Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
- JC6
6 990
I Care a LotEsküszöm azt a jelenetet tudtam az egész filmben értékelni, annak volt egyedül értelme, amikor a lezbi lotyót | szarrá lőtte a krapek. Úgy kell neki 🤣🤣🤣 |
a történet hulladék, a karakterek retardáltak
a színészi játék meh
tök jól indult amiből lehetett volna egy fasza "true crime" szerű sztori | , de fél óra után kidobták az egészet a kukába az orosz maffia kedvéért .... |
a befejezés meg kritikán aluli ....
Negritis
több mint 3 éve
I Care a Lota történet hulladék, a karakterek retardáltak
a színészi játék meh
tök jól indult amiből lehetett volna egy fasza "true crime" szerű sztori | , de fél óra után kidobták az egészet a kukába az orosz maffia kedvéért .... |
a befejezés meg kritikán aluli ....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
The trial of the Chicago 7 - remek film!+1 Nemrég láttam, és Sorkin és a szereplőgárda is dicséretet érdemel érte.
Vrij6
több mint 3 éve
ozibozi
17 183
Ha valakinek nincs Netflixe most megnézheti 2 napig a YouTube on is aFilmet.
több mint 3 éve
The trial of the Chicago 7 - remek film!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
meg volt valami gagyi sorozat is Kung Laoval a foszerepben, meg fiatal voltam, amikor az RTL Klub vasarnap delutatnonkent adta.Az a Conquest volt. Az tényleg eléggé gázra sikerült, viszont cserébe hemzsegtek benne az igencsak komoly eyecandy-k.
Stez
több mint 3 éve
erre nem sok szükség van ....www.gamespot.com/articles/zombie-hit-train-to-busan-is-getting-a-us-remake/1100-6487792/?UniqueID=65476474-72C5-11EB-A1F2-04BA923C408C&TheTime=2021-02-19T15%3A16%3A09&ftag=ftag%3DGSS-05-10aab8e&PostType=image&ServiceType=twitter
több mint 3 éve
"Wow!" pic.twitter.com/93AKjL2YC9
— @PiaGlenn (@PiaGlenn) February 18, 2021
több mint 3 éve
A powers rangers annyira volt jó, hogy miután megnéztem gyorsan kikölcsönöztem a christopher lyod féle rand-a-gúzos verziót és még mindig sokkal de sokkal jobb mint az újmozi éjszakán nekem teljesen jó élmény volt, beültem popcornnal és szórakoztam egy jót
peach
nem jó film, a gond vele az hogy az akar lenni
több mint 3 éve
A powers rangers annyira volt jó, hogy miután megnéztem gyorsan kikölcsönöztem a christopher lyod féle rand-a-gúzos verziót és még mindig sokkal de sokkal jobb mint az új
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
A Power Rangersben ugy remlik, betoltak a theme songot, de lehet rosszul emlekszem.jól emlékszel, viszont kb csak mutatóba
Stez
youtu.be/YtqU_6Imito
több mint 3 éve
A Power Rangersben ugy remlik, betoltak a theme songot, de lehet rosszul emlekszem.volt egy websorozat az durrantotta be a filmes cuccot meginta paul ws andersonos mortal kombat egy teljesen korrekt fantasy martial arts film, a története gyenge de a hangulat, zene és koreográfia hatalmas hangulat bombaEz a film gondolom azert keszul, mert az utobbi evekben ismet nagyon felkaptak a jatekot, folyamatosan jonnek ki az uj reszek. Ebbol kifolyag azt gondolnam, hogy ennel a filmnel ez is a cel, hogy a nezobol kihozza az emlekeket a jelenlegi, es a regi jatek elemeibol, amik az atlagemberben inkabb megmaradtak.
én pl a filmet hamarabb láttam mint a játékot a kezembe vettem és így is teljesen jó volt
az annihiliation egy teljesen külön kávéház, más is a rendező-író, ...
nekem ez nem tűnik jobbnak mint a '95-s, legalábbis a trailer alapján főleg a kötelező beköszönő dumák miatt
ez valahogy nem kellett anno
Negritis
Kivancsian varom egyebkent, anno sokat nyuztam a jatekot, neztem animet is, meg volt valami gagyi sorozat is Kung Laoval a foszerepben, meg fiatal voltam, amikor az RTL Klub vasarnap delutatnonkent adta.
Stez
a mortal kombat conquest az talán 2 évadot élt meg
kiváncsi vagyok hogy lesznek-e akkor barmok mint a power rangers filmnél hogy nem tolják be a theme song-t
én nem várok sokat egy MK filmtől
de megnéztem volna Gareth Evans rendezésében
Negritis
több mint 3 éve
volt egy websorozat az durrantotta be a filmes cuccot meginta paul ws andersonos mortal kombat egy teljesen korrekt fantasy martial arts film, a története gyenge de a hangulat, zene és koreográfia hatalmas hangulat bombaEz a film gondolom azert keszul, mert az utobbi evekben ismet nagyon felkaptak a jatekot, folyamatosan jonnek ki az uj reszek. Ebbol kifolyag azt gondolnam, hogy ennel a filmnel ez is a cel, hogy a nezobol kihozza az emlekeket a jelenlegi, es a regi jatek elemeibol, amik az atlagemberben inkabb megmaradtak.
én pl a filmet hamarabb láttam mint a játékot a kezembe vettem és így is teljesen jó volt
nekem ez nem tűnik jobbnak mint a '95-s, legalábbis a trailer alapján főleg a kötelező beköszönő dumák miatt
Negritis
Kivancsian varom egyebkent, anno sokat nyuztam a jatekot, neztem animet is, meg volt valami gagyi sorozat is Kung Laoval a foszerepben, meg fiatal voltam, amikor az RTL Klub vasarnap delutatnonkent adta.
Stez
a mortal kombat conquest az talán 2 évadot élt meg
kiváncsi vagyok hogy lesznek-e akkor barmok mint a power rangers filmnél hogy nem tolják be a theme song-t
én nem várok sokat egy MK filmtől
de megnéztem volna Gareth Evans rendezésében
több mint 3 éve
a paul ws andersonos mortal kombat egy teljesen korrekt fantasy martial arts film, a története gyenge de a hangulat, zene és koreográfia hatalmas hangulat bombaEz a film gondolom azert keszul, mert az utobbi evekben ismet nagyon felkaptak a jatekot, folyamatosan jonnek ki az uj reszek. Ebbol kifolyag azt gondolnam, hogy ennel a filmnel ez is a cel, hogy a nezobol kihozza az emlekeket a jelenlegi, es a regi jatek elemeibol, amik az atlagemberben inkabb megmaradtak.
Negritis
több mint 3 éve
a paul ws andersonos mortal kombat egy teljesen korrekt fantasy martial arts film, a története gyenge de a hangulat, zene és koreográfia hatalmas hangulat bombaTeljesen egyetértek ezzel a leírással. Fun fact: ha nem töri el asszem 2 héttel a film forgatás előtt a karját, akkor a fiatal Cameron Diaz lett volna Sonya Blade. Helyette így a későbbi Mrs. Pete Sampras lett így a befutó.
az annihiliation egy teljesen külön kávéház, más is a rendező-író,
Negritis
Az Annihilationnek is volt 1-2 értékelhető pillanata(azt a moziban láttam és amikor Smoke vs Liu Kang meccs alatt felcsendült a Fire a Scootertől, azt nagyon bírtam), de az sajna tényleg D kategóriás film lett.
több mint 3 éve
A régi emlékek jutottak szembe amikor még az első részekkel játszottunk naphosszat. Végre egy olyan véres adaptáció, amiról a játék jut eszembe. Ezt lehet csak az ínséges filmfelhozatal mondatja velem 😀Na akkor már csak egy Avangers vs Mortal Kombat filmet várok 😊
Nomac
több mint 3 éve
a paul ws andersonos mortal kombat egy teljesen korrekt fantasy martial arts film, a története gyenge de a hangulat, zene és koreográfia hatalmas hangulat bombaén pl a filmet hamarabb láttam mint a játékot a kezembe vettem és így is teljesen jó volt
több mint 3 éve
Csak bele ne menjünk egy Mortal kombat vs Streetfighter adok-kapokba 😀Az elso resz gagyi volt, de ettol fuggetlenul nezheto, bar amiatt, mert az embernek rogton a jatek jut az eszebe, ugy pedig barmennyire is szar, amit lat, a feeling valahogy elvezhetove teszi.Ha már fele annyira jó lenne, mint a 95-ös film, az már nagy erénynek számítana. Megjegyzem az a verzió (egy-két dolgot leszámítva, lásd itt Reptile hüllő animációját) nagyon szépen öregedett. Ha csak egy olyan fight lenne az újban, mint ez a Reptile vs Liu Kang meccs, már megérné megnézni.A régi emlékek jutottak szembe amikor még az első részekkel játszottunk naphosszat. Végre egy olyan véres adaptáció, amiról a játék jut eszembe. Ezt lehet csak az ínséges filmfelhozatal mondatja velem 😀hát nemtom, paul ws anderson feldolgozása még mindig jobbnak tűnik nekem
Nomac
az hogy ótvarul néz ki nem zavar, nem az a dolga
de shao khan-t is teaselik, goro, shang tsung ...
túl sok mindent kell beletenni hogy meglegyen a fan service
i am sub zero, get over here, kano wins ezeket így miért kell?!
Negritis
iktriad
De az utana kiadott masodik resznel nalam mar ez sem segitett, az szerintem a nezhetetlen kategoria.
Stez
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Az elso resz gagyi volt, de ettol fuggetlenul nezheto, bar amiatt, mert az embernek rogton a jatek jut az eszebe, ugy pedig barmennyire is szar, amit lat, a feeling valahogy elvezhetove teszi.Ha már fele annyira jó lenne, mint a 95-ös film, az már nagy erénynek számítana. Megjegyzem az a verzió (egy-két dolgot leszámítva, lásd itt Reptile hüllő animációját) nagyon szépen öregedett. Ha csak egy olyan fight lenne az újban, mint ez a Reptile vs Liu Kang meccs, már megérné megnézni.A régi emlékek jutottak szembe amikor még az első részekkel játszottunk naphosszat. Végre egy olyan véres adaptáció, amiról a játék jut eszembe. Ezt lehet csak az ínséges filmfelhozatal mondatja velem 😀hát nemtom, paul ws anderson feldolgozása még mindig jobbnak tűnik nekem
Nomac
Negritis
iktriad
De az utana kiadott masodik resznel nalam mar ez sem segitett, az szerintem a nezhetetlen kategoria.
több mint 3 éve
Ha már fele annyira jó lenne, mint a 95-ös film, az már nagy erénynek számítana. Megjegyzem az a verzió (egy-két dolgot leszámítva, lásd itt Reptile hüllő animációját) nagyon szépen öregedett. Ha csak egy olyan fight lenne az újban, mint ez a Reptile vs Liu Kang meccs, már megérné megnézni.A régi emlékek jutottak szembe amikor még az első részekkel játszottunk naphosszat. Végre egy olyan véres adaptáció, amiról a játék jut eszembe. Ezt lehet csak az ínséges filmfelhozatal mondatja velem 😀hát nemtom, paul ws anderson feldolgozása még mindig jobbnak tűnik nekem
Nomac
Negritis
több mint 3 éve
A régi emlékek jutottak szembe amikor még az első részekkel játszottunk naphosszat. Végre egy olyan véres adaptáció, amiról a játék jut eszembe. Ezt lehet csak az ínséges filmfelhozatal mondatja velem 😀hát nemtom, paul ws anderson feldolgozása még mindig jobbnak tűnik nekem
Nomac
több mint 3 éve
A régi emlékek jutottak szembe amikor még az első részekkel játszottunk naphosszat. Végre egy olyan véres adaptáció, amiról a játék jut eszembe. Ezt lehet csak az ínséges filmfelhozatal mondatja velem 😀 több mint 3 éve
www.puliwood.hu/hirek/maris-megdontottek-a-bosszuallok-vegjatek-nyitohetvegi-beveteli-rekordjat-290615.html
több mint 3 éve
kis lovecraft biowww.youtube.com/watch?v=-0VQZFSC9KA
több mint 3 éve
Meglepve olvasom, hogy a mozgóképelemzéses könyv így átment végül Sobrinál, múltkor mintha még az ellentábort gyarapította volna 😊Fejlődőképes és meggyőzhető vagyok, látod.
r.baggio
Csak a hülye nem tud változni.