Interstellart kifejezetten rühellem), de látványorgiában is veri Snyderta Snyder filmeknek nem az a baja h sötétek vagy valami, hanem hogy felesleges művészkedő baromságok, gyenge forgatókönyvvelÉn nem értem ezt a 'művészkedő' jelzőt Snyder látványorgiái előtt, szvsz azok csak látványorgiák, méghozzá talán legjobbak egész Hálivúdban. Forgatókönyvírónak tényleg gyenge, de hát csak mellé kell rakni egy jó írót és kész. A baglyos filmjén kívül mindegyik másikot imádom 😊
és míg egy sucker punch vagy legend of the guardians esetében szivesen nézem azt hogy elbaszott művészkedő látványorgiát, egy BvS-ben ennél többet várnék
vagy egy JL-ben várnék kevesebb Gal Gadot segget
esetleg rendesen felépített és kibontott filmet várnék a Man of Steeltől
de ilyet nem szabad tőle várni mert alkalmatlan rá
én is megfogom nézni a 4 órás filmet, mert valahol érdekel és cáfoljon rám, de szenvedésre számítok
főleg a trailerek alapján
Negritis
ender1112
Negritis
ender1112
De a sotetseg meg egymaga nem muveszi.
Meg egy-ket rendezoi megoldasa, amit egyebkent egyszer elkezdett, azota pedig feltunoen ismetli oket. Az agyatlan zombis bohockodasaitol eltekintve a legtobb filmjenel azt erzem, hogy tul akarja bonyolitani, tul sok mindent akar egybe, de ennek a vege egy katyvasz lesz. Folosleges jelenetek, parbeszedek, csak a baj az, hogy a "szipiszupi" normalis forgatokonyv nelkul nem lesznek normalisak.
Es en ezt Nolannel abszolut nem erzem annyira, a Batmanjainel sem latom annyira sotetnek es komornak az abrazolasmodot - osszehasonlitva peldaul a regi Burton, vagy Schumacher Batmanek sokkal sotetebben es komorabban voltak lefestve.
Most is attol felek a Snyder-cut kapcsan, hogy azert is lett a film negy oras, mert mindent belepakol, es igy meg a film egy nagy katyvasz lesz, a jelenetek fele meg fan service lesz. Teszem hozza, azt is egy bohockodasnak tartom, hogy eloadtak, hogy van egy Snyder-cut, aztan amikor kihisztiztek, hogy adjak ki, akkor kiderult, hogy amugy a filmnek a fele nincs is meg, ujra kell forgatni egy halom dolgot, es akkor egy Snyder-cutbol, ami eredetileg lett volna 150 perces, abbol most osszepakolgattak 242 percet. Ez igy nekem nem igazan jon ossze. Ertem en, hogy Snyder otthagyta a forgatas a ketharmadanal, de hogy lett az, hogy akkor forgassunk ujra nehany jelenetet, es sikerult kirakosgatni a filmet 242 percre? Akkor ez nem Snyder-cut, hanem ez mar a Snyder-cut ujraforgatva. 😀
Stez
több mint 3 éve
A koreográfia ott tényleg csúcs volt, de a látvány? Snyder a király, a vita lezárva 😊ha az akció alapján döntesz egy látványfilmről akkor meg maradjunk Gareth EvansnélNekem sem, és pont Nolan az, aki művészieskedik. Sucker Punch akciójelenetei megvannak még? Melyik filmjében csinált olyanokat Nolan? Közelében sem volt.nem a kedvencem Nolan( az Interstellart kifejezetten rühellem), de látványorgiában is veri Snyderta Snyder filmeknek nem az a baja h sötétek vagy valami, hanem hogy felesleges művészkedő baromságok, gyenge forgatókönyvvelÉn nem értem ezt a 'művészkedő' jelzőt Snyder látványorgiái előtt, szvsz azok csak látványorgiák, méghozzá talán legjobbak egész Hálivúdban. Forgatókönyvírónak tényleg gyenge, de hát csak mellé kell rakni egy jó írót és kész. A baglyos filmjén kívül mindegyik másikot imádom 😊
és míg egy sucker punch vagy legend of the guardians esetében szivesen nézem azt hogy elbaszott művészkedő látványorgiát, egy BvS-ben ennél többet várnék
én is megfogom nézni a 4 órás filmet, mert valahol érdekel és cáfoljon rám, de szenvedésre számítok
Negritis
ender1112
Negritis
ender1112
amit a Raid-ben letolt kb megismételhetetlen 😀
Negritis
több mint 3 éve
Szerintem Nolan egyaltalann nem muveszi, egyszeruen minosegi. Es ami a DC-filmjeit illeti, egyaltalan nem latom annyira sotetnek az abrazolasi stilusat. Snydernel szinte mindegyik filmje sotet, tele fekete es feher kepkockakkal, neha ugy erzem, mintha valami melankolikus Lars Von Trier-filmet neznek.Nekem sem, és pont Nolan az, aki művészieskedik. Sucker Punch akciójelenetei megvannak még? Melyik filmjében csinált olyanokat Nolan? Közelében sem volt.nem a kedvencem Nolan( az Interstellart kifejezetten rühellem), de látványorgiában is veri Snyderta Snyder filmeknek nem az a baja h sötétek vagy valami, hanem hogy felesleges művészkedő baromságok, gyenge forgatókönyvvelÉn nem értem ezt a 'művészkedő' jelzőt Snyder látványorgiái előtt, szvsz azok csak látványorgiák, méghozzá talán legjobbak egész Hálivúdban. Forgatókönyvírónak tényleg gyenge, de hát csak mellé kell rakni egy jó írót és kész. A baglyos filmjén kívül mindegyik másikot imádom 😊
Negritis
ender1112
Negritis
ender1112
De a sotetseg meg egymaga nem muveszi.
Meg egy-ket rendezoi megoldasa, amit egyebkent egyszer elkezdett, azota pedig feltunoen ismetli oket. Az agyatlan zombis bohockodasaitol eltekintve a legtobb filmjenel azt erzem, hogy tul akarja bonyolitani, tul sok mindent akar egybe, de ennek a vege egy katyvasz lesz. Folosleges jelenetek, parbeszedek, csak a baj az, hogy a "szipiszupi" normalis forgatokonyv nelkul nem lesznek normalisak.
Es en ezt Nolannel abszolut nem erzem annyira, a Batmanjainel sem latom annyira sotetnek es komornak az abrazolasmodot - osszehasonlitva peldaul a regi Burton, vagy Schumacher Batmanek sokkal sotetebben es komorabban voltak lefestve.
Most is attol felek a Snyder-cut kapcsan, hogy azert is lett a film negy oras, mert mindent belepakol, es igy meg a film egy nagy katyvasz lesz, a jelenetek fele meg fan service lesz. Teszem hozza, azt is egy bohockodasnak tartom, hogy eloadtak, hogy van egy Snyder-cut, aztan amikor kihisztiztek, hogy adjak ki, akkor kiderult, hogy amugy a filmnek a fele nincs is meg, ujra kell forgatni egy halom dolgot, es akkor egy Snyder-cutbol, ami eredetileg lett volna 150 perces, abbol most osszepakolgattak 242 percet. Ez igy nekem nem igazan jon ossze. Ertem en, hogy Snyder otthagyta a forgatas a ketharmadanal, de hogy lett az, hogy akkor forgassunk ujra nehany jelenetet, es sikerult kirakosgatni a filmet 242 percre? Akkor ez nem Snyder-cut, hanem ez mar a Snyder-cut ujraforgatva. 😀
több mint 3 éve
ha az akció alapján döntesz egy látványfilmről akkor meg maradjunk Gareth EvansnélNekem sem, és pont Nolan az, aki művészieskedik. Sucker Punch akciójelenetei megvannak még? Melyik filmjében csinált olyanokat Nolan? Közelében sem volt.nem a kedvencem Nolan( az Interstellart kifejezetten rühellem), de látványorgiában is veri Snyderta Snyder filmeknek nem az a baja h sötétek vagy valami, hanem hogy felesleges művészkedő baromságok, gyenge forgatókönyvvelÉn nem értem ezt a 'művészkedő' jelzőt Snyder látványorgiái előtt, szvsz azok csak látványorgiák, méghozzá talán legjobbak egész Hálivúdban. Forgatókönyvírónak tényleg gyenge, de hát csak mellé kell rakni egy jó írót és kész. A baglyos filmjén kívül mindegyik másikot imádom 😊
Negritis
ender1112
Negritis
ender1112
amit a Raid-ben letolt kb megismételhetetlen 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nekem sem, és pont Nolan az, aki művészieskedik. Sucker Punch akciójelenetei megvannak még? Melyik filmjében csinált olyanokat Nolan? Közelében sem volt.nem a kedvencem Nolan( az Interstellart kifejezetten rühellem), de látványorgiában is veri Snyderta Snyder filmeknek nem az a baja h sötétek vagy valami, hanem hogy felesleges művészkedő baromságok, gyenge forgatókönyvvelÉn nem értem ezt a 'művészkedő' jelzőt Snyder látványorgiái előtt, szvsz azok csak látványorgiák, méghozzá talán legjobbak egész Hálivúdban. Forgatókönyvírónak tényleg gyenge, de hát csak mellé kell rakni egy jó írót és kész. A baglyos filmjén kívül mindegyik másikot imádom 😊
Negritis
ender1112
Negritis
több mint 3 éve
nem a kedvencem Nolan( az Interstellart kifejezetten rühellem), de látványorgiában is veri Snyderta Snyder filmeknek nem az a baja h sötétek vagy valami, hanem hogy felesleges művészkedő baromságok, gyenge forgatókönyvvelÉn nem értem ezt a 'művészkedő' jelzőt Snyder látványorgiái előtt, szvsz azok csak látványorgiák, méghozzá talán legjobbak egész Hálivúdban. Forgatókönyvírónak tényleg gyenge, de hát csak mellé kell rakni egy jó írót és kész. A baglyos filmjén kívül mindegyik másikot imádom 😊
Negritis
ender1112
több mint 3 éve
a Snyder filmeknek nem az a baja h sötétek vagy valami, hanem hogy felesleges művészkedő baromságok, gyenge forgatókönyvvelÉn nem értem ezt a 'művészkedő' jelzőt Snyder látványorgiái előtt, szvsz azok csak látványorgiák, méghozzá talán legjobbak egész Hálivúdban. Forgatókönyvírónak tényleg gyenge, de hát csak mellé kell rakni egy jó írót és kész. A baglyos filmjén kívül mindegyik másikot imádom 😊
Negritis
több mint 3 éve
imádom Gal Gadot-t és gyönyörű szép nővagy egy JL-ben várnék kevesebb Gal Gadot seggetVigyázz, könnyen lebuzizhatnak ilyenekért 🤣
Negritis
warr_b
de lehet izlésesen is ezt bemutatni, pl az új Scarlet Witch outfit tökéletes példa erre hogy nem kell mélyen dekoltáltnak lenni hogy egy ruha mutasson
több mint 3 éve
vagy egy JL-ben várnék kevesebb Gal Gadot seggetVigyázz, könnyen lebuzizhatnak ilyenekért 🤣
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
a Snyder filmeknek nem az a baja h sötétek vagy valami, hanem hogy felesleges művészkedő baromságok, gyenge forgatókönyvvelés míg egy sucker punch vagy legend of the guardians esetében szivesen nézem azt hogy elbaszott művészkedő látványorgiát, egy BvS-ben ennél többet várnék
több mint 3 éve
Töredelmesen bevallom, a shazamot én kifejezetten élveztem és jót szórakoztam rajta 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
WW-t, Shazamot nem làttam, de a Batman-ek meg a Joker szerintem szarok 😬Szarok is. (Na jó, a WW nem. A másik kettő bugyutaság.)se a Shazamban, se az Aquamanben, se a Wonder Womanben nem volt ebből semmi. mmint ami Snyderre emlékeztetne.Eddig csak olyan kritikakkal talalkoztam a Snyder-cut kapcsan, amit en is varok. Unalmas, vontatott filmet varok, ami megint a szokasos sotet, komor stilusban megy vegig. Negy oran at... Nekem ez a Snyder-stilus mar egy ideje unalmas. Ertem en, hogy muveszi akar lenni, csak nem megy. 🙂 Kivancsi vagyok, mit hozott ki a dologbol. A hetvegeig megprobalok majd a vegere jutni.Mondjuk pont ez a DC univerzum varázsa annak, aki ezt kedveli.
Stez
Sobri Jóska
shawnka
De pl. a Nolan Batmanek, a Batman vs. Superman, az új Joker mind a DC-re jellemző sötét, komor stílusban készült, és kurva jók is.
A DC-re utaltam, nem Snyderre.
Sobri Jóska
Aquamen egynek elment 😆
A Snyder-féle Justice league-ből van egy teljesen fekete-fehér verzió is, tovább fokozva az amúgy sem csekély élvezetet 🤣
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
vagy ugye minden idők legjobb szuperhősős képernyőre vitele, a Batman The Animated seriesSzarok is. (Na jó, a WW nem. A másik kettő bugyutaság.)se a Shazamban, se az Aquamanben, se a Wonder Womanben nem volt ebből semmi. mmint ami Snyderre emlékeztetne.Eddig csak olyan kritikakkal talalkoztam a Snyder-cut kapcsan, amit en is varok. Unalmas, vontatott filmet varok, ami megint a szokasos sotet, komor stilusban megy vegig. Negy oran at... Nekem ez a Snyder-stilus mar egy ideje unalmas. Ertem en, hogy muveszi akar lenni, csak nem megy. 🙂 Kivancsi vagyok, mit hozott ki a dologbol. A hetvegeig megprobalok majd a vegere jutni.Mondjuk pont ez a DC univerzum varázsa annak, aki ezt kedveli.
Stez
Sobri Jóska
shawnka
De pl. a Nolan Batmanek, a Batman vs. Superman, az új Joker mind a DC-re jellemző sötét, komor stílusban készült, és kurva jók is.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Szarok is. (Na jó, a WW nem. A másik kettő bugyutaság.)se a Shazamban, se az Aquamanben, se a Wonder Womanben nem volt ebből semmi. mmint ami Snyderre emlékeztetne.Eddig csak olyan kritikakkal talalkoztam a Snyder-cut kapcsan, amit en is varok. Unalmas, vontatott filmet varok, ami megint a szokasos sotet, komor stilusban megy vegig. Negy oran at... Nekem ez a Snyder-stilus mar egy ideje unalmas. Ertem en, hogy muveszi akar lenni, csak nem megy. 🙂 Kivancsi vagyok, mit hozott ki a dologbol. A hetvegeig megprobalok majd a vegere jutni.Mondjuk pont ez a DC univerzum varázsa annak, aki ezt kedveli.
Stez
Sobri Jóska
shawnka
több mint 3 éve
se a Shazamban, se az Aquamanben, se a Wonder Womanben nem volt ebből semmi. mmint ami Snyderre emlékeztetne.Eddig csak olyan kritikakkal talalkoztam a Snyder-cut kapcsan, amit en is varok. Unalmas, vontatott filmet varok, ami megint a szokasos sotet, komor stilusban megy vegig. Negy oran at... Nekem ez a Snyder-stilus mar egy ideje unalmas. Ertem en, hogy muveszi akar lenni, csak nem megy. 🙂 Kivancsi vagyok, mit hozott ki a dologbol. A hetvegeig megprobalok majd a vegere jutni.Mondjuk pont ez a DC univerzum varázsa annak, aki ezt kedveli.
Stez
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ez? Ez szerintem csak es kizarolag a Snyder-filmeknek volt kb igy.Eddig csak olyan kritikakkal talalkoztam a Snyder-cut kapcsan, amit en is varok. Unalmas, vontatott filmet varok, ami megint a szokasos sotet, komor stilusban megy vegig. Negy oran at... Nekem ez a Snyder-stilus mar egy ideje unalmas. Ertem en, hogy muveszi akar lenni, csak nem megy. 🙂 Kivancsi vagyok, mit hozott ki a dologbol. A hetvegeig megprobalok majd a vegere jutni.Mondjuk pont ez a DC univerzum varázsa annak, aki ezt kedveli.
Stez
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Eddig csak olyan kritikakkal talalkoztam a Snyder-cut kapcsan, amit en is varok. Unalmas, vontatott filmet varok, ami megint a szokasos sotet, komor stilusban megy vegig. Negy oran at... Nekem ez a Snyder-stilus mar egy ideje unalmas. Ertem en, hogy muveszi akar lenni, csak nem megy. 🙂 Kivancsi vagyok, mit hozott ki a dologbol. A hetvegeig megprobalok majd a vegere jutni.Mondjuk pont ez a DC univerzum varázsa annak, aki ezt kedveli.
Stez
több mint 3 éve
Eddig csak olyan kritikakkal talalkoztam a Snyder-cut kapcsan, amit en is varok. Unalmas, vontatott filmet varok, ami megint a szokasos sotet, komor stilusban megy vegig. Negy oran at... Nekem ez a Snyder-stilus mar egy ideje unalmas. Ertem en, hogy muveszi akar lenni, csak nem megy. 🙂 Kivancsi vagyok, mit hozott ki a dologbol. A hetvegeig megprobalok majd a vegere jutni.
több mint 3 éve
💙👹LOVE AND MONSTERS is coming to Netflix everywhere outside the US on April 14. 💙👹
— NetflixFilm (@NetflixFilm) March 16, 2021
But don't just take it from us... @dylanobrien tell the people pic.twitter.com/1mt0012hng
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Én egészen odáig merészkednék, hogy szerintem napjaink legjobb színésze LaKeith Stanfield. Nézzétek meg az Atlanta sorozatot, majd a filmjeit, kb minden karaktert képes eljátszani, fantasztikus figuramondjuk az Atlantát amúgy is nézzétek meg, de egyetértek, zseniális a faszi
r.baggio
több mint 3 éve
Én egészen odáig merészkednék, hogy szerintem napjaink legjobb színésze LaKeith Stanfield. Nézzétek meg az Atlanta sorozatot, majd a filmjeit, kb minden karaktert képes eljátszani, fantasztikus figura
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
a judas and the black messiah-t még nem láttam
több mint 3 éve
cfen.si/2021/03/15/mulan-getting-an-oscars-nod-for-best-costume-is-a-joke-so-heres-a-list-of-period-dramas-in-2020-that-had-better-costumes/Muszaj volt valahova besuvasztani, pure lobbying... es kb ez az egyik legjelentektelenebb kategoria, ahol nem tunik fel 😊
Negritis
Amig a fo kategoriakban is hatalmas gondok vannak, meg akkor is ha elindultak jo iranyba, es ez is evtizedeket fog igenybe venni...
Es sztem az a legviccesebb, hogy Kaluuya és Stanfield is supporting actor jelölést kapott... ennel átlátszóbban nem lehet jelezni, h Hollywood meg mindig nincs kesz arra, h felvallalja a nehéz döntéseket / valódi recognitiont adjon. Elég szomorú.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
cfen.si/2021/03/15/mulan-getting-an-oscars-nod-for-best-costume-is-a-joke-so-heres-a-list-of-period-dramas-in-2020-that-had-better-costumes/
több mint 3 éve
És ez az utolsó esély, ugye, hogy elismerhessék eképp...Plusz tényleg szinte mindenki szerette Hollywoodban. Vagy most ezt mondja.A legendaképzés miatt:hollywood szereti az öntömjénezést és a citizen kane elég nagyra van becsülvejó volt, sztem megkapja, a film tematikája is adjaHa Boseman élne, valószínűleg szoros verseny lenne közte, Ahmed és Hopkins között. Utóbbiról azt mondják, az 1. Lecter óta nem játszott ekkorát, mint most. Vicces, hogy az Akadémia a Bárányok hallgatnak óta nem jelölte, aztán az elmúlt évben összejött ez neki kétszer is. 😊
én Riz Ahmed-nek adnám, de sztem Gary Oldman is esélyesebb
Negritis
iktriad
nem az alakítás miatt (sztem mint oldman mind a castingja melléfogás volt) hanem a téma miatt mondom hogy
Boseman > Oldman > Ahmed
Hopkins-t még nem láttam, de majd meg akarom nézni
Negritis
Boseman>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> a többiek
Sobri Jóska
iktriad